Fräckisar!!! Ha ha ha

Två män är på fjälltur. Det är soligt o varmt så de solar nakna. Plötsligt skriker den ena: Aj! Jag blev biten av en orm på ollonet!
Den andra ringer 112. Läkaren säger att giftet måste sugas ut genast annars dör han. Den bitne frågar oroligt: Vad säger läkaren?
Kompisen svarar: Du kommer att dö!


Ali säger till Mohammed:
-Varför går din fru 10 meter framför dig när det står i koranen att hon skall gå bakom dig?
Mohammed:
-Koranen är en mycket gammal bok, skrevs flera hundra år innan landminan uppfanns!


vad är höjden av manlig förnednring?....
Att springa in i väggen med STÅND å upptäcka att man har brutit NÄSAN!


En blondin hade fått en buckla på bilen, och en man som gick förbi ville skoja med henne. ”ställ dig på alla fyra och
blås i avgasröret så ska du se att den ploppar ut igen.
Sagt å gjort, hon blåste utav helvete, när en blond väninna gick förbi o undrade vad i helvete hon höll på med.
Hon förklarade läget, varvid väninnan sá; ”fan va korkad du e, du har ju glömt att veva upp rutan”.


Fyra män sitter på anställningsintervju. intervjuarens avgörande fråga till männen:
- vad är det de snabbaste du vet?
den första mannen svarar:
- en tanke, den poppar upp i huvudet utan förvarning, plötsligt finns den bara där.
den andra mannen svarar:
- en blinking. den kommer och försvinner utan att man har märkt att den har skett.
den tredje mannen svarar:
- ljuset. i samma ögonblick man slår på strömbrytaren finns bara ljuset där.
intervjuaren tror sig ha funnit sin man, då ljuset är det snabbaste han kan tänka sig, men han vänder sig ändå
till den fjärde mannen som svarar:
- Diarré!
- VA !? utbrister intervjuaren.
- jo, säger mannen. härom dagen körde det ihop sig i magen. jag sprang det snabbaste jag kunde mot toaletten, men jag hann varken tänka, blinka eller slå på lyset, innan jag sket ner mig !!!


Lille Ahmed kom fram till skolfröken en dag:
-Fröken, jag skulle vilja bli svensk.
-Visst, sa fröken. Från och med idag heter du Kalle Svensson.
När Ahmed kommer hem berättar han stolt för sina föräldrar att han minsann heter Kalle Svensson
. Hans far ger honom rejäl käftsmäll och det gör också hans mor. Nästa dag i skolan frågar fröken hur det
kändes att vara svensk.
-Jo, sa Kalle. Jag hann inte mer än hem så fick jag stryk av två invandrare...





ASG  Hahaha

Tisdagen den 31/3-09

Hej alla glada bloggläsare!
I dag har jag jobbat, det va inte så långt pass för min brukare skulle iväg på begravning så jag fick sluta när han åkte i väg vid halv ett. Jag tog han sällskap till Clas Ohlson och där mötte jag upp Maria och Jonathan. Vi gick in på bolaget och hälsade på Madde som jobbade sen gick vi in till Johanna och Toros för en snabb fika innan jag åkte till gidde för att möta upp syrran med barnen. Maria åkte och hämtade Alexander på dagis undertiden, jag och syrran stannade till vid Spicy Hot och beställde mat till alla. Det blev två 13c en 14 en 11b och slutligen två 16 till barnen, när vi suttit oss på bussen så messade vi Maria och berättade vilken buss vi v på så hon och Alex hoppade på borta vid Skiljebo. Vi gick över till Maria och när vi kom dit så va Nicklas och Stefan Blom redan hemma, vi satt och lekte lite med barnen innan jag sa till att vi inte kunde vänta längre för jag håller ju på att hungra ihjäl. Henke kom lagom till maten, jag, Henke, Maria, Jonathan B och Alexander satte oss och käka medans Nicklas, Stefan, Jonathan och Rocky va i vardagsrummet.  När vi käkat klart så satt fruntimrena kvar i köket och snacka barn för fulla bullar medans Henke gick in i vardagsrummet med killarna. Barnen sprang mellan kök och vardagsrum, Zebbe och Danne kom förbi en snabbis och pratade lite. Jag tycker Zebbe är så klockren han tycker att jag och Henke ska skaffa barn men det har vi ju förstått att han inte är ensam om. Jag gick in i Alexanders sovrum och satte mig på sängen och skulle försöka läsa för Alex, Jonis och Rocky men det kan jag säga det va inte det lättaste. De lät mig läsa två max tre rader i boken sen bytte de bok och så höll de på tills jag va uppe i bok nr 7 då gav jag upp och sa att det va nog läst för min del. Jag gick in i vardagsrummet och la mig i Henkes famn i soffan, Maria och syrran snackade så mycket om barn så när vi åkte hem så blev det en vända till apoteket.

 Bilder från dagen!!

 

Jonathan, Mathias, Rocky

 

Nicklas & Stefan


Syrran och Maria

 

Jonathan & Mathias

 

Henke, mathias, Jonathan och Alexander

 

Alexander och Jonathan

 

Söta Mathias

 

Alexander vill visa Mathias något.


När vi kom hem så sprang jag in på toa och tog testet, när jag kom ut så sa Henke att den ska i alla fall heta Henke Jr och jag frågade vem? Hunden eller? .  Barnet säger han och jag lägger mig vid honom i soffan och säger vilket barn? . Ja den som kommer om 8 månader säger han, men jag vet ju inte om jag är med barn än. När det gått två min så kollar jag testet och med lättnade visade det negativt. Henke säger vad tråkig. Ja kollar på honom och fattar ingenting, först vill han inte och så säger han så. Nu har vi diskuterat det hela och kommit fram till att minst om ett år så kan vi försöka det blir med andra ord till hösten 2010 som det blir försök. Men visar det sig att jag blir på tjocken innan så kommer vi att behålla det men det är inget vi strävar efter nu. Vi vill få till våra liv lite bättre först innan vi sätter en knodd till världen. Det är större lägenhet och ekonomi som vi behöver fixa till dess. Nej nu ska jag spela lite innan jag ska sova man ska ju jobba i morgon igen, har inte spelat på hela dagen för det har ju varit jobb, Maria och mina serier så nu passar jag på lite medans Henke spelar på PS3 an. CIAO!!!!

 


Visst måste jag ju erkänna att jag börjar bli lite smått sugen på att ha en egen liten knodd hemma. Den skulle bli så fin med Henkes gener..Puss på er alla barn där ute.

 


Måndagen den 30/3-09

Heeeej!

I dag har det varit full fart, dagen började med lite blogg läsande och sen va det ju det här med tvätten som suger så hårt men måste göras i alla fall. När den va klar vid 16 tiden så kom Sofia T hit med sina två schäfrar. Vi satt och snackade med en varsin kopp te i handen och när Henke kom hem så ställde jag mig och laga pannkakor. Vi satte oss och käka medans vi fortsatte prata hundar, det blir mycket hundprat när jag och Sofia kommer ihop. Hon hjälper mig och ger mig massa råd om hur man kan göra, hon jobbar nämligen som hundinstruktör och sen går hon utställning med sina så man får veta mycket bra saker av henne. När vi va klara så åkte Sofia iväg för hon skulle ha kurs och jag satte mig vid datorn för att spela lite, men då ringde Danne. De behövde hjälp med den nya soffan de köpt så vi åkte dit, haha ja du den kom inte in genom hissen eller trappan så de fick ta balkong vägen. Jag säger bara det fy fan va snyggt det blev med den. Jag och Emma satt och snacka med varsin kopp te/kaffe medans killarna fick kämpa. Men vi va snälla och hjälpte till att flytta på gamla soffan, och när de fick upp den nya soffan där den skulle stå så må jag bara säga ”JAG VILL OCKSÅ HA”. När det va klart och vi alla hade provsuttit i den och då menar jag alla till och med Kimi så åkte vi hem. Jag fastnade vid datorn och Henke vid tv, själv så både bloggar, är på Facebook och på King samtidigt och det går beundransvärt bra må jag säga. Som sagt man är väll kvinna och vi kan fan göra massor samtidigt..ler..Kram på er CIAO!!!!!!

Bilder från vi va hos Emma & Danne!!!

 

Lilla Kimi!


 

Lilla Sigge!

 

Soffan före !

 

Soffan efter den e färdig monterad!

 

CIAO!!!


Söndagen den 29/3-09

Ja du i dag har det varit en kanon bra dag.  Det började iochförsig ganska dåligt, jag vaknade och mådde inte bra. Jag och Henke skulle äta frukost och han frågade på en gång hur det va med mig, jag svarade då att det inte va en bra dag för jag har så ont i min nacke. Vi käkade klart och sen la jag mig i Henkes famn och somnade i soffan, jag vaknade till vid 14 tiden och då va det bara att göra sig klar för vi ska till Daniel och Emma för Danne fyller 34 i dag. När jag va klar så tog jag en Citodon och sen åkte vi. Vi åkte strax efter kl 15 och när vi kom så hade Maggan redan kommit och vi fick ett fint välkomnande av lilla Kimi mötte upp oss i hallen. . .ps Kimi är en liten mops…. Jag gav Danne blomman vi köpt och gav honom en grattis kram sen kramade jag Emma, det va så kul att se dem igen för det va bra längesedan nu. Strax efter att vi kommit så kom Sandra, Micke och Céline in genom dörren, Henke började genast ropa till Céline. Hon va lite blyg de första fem minutrarna sen va det full fart på henne. Jag tog lite kort och sen gick maggan för hon skulle iväg och dansa lite, medans vi andra fortsatte pratandet och fikandet. Vi tjejer satt i köket och rökte och kollade på inbjudningskorten som Emma gjort till dopet medans killarna satt ute i vardagsrummet med barnen och kollade på roliga film klipp på datorn. Efter mycket snack och rökpauser så va det min tur att ha lilla Sigge, och han somnade ganska snabbt i mitt knä. Jag satt med den lille ett tag sen fick Henke ta över för det blev så varmt och jag behövde även gå på toa. Vi åkte hem strax efter kl 17 och när vi kom hem så lagade vi mat och kollade på Yes Man. Den va skitrolig och det är ett under att jag gillade den för jag brukar inte tycka om filmer med Jim Carry för jag brukar tycka att han är för överdriven men den här va kanon kul. När kollat klar på den ringde jag Sandra S för att se om vi skulle komma över en snabbis eller inte men hon va trött så vi tar det en annan gång. Sandra va på väg hem bussen så hon kom utanför och vi satte oss på trappen och tog en cigg och snackade lite sen gick hon hem och jag gick in och spelade lite på King. Nej du nu har jag suttit här och bloggat en stund så nu kastar jag in handuken och spelar lite i stället för nu hat jag inte så mycket mer att berätta. Ciao!!!!

Lite bilder från dagens händelse!!!

Maggan, Danne och Henke


Micke med Celine, Sandra och Danne


 

Sigge ligger och såver


Emma och Sigge


Micke, Danne, Henke med lilla Sigge


Söta lilla Kimi


Så  nu blir det reklam för Yes Man. Ni bör se den, den är kanon kul!!!!

CIAO!!!


Lördagen den 28/3-09

Ja du finns inte mycket att skriva om dagen.  När jag slutat så kom Henke och hämtade mig från jobbet, vi åkte em och väntade på att syrran skulle ringa och berätta när Månika och Lasse hade kommit. Vi slocknade i soffan och när jag vaknade vid halv 6 så ringde jag syrran och kolla om de inte hade kommit ännu, men det visade sig att de kommit och även hunnit åkt. Syrran hade tydligen misupfattat mig, jag väntade tills kl blev 19 och då gick jag ner och tvätta sen kastade jag mig in i duschen. När jag va klar så hängde vi upp tvätten och sen åkte vi hem till Maggan och tog en fika. Vi hade det jätte trevligt, vi pratade om allt och ingentig och drack te/kaffe. Nu har vi kommit hem igen och vi har även hämtat upp tvätten och nu sitter vi och spelar.  Tyvär så har jag inte haft kameran med mig så det blir inga bilder från kvällen..

Sitter här och både spelar, bloggar och lyssnar på musik samtidigt. Jag sitter och drömmer mig bort och samtidigt så fassnar jag på samma tanke hela tiden och det är så fel av mig att göra det men jag kan värkligen inte släppa det. Jag träffade ju mitt ex systrar på krogen sisst jag va där och det känndes så jäkla fel att prata med dem för jag gillade dom så mycket och jag vet att de har blivit förda bakom ljuset för både mig och brodern. Jag låvade ju exet att aldrig nämna något för hans familj om vad han höll på med och ändå va det hans familj som dömde mig för allt jag gjorde medans deras egen bror/son fuckade upp sitt liv.
Jag min en dag som jag följde med hem till hhans föräldrar på middag och tro mig det hände typ aldrig att jag gick dit för jag gillade inte hans pappa överhuvutaget och hans mamma ja henne ska man inte heller tala om, hon va snäll men så jäkla klen. Vi sitter vid matbordet och pappan diskuterar att hans ena dotter är så smart men så vräker han ur sig att det va ju minsan inte jag. Och exet sa ingenting utan lät sin pappa kassta skit på mig. Jag fattar inte att de inte ser igenon deras son, att de inte ser vilken skit han är och hur mycket han pajar sitt eget liv nej då de ska sitta och klanka ner på andra som  om de vore något bättre. Nej du så mycket skit som jag har fått tagit från den familjen utan vidare och för att han snackar så jäkla mycket skit det tycker jag inte någon förtjänar. Jag kan ärligt säga att jag va dum nog att förlåta misshandeln och all förnedring som han gjorde mot mig. Men sen har jag häller aldrig hatat någon så mycket som han, bara tanken på honom får mig att må dåligt han är den vidrigaste meniskan jag träffat och tro mig jag har träffat många sjuka killar men aldrig någon som är så vidrig som han. Nej du åt hälvette med alla jävla Iranier som behandlar sin respektive som skit. Och det värsta är att de alltid lyckas få familjen att tro på allt skit de vräker ur sig. Nej nog om honom nu,,,,

Ja du vad mer kan jag spy yr mig när jag ändå håller på.....hmmmm. . .
Nej jag kommer inte på något mer jusst nu. Men det kommer väll antar jag.


Känner mig som en arg Presa eller en vaktande Pittbull!!!!

   

CIAO på er alla från en iriterad brud i vintermörkret!!!!

Fredagen den 27/3-09

Hej alla glada! I dag är det kalas igen och den här gången är alla vänner med barn bjudna. Jag, Henke, Sandra och Celine kom till syrran vid 16 tiden. När vi kom dit så va hela kompanit redan där, vi började fika medans ungarna lekte för fullt i hela lägenheten. Lilla Celine va blyg till en början en sen satte även hon igång och prata och stoja som aldrig förr. Vi va kvar fram tills kl närmade sig 18:30 och då gick vi över till Sandra för Henke ville umgås med sin bror. Vi va kvar hos Sandra och Micke fram till kl 24 och då gick vi hem. Jag fixade lite med disken sen gick vi och la oss. CIAO!!!!

Barnkalas hos Jonathan!!!



Mathilad och Mathias


Sandra L med sonen William


Mathias, Mathilda och Anja


Jonathan och Henke

Celine, Adina och Jonathan i hans rum

Leon sitter utanför rummet och leker med sin nya Transformen


Och slutligen jag som bara är..ler..


Hemma hos Sandra & Micke!!!


Bröderna Eriksson sitter i soffan och spelar på PS3-an


Det va allt för denna dag CIAO!!!!


Torsdagen den 26/3-09

Hej hopp allihoppa. I dag efter jobbet så åkte jag hem och vilade en stund för jag hade knappt sovit på hela natten eftersom jag bara legat och hosstat. Vaknade snabt av att Henke kom hem och gav mig en puss och sen åkte han igen, jag satte mig och åt frukost kl 13:30 sen klädde jag på mig och gick över till syrra. <jag hämtade upp vagnen och Jonathan så gick vi till afären för att hämta ut paket, när vi skulle hem ville Jonis sitta i vagnen så han fick ha paketet i knät. Jag lämnade av han och paketet sen gick jag hem för att duscha och slå in paket, när jag kom hem så fixade jag med paketen och sen kom Henke hem och jag hoppade in i duschen. Vi gick över och då va mamma redan där, vi fikade och pratade medans syrran och Jonis öppnade packet. När kl va kring 18 tiden så ringde det på dörren och där stog min moster och morbror, vi fikade lite till och Jonis fick fler paket att öppna. Sen vid 19 tiden så gick jag och Henke hem, vi kasstade oss i soffan och kollade på film sen gick vi och la oss. CIAO!!


JONATHAN STORT GRATTIS PÅ 2-ÅRSDAGEN MIN LILLA ÄLSKLING!!!!!






Henke och Mathias.



Jonathan och syrran försöker bygga ihop arbetsbänken som han fick


Nu har min moster och morbror kommit. Gun och Lee




Jonathan öppnar paketen han fick av dem


Mamma och syrran.


Onsdagen den 25/3-09

Hej alla glada! I dag har det varit en bra dag fram tills räkningarna skulle betalas, jag och kronolle hade kommit fram till att jag skulle betala det sissta jag hade hos dem och det va en summa på 4600 men så har man fått yterligare en räkning av dem så då blev det ju problem eftersom jag vill få bort hela skulden hos dem. Så nu får vi ta av pengarna vi sparat till hunden och även från annat...suck...... Men nu blir jag skuldfri hos dem i alla fall och det är det väll värt eller???? Ja du jag börjar fundera för som vi har det den här månaden med pengar har vi aldrig haft och det känns förjävligt. Men nog om detta nu.

När jag slutade jobbet i morse så va jag kvar här tills 10 över nio för då skulle syrrans buss åka. Jag gick ner och mötte upp henne och så gick vi till Apoteket, där träffade vi Maria och kompanit. Jag och syrran gick till banken och sen in på Zetterlunds innan vi mötte upp dem igen utanför Glitter. Vi gick till sparbanken och tog ut pengar och sen vidare till Chic chic för att fika. Vi satt och käka och fika fram till halv ett och då gick jag och syrran till Timari medans de andra gick till Viking Line. Vi mötte upp dem där när vi va klara men syrran blev tvungen att åka hem för att hämta Jonis på dagis. Jag stannade kvar på stan med maria och kompanit, vi gick och kollade lite på skor och diverse sen åkte vi alla hem åt varsit håll. Som sagt jag hade super trevligt men som vanligt när det är mycket folk så blev jag ganska tyst låten av mig. jag pratade lite medans vi fika sen lyssnade jag messt. men jag vill bara säga , att umgås med maria är så grymt kul för hon är så jäkla rolig och det kan man kalla för en tjej som har båda fötterna på jorden. Tusen tack Maria för en underbar dag. Kram på dig'

Bilder från i dag!

Mathias sov så sött i vagnen när jag mötte upp dem


ASG: Maria du e så jäkla klockren



Här sitter vi allihopa.....Maria tar kortet.




Maria och Mathias


Annet med Jonathan


Jonathan och Mathias. De är väll för söta , det skiljer 4 månader
mellan dem


 Elinor och Tom
. Tom va en
riktig liten charm knutte. Han va så glad hela tiden.´

Nu är jag på jobbet och jag kan inte sluta gräma mig över pengarna men men . Nu ska jag ta brukaren sälskap, han kolla på filmen "Låt den tätta komma in" som jag tagit med till honom. CIAO!!!!



Leave it to the Japanese....

Check these out
A round watermelon can take up a lot of room?
in a refrigerater and the usually round fruit
?
often sits awkwardly on refrigerator shelves.
?
Smart Japanese Farmers have forced the watermelons to grow into  
a square shape by inserting the melons into a square box with tempered
 
glass cases while the fruit is still growing on the vine.
?






And take a look at this!? Made in Japan !?












CLEVER ADVERTISING?





WHO THINKS OF THESE THINGS??














 

YOU...



...have a GREAT Day!!!

CIAO!!!!

Vad vet vi om varandra!?

Tre jobb jag haft/har i mitt liv:
1. Personlig assistent 2. Butiksbiträde 3. Städerska

Tre platser där jag har bott:

1. Västerås 2. Stockholm 3. Västerås

Tre serier jag gillar att se på TV:

1. Criminal minds  2. Brothers & sisters 3. The mentalist  

Tre favoriträtter:

1.Surströmming 2. Kött med Strips och bea sås 3. Syrrans Pasta sås

Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu: 

1. I soffan med Henke 2. I hälsingland med min faster Karin 3. Med Jonathan 

Tre personer som jag tror kommer att betätta lite om sig själva:
1. Maria Maroska 2. Jonna 3. Sofia

Tre ställen jag besökt: 

1. Frankrike 2. Spanien 3. Monaco

När gick du upp i dag?
Kl 06:30

Diamanter eller pärlor?
Pärlor (för Diamanter glänser för mycket)

Senaste filmen du såg på bio?
Arn tempelridaren

Vad åt du till frukost?
Macka och te

Vad är ditt / dina andranamn?
Andrea

Vilken mat gillar du inte?
Pölsa och Lever klarar jag bara inte av.

Vilken är din favorit-CD för tillfället?
Tiesto Element of Live

Vilken är din Favoritmacka?
Chebatta med tonfisk röra

Vilka mänskliga drag kan du bara inte med?
Falskhet / Oärlighet

Vilka är dina favoritkläder?
Mina svarta Aladin byxor och min vita luvtröja

Om du fick åka vart du ville vart skulle du åka då?
Till Thailand med Henke

Favoritklädmärke?
Peak så klart

Var vill du dra dig tillbaka?
Till ett vitt litet hus i grekland. Ligga i en hengmatta och ha min älskade och våra 2 hundar.

Favorittid på dagen?
Morgonen en ledig dag i Henkes famn i sängen.

Vilken är din favoritsport att se på?
Sport bläääääää

Coca Cola eller Pepsi?
Inget , man får ju kolsyra i näsan

Är du en morgonmänniska eller nattuggla?
Nattuggla, gillar inte att gå upp på morgonen

Några spännande nyheter att berätta för oss?
Nej tyvär inte, eller ja kanske för dom som inte vet så kommer vi få tillökning till sommaren :)

Vad ville du bli när du var liten?
Ärligt jag kommer inte ihåg. Rik antar jag men vem vet.

Bästa barndomsminnet?
När jag syrran och pappa va uppe i hälsingland på somrarna och vintrarna.

Varit med om en bilolycka?
Japp ena gången i sthlm och en gång med pappa om man kan kalla det för olycka.

Favoritdag i veckan?
Förr va det Fredag för man va ledig dagen efter men i dag så är det nog dagen före ledigheten.

Favoritblomma?
 tulpaner/ rosor de luktar så otroligt gott.

Vem fick du senaste mailet från?
Madde

I vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
Peak afären i gallerian så klart

Läggdags?
När jag jobbar kring kl 24 och när jag är ledig kring kl 01-03

Senaste personen du delade en middag med?
Henke

Vad sysslar du med just nu?
Svarar på dessa frågor så folk får ett hum om vem jag e

Favoritfärg?
Svart, Vit

Hur många tatueringar ?
Två men förhopningsvis en tredje på väg

Så förhopningsvis vet ni lite mer om mig nu..Ciao!!!!




















Tisdagen den 24/3-09

Efter jobbet i dag så åkte jag hem och käka sen satte jag mig vid datorn och spelade lite på King. Sen lagade jag lite mat till mig vid 12 tiden och pratade med Hanna om allt och ingenting. Vi bestämde att vi skulle ses den 18 April, de kommer till oss och äter och kollar på film. Jag gick sedan och la mig efter samtalet och jag han väll sova i ca 2 timmarsen kom Henke hem och la sig med mig. Jag gick upp kl 17:30 och fick då reda på att jag inte behövde gå till jobbet förens vid halv tio så det va lite skönt. Jag och Henke käkade lite och kollade samtidigt på filmen "Australia ". Men jag han inte se klart den innan jag blev tvungen att åka till jobbet. Så nu e jag här och jag och brukaren sitter vid varsin dator och spelar. Kram på er CIAO!!!!

Filmen Australia bör ni se. Jag sekomenderar den värkligen!


Måndagen den 23/3-09

Ja du vad har hänt i dag då? Jo nu ska ni få höra: Syrran och Mathias väckte mig och matilda strax efter 9 i morse, som alltid så drunknade Matilda i duschen medans jag och syrran kollade på film och drack te. matilda kom ut efter ett tag och då pladrade hon som vanligt i mobilen..haha snacka om att hon kommer att få canser i hjärnan med all den strålning..Tur att de uppfan handsfree annars hade hon aldrig blivit så gammal som 26 år. Mathias somnade så då satte vi oss allihop för att kolla klart på filmen "Confessions of a Shopaholic" sen satte vi på Marley and me. När den va klar så gick syrran och hämtade Jonis från dagis, Mathilda och Diva kom när det va dax att gå ner till tvättstugan igen så det va ju lägligt och bra. Hon fick hålla koll på Mathias medans vi va ner, när vi kom upp så hade syrran och Jonis kommit. Han välkomnade mig med en stor kram sen pratade vi lite medans jag och Matilda stälde fram maten. Det blev pasta med sås"mums", Jonathan åt lite sen ville han leka , när vi ätit klart så plockade jag undan och sen va det dax att springa ner i tvättstugan igen och då skulle självklart Jonis följa med..ler.. Han och jag fixade med tvätten sen gick vi upp och då höll alla på att däcka här inne så de gjorde sig klara och gick hem. Nu sitter jag framför datorn och har precis hämtat upp tvätten, jag tänkte spela lite innan jag hoppar in i duschen för att göra mig klar för jobb. Kram Ciao!!


Lite bilder om dagen!















Det va allabilder från dagen . Ha det nu så bra så ses vi förhopningsvis i morogn!

CIAO!!!!



Söndagen den 22/3-09

I dag har det bara varit en slappar dag. Vi har ägnat största delen i sängen, vi va upp en snabbis och käka mini pizza men sen gick vi och la oss igen. Vi klev upp strax före halv sex på kvällen och då gjorde vi mat, Matilda kikade in en snabbis vid 19 tiden och hämtade laddare. Hon skulle iväg och kolla på Barcelona - Malaga, vi kollade på wipeuot och sen Beck. När det va slut så skickade jag in Henke i duschen och sen va det min tur. När jag kom ut så hade Matilda kommit hem igen. Jag sa godnatt och sen gick jag in och la mig, men både jag och Henke hade svårt att sova eftersom vi sovit så mycket under dagen, men efter mycket om och men så gick det. Kram och CIAO!!


Tullpanerna jag fick av Henke för någon dag sen. Nu har de slagit
ut och blivit fina..



Min trötta älskling!



Lördagen den 21/3-09

Ja du i dag har det varit livat må jag säga..Jag och Henke låg och drog oss i sängen fram till halv tio sen kollade jag lite på tv medans han satt framför datorn. Vi käkade frukost och gjorde oss sedan i årdning för vi skulle åka till Systemet. Vi kom väll inte iväg fören vid 14 tiden, när vi kom hem så satte han sig och spela på PS3 an och jag på datorn.. Vi käkade vid 16 tiden och sen gick vi och la oss för att vial en stund, Jonna och Sara kom vid 19 tiden och då satte partyt igång. Vi hade jätte trevligt och vi drack massor..ler.. När klockan va klring 23 så åkte vi ner till BMB och där mötte jag Arash systrar vid garderoben. Vi kallpratade lite och sen gick jag in med mina vänner, de dannsade för fullt medans jag satt och tittade på för musiken sög så hårt så det gick ju inte att dansa till den. När kl va 01 så åkte jag och Henke hem för jag va för full tyckte jag och tro mig det va inte en minut för sent... Vi snackade massa med taxi chaffisen och sen gick vi in. Jag och Henke började plocka bort alla glas och allt från förfesten så att vi skulle slippa vakna med alkohol doft i huset..ler.. Sen gick vi och la oss och jag säger ju bara så här vi har spytt båda två men Henke hade turen att få det till en gång själv höll jag på fram till halv nio i morse. Men som tur är så känner jag mig inte bakis i dag i alla fall , men jag e ovanligt pigg för att bara ha sovit i 3 timmar. Ja du  här kommer lite bilder ha det så bra nu CIAO!!!!


Jonna och Sara har precis kommit in.


Här sitter dom och kollar igenom Saras mobil.. eller ska jag
 säga "TEGELSTEN" haha


Min lilla älskling sitter vid datorn och lyssnar på allt tjej snack..

Nu lite bilder från BMB!


Lilla jag..

Nu är Henke fotograf !










Jonna och Sara på dansgolvet !











Ser man hur kul vi hade fram till jag gick hem..ler.. CIAO!!!

Badkars-testet

Under ett besök på ett mentalsjukhus

frågade jag psykiatridirektören hur man kan avgöra huruvida
en patient borde institutionaliseras eller inte.

- Jo, sade direktören, vi fyller ett badkar med vatten.

Sedan erbjuder vi patienten en tesked, en tekopp och en hink.
Han/hon ombeds att tömma badkaret.

- Jag förstår, sade jag, en normal person skulle använda
hinken för att det är större än teskeden och koppen!

- Nej, svarade direktören, en normal person skulle dra ut proppen - önskar du en sängplats närmast fönstret?



Ha ha ha

Fredag den 20/3-09

Ja du i dag är det fredag och det är så skönt för i morgon blir det "PARTY" . Ja du vad gör jag nu då kan man fråga sig, jo du som vanligt så sitter jag här på jobbet och kollar in på Google och på min mail för att hitta något kul. Men jag ska snart gå och göra rent ugnen och damsuga lite innan brukaren ska iväg och bowla. Men en sak vill jag bara ta upp innan jag går, jag satt och läste en skvaller tidning och kom då till ett uppslag där det står om Jessica Simpson och hennes vikt ökning. Fan kan folk sluta dömma, hon behöver inte vara pinnsmal utan mår hon bra av att se ut så här så låt henne vara. Hon har gått upp från st 36 till 40 och att vara i st 40 är väll inte så fel eller måste man vara pinnsmal??? Nej jag tycker det är fel att trycka ner någon som är lite mer normal i kroppen än som ser ut som en sticka... Jag säger bara så här Jessica Go girl!


                      


Ja du när jag kom hem från jobbet så stog det en bucket med tullpaner på bordet. Jag satte jag mig vid datorn och spelade llite på King och sen messade jag med Henke, Matilda med barn kom vid fyra tiden. De lekte och busade för fullt sen käkade de och när Henke kom strax efter sex, då åkte vi till Vallby centrum och hämtade ut mitt paket. När vi kom hem så hade någon av barnen haft sönder skyddet på ena högtalaren. Så nu är det barn förbud här hemma om man inte kan hålla koll på dem. Matilda och barnene åkte iväg , jag och Henke kollade klart på tv sen åkte vi hem till Maggan och fika en stund. Sen när vi kom hem så satte jag mig vid datorn och kolla runt lite, Henke sitter och spelar vid tv medans jag bloggar och spelar poker samtidigt..ler.. Matilda e ute och festar med vänner så vi får se om hon kommer hit i natt eller om hon sover hos polaren. Nej nu ska jag spela klart och sen sova. CIAO!!!!


Liam och Tristan


Hemma hos Maggan


Nu e det fika dax.ler..


Mor och son.  Med andra ord Maggan och Henke



Saker som får dig att säga "åh, herre gud..."

I dag fick jag mail av min kusin Daniel !

Åhhh, herre min gud, säger jag oxå..............
















Japp det är en han







Ja du vad säger man om allt det här???? Det finns då folk till allt...
Herre gud e allt jag kan komma på...

CIAO!!!!

Torsdagen den 19/3-09

I dag har jag jobbat och när jag slutade så kom Henke och hemtade mig.  Vi åkte till hans garage och han hade isär något till bilen, sen åkte vi till Egson för han skulle lämna in det och jag satt i bilen och väntade, efter 35 minuter kom han ut till bilen så åkte vi hem. När vi kom hem så tjafsade vi lite och sen gick jag över till syrran. Vi tog en promenad vad ankdammen innan de kom hem till oss. Vi har varit hemma hos oss sen des och vi har fikat och lekt massor. Henke och Anders har bara suttit och spelat PS3 . Matilda kom hem strax innan 21 tiden och sen åkte hon till Pär för att lämna ett par vantar som hon glömt. Nu sitter jag här själv och plinkar på tangentbordet, nej nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på tv ett tag för den är entligen ledig. Kram och godnatt på er CIAO!!!!


Familjen samlade vid ankdammen..






Syrran och Jonis sitter och spelar på datorn


Matilda och Jonis sitter och ritar..


Nu är syskonen Björklund nerpackade i tvillingvagnen
och ska åka hem.

Onsdagen den 18/3-09

I dag har jag jobbat och kl 15 så hade vi p-möte, det gick ganska bra facktist vi va inte så många men det funka i alla fall. När jag slutade kl 16 så kom Henke och hämtade mig, vi stannade till hos syrran och lekte lite med barnen innan vi fikade.








Henke och Mathias har gå träning..ler..


Här har han beddat ner sig med Lala och dockan.


En nybadad Jonathan..


 Vid 18 tiden så åkte vi hem och vi la oss i sängen för att vila en stund men det slutade ju med att vi somnade, vi vaknade till vid 19:20 så då va det bara att kassta sig upp ur sängen för vi hade tvätttid från 19-22. Matilda kom strax efter 20 och då satt vi självklart och spelade . Hon oc jag gick ner 20:22 och fixade med tvätten sen tog vi upp en kasse med kläder från källaren som hon skulle prova. Hon kunde ha det mesta så det blir mycket packning för henne att ta med sig hem till Umeå sen..haha. Vi tog kvällsfika vid 22 tiden medans vi kollade på Dirty Sexy Money men det blev en chock när man fick veta att det va sissta avsnitet på denna serie för det slutade så konstigt. Suck min bässta serie fan fan fan.

Här kommer en liten resume på vad som hände för er som missade den:

En blödande Simon Elder förs hem till Darlings för läkarvård. Där berättar han för Nick allt om vad han har emot familjen Darling och hur han nästlat in sig i deras, och Nolas, liv.

Nick förvånas också av Darlings nya bakslag. Den här gången är det hans egen fru Lisa som ställer till det, med att hota att avslöja klanens alla små hemligheter i en bok. Just när han lovat Karen sin eviga kärlek!

Lisa verkade ångerfull och ville ju bara ha tillbaka sin man. Karen föll nerför trappan och fick missfall.

Nola hittade till slut sin bror, och sen också Jeremy - som just friat! - till sängs med en sköterska. Känns som att Lucy Lius historia i den här serien åtminstone är över.

Men hur vågar de avsluta med en cliffhanger som att berätta att Nicks far fortfarande är vid liv? Gah...




Ja du med ilska i mitt hjärta över att de lagt ner en sådan kanon serie är jobbig, och anledningen till nerläget är för att de började sina med tittarsifror. Men vi som bara älskar serien vad händer med oss då??? Ska inte vi ha något att säga till om.  Nej fy fan nu har de lagt ner för många bra serier. Och det här tog priset, snart vågar man ju inte kolla på nya serier för vem vet de kanske lägger ner dem med. Suck från en besviken Dirty Sexy Money fantasst...

Nej du nu e jag för besviken för att skriva något mer. CIAO!!!!




Fågelhund till salu....‏

Hej!
Är det nån som vill köpa en fågelhund?
Jag har en kull på gång och tänkte kolla om det är nån som är
intresserad.



HAHAHA!

CIAO!!!!!!!!

Tisdagen den 17/3-09

Hej alla glada! I dag har det varit som det brukar... Inte så mycket som hänt, syrran väckte mig och Matilda vid halv 10 tiden.Vi käkade lite fukost och sen va det full rulle.Jag tog en snabb promenad runt gidde sen  kl 14 så gick jag till dagis och hämtade Jonis, han blev jätte glad av att se mig. Vi gick till Anja och mötte upp syrran och Mathias sen gick vi till affären, och när vi va klara så gick jag hem. Henke kom hem vid 5 tiden och han va trött så han la sig en stund medans jag gick till mamma för att lämna en flekt till Anders. Vi tog sälskap ner till vägen och där skildes vi åt, jag gick hem och lagade mat sen kom Matilda vid halv 8 tiden. Vi har käkat och sen har vi suttit vid varsit spel och spelat...ha ha ha det lär se ganska roligt ut. Nej nu ska jag och syrran spela klart sen måste jag sova för jag ska jobba i morgon ...Natti natti CIAO!!!!


Mathias sötisen


Jag och Jonis går från dagis..


Vi fassnade vid ankdammen..


Plasska i vattnet e kul...


Matilda spelar Mahjong


Henke spelar Call of Duty 4 på PS3


Jag spelar Poker på Pokerstar.com


Hahaha

Kan inte äta nötkött......galna kosjukan... 

 

 

 


Kan inte äta kyckling.........fågelinfluensa

 


 Kan inte äta ägg.......salmonella

 

 

Kan inte äta griskött........är rädd för att fågelinfluensan smittar små grisar




Kan inte äta fisk......tungmetallerna i vattnet har förgiftat deras kött




Kan inte äta frukt och grönt......insekticider och herbicider




Hmmmmmmmmmmm!!!!!!!!



Så egentligen finns det bara choklad kvar.

Ja du hur kommer det att sluta för mig.. ha ha ha

Ciao!!!!


Måndagen den 16/3-09

Dagen började med att jag vaknade vid halv 10 tiden och då ringde jag syrran och kollade vad hon gjorde för vi skulle ses i dag men hon hade glömt att hon skulle komma efter att hon lämnat Jonis på dagis..ler.. Jag plockade och städade undan lite sen tog jag och Sofia en promenad runt gidde. När vi va klara gick vi hem till mig och snacka lite innan hon skulle hem och vila, jag gick över till syrran och lekte med ungarna lite och sen va det mat. Henke kom vid 5 tiden och då fikade vi lite och sen va det raka vägen hem, Henke damsög medans jag plockade undan lite i sovrummet och sen ropade duschen på oss. Vi vilade en stund sen åkte vi till COOP och hämtade upp Mathilda , hon har kommit hit från Umeå och hon ska bo hos oss veckan ut. När vi kom hem satte Henke sig vid tv och spelade på PS3 och jag satte mig vid datorn och spelade på King.com medans Matilda satte sig i sovrumet och spelade Mahjong. Sen lagade vi mat och kollade på spårlöst, nu sitter vi alla vid varsin dator och håller på med allt möjligt.  Nej nu kommer Jonna snart så nu ska jag sluta men ha det så bra så höres vi i morgon...CIAO!!!!!!

Sofia är påväg hem...



Mathias


Jonis


Våran mat!


Jonis leker för fullt i sitt rum


Matilda..ler


Jonna och Tommy kom förbi en sväng...


Söndagen den 15/3-09

Hej hopp allihoppa! Nu sitter jag på jobbet framför min älskade lilla dator och kollar runt på nätet lite. Brukarn sitter och spelar Mahjong på King.com. Vi hade syrran och kompanit hemma i går och det va lika bra för Henke vägrade gå någonstans för han hade ju köpt hem PS3 så han va fasst vid tv. Vi fikade med kaffe/tee och kakor, negerbollar och hallon/tranbärs paj med sås,mmmmm det va gott. Sen busade jag och Jonis för fullt medans syrran satt framför datorn och kollade in Panduro.se. Dit borde ni gå in och hälsa på , de har massa REA jusst nu så passa på för annars är det ju ganska dyrt där inne... Nej nu ska jag sätta mig och spela lite spel på King.com . Ha det så bra så höres vi CIAO!!!!!


Bilder från igår!


Syrran och Jonis.


Mathias och Anders

Nu lite jobb bilder!


Lilla jag pratar med älsklingen i mob.Ska ut och röka.


Köksbordet, här egnar jag mycket tid, det är mycket pappers
skrivande och diskutioner vid detta heliga bord..haha

Nej du de här bilderna får räcka. 



Ordspråk/tankevirvlar!

Jag va ute på nätet och kollade runt och fassnade  då för dessa.Här har ni lite att tänka på om ni inte har annat för er!















Vissa måste jag hålla med om....ler... Ha det bra nu Ciao!!!


Lördagen den 14/3-09

Sitter här på jobbet och vet inte vad jag ska göra. Jag har tvättat och suttit och pratat med brukaren ett tag nu. Jag satte mig framför datorn och såg då att jag fått ett mail från min kusin Daniel, ha ha ha han e ju bara för rolig. Här ska ni få se:

Ovisheten är över! :)

Mhhhhh hur gör jag..


Men nu blev det ju mycket lättare..ler.???

Här får ni något att fundera på ...ler..
Ciao!



Hahaha!!!


Fredagen den 13/3-09

När jag vaknade så hoppade jag in i duschen och sen bar det i väg ner på stan. Jag mötte upp Maria "Sickan" sen gick vi till komunals och hämtade hennes två minsta söner, de va där med pappa Nicklas medans sickan klippte sig. Vi gick och kollade i butiker så köpte jag en present till Jonna som har fyllt 24 år. När vi va klara med det så gick vi till Mc Donalds och käkade lite och vi pratade för fullt det va jätte trevligt... Sen gick jag till Spisy Hot och fixa mat till syrran och sen va det buss väntande och sen hem till syrran.

Maria och söta Jonathan.



Söta Alexander


Här e de sammlade..ler..


Förstagången Jonathan äter pommes..ler..


Här e min mat..ler..

När jag kom hem till syrran så käkade hon, Jonathan låg och sov ,syrran la Mathias i min famn för hon skulle göra i ordning flaskan åt honom och han somnade på en gång. Jag sommnade med honom i  famnen. Sen kom Jonathan upp och lekte lite och sen la han sig hos mig i soffan och vi myste lite med varandra. Sen va det full rulle, jag och Jonis hade kaffe rep i hans rum och det va så kul. Sen kom pappa Andres hem och så började alla att leka i Jonis rum. Henke kom och hämtade mig vig halv 6 tiden och då åkte vi till Spasy Hot och beställde mat sen hem och kolla på film.  Natti Natti CIAO!!!


Mathias snarkar mig i örat..ler..Ligger vi och sover tillsammans i soffan


Jag och Jonis myser i soffan.


Sitter vi och har kaffe rep..ler..


Pappa fick ta över medans moster skulle ut och röka..ler..


Syrran med Jonathan och Mathias.


Ha ha Jonis satt på toa och medans han gjorde sina behov så blev
han tvungen att leka med en kräfta..ler.. Han ser så rolig ut.


Torsdagen 12/3-09

När jag slutade jobbet så gick jag till syrran och vi käkade frukost. Jag va där fam till 10 sen gick jag hem, jag la mig och sov och sen kom Henke hem vid halv 2 tiden och vi snackade ett tag sen åkte han tillbaks till jobbet.


Jonathan mötte mig i dörren med hans tracktor.


Jonathan och Mathias.

Vi fikade, snackade och kollade på kläder, sen gick vi upp till hennes killes lägenhet som är på samma gård.
Jag duschade och gjorde mig klar sen kollade jag på film"Låt den rätta komma in". Sen körde Henke mig till ICA Ettan och där mötte jag upp Jonna och så åkte vi till Maggan för att hämta en dötts anons, och sen vidare till Sandra M.

Nu hemma hos Sandra M!


Sandra M, Jonna och jag


Sandra och Jonna diskuterar..ler..


Snacka om att man ser sliten ut....

Där va Charli och sen har hon skaffat en kanin, vi fikade lite till och snacka sen åkte jag och Jonna vid halv 10 tiden. Jonna körde mig till garaget där Henke va sen åkte hon hem, jag , Henke och Danne snackade lite sen åkte vi hem och gosade en stund.


Haha Jonna så du ser ut..ler..


Sandra och hennes saft..ler..


Söta Charli


Här är kaninen...Tiquila

Ciao!!!1

Jobbet kl 19-08 den 11/3-09

Ha ha ha , så kom man till jobbet kl 18:45 och blir  ute låst. Brukan kan inte öppna dörren innefrån så jag ringer upp Sarah. Hon åker till Malin och hämtar nyckeln och sen hit till jobbet så jag kommer in. Jag kom in 19:40 det va lite kul att det kan bli så tokigt ibland.  Jag har inte blivit bra i nacken ännu men jag kände att jag och brukarn behövde prata om vissa saker gällande jobbet. Det finns inte så mycket man kan göra jusst nu för han är sjuk, så då sitter jag här inne i assistentrummer och plinkar på datorn. Nej nu ska jag se hur det går för honom och om han behöver något. Ses om ett tag ..CIAO!!!!

Ja du det har inte hänt mycket här så vi får väll säga god natt för nu läggre jag mig eftersom han sover som en stock..ler..Natti natti.

En liten historia!

Det här hände på nattåget mellan Luleå och Stockholm.
En man och en kvinna fick dela sovkupé. De hade aldrig
träffats förr, men det skulle nog gå bra ändå. Natten kom
och de kröp till kojs. Hon i överslafen och han i underslafen.
Mitt i natten vaknar kvinnan och fryser, så hon lutar sig över
kanten och väcker mannen: "Ursäkta mig, men jag fryser och
undrar om inte du skulle kunna hämta en filt åt mig?"
"Jag har ett bättre förslag:" säger mannen. "Vi kan ju låtsas
att vi är gifta." "Javisst", fnittrar kvinnan förväntansfullt.
"Bra, då kan du hämta din jävla filt själv!"








 


Onsdagen den 11/3-09

I dag är det en välldigt jobbig dag, jag har gått och varit deprimerad både i går kväll och i dag. Jag har försökt med allt, städa , plocka och kolla på tv men det är inget som hjälper. Sen började jag fundera lite och kom då fram till att det är ju den 11 Mars och det förklarar ju allt och samtidigt inget. Jag har kommit underfun med att jag hamanr alltid i depretion i Mars och det är alltid när det närmar sig den 12 för det är det datumet som min pappa dog. Jag har inte kunnat förstå varför jag blir depremerad då men så är det och vad jag än gör så blir jag inte av med det.  Jag känner mig sviken och det slutar med en olustig kännsla som jag går och bär på i någtra dagar sen är känslan borta igen som om den aldrig funnits. Det är ganska sjuk igentligen, men sen har jag funderat på varför jag inte går ihop eller rättare sagt drar mig undan lite för pappor och det kan ju på något vis ha med min pappa att göra jag vet inte. Det är inte så att han varit elak , min pappa alltså men jag tror att det har med att han försvan ur mitt liv och på något sjukt sätt så har jag bara svårt för andras pappor. Jag har även märkt att jag börjar dra mig mer och mer tillbaks när det gäller folk, och där kan man ju också fråga sig vad det beror på. Jag gillar att vara blena folk men på något sätt så käns det som att jag håller mig lite på sidan. Jag lyssnar och analyserar när folk pratar istället för att vara med i konversationen, eller är det bara så jag uppfattar mig själv??

Ja du det är inte rätt dag för mig att analysera men jag kan inte låtabli. Jag vet att om pappa fick välja så hade han inte lämnat oss. Men jag kan inte låtabli att känna mig så otroligt sviken av honom, ja jag vet det är omoget tänkande men som sagt jag kan inte styra mina känslor. Det blir bättre om några dagar det vet jag men det är bara så otroligt jobbigt att gå och må så här.  Nej nu ska jag sluta tänka och bara uppeh¨lla mig själv med något frågan e bara vad? Jag går nog över till syrran för är det någon som lyckas få mig glad och på andra tankar när jag mår dåligt så är det underbara lilla Jonathan.  Nej du vi får höras en annan dag när jag mår bättre för nu orkar jag inte sitta här rakt upp och ner. Det susar förbi för mycket tankar i mitt huvud när jag bara sitter så här...
Ha det så bra och hoppas ni mår bättre än jag . CIAO!!!!


Jag vill ha dig tillbaka. Jag vill ha dig här. Jag saknar dig så jag håller på att bli galen. Imorgon är det 10 år sedan du lämnade oss. Nu sitter jag här och mina tårar rinner på min kind. Att det finns så mycket tårar, det visste jag inte. Aldrig ska jag sluta älska dig!


Tisdagen den 10/3-09

När jag vaknade i dag så märkte jag att illamåendet va borta men jag har fortfarande magknip, jag undrar vad jag kan ha fått det ifrån?. Jag har tagit det lungt i dag för jag e rädd för att må illa igen, sen ska jag tvätta kl 13-16 och sen är det inte långt kvar tills man ska iväg till jobbet. Henke och lillebror "Micke" skulle till garaget efter jobbet och plocka bort motorn på "Nisse". Jag har kollat på film och plockat lite men det finns inte så mycket att göra här hemma för det är rellativt städat, ja det är inget bra väder ute heller så jag drar på att gå till Ica Ettan för att hämta ut mitt paket. Nej du nu ska jag ner och tvätta och sen kolla på film innan jag drar till jobbet ha det gott allihoppa. CIAO!!!

Ni kanske inte ser men det snöar för fullt ute...Suck...



Jag har skarl på mig så jag håller nacken varm, hoppas nu att
värken ska gå över. Ganska jobbigt att jobba när man inte kan
vrida huvudet som jag vill.

Min nya badrums möbel...








Som ni ser så finns det inte så mycket att göra här hemma heller!!!!Suck"












Ha det nu gott allihoppa ses någon annan dag CIAO!!!!



Måndagen den 9/3-09

I dag har jag jobbat och när jag slutade så åkte jag hem till Sandra S för att lämna nyckeln till jobbet. Jag och Sandra tog oss en cigg och när jag skulle gå så började Celine att spela på sitt piano...Hon Rockade fett..ler.. När jag sedan kom hem så började jag städa lite men det va inte lätt för jag har nämligen fått nack sperr . Henke ringde när han slutade vid fem tiden och då åkte vi till IKEA för att köpa en hylla till badrumet, Det blev jätte bra när vi fick iordning allt. Sen la vi oss o sängen och kollade på tv en stund och sedan hoppade jag in i duschen och på med Alovera på nacken och en halsduk. Jag har haft magknip sens vi va på Ikea och det gick inte över, måde illa och hade svårt att sova. Jag vaknade vid 3 tiden och spran då till toan, ha ha det sruta ut från både mun och bak och sen försvan illamåendet men magknipen har jag haft hela natten. CIAO!!!






Söndagen den 8/3-09

Ja du i dag vaknade jag med huvudverk i gen, jag gick ner och pratade med syrran i telefon sen gick jag ut och tog mig en cigg. Nu sitter jag framför datorn igen och Karin, Kjell, Maria, Svante med dotter sitter i vardagsrummet och snackar, Henke har gått in i duschen medans jag plinkar och plinkar. Ska väll plocka undan våra sängkläder för vi ska äta vid 11 tiden och sen åker vi och hämtar upp syrran när vi ätit klart. I dag åker hon hem med oss för Sandra L tyckte va åkte för fort så hon vågar inte åka med oss har jag hört.  Nej nu ska jag fixa lite här så vi är redo att åka..Höres senare Ciao!!!


Svante , Henke och Kjell sitter ute på alltanen.




Maria bygger en koja till Alexandra..





Nu har vi åkt och man ser ju skilnaden med snö här och hemma!


Hälsingland massor med snö och dimma.


En bit från Gävle, närmare västerås..

Nu ska jag röka och sen kolla klart på Beck med min älskade...CIAO!!!!

Lördagen den 7/3-09

I går kom kusin Maria strax efter kl 22, vi snacka lite och tog kvällsfika sen kollade vi lite på tv och sen va det sov dax.



Nu har kusin Maria kommit.


Faster Karin.


Lilla jag.


min trötta lilla älskling...


I morse va det en jobbig dag, jag vaknade med världens huvudverk och jag hade så ont i nacken. När jag kom ner så smörjde Karin lite Alovera kräm i nacken och sen satte vi oss vid tv. Jag och Maria lekte affär med Alexandra och sen gick jag och Henke och la oss ett tag, vi vaknade vid 12 tiden och då gick vi ner till vardagsrummet och där stog Danne med familj. Vi fikade och sen körde vi hem Karin för hon hade ont i ryggen, när vi skulle åka tillbaks så fick jag prova köra och det gick jätte bra. Sen gick jag oc Henke och la oss i soffan ute på alltan för mitt huvud har inte blivit bättre, sen kom syrran, Anders med barn och familj kl 16 så då käkade vi allihoppa. Det serverades Tacos och nu sitter jag här och plinkar med datorn medans Karin och Maria gör klart fikat, alla killar sitter framför tv och kollar på sport.. Nej nu måste jag sluta för nu ska vi fika CIAO!!!


Nu har Daniel med familj kommit..


Henke och Karin.


Nu fikar vi, Daniel , Maria med dottern Alexandra.


Henke med Maria och Svantes golden. Han heter Izze


Nu har syrran och kompanit kommit och vi har sattit oss för att äta...


Jonis åt mest grönsaker och taco skal...


Så här såg det ut när vi alla va klara med maten...


Nu har vi fikat och jag ,Henke ,Daniel med dotter, åker hem till Danne för att jag skulle ha värktabletter, Vi åkte dit och när vi skulle hem så fick jag prova att köra Henkes bil och det va annorlunda. men grymt kul, sen åkte vi hem till faster Karin och då han vi vara lite med gästerna innan de skulle gå. Det roliga va att Svante kom  när alla skulle gå, jag och Henke satte oss vid tv och tittade en stund sen kom Mia och då satte vi på Melodifestevalen. Karin kom och tittade hon med sen satt vi där allihoppa, det va ok men inte min grej, ler. Nu kollar Mia och Henke på Dejavu och faster karin försöker hängamed så gott hon kan mellan snarkningarna.ler.. jag sitter i köket och bloggar samt snackar med Kjell och Svante. Nej nu ska jag kolla klart på filmen och sen sova ses i morgon..Ciao!!!!



Gerds goda bakelser...


Gerd, Sandra L och Jonis ute på altanen..ler..


Henke och Jonathan busar för fullt...



"Lilla" izze vill ta mig sälskap medans jag röker...


Maria och Karin vi sitter och kollar på melodifestivalen.


Kjell kollar med oss...



Fredagen den 6/3-09

Jag vaknade av att telefonen ringde, det va jobbet sen försökte jag somna om men det gick inte för hunden skällde ute på gården. Vi gick upp sen har vi bara tagit det lungt , jag va ut och rökte vid frukost och det är inte alls kallt här uppe. Det e ganska skönt faktist men massor med snö, jag tog lite bilder på omgivningen medans jag va ute och blossa sen satte jag mig hos Henke i soffan och kollade på tv. Henke och Alexandra lekte ett tag, de letade efter Karin så de blev tvugna att sätta på sig sökar glasögonene så de skulle kunna hitta Karin men utan resultat. Nu ska vi äta lite mat sen får vi se om jag och Henke åker över till Daniel och familj eller om vi åker till Anders och kompanit. Sen om en stund CIAO!!!!



Farbror Kjell...


Det såg så fint ut men tror inte det blev lika bra på bilden...


Som man ser så e det massa snö här uppe..


Alexandra och Henke hade sina sökar glasögon på sig...ha ha



Söta Alex


Henke och sitt chattande


Lill Jonis. Nu har vi kommit fram till Hovra hos Ottossons familjen.


Henke och Anders snackar för fullt...
'

Anders hjälper till med maten...


Söta Mattias går omkring i gåstolen och pratar för fullt på sitt
 eget lilla sätt...

Torsdagen den 5/3-09

I dag så åkte vi till hälsingland, vi hämtade upp Sandra L och William hos syrran och sen bar det iväg. Vi träffade upp syrran och kompanit i Tönnebro, där käkade vi lite och sen va det blöjbyten och toabesök. Sen skulle Henke tanka och då hade syrran och kompanit åkt så vi körde bra snabbt för att komma ikapp dem. Sen körde vi Sandra med son till Anders föräldrar och så åkte vi vidare till fasster och farbror. Nu har vi fikat lite och snart blir det sängen för min del. Kram Kram alla ses i morgon CIAO!!!!!


Nu är vi på väg till hälsingland. Vi åker efter Sala vägen...


Nu har vi kommit fram till Karin och Kjell. Kl är 21:30


Lilla Alexandra. Kusin Marias dotter på 3 år.


Nu är jag ute och röker innan jag ska sova...ler..Natti natti


Onsdagen den 4/3-09

Efter jobbet i dag så åkte jag hem till syrran, vi gick över till Sandra L och käkade lite frukost och hon hade en sån häfftig blomma hemma hos sig. Det är den ända riktiga blomman hon har för hon kör på falska blommor av plast och tyg. Det e ju ganska smart för då slipper man vattna dem..ler..
Jag gick hem vid 11 tiden för jag skulle duscha och göra mig klar till kl 12:30 för då skulle jag åka till Aroskooperativet. Henke kom hem strax efter kl 12 så vi gosa lite och sen åt han lite innan vi åkte, när jag kom dit så stog alla och pratade  och sen bjöd dom på alkoholfri champange och tårta. Jag , Sandra S och Linda stack vid 14 tiden, vi åkte ner på stan och jag lämnade dem för att åka hem men pratade då med syrran och hon skulle ner på stan och kolla på något så jag stannade kvar där nere och mötte då upp Sandra L så vi kollade runt medans vi väntade på att syrran skulle komma. När hon kom så käkade vi på Chic chic sen tog jag bussen hem. När jag kom hem så gick jag och Henke och la oss och sov en stund så vaknade jag vid halv sju, jag gjorde mig klar sen körde Henke mig till jobbet. När jag kom till jobbet så satte jag och min brukare oss ner och diskuterade schemat och hur vi skulle göra för att få timmarna att täcka till. Sen satt jag i ca 2 timmar och räknade timmarna och dagarna  för att veta hur jag skulle lägga upp det. När jag va klar med det så fick jag veta att mamma ligger på sjukhuset men vi vet inte varför och vad som hänt så syrran skulle ringa och höra så får vi väll se vad de säger...  Nu ska jag sätta mig och spela hjärter med brukaren så ni får ha det så bra allihoppa...Kram på er CIAO!!!



Den ända riktiga blomman i lägenheten. Den heter flaskpalm och det
e ganska komiskt för den ser inte ut som en flaska...ha ha ha


Syrran och Mathias. Han va så trött för han har typ inte sovit på hela
natten, men i mammas famn så somnade han gaska snabbt


Syrran och Sandra gör iårdning så Mathias kan ligga i sängen och sova


Ha ha blev tvungen att ta kort på William sör hans morgon frilla ser ju
för rolig ut..Snacka om typpkam...haha


Våran frukost...

Det va allt för i dag kram på er alla i morgon far det upp till Hälsingland..ler..CIAO!!!!

Min älskade du gör mig HEL! :)

Den dagen jag träffade Henke för första gången va hemma hos Sandra S och Micke. Jag kom hem till dem och då hade de Maggan och Henke där. Jag tyckte han va så snygg redan förstagången jag såg honom. Men det va inte förren senare som vi började snacka och umgås. Sandra tjatade om Henke väldigt mycket, om hur bra vi skulle ha det och att vi passa så för varandra. Visst kan jag hålla med henne nu om att det är det bästa som har hänt mig.

Som många andra tjejer så har jag varit en som alltid fasnat för skit killar pga speningens skull men efter sissta förhållandet så hade jag nässtan gett upp hoppet för att jag någonsin skulle få bli lycklig och ha det bra. Jag hade till och med intalat mig att det va mig det va fel på eftersom mina förhållande inte funka, men det kan jag glädeligen säga i dag att så är det inte. Det gäller bara att hitta rätt kille/tjej och det är då inte lätt, men om man börjar med att försöka våga sig på något nytt och inte bara gå efter utseende och späning så kommer det att gå bra.  

Jag har äntligen hittat mannen i mitt liv, han gör mig hel, han finns när jag behöver prata, luta mig mot en tröstande arm och han acepterar att jag har svårt att lita på killar. Han älskar mig och han visar det så tydligt. Jag är hans allt och det käns så underbart.  Han får mig att sakta öppna mig när det gäller känslor och tankar jag har.

Jag trode aldrig att jag skulle kunna känna så här för någon, jag har alltid sagt att jag aldrig kommer att förlova mig .För ärligt hur kan man veta att man vill leva med den här mäniskan resten av sitt liv. Men tro mig man känner när man hittat den rätta ,att man inte klarar ett liv utan honom/henne.

Visst många säger att om man har ett fasst förhållande/seriöst förhållande så kommer man aldrig mer få känna pirrningarna i magen när man blir nykär och man kommer aldrig att få kyssa en ny kille/tjej.

Jag kan ju säga så här, varje gång jag ser Henke så pirrar det så där mysigt i min mage, och när jag ser hur glad han är att se mig så blir jag helt varm inombords.Jag skulle inte välja bort det jag har för att få kyssa någon annan, hans läppar är så underbart mjuka och seusuelle. Henke jag älskar dig i går , i dag , i morgon och för alltid. Jag kan inte se mitt liv utan dig, jag vill vakna brevid dig varje dag för rästen av mitt liv. Du är min bättre halva med andra ord du gör mig hel.

Jag ringde Henke i går och då säger han till mit "JAG ÄLSKAR DIG SÅ OTROLIGT MYCKET" jag sa att jag älskade honom också men då sa han. "JAG ÄLSKAR VÄRKLIGEN DIG SÅ OTROLIGT MYCKET". Jag blev så lycklig när jag fick höra det, jag blev helt varm innombords. Det kallar jag för en underbar kille som vågar berätta vad han känner för sin tjej och som vill ha henne med sig helatiden. Det är min underbara Henke. :)
 
Jag vet inte hur jag ska kuna förklara så ni förstår hur lycklig jag är med denna man. Men hur som så hoppas jag att alla läsare ska få känna av den här lyckan som jag har och att ni ska få dela eran kärlek med någon som besvarar den..



Inte den bässta bilden på Henke men för mig är han alltid vacker..ler
 Puss min älskade !


Aldrig trodde jag att någon skulle förstå
Aldrig trodde jag att någon skulle lyssna
Aldrig trodde jag att någon skulle bry sig
Aldrig trodde jag att det fanns någon som du!

Kärleken kommer och kärleken går, ingen kan tyda dess lagar.
Med dig vill jag följa i vinter och vår och all min levnads dagar.
Mitt hjärta är ditt, ditt hjärta är mitt och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din, din lycka är min och gråten är min när du gråter.





Tisdagen den 3/3-09

När jag slutade jobbet i dag så va jag kvar till kl 10 då gick jag ,Sofia och brukan ner på stan. Jag lämnade dem när jag skulle hämta ut min jacka sen gick jag in på Åhlens och köpte födelsedags presenter till Jonathan. Jag gick till Zetterlunds och hittade en grymt bra present men den va så dyr så jag ringde mamma och fråga om jag skulle köpa den från oss båda så delar vi på summan och det tyckte hon lät som en bra idé. Sen köpte jag lite fikabröd och gick över till syrran en snabbis och fika ,sen när jag såg att kl va 12:30 så gick jaag hem för jag va dötts trött . Jag han inte mer än in och lägga mig i sängen så sov jag, jag vaknade vid 17:20 och då ringde jag maria maroska och blev tillfrågad om jag och syrran skulle med och luncha i morgon och sen vidare till busborgen. Jag ringde syrran och kolla men hon skulle återkomma med det senare under kvällen för hon vet inte hur Mathias mår. Henke kom gem 17:45 och då kramades vi lite sen frågade jag honom om inte han kunde dammsugamedans jag gjorde mat och han stälde sig och dammsög utan problem. När kl va halv sju så bad jag honom fixa klart maten medans jag duscha och gjorde mig klar för jobbet ohc det gjorde han. Sen körde han mig till jobbet och han åkte vidare till garaget. 


Min älskling dammsuger.


Här står han så snällt och lagar mat. . .Ler. . .Jag har det så bra..

När jag kom till jobbet så satt jag och brukarn och snacka lite och sen laddade jag hem Mario Forever till honom så nu sitter han och spelar det för fullt och själv sitter jag här och klinkar på min lilla älskade dator...Ler...



Sitter han och spelar Mario Blocks


Det e ganska kul att spela må jag säga...


Här sitter jag och klinkar på min dator..ler...

Ciao....



Måndagen den 2/3-09

I dag har det varit ganska lungt. Jag städade lite när jag vaknade och sen kom syrran och barnen sen vid fyra tiden så gick de hem och jag satte mig vid datorn. Henke kom hem vid halv fem och då gjorde jag mig i årdning sen åkte vi till hans mamma. Henke försökte fixa Maggans dator medans jag och Maggan satt och prata och fika. När kl va ca 18:30 så åkte vi till LIDL och handla lite mat till mig och sen raka vägen till jobbet. Henke åkte till garaget och jag och brukan satt och fixa med tidsraporterna, sen käkade vi lite och gick sedan till varsin dator och cattade lite med varandra. han fick lära sig hur msn fungerade och han tyckte det va kul. Jag fick medelande av syrran så hon och Anders åker nu till akuten med Mathias för han har hög feber, 39.7. Hon skulle ringa mig sen så jag får veta hur det går. Nu vidare till mitt spelande jag och brukaren sitter och spelar hjärter..ler...Ciao!!!


Söndagen den 1/3-09

Den här dagen har varit kanon. Det började med att jag gick ut med Diva och sen satte jag igång med tvätten. Mathilda kom och hemtade Diva vid 12 tiden för de skulle iväg och träna. Jag och Henke tvättade klart och sen gjorde han sig i ordning och åkte till garaget för att träffa en snubbe. Undertiden så gjorde jag mig klar och när han kom hem så klädde jag på mig och så åkte vi ner till stan för att byta storlek på en tröja som jag köpt till honom. När vi skulle därifrån så såg jag att de hadde rea på scorret så då gick vi in där och det slutade med att jag köpte ett par skor, sen ville Henke kolla in stadium så vi gick dit och det slutade med att vi köpte en tröja , byxor till honom och en tröja till mig, sen åkte vi mot IKEA . Men när vi åkte förbi ONOFF så kom vi på att vi glömt att köpa en anten kabel så vi gick in där och fassnade vid mobilerna. Vi stod och diskuterade en stund och sen gick vi till hjälp disken, medans vi väntade så kollade vi på datorer och det slutade med att jag köpte en bärbar dator som jag kan ha med mig överallt. När vi va klara med papper och allt snack så skulle vi gå till kassan och då höll vi på att glöma sladden som vi kom dit för..ha ha, men vi köpte den med. Sen kände vi att vi inte pallade gå till IKEA som vi skulle utan valde att åka hem och det va inga problem för mig för jag ville bara få igång miin dator. När vi ätit och fixat datorn så gick vi över till Sandra S och Micke, jag visade stolt upp min dator och sen kollade vi på film. När vi kom hem så började jag plocka lite medans Henke fixade lite med min dator. Sen va det natti natti för oss...ler..


Min älskade dator som är så liten att den får plats i min handväska!



Ciao!


Lördagen den 28/2-09

I dag hende det inte så mycket. Vi gick ut med Diva på morgonen, det är så skönt att man kan ha henne lös utan att behöva bry sig. Sen åkte vi till Matilda för att hjälpa henne och Sam att få igång bilen , de va hungriga så vi åkte till Mc Donalds och käka sen åkte de till Umeå och vi hem. Henke släppte av mig och sen åkte han till garaget medans jag och Diva va hemma. Jag fassnade vid datorn och sen tog jag en promenad med Diva, på kvällen så gick vi ut runt hela gidde och sen ner mot Skallberget, Vi gick hem till Sarha och tog en fika sen kom Henke och hemtade oss från Sahra och då käkade vi lite och sen tog jag ut Diva på en kortis så hon fick kissa av sig. Sen va det Natti natti för oss alla.











Ciao!!!

Fredagen den 27/2-09

Efter jobbet så gick jag hem , Syrran och familjen kom sen efter att de hade varit på Coop och handlat. De hade köpt Semlor så vi satte oss och fika sen käkade vi lite mat och så ringde Mathilda och sa att hon va på väg med Diva. Vi ska ha Diva tills på söndag...Det ska bli så kul, Matilda ringde och sa att de behövde hjälp med en soffa för hon och Sam höll på att packa in i flyttbilen. Jag och Henke åkte dit efter att vi käkat och tog då med oss Diva. När vi kom dit hade de fixat allt själva så vi häämtade min kista och snacka de en liten stund sen åkte vi till Rocklunda för att Diva skulle få springa lite. Hon va så lydig och underbart snäll,det va så skönt att gå med henne för man behövde inte oroa sig för hundar eller folk.Hon bryr sig inte om dem så hon kan vara lös utan problem, vi va ute i ca 1.5 timme sen åkte vi till syrran men vi va så trötta så vi åkte hem ganska snart. Nu är det hem och sova..ler..Snark...


Henke och lille mannen sitter i soffan. De är så söta ihop.


Söta Jonis pratade för fullt..ler..

Nu hemma hos Matilda!



Matilda och killen Sam.


Henke och Diva.


Rocklunda skogen!








Ciao!!!


Torsdagen den 26/2-09

I dag va jag på stan med syrran,Sandra L och Sofia. När vi möttes på stan så gick vi och käka på chic chic, vi fick även selskap av brukaren och Sandra S. Vi satt ett bra tag och snacka och käka sen gick jag , Jonathan ,Sofia, Sandra S och brukaren ut och prata lite innan jag och Sofia,Jonathan gick iväg för att kolla i lite butiker. Mötte upp syrran senare och sen skildes vi åt igen...När vi handlat klart så åkte jag hem , och då ringde en uppfödare så vi satt och snacka ett bra tag sen gick jag över till syrran. Henke hemtade mig där och så åkte vi och handlade, när vi va klara så åkte vi hem med sakerna och sen hem till syrran. Syrran gjorde slingor i mitt hår..ler..Fan jag ser ut som en morot i huvudet...haha.. Sen va det raka vägen hem och i säng.


Min brukare, Jonathan, kusin Johanna, Sandra L, Syrran ,Mathias,
Sofia och Sandra S



Sofia äter en god sallad och Sandra kämpar med att skära i hennes
macka. Ha ha ha




Mathias " lille mannen"

Ciao!!!


RSS 2.0