Onsdagen den 25/2-09

Efter att jag kom hem från jobbet så satte jag mig och kolla igenom datorn .Snacka lite i telefonen och sen ringde syrran. Hon och jonis kom förbi en stund medans jag satt och betalade räkningar sen pratade vi lite och så gick de hem. Jag gjorde mig klar för att gå och jobba. Så med andra ord denna dag hände det då inte mycket.

Här kommer lite roliga bilder..ler..










Mannens hjärna - en röntgenbild




Mannens utveckling




Mannens utveckling, del 2



Skenet bedrar



Tiderna förändras








Tisdagen den 24/2-09

När jag va på väg hem från jobbet så ringde jag syrran och bestämde att jag skulle äta frukost hos henne. Jag kom dit och vi käka lite frukost och snackade massa . Sen ringde vi till Sandra S och fråga om vi fick komma förbi och det va helt ok. Hon ringde vid halv 11 tiden och sa att Celine hade vaknat så det va bara att komma. Vi klädde på barnen och gick över. Barnen lekte och vi drack tee och snacka massor sen fick Jonathan och Mathias sina doppresenter av dem. Det va en in nalle till Mathias och en bil till Jonis, Henke ringde och sa att han skulle komma hem vid 12 tiden och äta så vi gick hem då. Jag till mig och syrran till sig, vi käka och sen la vi oss i sängen och mös lite.När henke skulle åka tillbaks till jobbet vid 13 så fick jag mess av Sofia från jobbet och hon kom över. Jag och Fia lotta satt och snacka och drack tee sen ringer det på dörren,,ha ha jag hade helt glömt bort att syrran skulle kommaförbi..Syrran med kompanit kom och vi satt alla och fika och snacka medans Jonathan lekte förfullt. Vi skrev mail till en av hunduppfödarna som jag hittat. Sen gick syrran och kompanit hem och jag gjorde mig i ordning för att kunna åka till jobbet, Sen gick Sofia hem vid 18 tiden för hon skulle göra mat och jag drog till jobbat vid 18:30.


Mathias lille mannen.


Jonis väntar på att moster ska äta frukost.





Paketen från Celine med familj.



Sandra och Mathias med hans present elefanten...





Sofia gör te till oss.


Sitter hon och kollar på tv


Syrran ligger på latsidan..ler..


Syrran och Jonis leker.


Anders och Mathias.

CIAO!!!!!!


Måndagen den 23/2-09

Jag va hemma hela dagen och tog det lungt...Kollade på hundar på nätet och pratade med olika uppfödare. Sen kom syrran förbi en stund innan jag skulle vidare till jobbat kl 19. Jobbade och stog i..ler..



CIAO


Söndagen den 22/2-09

Ja du när vi vaknade så satte vi oss och åt frukost sen satt vi och snacka en hel del innan faster och farbror kom och lämnade Hildur. Sen käkade vi lite efter lek och stimm innan Daniel med familj åkte hem till Hälsingland igen. När de åkt så slocknade jag och Henke på sängen, när vi vaknade vid 16 tiden så åkte vi hem till Matilda och lämnade hennes laddare. Och sen va det raka vägen till Dingtuna , vi skulle ta ut hanns pappas hundar, vi va ute i ca en timme sen åkte vi hem och fixa lite med tvätten och sen hem till Matilda igen. Vi satt och diskuterade hundar och blandannat amstaff,hon och hennes bror förklarade massor om rasen och sen satt jag och läste massor om den. När vi sen kom hem så kollade jag på amstaff uppfödare och sen sattevi oss och kolla på Bäck.


Henke med favoriten Signe.


Signe och Dandy




Signe och Dandy pussas.




Dandy vacktar godis burken.


Dom e bra roliga .....

Ciao!!!

Lördagen den 21/2-09

I dag va det dax för dop. Det började med att faster och farbror kom och hälsade på. De sov hos mamma men hade varit på stan. De dök upp vid 11 tiden och kollade in lägenheten, Henke och Kjell kollade på skidor på tv medans Karin och Hildur lekte för fullt. Efter ett tag så åkte dom hem till mamma för att göra sig klar för dopet. Jag hoppade in i duschen och sen va det Henkes tur. Min kusin Daniel och sonen Harald kom vid tolv tiden, Danne lånade duschen och vi andra gjorde oss klara sen åkte vi och hämtade upp Sandra L och sonen. När vi kom till kyrkan så va alla därjag fick rusa in och börja filma. Jag knäppte massa kort och filma, när det va klart så åkte vi alla till bäckby på fika syrran hade gjort smörgåstårta och det fanns mängder med kakor och dyrligt som mormor och Anders mamma Gerd hade bakat. Vi fika och hade trevligt men mot 19 tiden började vi att röra oss hemmåt. Vi körde hem Sandra och sonen sen va det raka vägen hem till oss. Danne och harald kom efter en liten stund, sen satte vi oss och kollade på film. När filmen va klar så gick jag över till syrran och hämtade luftmadras som Danne och jag blåste upp, Harald fick ligga på soffan.

Lite bilder från dopet.











































Jag passade på att gå förbi pappas grav när vi ändå va i skärke kyrka.


Nu är vi på Bäcbky och fikar!


Noah och Kusinen Johanna


Tony, Simon och Mathilda


Farbror Kjell, Henke och Anders


Jonathan och faster Karin


Kusin Daniel och Gerd


Syrrans smörgås tårtor


Britta, hennes kille, Gunnar, Gerd, Anna med mathias i knät


Mathias


Faster Månica, Lasse, Kjäll, kusin Johanna med sonen Noah, mormor
och morfar



Faster Karin med William


Henke, Sandra L, Mathilda och Simon


Kusin son Harald med Mathias


Min underbara lillasyster Claudia


Morbror Lee och moster Gun


Sandra L med sonen William


Ha ha ha ja så e det här jag..


Mathilda, Simon, jag och Henke


Underbara Jonathan.

Ciao!!!

Bilder på STORM!!!

Här kommer lite bilder på Matildas brors han. Han Heter Storm och är också en renrasig amstaf. Och nu kommer ni säkert sitta och tro att han tejpat eller klippt öronen på sina hundar men det har han int gjort utan de har växt så där. Jag vet att deras öron kan bli så utan att man gör något pga att Singnes ena öra vill stå rakt upp ibland så det är därför som de tejpas.


David och Storm!


Storm!


Storm och lilla Dandy

Storm och Dandy. Så jäkla fina hundar...Jag vill ha jag vill ha...ha ha

Fredagen den 20/2-09

Ja du vad kan jag säga om den här dagen. Jag har bara tagit det lungt, det började med att jag vaknade vid halv 9 tiden och jag gick då på toa som vanligt. men så fick jag en oerhörd smärta i magen, det iladetill i huvudet och allt blev jätte ljust,jag tog tag i handfatet för jag visste att jag va påväg att svimma och sen blev allt bara svart. När jag vaknade till igen så va jag dyngsur av svätt och jag kände hur hjärtat slog men konstigt nog väldigt sackta så jag tog mig in i sovrummet och la mig på sängen sen somnade jag efter en stund och vaknade upp strax efter kl ett. Jag klev upp och ringde till syrran och sen till Sandra S. Vi snackade en stund sen satte jag mig framför datorn och spelade Mahjongg, efter ett tag så la jag mig i soffan och kollade på Transporter 3. Henke kom hem vid 19 tiden och då gick jag in i duschen för att göra mig klar sen drog vi till hammarby vid 20:30 tiden, Matildas bror hade kommit från Umeå och han hade ena hunden med sig. Hon va så vacker, Dandy heter hon och det är en renrasig amstaf. Efter en stund så åkte vi hem och Henke började damsuga medans jag satte mig ner och spelade lite Mahjongg, sen lagade vi mat och Matilda skickade bilder på hennes bror och hanen han har.


Matildas bror,Dandy och Signe


Här kommer Signe i full fart. Hon ser så rolig ut när hon har tejpade öron.


Fina Dandy!



Dandy och Signe..ler..


Det va allt för i dag nu är det dax att spela lite Poker innan jag ska sova. CIAO



Torsdagen den 19/2-09

I dag har jag mestadels bara varit hemma. Jag vaknade vid halv tio och gick då upp för att göra mig klar och gå över till syrran men efter en halvtimme så hade jag så ont i näsan och huvudet så jag gick och la mig . När jag vaknade igen så pratade jag med svärmor och det va ett långt men bra samtal.Det kändes skönt att få prata av sig. Jag gick till syrran vid halv fyra tiden och så kom Henke dit vid fyra tiden. Vi fikade lite och sen gick vi hem för jag mådde inte bra. Min förkylning blir bara värre och värre, och det oroar mig lite för det brukar ju normalt vara tvärtom. Jag ska vara hemma och kura mig i morgon så jag orkar med dopet och gästerna i helgen. 


Här kommer lite bilder som ajg hittade i gammla album...Ha ha ja du vissa är bra gammla.



Syrran och jag som busar i mamma och pappas säng!




Första gången våra föräldrar fick se oss i värkligheten. På arlanda vi har
 precis kommit från Chile 1983







Min söta lilla sysster!












Vi manikängade för farmor.


Jag fyllde år...jag och min älskade syster


Jag och syrran på BMB. Fulla och glada


Syrran och jag...


Nu lite nostalgikort från 7-8 klass







Jag och Kenet


Nu lite blandade bilder


Min farmor som ung!





Jag med pappas givär.


Jag och Sandra M


Jag hemma hos Sandra M




Jag och Snadra S på Pluto!

Nu lite bilder på Daisy!




Daisy kollar in ankorna i svartån.


Daisy ville jaga änderna. Hon stukade min handled för hon drog så tvärt..


Nej nu ska jag spela lite Poker på Facebok. Ha det nu så bra CIAO!


Onsdagen den 18/2-09

I dag har det varit en bra dag. Trotts att jag hosstat hela natten och knappt sovit så har jag varit någorlunda pigg i dag. jag skulle ha gått förbi syrran på dan men hon kom hit efter att hon varit hos Sandra L. Mathias hade somnat i selet och det va bara en halvtimme kvar tills hon skulle hämta Jonis på dagis  så då kom hon till mig. Vi tog en kopp te och snacka lite sen följde jag med henne en lite bit för mathilda skulle hämta upp mig , vi skulle åka och handla för det fanns typ inget i kylen. Vi åkte till ICA MAXI på hella och sen påvägen hem så passade hon på att tvätta bilen. Sen när jag kom hem så pratade jag lite med Sandra S i telefon och sen va det dax att äta lite. Efter att jag ätit så gick jag över till syrran och lekte lite med Jonis. Vi satt och rita i hans rum sen tog jag och syrran och drack lite te och då kom henke lagom för te.Jag blev förvånad när han ringde och berätta att han kommit hem tidigare för han skulle ju jobbat över till natten men han tänkte överaska mig och då är jag inte hemma...ha ha så det kan bli. han skulle sälja snow borden till en snubbe sen kom han. Vi snacka lite och sen kollade han lite på Arga snickaren. Sandra L kom till syrran så vi prata lite om när vi skulle hämta upp henne på lördag till dopet sen gick jag och Henke hem. Har kollat på mina serier och nu sitter jag här framför datorn..ler..ha ha ja du va kan jag säga det börjar bli en vana att sitta här på kvällarna och plinka på tangentbordet. Kram på er alla nu CIAO!


Underbara lilla Jonathan.






Hittade dom här gammla bilderna hos syrran!


Familjen samlade. Här va vi inte gammla. Jag är nog max 5 år.


Jag och syrran . När vi bodde på bäcby med mamma.


Hemma hos våra kusiner.Vi är i Johannas rum.




Minnesstund för min pappa 17/2-09

Roger Björklund 19490217 - 19990312






Jag ser dig när jag blundar
Jag ser dig när jag ser
Jag ser dig när jag sover
men jag ser dig aldrig mer


Mina ögon kan tindra
Mina läppar kan le
Men sorgen i mitt hjärta kan ingen se


Farväl är ej för alltid

adjö är inte slut
I mina tankar finns du,
där finns du alltid kvar




Tisdagen den 17/2-09

Jag har inte gjort så mycket i dag. Det började med att jag ringde jobbet och sa att jag tänkte komma tillbaks i morgon men om jag inte skulle palla en hel dag så skulle jag ringa in någon men då har jag iallafall försökt. Men de ville att jag skulle friskna till först så jag ringde in en vikarie för resterande av veckan. Sen va det dax att tvätta så jag sprang ner till tvättstugan med tvätten och sedan satte jag mig och kolla på film. The.Mutant.Chronicleshette den och av förvåning så va det facktiskt bra, de senaste filmerna som har kommit ut på sissta tiden har varit skit men den här va helt ok.Sen pratade jag med syrran på kvällen och gick över till henne på en fika. Mamma va där så det va ju lite stelt,  när hon hade gått sen så tittade jag på kort från pappas begravning. Fan jag saknar honom så mycket, saknar att ha en förälder som bryr sig. Visst mamma bryr sig men det känns inte alltid så, Jag kna ärligt säga att jag är avis på hennes och syrrans förhållande till varandra. Visst man får det man förtjänar men fan har jag inte sotat mitt brott länge nog nu, jag är inte den lättaste ungen att ha och göra med men att vara så olika mot sina barn det är läskigt. Syrran har alltid fått klara sig själv när vi va yngre men det va ju för att de litade på henne och de gjorde de inte med mig. Jag kan förstå dem men samtidigt så käns det eller rättare sagt det har alltid funnis i mina känslor att mina föräldrar älskat syrran mer än mig. Även fasst det kanske inte är så , så käns det så ja du vad säger man kan det bero på avundsjuka kanske jag vet inte. Nog om det nu tänker inte sitta här och beklaga mig nu det är ju bara patetiskt av mig.

När jag kollade på bilderna på pappas begravning så kom allt fram igen och sorgen försökte tränga sig igenom. Men lyckas så väl hålla den innom mig.
Allt började så konstigt den dagen . Det va den 12 Mars och jag gjorde mig klar för att sticka på studiebesök i stadshuset med klassen. När jag skulle gå så frågade pappa mig om han skulle köra mig , men jag sa att en klasskompis skulle hämta upp mig. När hon kom så krama pappa mig och sa vi ses i kväll, jag kramade honom med och fick en skum känsla i kroppen men så gick jag. Vi skulle ha slutat vid 14 tiden men slutade tidigare. Jusst denna kväll skulle vi ha första klassfesten och den skulle vara hemma hos oss. En klasskompis följde med på bussen mot mig för hon skulle kolla till hästarna innan festen. När vi kliver av bussen på Skälby så ser vi hur det kommer en ambulans i full fart från skönsbogatan varav att jag sarkastiskt säger "
DET ÄR SÄKERT NÅGON SOM DÖTT". Inte kunde väll jag veta att det va min egen pappa som låg där, men det va inte det ända som va konstigt den dagen. Utan medans vi går på cyckelbanan så lägger jag märke till en vit saab som kör förbi oss och säger då till min vän "det där är mormor och morfars bil". Jag svänger av mot vårat hus och går in bakvägen, då kommer mormor och säger till mig att stanna på tomten. Jag tittar undrande på henne och står kvar i ca en minut sen tänker jag "men jag bor här varför ska jag stanna ute för" så öppnar jag dörren och då är det kaos hemma. Mormor går omkring på hela nerevåningen och ropar på min pappa , och syrran kommer springandes och bara grinar och försöker prata samtidigt men jag fattar inte ett ord av vad hon säger. Jag tar upp syrran i hennes rum och försöker lugna ner henne. Då svamlar hon om att pappa är på sjukhuset med mamma och att de åkt anbulans, då förstod jag påengång att det va honom som vi mött vid vägen. Efter en stund kommer syrrans kompis madde in och vi lyckas lugna syrran så pass att hon kan berätta allt för oss. 
"Syrrans berättelse: Syrran skulle möta Madde på stan kl  14 och pappa skulle köra in henne till stan. De sätter sig i bilen då mamma kommer och säger till pappa att han ska ta reda på diskbänken först. De går in och pappa börjar plocka i disken då han får ont och lägger sig på köksoffan. Syrran fortsätter med disken då hon hör pappa skrika om att han har ont o bröstet. Mamma börjar masera han på bröstet och hon ber syrran ringa efter ambulans men syrran kommer tillbaks och säger att hon inte hittar eller vet vad det är för nr. Mamma bers syrran stanna hos pappa medans hon går iväg för att ringa. Pappa börjar slå vilt på sig själv och slår då även i väggen, syrran släpar ner honom från soffan och lägger han i hennes knä för att hon ska kunna hålla emot så han inte gör illa sig. Då kommer det fragma ur munen på honom och sen blir han helt blå i ansiktet. Sen förklarar hon att han typ slapnade av från krampandet och sen va han helt tyst som att han hade svimmat. Men igentligen så va det då han dog men det förstog inte syrran men innerst inne tror jag hon visste det. Mamma kom inrusande och sa att ambulansen va påväg. Syrran fick gå ut från köket när de kom för att hålla i våran hund Rocky, för när ambulansmännen använde hjärtmaskinen på pappa så blev Rocky helt tokig. De åkte iväg och syrran ringde efter mormor för hon blev ju själv hemma. "
Dum som jag va så förstod jag inte hur alvarligt det här va utan jag sa bara" men gud va bra , då är vi föräldrarfria på festen". Madde tog nu hand om syrran och jag gick ner i köket där mormor satt vid bordet och såg helt blek ut. Jag satte mig mittemot henne och tände en cigg, det va första gången jag rökte inne i villan. Mormor började ringa till min faster och fick inte tag i dem utan rignde så min kusin Johanna, hon skulle fråga efter Lee min farbror men började gråta så Johanna frågade va det va och då berättade hon att Roger/min pappa hade hamnat på sjukhuset, sen la de på luren. Mormor tittade på mig och sa sådana konstiga saker till mig så jag blev nästan iriterad på henne. Hon sa " Jessica nu måsste du vara stark för mammas och Claudias skull" Jag tittade på henne och sa till henne att nu får du ge dig pappa är bara på sjukhuset, men hon fortsatte att säga samma sak med tårar i ögonen. jag såg att det kom en taxi och att mamma satt i den så då sa jag till mormor "titta nu kommer mamma då e det ingen fara" sen  ställde jag mig vid diskbänken och började skala en morot för jag hade inte ätit något på hela dagen. Syrran satte sig längst ner i trappen och då kom mamma in, hon stannade innanför dörren och jag tittade på henne. Då hör jag syrran säga" vad har hänt" , mamma tittar ledsen på Claudia och säger "Du vet vad som har hänt" jag lyssnar på dem och förstår ingenting. Syrran säger " Jag vill höra det" . I samma ögonblick som mamma säger " PAPPA ÄR DÖD".  Så kommer min kusin Johanna inrusande ,jag känner ett hugg i brösstet och blir tvungen att ta tag med båda händerna på diskbänken. Det va som att kroppen inte ville bära mig, vi grät allihoppa och jag gick iväg efter en stund för att ringa min såkallad bässta vän Therese, så jag skulle kunna få tröst för jag va inte så bra på att gråta framför min familj. Jag ringer henne och berättar då för henne vad som hänt då hon först tror att jag driver med henne. Men efter en stund så fattar hon att jag menar alvar, jag skulle behövt henne vid min sida men det hon säger är att " jag ska ju ut med Shara på krogen så jag kan inte komma till dig". Jag blir sur och vi lägger på lure. Sen sitter jag en liten stund för mig själv i datarummet innan jag går upp till syrran och ringer då en klasskompis och ber henne ringa lärarna och säga att det inte blir någon fest hos oss. Hon ringer lärarna och de ringer tillbaks och beklagar sorgen och så skulle dom ringa till alla och säga att det inte blir något.  Mamma och en sjukhus präst åker hem till farmor för att berätta vad som hänt. Jag och syrran sitter och gråter i köket sen efter mycket om och men så kommer mamma och farmor hem. Och farmor sätter sig i köket med oss och tittar på mig och säger att ni inte äns kan grina när eran egen pappa har dött. Jag blev förbannad och gick därifrån, jag hade gråtit så det fanns inga tårar kvar. Syrran,mamma och farmor åkte till sjukhuset för att titta på pappa men jag ville inte. Så mormor stannade med mig, då ringer det ppå dörren så mormor öppnar, ja då stog det ett gäng där som inte fått reda på att festen va inställd. Mormor sa snällt att det är inställt för det har inträffat en familjetragedi. De gick och efter en stund så kom mamma och kompanit hem igen, och i samma veva så kom min faster och farbror och även min dåvarande kille. Mamma ,jag ,killen och min faster åkte till sjukhuset fölr att titta på pappa. Jag mins att jag och Serinat fick sitta i ett väntrum medans mamma och faster Karin gick in till pappa. Han låg i ett rum på andra sindan koridoren och vi hade stänkt dörren till väntrummet som vi va i och ändå så hörde jag Karins skrik in till oss. Jag kände hur tårarna började rinna ner för mina kinder, efter en stund så va det våran tur Serinat gick in men när jag stod vid dörröpningen och såg honom så blev jag rädd och satte mig utanför. mamma följde med mig in och jag kände på pappa han va stenhård och iskall. Det va hemskt att se honom sådär, sen gick vi hem och efter mycket om och men så lyckades man ju sova. Dagen efter när man vaknat så gick jag ner i vardagsrummet , jag och syrran satt som två kollon i soffan och tårarna bara ran ner för kinderna. Jag mins att jag tyckte det va fullt hus hemma, jag mins att jag såg Gun,Lee,mormor,morfar,Karin,Kjell,farmor och mamma. Medans vi satt så ringde det på dörren helatiden , det va blommbud från alla som kände pappa och våran familj. Efter ett tag så frågade mamma om jag hade sätt alla blommor som kommit, jag tittade på henne och sa nej . Hon sa att de låg i deras rum, jag gick dit och då hade hon lagt blommorna på pappas sida av sängen, det va så vackert. Farmor va där inne och hon vände sig om och sa till mig vad har ni gjort med min son? Visst hon va ju förtvivlad och menade inte det hon sa men jag tog åt mig och sa något spydigt till henne,mins inte va det va men det hon sagt till mig satt fasst i mitt huvud och jag började skylla på mig själv att det va mitt fel att pappa dött men det va inget jag gick och pratade med någon om utan jag behöll det förmig själv. Syrran visade mig en vacker bucket som hon ställt på bänken i allrumet på övervåningen. Det va blommor från Maria Maroska och hennes bror Jonas, de närmaste dagarna va jobbiga men vi va tillbaks i skolan efter helgen. Jag bröt självklart ihop i skolan när Mazan kom fram och gav mig en kram och beklagade sorgen. Sen började jag och mamma planera och fixa inför begravningen, jag hängde inte med så mycket i skolan. Jag hade svårt att konsentrera mig och det slutade med att jag hoppade av utbildningen.  

Än i dag fasst det är 10 år sedan detta va så får jag en klump i halsen och har svårt att prata om det. Det kan bero på att jag aldrig ricktigt sörjde min pappa utan valde att radera honom från mitt minne. Jag har svårt för att gråta framför folk och väljer därför att inte prata om det som hänt eller sådant jag mår dåligt av.  Men jag är så lycklig över att jag har min sysster kvar i livet.Hon är mitt ända riktiga kött och blod och utan henne så kommer jag att gå under.

Claudia jag ÄLSKAR  dig så otroligt mycket du är min styrka . Utan dig hade jag inte levt i dag. Tack för att du finns.

Lite bilder ingen sätt tidigare förutom familjen:










Dagen efter begravningen!


Jag sitter och läser på alla kort och rosätter som sitter på blommorna.

Jag och syrran!

En dikt tillägnad min far:

Älskade pappa, Make och vän
Vi står här med gråten och saknaden
Spill inga tårar sa du, när jag dör
Det är inget att gråta för
I minnet lever jag ju kvar
Ingen kan dö som levat har
Tänk er som om jag tog en promenad
Vi ses i gen, inte nu men om ett tag!


Nu lite bilder på min underbara pappa!


Pappa och kusin Daniel på pappas 50-års fest månaden innan han dör!


Pappa och farfar. Det här är en gammal bild på dem.


Pappa älskade att fiska.


Hemma i villan!


Här är vi ute i stugan!


Här har vi kul.Jag tror vi är i Spaninen eller Frankrike.


Tror vi är i Estland.


Det har varit jobbigt men ändå skönt att skriva det här. Ha det nu så bra så ses vi någon annan dag, CIAO






PAPPA VI ÄLSKAR DIG NU OCH FÖRALLTID
DU FINNS ALLTID I VÅRA HJÄRTAN.



Hur håller sverge på att bli????

Jag sitter och läser VLT nu och så ser man det här. På bara två dygn så har det hunnit hända så mycket brott. Och vad gör vi åt det??? Ingenting värkar det som för det blir bara mer och mer för varje år.  Snart har vi kommit ikapp USA om det får fortsätta på det här viset. Och då kommer min fråga upp, Varför blir det mer och mer? Har vi för dåliga straff i sverige och det må jag säga att det tycker jag.  Men hur som hälst så måsste det göras något för att få bukt på det hela. Så snälla Regering sluta sitt på era feta rumpor och fika nu. Gör något åt det här, vi ska väll ändå få valuta för era sjuka löner?Förr så kunde man välja villket område man skulle bo på för att slippa all skit men som det är i dag så spelar det ingen roll vart du hamnar för nog fan hinner skiten ikapp en.  Ta ex oss. Vi flyttar från skabbiga Vallby till lugna fina Gidde och tro fan att vi hamna mittemot en jäkla pundarkvart. Vi betalarhög hyra för att bo lite bättre äem ändå får man skiten som grannar och då är ju frågan. Kan vi känna oss säkra här?? Kommer dom att göra inbrott hos jusst oss för att vi har det dom vill ha? Fan Polisen springer här dagligen men nogfan så bor dom kvar. Varför inte bara kassta ut dem härifrån. Visst då säger väll ni vart ska man sätta dem då? Jo gör som förr ha ett område där all skit får vara och låt oss andra som sköter oss få leva tryckt. jag har alltid haft fördommar för folk som tex skaffar hund för att de känner sig otrygga och jag tycker fortfarande att det är helt fel anledning för att ha hund men jag börjar förstå att de inte känner sig trygga längre. Fan du kan gå till afären på ditt såkallat trygga/fina område och rätt som det är när du är påväg därifrån så blir du rånad eller påhoppad. Ska det behöva vara så??? Och ärlig erat skit att ha natt vacklter ppå stan eller på områden vad hjälper det? Vad gör ni om ni går där på bäckby och ser fem killar sparka en kille? Ska du som nattvackt springa dit och bryta det när du är helt själv. Vågar du det eller vad gör du??? Nej åt helvette med allt jäkla snack om vad vi ska göra för att förhindra våldet. Fan gör något isället för at bara prata om vad som ska göras.Det blir ju inget gjort av att man sitter och diskuterar,  utan börja handla istället. Och JAG som person vad kan jag göra för att hjälpa till. Ja du jag är väll inte den smartaste personen men tro mig, ser jag ett bråk så står jag inte och tittar på eller går därifrån, utan jag går eller springer fram och sen försöker jag stoppa det så gott jag kan . Jag har många gånger ringt polisen för att det bråkats inte bara låtit det vara. Många kan tycka att det är dumdristiskt men va fan tänk om det va ni som fick all stryk och folk bara gickförbi iställlet för att hjälpa till. Nej fy fan för sådana mäniskor, visst jag säger inte att ni ska kassta er in i bråket men fan lyft på luren ring polisen gör något istället för att bara gå för bi och tänka ja men jag kan ju inte gör något för det är fel ni kan om ni bara ger er fan på det.

Nej nu slutar jag med det här jag blir bara så jäkla förbannad när jag läser sånthär...

Brott och olyckor 14-15/2
(Anonserna är lånade från vlt)
Centrum. När en 19-årig kille och hans kompisar kom ut från McDonalds i Skrapan i fredags vid 23.30-tiden stötte de på tre andra killar som muckade gräl. När en kompis fick ett slag i ansiktet grep 19-åringen in. Han blev då slagen i ansiktet med knytnävar, sparkad i mage och rygg samt i huvudet när han låg på marken.

Skallberget. Frisör & Shop på Emausgatan hade inbrott i onsdags vid 23.30-tiden. En ruta vid entrén krossades. En ung person har setts vid platsen. Om något är stulet är oklart.

Hässlö. En 18-årig tjej som bor på ett studentboende gick ut för att höra bättre i sin mobil vid 00.30-tiden i lördags. Ett gäng killar, 18-30 år, kom fram till henne och frågade om cigaretter. När de inte fick några blev de hotfulla, krävde att få hennes mobil och fick det.

Centrum. En 19-årig man var på stan natten till lördagen när två killar, 16-20 år, kom fram till honom. De drog kniv, rotade i hans fickor och tog en mobil.

Centrum. Vakter på nattklubben Silk på Stora gatan tog hand om en stökig man vid 23-tiden i lördags. Mannen hade hotat vakterna när han hade blivit avvisad och inte fick låna en mobil.

Centrum. En vakt på restaurang Möller på Kungsgatan blev slagen i ansiktet av en berusad gäst i samband med en avvisning vid 21.30-tiden i fredags.

Centrum. En 24-årig man blev slagen i ryggen av en stol på McDonalds i Skrapan vid 1.40-tiden i söndags. När polispatrullen kom till platsen var det bråk och många berusade.

Centrum. Väktare grep två minderåriga tjejer som hade snattat i H&M-butiken vid 14.30-tiden i lördags. De hade tagit smink för 338,50 kronor.

Viksäng. En man blottade sig för en ung kvinna på Kaserngatan vid 4-tiden i söndags. Mannen är 25-30 år.

Östermalm. En 20-årig man som var på besök i en lägenhet på Karlsgatan i lördagskväll blev arg vid midnatt och gick ut. Med en spade krossade han en glasruta i ytterdörren.

Tidö-Lindö. I fredags var det inbrott i en villa på Strandvägen. Tjuven bröt sig in genom ett fönster i tvättstugan. Polisen har konstaterat fingeravtryck på fönstret och fotavtryck i snön utanför huset. En plånbok tömdes på 500 kronor. Dessutom försvann en tv värd 5990 kronor.

Centrum. Svedaholm mode AB på Kopparbergsvägen har polisanmält en stöld av en dagskassa. Någon gång förra veckan försvann ett kuvert med 3640 kronor. Inget inbrott har konstaterats.

Centrum. Vid 21.30-tiden i lördags stoppade polisen en bil på Stora gatan. Föraren, en 31-årig man från Västerås, hade inget körkort. Han misstänks för grov olovlig körning eftersom det inte var första gången. Han misstänks även ha varit drogad av narkotika.

Västerås. I fredags grep polisen en yngre man i Västerås för grov kvinnofridskränkning. Han hade slagit och hotat sin fru. Hon tog sin tillflykt hos grannen, tillsammans med parets lilla barn. Mannen släpptes fri på lördagen.

Surahammar. En grå Volvo 345 stals på fredagen på Köpmangatan 21. Mycket tyder på att tjuvarna tog sig in i bilen genom att krossa en ruta.

Surahammar. Det blev en mindre brottningsmatch när en butikskontrollant försökte stoppa en snattade 16-åring på Willys och pojken försökte smita. Pojken hade stulit varor för 24 kronor.

Hallstahammar. En bil på Lingonvägen blev natten mot fredag av med en GPS. Vittnen såg en utlandsregistrerad Golf lämna platsen vid 02.30-tiden på natten. Bilen observerades också av en väktare.

Kolbäck. En Volvo S70 som var parkerad på Stationsgatan blev natten mot fredag bestulen på 30 liter bensin. Det är en av många bensinslangningar den senaste tiden.

Hallstahammar. En 49-årig man stoppades på länsväg 555 på fredagen. Det visade sig att han var ute och körde bil utan att ha körkort. Han rapporterades för grov olovlig körning.

Nej nu är det dax för mig att dra åt helvete ett tag. Ha det CIAO!



Lite ni kanske inte visste eller sätt. . . .

Här kommer lite bilder ni kanske inte sätt. Jag fick ideén av att ha kollat in marias blogg. 
Bildern har jag knäppt från mitt fottoalbum.

Den 19/7-06 så gifte sig min kusin. Brulloppet va i Domkyrkan och sen va festen i A-salen. Det va kul som f*** men um som jag va så hade jag satt på mig höga skor och jag går som normalt inte omkring i höga skor, så ni kan ju tänka er hur mina fötter mådde. Somtur va så hade Lone ballerina skor på sig så innan halva kvällen paserat så bytte vi skor med varandra. Det underlättade ska ni veta... Men va hade kul vi drack allihop förutom Syrran för hon va med barn då.


Har gjort mig klar så jag har gått över till Mathilda för att vänta på att
 mamma ska bli klar.





Johanna och Toros har kommit ut från kyrkan. Sen är det bild på när
brudparet och deras besst man och brudtärna står brevid. David och
Anna carin.



Högst upp så är det bild på. Syrran,mamma,  mormor, morfar, moster Gun
och jag. Den nedre bilden så hälsar jag och morfar på Toros mamma.


Nu två bilder från festen. Johanna och Toros skär tårtan och sen skålar de.


Jag min det som om det va i går. Den 26 Mars 2007 så fick jag ett sms på en liten röd bäbis. Jag ringde genast upp mamma och fråga vad är det för kön. Hon sa en pojke och jag blev helt tårugd, jag hade äntligen blivit moster. Jag va överlycklig och ringde runt och berättade nyheten för mina vänner. Sen åkte jag och Sandra C,Henke och hundarna till gropen för att de skulle få bada. Då får jag ett oroväckande samtal från mamma, hon berättar att Claudia fått åka till en annan avdelning för att hon förlorat förmycket blod, hon är inte vid medvetande. Jag börjar gråta för jag ser ju som alltid det värsta framför mig. Jag tänkte nej inte min sysster hur ska jag klara mig utan min sysster. Men det va inte så farlig som dety värkade. När jag kom hem så ringde syrrans kompis Sandra L till mig och sa att hon ville att vi skulle göra en överaskning till syrran. Så dagen efter så möttes vi upp hemma hos syrran och vi började blåsa upp balonger. Sandra hade gjort en skyllt på jobbet där det stod grattis till pojken. vi började hänga upp balonger och serpentiner över hela lägenheten. Vi kom fram till att det va bra över 100 balonger, mitt i allt så kom Anders hem och det va oväntat. Vi kramade honom och grattade för att han blivit pappa sen fick han lova att inte säga något till syrran om vad vi gjort. När jag dagen efter fick se lilla Jonathan på bb så blev jag så stolt, jag tyckte han va så liten tills jag såg grantjejens unge då insåg jag att jonathan är ganska stor men han va min underbara syster son.  Jag kan knappt minnas att jag varit lyckligare än när han kom.




Bilder från bb.


Som sagt korten är tagna från album så det blir inte lika bra som orginalet.


Två trötta föräldrar.  Vi är i cafet på sjukhuset.


Högst upp så ligger han mellan gammel mormor och morfar. Mina morföräldrar.


Den här dagen hade vi mysigt ute i stugan jag och Jonathan.


På BVC med syrran och Jonis






Högst upp familjen samlad. Sen är det gammle mormor och Jonathan i
 hamocken ute i stugan.



Förstagången jag va barnvackt åt Jonis och vi inte va hemma hos honom.
jag älskar den här bilden.

Och nu lite blandade bilder!


Lite bilder på Kira när vi va ute på rocklunda...


Ha ha ! Här hade jag typ nässtan precis flyttat in på Vallby, vi sitter och
 festar , högst upp är det jag ,Sandra C och Sandra L. Den nedre är det jag,
Jonna och Sandra L.



He he här är vi hemma hos mathilda och Tony. Vi förfestar det är Sandra C,
 jag och Mathilda..



Jag och syrran sitter hemma hos mig och dricker innan vi ska till kusin
och träffa resterande . Syrran och Johanna ska fira sina födelsedagar.

På den här tiden så bodde jag på gidde tror det va 2005.


Överst så är jag och Matilda på bmb glada och fulla och på nedre är vi på
 konrad ja tro det eller ej vi är fan där...




ha ha jag och mina inpulls ryck.Jag kommer ihåg att jag hade två biljetter till kryssning och de skulle gå ut den här månaden. När jag och Sandra skulle byta av varandra på jobbet så sa jag till henne du ska vi åka på kryssning i morgon. Hon hakade på och vi fixade in en vikarie så drog vi till sthlm och iväg på kryssning bara hon och jag. Fan det va kul...Gillar inpuls ..ler..



Gör mig i årdnign för att gå till baren och festa loss....

Sandra C he he vi e fulla och glada ...




Lite bilder på min älskade och jätte saknade hund DAISY!











Nej nu va det roliga slut...ha det nu så gott så hoppasd jag vi ses i morgon igen...Kram ktam



 

Måndagen den 16/2-09

Som jag trodde så har min förkylning blivit värre. Fan för att vara så känslig för förkylda små barn, det måsste vara en förbannelse över mig..ha ha nej då. Men hur som så började dagen med att jag fått ett sms av maria Maroska, hennes yngsta son Jonathan hade fått hosta och hon ville inte smitta lilla Mattias eller som man stavar mathias så hon tyckte vi skulle ta träffen en annan gån. Och det måsste jag ju hålla med henne om att det va ett bra val för jag vet inte om jag hadde pallat vara ute och hållt på med min förkylning. Jag ringde Maroska och vi bestämde oss att ta det nästa vecka någon gång, sen ringde jag syrran och sa att det va inställt. Efter mycket hosstande och snuvande så kom jag upp till datorn för att kolla läget lite. Ha ha då ringer syrran och säger "Vad vill du ? Sluta ring så mycket! " jag fattade ingenting för jag hade ju inte ringt henne, hon började skratta och sa komigen nu kom hem till mig och fika. Efter en stund gick jag med på att komma så jag klädde på mig och gick över dit. Tro mig det va dom jobbigaste fem minutrarna jag någonsin haft, jag va helt slut när jag kom fram. Mathilda va där och de hade köpt fikabröd, vi fika en liten stund och sen började syrran prova lite kläder för att se vad hon skulle ha på sig på dopet. Sen hade klockan flygit iväg så hon va kring halv 2 , jag , syrran och Mathias gick mot dagis för att hämta Jonis min jag svängde av vid mig och gick hem. När jag väl kom hem så satte jag mig vid datorn och snacka lite med Matilda, vi kollade in hus och lägenheter på hemnet och jag säger bara det fy fan villka bostäder det finns. När vi va klara med det så åkte Matilda och Signe hit, medans jag satt och väntade på att de skulle komma så snackade jag lite med mathilda på msn sen ringde Matilda och sa att hon va framme so jag gick och mötte dem. Jag och Matilda tog oss en kop te och macka medans vi väntade på att kycklingen skulle tina, vi satte på en film som vi inte tittade på för jag sprang omkring och tog massa kort på söta lilla Signe.


Hon luktar på korgen som jag har leksaker i. Hon känner väll doften av
Matildas barn för leksakerna kommer från dom.


Nu är hon helt uppspelt och bara hoppar och busar.



Mitt i mitt och matildas pratande så ringer det på dörren och där stog Sandra S, Jag hade helt glömt bort att hon skulle komma så jag blev lite förvånad när det ringde på dörren. Vi tog oss en cigg och sen satte jag på te, vi satte oss och snacka i soffan alla tre och sen gick vi ut på en cigg till. Vid kvart i fem så gick hon för att hämta dotra på dagis, så jag och Matilda började med maten.


Sandra har precis kommit in.



Matilda gör sås till kyklingen.

Medans vi stog och lagade mat så kom Henke hem, Signe blev helt tokig av lycka, hon visste inte vart hon skulle ta vägen. Henke gick ut med Signe en liten sväng och när de kom in så började de leka förfullt. SIgne hoppade och skuttade som aldrig förr. Det v a så kul att titta på dom två de va som två barn, jag gick ut och rökte en snabbis och när jag kom in så kröp Matilda omkring på golvet. Ni kan tänka er hur det såg ut, ha ha ha, Signe hade tappat sin första tand och Matilda ville ha kvar den som minne. Men efter en stunds letande av Matilda och Henke så gav de upp. Vi satte oss och käka och sen vilade vi lite på maten. Sen va det dax för lite efterätt, det blev kladdkaka med grädde och te, mmm det va mumma.






Signe leker stålmannen..ler. Snart flyger hon väll iväg..


Hon är ju förgo!


En kladdkake gubbe..ler..


Matilda tyckte den va lite rolig i alla fall. he he


Sen kollade vi på Miami Ink och efter en stund så gick vi ut med Signe igen. Sen va det dax för hundviskaren och då la Matilda, Signe i sitt knä så hon fick lite närhet. Efter att Signe sovit en stun på Matilda så la vi ner henne på golvet för det blev varmt men då kom Henke och tog henne. Han tyckte det va hans tur att gosa med henne. Vi satt och kollade på Lipstick jungle medans Henke gosade med Signe. Efter en stund märkte vi att båda höll på att somna de såg så gosiga ut. När det va slut så körde vi hem Matilda och Signe sen satte jag mig och kollade lite på tv medans Henke satt vid datorn sen har jag suttit här och skrivit i bloggen.


Hon är så frussen lill damen.


Nu sover hon så skönt i mattes knä!


Henkes favorit.


Så mysigt.

Nu håller dom på att däcka båda två...ler..


Så va det min tur.

GÄSP. Nej nu säger jag godnatt och sov så gått alla där ute. Och Maria jag ska försöka bli bättre på att uppdatera...HA HA HA...CIAO!

                             


                             


Söndagen den 15/2-09

Ja du vad gjorde jag denna dag. Inte mycket vakna kröp på väggarna lite och sen satte jag mig vid datorn och chattade på Facebok. När henke äntligen kom hem vid 18 tiden så tog vi det lungt och bara va sen käka vi vid 20 tiden och kl 21 kollade vi på Bäck. När halva Bäck hade varit så hoppade jag in i duschen för att sedan vara redo att kassta mig i säng efter filmen. Men inte , när Bäck va slut fick henke för sig att kolla fotöljen så han vände på den och började skruva lite sen kasstade vi oss i säng. Puss och kram på er alla där ute..ler..





Ha ha ha

En perfekt dag........

En äldre dam hade skaffat sig en ung älskare, men han tyckte att det var lite torrt
när dom höll på så han frågade om hon hade någon kräm, då svarade damen
att knulla färdigt först så kan du få flingor med mjölk sen.....>

Ha en bra helg!!!!!!!!!
 

 

 



 En kaxig norrman skulle skoja med sin granne som var neger.

- Vi har varsina tre barn, sa han. Alla mina är vita, alla dina är svarta.
Hur kommer det sig tror du?

- Mja, sa negern, har du ett könsorgan som är 3 dm långt och tjockt som
ett
baseballträ?


- Neeeej, svarar norrmannen osäkert..

- Där har vi det, säger negern. Du släpper in för mycket ljus!

                                                            

Om lilla Owe..............
 
 
 Owe kom in i köket där hans mamma förberedde middagen.
Han skulle snart fylla år och han tänkte att det nu var ett bra tillfälle                                                  att tala om vad han önskade sig.
 - Mamma, jag vill ha en cykel i födelsedagspresent.
 Nu var Owe något av en bråkstake. Han hade hamnat i trubbel både i skolan
 och hemma.
 Så hans mamma frågade om han tyckte att han förtjänade att få en cykel i
 födelsedagspresent. Naturligtvis tyckte Owe det.
 Owe mamma tyckte att han kunde behöva tänka över hur han uppfört sig det
 senaste året.
Och, då hon var religiös, bad hon Owe skriva ett brev till Gud och berätta
 för honom varför han förtjänade en cykel i födelsedagspresent.
 Owe gick upp på sitt rum och satte sig att skriva ett brev till Gud.
 
 1:a brevet:
 Käre Gud,
 Jag har varit en väldigt snäll pojke detta år och jag vill ha en cykel i
 födelsedagspresent. Jag vill ha en röd.
 Din vän
 Owe
 
 Owe viste förstås att det här var inte sant. Han hade inte varit någon
 väldigt snäll pojke i år, så han rev sönder brevet och började med ett nytt.
 
 2:a brevet
 Käre Gud,
 Det här är din vän Owe. Jag har varit en ganska snäll pojke i år och jag
 vill ha en röd cykel i födelsedagspresent.
 Tack så mycket,
 Owe
 
 Owe viste att inte det här var sant heller. Han rev sönder brevet och
 började på ett nytt.
 
 3:e brevet
 Käre Gud,
 Jag har skött mig det här året och jag vill verkligen ha en röd cykel i
 födelsedagspresent.
 Owe
 
 Owe visste att han kunde inte sända det här brevet heller till Gud. Owe var
 verkligen upprörd. Han gick ned till sin mamma och sa att han ville gå till
 kyrkan.
 
 - Se bara till att du är hemma i tid för middagen, svarade hon.
 
Owe gick gatan bort till kyrkan och upp till altaret. Han tittade sig
 omkring för att se om någon annan var där.
 
 Han tog statyn av Jungfru Maria, stoppade den innanför jackan och sprang ut
 ur kyrkan, nedför gatan, in i huset och upp på sitt rum.
 När han stängt dörren om sig satte han sig ned med papper och penna.
 Owe började skriva sitt brev till Gud.
 
 4:e brevet
 JAG HAR DIN MORSA. OM DU VILL SE HENNE IGEN, SKICKA CYKELN.
 DU VET VEM...


                                  




 En liten ekorre var lite pilsker en dag, men det fanns ju ingen annan

      ekorre i närheten. Han mötte en hare och frågade

      - Kåt eller ?

      Haren svarade:

      - Är du knäpp eller? Jag är ju en hare, det går ju inte.

      Ekorren gick vidare. Mötte ett rådjur. Och frågade:

      - Kåt eller?

      Rådjuret svarade:

      - Går ju inte fattar du väl jag är ju ett rådjur:

      Ekorren började bli lite nedslagen. Men då mötte han en björn och frågade:

      - Kåt eller?

      Björnen blev lite konfunderad, han var ju lite sugen men egentligen inte

      på en ekorre, men han såg ju att ekorren var hemskt sugen så han sa kör     

      till då. Det skulle väl snart vara avklarat.

      Men just som ekorren skulle till att köra in den så råkade björnen

      trampa på en humla som stack honom naturligtvis. Och björnen skrek högt.

      - Aooooo!!!

      Då kikade ekorren fram lite försynt och sa:

-          Första gången eller:::?


                                         



 

      Flygvärdinnan i planets högtalare: -

      Tyvärr har vi bara 40 middagar med oss, men vi är 100 passagerare.

      De som är vänliga att avstå från sin mat till någon annan, erbjuder vi gratis drinkar under hela resan.

      En timme efter återkom flygvärdinnan:

-          Om det är någon som vill ändra sig så har vi 39 middagar kvar.


                                   

Lördagen den 14/2-09

ALLA HJÄRTANS DAG!
 Ja du det började inte bra. Jag vaknade vid halv 6 tiden och hade jätte ont i halsen och huvudet, sen somnade jag om och vaknade vid halv 7 och ringde in en vikarie. När jag sedan vaknade föör tredjegången så va kl 13, och då jag kom ut i vardagsrummet så stog det blommor med kort på bordet. Min älskling är så mysig, jag ringde och tackade honom för blommorna sen la vi på. Jag va hemma hela dagen och tog det lungt, har inte orkat mycket mer. Henke kom hem från garaget vid 17:30 tiden, sen har vi bara legat framför tv och slappat.. Nu ska jag nog ta och lägga mig så får vi hoppas på att man är bättre i morgon.


Fick 7 röda rosor av min älskade Henke!




Det underbara kortet han hade skrivit....


Av mig fick han ett kort....


Nu ligger vi och kollar på Wallander!


Snacka om att man ser hemsk ut..ha ha


Min utslagna älskling, efter en lång dag i garaget!


Jag vet inte varför jag är så torsk på svenska krimenalare. Och överlycklig
är jag över blommorna ,det förväntade jag mig inte. För Henke har ju sagt
 att han inte firar sådant... Men man känner sig riktigt älskad av honom för
 han gör spontana saker som han själv inte tämker på och som bervisar
 hur mycket man betyder för honom.



JAG HOPPAS ALLA HAR HAFT EN UNDERBAR ALLA HJÄRTANS DAG!




God natt nu alla blogg läsare. Hoppas vi ses i morgon igen CIAO!!

                                   

Fredagen den 13/2-09

Dagen började med att jag och syrran med barn åkte ner på stan för att handla. Vi skulle möta Sandra L och Mathilda där men jag och syrran han göra ganska mycket innan de kom. Vi va och köpte dopresenter och syrran kollade på ny bh sen ringde Mathilda och sa att hon va nere. Jonis blev hungrig så vi gick och käka på ChicChic, när vi nässtan va klara så dök sandra upp. Vi gick för att kolla klädet som vi kunde ha till dopet och efter mycket om och men så hittade vi kläder.. Sen åkte jag och Mathilda till ICA Ettan för att köpa fika bröd och sedan vidare till mig. Vi han vara hemma ett tag innan Sandra och syrran kom.  Sen satt vi och kacklade ett bra tag.Jonis lekte med leksakerna och ville att jag skulle sitta vid datorn så han fick sällskap. Syrran och kompanit stack vid 16 tiden. Jag och henke busade lite och sen ringde Sebastian till Henke så vi bestämde oss för att åka hem till honom.


Jonis älskar att rita..


Mathilda och William



Sandra, syrran och söta Mattias...

Jag och Henke hemma hos Maria och Nicklas!


Jonathan , Alexander och Maria. Alexander va så blyg han ville inte prata
 med mig eller Henke..ler..De är så i hans ålder.




Lilla söta Jonathan.  Han va så glad och charmig.


Henke och Sebbe...
 
Vi satt och prata och fika. Kollade på Let`s Dance och skrattade för fullt åt Benny "Boy", Hahaha. Sen visade jag min blogg för Maria och vi försökte gå in på Bloggkoll.se men det gick ju inte så bra..ler..Det blev mycket skratt och snack. Vi åkte sedan hem och hemtade ett kort som skulle lämnas hos Matilda.Sen har jag suttit framför datorn och kollat på min blogg och varit inne på Facebok . Snackat med syrran och nu säger jag bara så här "Natti natti nu ska jag in och bråttas med min kudde." CIAO !!!!

Maria hittar ni här: http://mariamaroskas.blogg.se



Torsdagen den 12/2-09

När jag slutade vid 08 i dag så satt jag och prata med Sofia och brukaren, sen åkte jag hem till Matilda vid 09:30 tiden. När jag kom dit så pratade hon i mobilen, och när hon pratat klart så satte vi oss och åt frukost. Sen gick vi ut med Signe, när vi kom in så började vi packa och fixa i lägenheten. Vi hann ganska mycket innan vi hämta hennes barn från dagis vid 14 tiden. När vi kom hem så gjorde hon mackor till barnen och sen började vi bära ner kartongerna i ferådet. Sen kom Henke och hämtade mig strax efter fyra, och då åkte vi hem för Maggan/svärmor skulle komma på besök.


Söta Signe ligger så fint i soffan medans vi packar.


Matilda och hennes telefon snackande...hahaha


Så är vi ute med Signe. Vi har precis ätit frukost.. Stackarn fryser så, hon
 har ju så lite päls så det är inte konstigt att hon tycker det är kalt.



Matilda bär upp Signe för trapporna efter att vi varit ute...


Matilda har lindat in Signes öra pga att det börjar vika sig åt fel håll. Hon
ser så söt ut i den röda lindan. Men det ville inte sitta kvar på örat. Så fort
 Signe skaka på huvudet så låssnade den. Matilda har ju laggt i en femma
i lindan så det ska tynga lite men hon får ta och köpa tejp som man brukar
använda till att linda öronen med.





Ha ha Matilda hittade halskedjor, så vi satte på dem på Signe och hon blev 
riktigt cool . Hon påminde om alla hiphopare för de brukar ju alltid ha massor
med halskedjor på sig.


När vi packat klart för dagen så blev jag bara tvungen att knäppa kort så
ni ser, dessa två stora kartonger är fyllda med skor. Det är helt otrolgt vad
skor hon har.Ha ha



Nu är vi utanför dagis , har hämtat Liam och Tristan.


Barnen turas om att hålla i koplet. Liam började och nu är det Tristans tur.


Liam va så glad och uppspelt. Han ville visa mig sin nya upptäckt som han
 hittade påvägen till dagis i morse. Det va en grotta som va på cykelbanan.
Han poserade mer än gärna framför kameran..







Nu springer de och leker med Signe .  Hon blir helt uppspelt och killarna stormtrivs.









Ha ha två trötta brudar..ler..

Nu har vi kommit hem!

Maggan kom vid 17 tiden.Vi pratade om alllt och inget sen kom syrran och släppte av Jonis. De skulle kolla på hus och åka och handla. Jonis va jätte blyg i början när han såg Maggan men sen släppte det. Han pratade på som vanligt sen satte vi oss och åt. När vi ätit klart så fick Jonis välling och ombyte sen kom Anders och tog en kaffe innan han och Jonis gick för att hämta Claudia och Mattias. Strax efter så åkte Maggan hem och vi la oss i sofffan och kollade på film. Det blev en tidig kväll för oss .. CIAO!!!


Lilla Jonis älskar russin.


Jonathan och Maggan/svärmos. Han va blyg i början med det släppte efter
ett tag.




Nu har Anders kommit..







Onsdagen den 11/2-09

När jag slutade vid 08 så gick jag hem. Syrran dök upp strax efter nio då hon lämnat Jonis på dagis. Vi snackade lite och jag började fixa lite med frukosten, då kom Sandra L med sonen William. Vi satte oss och käka frukost medans hennes pojk låg och sov i vagnen. Mjölken tog slut så vi ringde och bad Mathilda köpa med sig det, Mathilda och Diva kom strax efter vi ringde.


Våran frukost. Mums vad gått.


Vi sitter och diskuterar Simons dåliga beteende i skolan.


Ha ha så du gör Sandra.



Nu är det fotto race!
Syrran skulle låssas att hon va mig så hon knäppte massor med kort på mig och Sandra..ler.. Men de borde ha lärt sig vid det här laget att jag knäpper för fullt för att få några bra bilder..He he





Jag och Diva tog oss en promenad. Det va så kul att gå med henne hon är så underbar. Men fy fan för fördommar. Jag och Diva gick på cyckelbanan och då kom det en äldre dam med sin cocker spaniel, när hon fick syn på mig och Diva så gick hon världens omväg för att slippa gåförbi oss. Diva hon bryr sig ju inte alls om hundar så jag förstår inte vad tantens problem är.  Efter att vi gått en bit så sa jag till Diva att gå och bajsa och tro det eller ej men det gjorde hon när jag bad henne. Sen tänkte jag att det får bära eller brista så jag släppte henne och så passade vi på att leka lite i snön. Hon blev helt till sig och hoppade omkring som en kengeru på plan...ler.. Efter ett tag så gick vi hem igen.


Söta Diva!!

När vi kom hem så satte jag mig och snacka med tjejerna en stund sen blev det fotto krig igen. William hade fortfarande inte vaknat.


Mathilda och Diva gosar.


Sandra L

Nu lite svartvita kort...Från dagen.


Mathilda och Diva!


Ha ha fan vad sliten man ser ut efter nattens jobbande...ler..


Diva!!


Ha ha syrran använder Mattias som hantlar..ler..Styrketräning, han älskar
 när mamma Claudia gör så!



Glada Mattias!


Nu har äntligen William vaknat. Nu får man se hur han ser ut..




Ha ha så kommer jag med mina komentarer " nej men titta han har ögon"
ja du de skrattade glatt åt mig.


Så här ser han ut med färg,  han är 6 veckor gammal nu.
 




Onsdagskul!
CIA hade en ledig tjänst som lönnmördare. Efter all bakgrundskontroll, intervjuer och tester, var där tre personer kvar. Två män och en kvinna.

För sluttestet, tog CIA agenterna en av männen till en stor dörr av metall och gav honom en pistol.
- "Vi måste veta om du följer dina instruktioner, oavsett omständigheter".
-" Inne i rummet, kommer du hitta din fru sittandes i en stol. Döda henne!! Mannen sa
- "Du skämtar, jag skulle aldrig kunna skjuta min fru! Då sa agenten
- "Då är du inte rätt man för jobbet".

Den andre mannen fick samma instruktioner. Han tog en pistol och gick in i rummet.
Allt var tyst i ungefär fem minuter, sen kom mannen ut med tårar ögonen.
- "Jag försökte, men kan inte döda min fru". Då sa agenten:
- "Du har inte vad som krävs, gå du hem med din fru".

Slutligen, var det kvinnans tur. Hon fick samma instruktioner, att döda hennes man. Hon tog pistolen och gick in i rummet. Skott hördes, det ena efter det andra, de hörde skrik, slammer, smällar mot väggarna.

Efter ett par minuter, blev allt tyst. Dörren öppnades långsamt och där stod kvinnan. Hon torkade svetten ur sin panna och sa
-" Pistolen är ju laddad med lösa skott, jag var tvungen att slå ihjäl honom med stolen!"

Sensmoral: Kvinnor är onda, jävlas inte med dem





Onsdagskul!!‏
Brandmannen kommer hem från jobbet en dag och berättar för frugan:>
- Vet du, vi har ett fantastisk bra system på brandstation. När ettan
ringer tar vi alla på våra jackor. När tvåan ringer glider alla nedför
stången och när trean ringer är vi redo för att köra iväg.>
- Det är ju superbra, säger frun.>
- Från och med nu gäller samma system här i huset säger brandmannen.>
När jag ropar Ettan så vill jag att du klär av dig naken.
När jag ropar> Tvåan så hoppar du i sängen och när du hör Trean så sätter vi igång och gökar.>
När han nästa kväll kommer hem från jobbet så skriker han,>
- Ettan!> Frun tar av sig alla kläder.>
- Tvåan!> Hon hoppar i säng.>
- Trean!> De börjar göka men efter bara några minuter skriker frugan.>
- Fyran!> - Vad betyder fyran? frågar mannen.>
- Mera slang! Du är inte ens i närheten av elden!




Nej du nu tänker jag kassta in handuken, för nu  ska jag lägga mig och brottas med kudden en stund. För Henke kommer hem vi 16-17 tiden och då ska vi umgås lite innan jag ska till jobbet igen. Ha det nu bässt alla där ute så höres vi kanske i morgon..CIAO!!!!



Tisdagen den 10/2-09

Jag vaknade strax innan 09, syrran kom vid 09 och då tog vi och käka frukost och snacka. Efter en stund så satte jag på en film, vi kollade på 10 000 DC och som jag sagt tidigare så e det mycket frågande under hela filmen från syrran. Efter filmen så åt syrran Lasange och jag drack teé sen kom Sandra över. Vi kollade på Jeff.Dunhams.Very.Special.Christmas.Special.2008 , vi snacka och skratta i jemna mellanrum. Kl 13:30 så gick Sandra hem för att hämta barnvagnen som hon ska ha till dagis. Jag och syrran gick till dagis för att hämta Jonis.


Syrran och Mattias!!




Nu har Sandra kommit..




Jag och Mattias.


När vi kom till dagis så mötte vi Sandra och Celine utanför så vi stannade och prata en stund. Vi diskuterade dopet som kommer om två veckor... Sen gick jag och syrran in för att hämta Jonis.




När vi kom till dagis så möttes vi av en glad Jonathan. Jag klädde på honom och han berättade för mig att jag röker och att jag inte jobbar. Sen när vi skulle gå så började vi busa han och jag..ler..Det tog lite tid innan vi kom hem till mig , för att han skulle leka med snön och prata en massa..


Jonis på dagis.


På väg hem från dagis.





När vi kom hem så började jag laga lite mat, Jonathan åkte i väg med pappa Anders i stora lastbilen. När de kom tillbaks så åt vi lite. Henke kom hemoch käka lite Lasnage och sen började grabbarna att flytta på tv bänken. Syrran och kompanit gick hem för att Jonis skulle få åka pulka innan han skulle sova. Jag hoppade in i duschen och sen la vi oss i sängen och sov en timme innan jag skulle till jobbet. 


Det är besst att den står riktigt rak..ler..Killarna e så noga...




Nu är det dag att göra sig i årdning för att gå hem.


Nu sitter Jonis och väntar på att de andra ska bli klara.

Det va allt för idag CIAO!!!!!




Måndagen den 9/2-09

Jag började kl7 och jobbade till 16. Det va ganska långtråkigt på jobbet i dag eftersom det inte fanns så mycket att göra. Sen gick jag till ICA Ettan för att handla lite och sen raka vägen till syrran. Jag käkade lite hos henne , sen skulle hon och Jonatan ut och åka pulka så jag gick vidare till Sandra S och lämnade av ett födelsedagskort som Sofia skulle få. Sen gick jag hem och tog det messt lungt. Kl 19 så skulle vi tvätta så vi tvättade och slappa. Efter ett tag så satte sig Henke vid datorn och jag satte mig och kollade klart på Den Gröna Milen. När den va klar så ställde jag mig och gjorde Lasange till Henke som han kunde ta med sig till jobbet så han har någon mat med sig. Själv äter jag inte lasange, vi softade fram till kl23 sen gick vi och la oss. Det va allt för denna dag CIAO!!!!

Lite blandade saker..ler..

Här har vi Sandra S  http://www.familjeliv.se/Bloggar-3-50/b111776.html
Här har vi Jonna        http://wiiwa.blogg.se/



Sandra och Jonna....




Vänner, kolegor och svägerskor....Ha ha så det kan bli..ler. Jag och
Sandra S sommaren 2008!!!


Jag och Jonna!!!!

Övriga vänner..ler...


Jag och Matilda!!!!




Jag och Sandra C!!!!!



Jag och Henka . Sandra C /kille!!!!!


Jag och Ali!!!!!


Jonna, Leila, Jag och Sandra M !!!!!


Syrran, Maria och Jag!!!!


Nu blir det lite blandade bilder. Som ni alla antagligen har förstått vid det här laget så älskar jag kort..ler..


Jag ovh Matilda va nere vid parken och såg då att de hadde fyllt fontänen
med skum..ler. Blev bara tvungen att ta kort på det...Ha ha



Jag och Eva-Lena på bmb. Snacka om att man försöker göra sig till
framför kameran..asg..Ja full som man är..





Asg för mycket alkohol i kroppen. Vi va ppå Fragolino. Det va Giovanis
sissta kväll som ägare där. Och att först festa hemma sen på bmb och
sedan vidare till Fragolino och få massa gratis sprit ja vet man inte vad
 som kan hända. . Ha ha . Henke storm trivdes i alla fall för det e han som
 tar kortet..ler..Undra vad Giovani va undertiden..ler..Nej det är en helt
oskyldig puss till en kär vän..



Jag på min 21 års dag..ler..Ja man ser ju hur åren har
slitit på en..


Min älskade kusin Daniel med sina hundar. Shappen som är Daisys
 son och det nya tillskottet knorris.



Min mamma och pappa när de gifte sig!


Asg nu e syrran redo för att jobba...Hon ser ju ut som att hon ska
operera eller något..ler..



Nej nu får det räcka med bilder för den här gången..ler.. Kram på er alla där ute...



Söndagen den 8/2-09

Jag vaknade i morse av att Henke pratade i telefonen. Jag klev upp och la mig i soffan.  När jag gick ut och rökte så möttes jag av en härlig vinter dag..ler....




Jag satt på balkongen och pratade med syrran i mobilen medans jag rökte.
Det va så härligt ute. Jag sa till Henke att nu borde man ha hund för hon hade stormtrivds i netta väder.
Sen gick jag in igen och sate mig vid datorn och tog hem lite filmer. Henke åkte till nya garaget och fixa. När klockan va närmare halv 4 så gick jag över till syrran och det va så härligt att vara ute i detta väder...


I det gula huset som sticker fram lite bakom det bruna där bor syrran.
Set tar väll ca 5 min att gå till henne från oss.

När jag kom dit så kom Jonathan. Han trodde det va pappa som kom hem , men han blev lika glad över att det va moster. Syrran lagade mat till honom när jag kom så vi satte oss efter en liten stund vid matbordet. Syrran passade på att vara med Mattias undertiden som jag va i köket med Jonis. Vi satt och prata medans han åt sen busade vi lite därimellan. Syrran kom in och sa att vid köksbordet äter man inte busar men vi fortsatte...ler ... Jonathan förklarade för mig att han varit ute och åkt pulka och atrt pappa va ute och med traktorn och ploga snö..ler.. Han är ju bara för god.



Efter maten gick vi in i sovrumet där syrran och Mattias va , jonis va spidad så jag och jonis gick in i hans sovrum och lekte en kort stund. Syrran packade i årdning hans lilla promenad väska som han skulle ha med sig hem till Sandra.



Jag klädde på Jonis och så tog vi väskan och gick över till Sandra. Jonathan hade så mycket han skulle berätta medans vi gick dit så det tog en bra stund innan vi va framme och då bor Sandra ändå mellan mig och syrran. När vi väl kom in i huset så skulle vi åka hiss till tredje våningen och Jonis fick trycka och tryckte självklart på alla knappar han kom åt. Han älskar ju att åka hiss, när vi väl kom in till Sandra så va Celine ledsen för hon va så trött. Jonathan som oftast pratar massor blev nässtan stum men han lekte och iaktog Celine.


Efter en stund så gick Sandra och fixa teé. När hon kom in med det så sa Jonathan kaffe men då förklarade Sandra att det va teé. Vi satte oss i soffan och då kom Celine och Jonathan. De hade fått en varsin kaka och vatten som de kunde fika med. Jonathan och Celine va ju väldigt nyfikna på varandra. De tog försiktigt på varandra och Jonathan iaktog allt Celine gjorde.


Efter ett tag så kom Micke in. Jonathan kollade vem det va och sa genast Henke, vi fick förklara för Jonathan att Micke va Henkes lillebror. Men Jonathan fortsatte kalla Micke för Henke. Jag och Sandra gick ut och rökte medans Micke passade ungarna sen tog jag och sa till Jonis att vi skulle gå hem  för han skulle sova. Jonathan började då att prata som skutton, ha ha snacka om att han helt plöttsligt fick mundiare... Han plockade undan leksakerna efter sig och sen började jag kläpå honom. Han pratade och pratade om allt möjligt men mässt att han ville åka hiss. När vi skulle gå så gav han Sandra och Micke en varsin kram och sa hej då. Vi gick till hissen och han tyckte det va jätte kul, sen sprang vi hem. När vi kom hem så va det dax för välling och sen gjorde jag honom iårdning för sängen. Jag la mig en stund med honom men kunde inte stanna där förlänge för jag fick ont i höften av att ligga på sidan. Jonathan ville värkligen inte sova, han körde med allt för att han skulle slippa sova.






Efter en stund så gick jag hem, det va jätte mysigt att gå vägen mellan oss, den va full i snö och det lös upp från träden som va helt vita. När jag kom till porten så kom Henke precis hem vi lagade mat och sen satte vi oss och kolla på Beck.  Det är vad som har hänt i dag..ler..









Här kommer det några fräckisar för alla söndagströtta mäniskor..

En ung kille från en by i Norrbotten flyttade till Stockholm och gick till
ett stort köpcentrum för att söka jobb. Chefen för köpcentret undrar:
 -Har
 du någon säljerfarenhet?'
 
Killen svarar: 'Nååå ,jooo... No ha ja jobba som säljare hemma i
 skogarna.'

Eftersom chefen tyckte killen verkade trevlig och framåt bestämde han sig
för att anställa honom.

 'Du kan börja imorgon bitti' sa han till killen.
Jag kommer ner efter vi har stängt imorgon kväll och ser hur du har haft
det på din första dag.'

Killen hade en tung dag, men till slut var den till ända.
 Efter stängningsdags kom så chefen ner som han lovat dagen innan. Hur
 många
affärer gjorde du idag?' frågade chefen.
 Killen svarade: 'En.'
 Då blev chefen lite fundersam och sade 'Bara en!? Våra försäljare
 brukar
 normalt göra mellan 20 och 30 affärer på en dag. Hur mycket pengar
 rörde
 sig affären om?'
 Killen svarade: '1 911 138 kr.'
 
Chefen blev mycket överraskad och sade: '1 911 138 kr!!!
Vad sålde du då till honom?!?'
 Killen svarade: 'Först såld jaa en liten metkrok. Sedan såld jaa en
 mellanstor metkrok. Därefter såld ja en stor metkrok. Sen blev de ett
 metspö. När ja sen fråga vars någescht han sku fiisk svara han att han
 sku
ååk ner till kusten.
Då sa jag att han sku behööv en båt, så vi gick ner till
 båtavdelningen.
Jag såld han den stora Baylinern med dubbla motorer.

Sen visa det sig att hans lilla Honda Civic inte fick dra den stora båten,
 så ja to med han till bilavdelningen och såld honom den
 där´4-hjulsdrivna
 Chevrolet Tahoen.'
 Chefen, som nu var i chocktillstånd sade.. 'Så du menar alltså att en
kille
kom in för att köpa en metkrok och du lyckades sälja honom en båt och
 en
bil???!!!'
Då svarade killen glatt: 'Nej, nej! Han kom in å sku kööp tamponger ti
 sin
 fru, och då sa ja att han liik gärna kund ååk och fiisk, eftersom
helgen
 ändå va förstörd.





Två par satt och spelade kort. Leif råkade av misstag tappa några kort på golvet. När han böjde sig ner under bordet för att plocka upp dem noterade han att Anders fru, Eva, inte hade några underkläder på sig! Lite chockad av detta råkade han slå i huvudet under bordet och rodna kraftigt. Senare när Leif gick till köket för att hämta lite förfriskningar, följde Eva honom dit och frågade förföriskt:
- Såg du någonting under bordet som du gillade? Leif erkände:
- Hmm, ja det gjorde jag. Hon sa:
- Du kan få det, men det kostar dig 1000 kronor.
Efter en minut eller två, indikerade Leif att han var intresserad. Hon berättar för honom att eftersom Anders jobbar på fredagseftermiddagar och Leif inte gjorde det, så skulle han komma hem till henne runt två-tiden på fredag. Dagen kom och Leif åkte till hennes hus. Efter att ha betalat henne 1000 kronor gick de till sovrummet och hade sex ett par timmar, sen gick Leif.
Anders kom hem vid 6-tiden på eftermiddagen och frågade sin fru:
- Kom Leif förbi under eftermiddagen?
Helt överraskad av frågan svarade Eva:
- Ja, han kom förbi i ett par minuter.
Nästa fråga Anders ställde var:
- Gav Leif dig 1000 kronor?
Eva trodde nu att Anders visste om allt, så hon svarade:
- Ja, han gav mig 1000 kronor.
- Bra, säger Anders, Leif kom förbi kontoret i morse och lånade 1000 av mig och han sa att han skulle åka förbi vårt hus i eftermiddag och betala tillbaks pengarna till mig. Det är skönt att ha vänner man kan lita på!             

 Hoppas ni gillade dem..kram på er alla CIAO!!!!!



Lördagen den 7/2-09

Hej alla glada ...Ja du idag vaknade man med världens träningsverk i hela kroppen. Jag är så öm i mina knän, de är inte till för att krypa med..ler.. Jag och Henke vaknade vid 13 tiden och det va riktigt skönt att få sova så länge . När vi klev upp så la jag mig i soffan och Henke satte sig framför datorn sen har vi suttit så hela dagen. Det har varit en riktig slappar dag i dag. Sandra M ringde och va jätte ledsen och jag tycker det är så svårt när jag inte har något att säga.Jag vet inte vad man säger till någon som är så ledsen och när man inte vet hur man ska kunna lösa problemet. Så det ända jag kunde göra va att lyssna på henne och vara stöd på det viset.. Ja jag känner mig så maktlös i sådanna situationer. När vi pratat klart så ringde jag syrran och fråga om de va på att äta Pizza och kolla på film och de va de. Vi gick dit vid 20 tiden och käka pizza från IBBES sen kollade vi på en tråkig film..PASSENGERS hette den och snälla ni kolla inte på den det är den inte värd... Sen va det hem vid 23 tiden,  jag har suttit och chattat och skrivit här inne...Nu ska jag gå och kramas med Henke och sen i säng..ler..Kram på er,  alla trogna läsare och hoppas ni får en kanon dag i morgon trotts att det är söndag...CIAO!!!!!!

BILDER SOM BETYDER..



Jag och min älskade sysster


Våra förlovnings ringar..


Älskade Jonathan

Jonathan och min älskade Henke


Älskade Mattias


Jag och min absolut ÄLSKADE Daisy 2003


Jag och Kira


Fredagen den 6/2-09

Ha ha dagen har varit så otroligt kul..ler.. Det började med att killen körde mig till jobber i morse vid 06:45 sen har det varit full rulle hela dagen. Jag slutade halv 2 och tog då bussen raka vägen hem. Sandra skulle komma när jag slutade. Jag han vara hemma i ca 30 min sen ringde hon och fråga vart hon skulle för hon har aldrig varit här. Hon hittade ganska snabbt hit...Jag gav henne en stor kram när hon kom in, det va så kul att träffa henne för man har saknat henne samtidigt som man är orolig för henne. Vi gick ut och rökte och sen satte vi oss vid tv och höll på med datorn. Vi har koplat datorn till tv så vi kan sitta i soffan istället för vid databordet. Vi snackade om allt och ingenting och sen kollade vi lite på YouTube så vi fick skratta lite.


Våran allas Sandra M
Vi sitter och snackar på golvet med Charli





Måste bara visa , Sandra hade köpt ett så freckt halspand till Charli..ler..
Han va så söt i den, rött och svart passar ju hur bra som hälst..Lilla Charli
är 7.5 år nu Daisys kompis ...



Han e så söt i strass..ler..


Sandra sitter och laddar hem musik...ler..

Sen kom henke hem . Han åt sen va det raka vägen till Arosfortet. Det va jag ,Henke, Mathilda, Tony, syrran och Anders. Vi körde killarna mot tjejerna och ja det gick ju så där..ler... Fan märks att man inte är ett bran längre..ha ha vissa celler va inte lätta att krypa i.....Vi va där från fem till kl halv åtta..Sen va det raka vägen hem och fixa lite och sen vidare till syrran där vi drack, käka och spelade spel..ler..


Vi diskuterar poengen och cellerna..ler..


Sen kom det fram att killarna hade ju fuskat.. De fick 565 poeng och vi 300...



Det blev Spicy Hot när vi kom hem till syrran. Jag och Mathilda åkte och
hämtade maten fan det va riktigt gått efter två timmars fortet..ler..



Mathilda har opererat magsecken så hon kan ite äta för mycket för då spyr
hon..Sen drack hon kolsyra på maten så det va bara att springa till toan men
somtur va så slapp hon spy...



Efter maten så spelade vi spel..he he det va kul som fan. Det gick ut på att
 man skulle rita det som stog på kortet och så skulle ens lag gissa vad det
va för ord. Det va fan inte lätt..Mathilda fick "luft" och ärligt hur fan ritar man LUFT?????


Mathilda va tydligen inte mätt nog ...asg ...




Henke värkar trivas med Mattias..ler.. Han har honom gladerligen i knät..




Så va det dax för poker..ler.. Jag och mathilda åkte ut ganska snabt sen
va det syrran och Tonys tur..Det stod mellan Henke och Anders...


Syrrans hand...Det va inga bra kort..




Jag va så trött så jag visste inte vart jag skulle ta vägen...Jag tjatade på
 Henke att han skulle sattsa allt så vi kunde gå hem. När de va klara så
 gick vi hem ... Nej nu e det natti natti Ciao..ler..


 


 


Torsdagen den 5/2-09

Dagen började med att jag ringde Linda så fort jag vaknat för att be henne jobba för mig.Jag mådde inte så bra, och hon sa att det va helt ok.  När vi lagt på så somnade jag om men blev då veckt av Sandra. Hon bad mig sätta på datorn. jag gjorde det och då ville hon att jag skulle gå in på blocket och på västmanland. En av valparna som hon sålt va ute på blocket. Det roliga va att de som köpt honom tror värkligen att de ska få 5000 kr för hunden som är 7 mån gammal , blandras och desutom betalade de inte så mycket mer själva för honom..Men han e bra fin det måste jag hålla med om. Sen tog jag det lungt . Sofia ringde och bad mig jobba för henne på fredag så jag tog åt mig det. Sen satt jag hemma och klinka lite på tangentbordet och snacka i telefonen med Matilad. När vi la ppå så kom killen hem sen har jag inte gjort så mycket bara varit hemma och tagit det lungt..ler Det va jätte skönt...


Här kommer en lite rolig bild
Den här bilden fick mina föräldrar när de bestämt sig för att de ville ha oss..ler.. Här fick de se oss för första gången..ler..
Inte konstigt att de inte kunde annat en längta efter oss..ler..
Ha Ha Ha



Från Fredagen den 30/1-09 till Onsdagen den 4/2-09

Ja du det har hänt mycket sens i torsdags. Tillattbörja med så la vårat internett av så jag har inte kunnat blogga överhuvudtaget. Sen hasr jag jobbat för fullt.

Vi börjar med Fredagen den 30/2-09
Jag vaknade vid 13 tiden av att syrran ringde och berättade att hon och Jonathan skulle ut en stund innan de kom över. De gick till lekparken utanför mig. När jag vaknat och klätt på mig så gick jag ut till dem vi va ute ca 30 min sen gick vi in.





Vi satt och snacka de en d´stund sen lagade jag mat. Det blev hanburgare med pommes och sås. Anders kom när han slutade strax efter 16 tiden. När vi typ ätit klart så kom Henke hem från jobbet. Han skulle äta innan han skulle vidare till garaget.  Sen hände det inte så mycket mer denna dag...



Mattias och Jonis. Jonis gillar att dra omkring på Mattias.





Jonathan ska plocka upp sina lekasaker efter sig..ler...



Någon som e trött efter en hel dag på jobbat..ler..


Nu vidare till Lördagen den 31/2-09
Jag jobbade fram till fyra, sen åkte jag till affären och handlade och Henke hämtade mig där. Vi åkte hem och började packa upp varorna, då Jonna rigde och sa att hon va påväg. Jonna dök upp lagom till fikat så vi fikade med teé och kakor sedan glass... Kallar den för Jessicas favorit...ler.. Medans vi fika kollade vi på djurdektektiven. Jonna och Henke tyckte att den va skitrolig..ler.. Ja du vad säger man jag har väll för torr humor..ler...


Jonna gotttar sig..ler..



Henke gottar sig över glassen han med..ler..



Det är glass med bär, hallon/blåbär...


Sen när Jonna stack hem så tog vi en liten lur i soffan och sedan åkte vi hem till syrran för att hämta kartonger som hon köpt till Matilda.  När vi kom dit så va det fullt hus....asg nej då men Mathilda, Anja och Simon va där..ler Anja och Anders drack medans de andra va nycktra...Syrran höll på att slinga Anjas hår när jag kom det va lite kul för hon ville absolut inte hamna på bild..ler... sen åkte vi vidare med kartongerna till matilda.




Anja och syrran..ler.. Ja de ser ut att ha kul i alla fall..ler.


Glada Simon..ler..



Mathilda och Mattias.


När vi kom fra mtill Matilda så bar vi upp kartongerna sen följde Matilda och Signe med ner fär att ta en cigg.


Henke bär ner lilla Signe...


När vi kom ner så va det attack på Henke som gällde..ler.. Signe älskar när
 Henke kommer..ler.






Sen spran hon omkring lite själv och undersökte...




Sen va det hem och lägga sig i soffan och bara vara..ler...


Sen va det Söndagen den 1/2-09
Efter jobbet kom Henke och hämtade mig. Vi åkte till Aroskooperativet med papper och sen raka vägen  hem, vi bara gosade och mös hela kvällen.  Det va så skönt att bara vara med honom.


Så va vi på Måndagen den 2/2-09

Syrran väckte mig och ville att jag skulle följamed till stan. Jag gjorde mig i årdning sen åkte vi ner.
När vi va klara med våra ärenden så gick vi till Spasy Hot och handlade. Sen åkte vi raka vägen hem till mig. När vi kom hem så han vi inte mer än komma in så kom Mathilda. Vi satte oss allihoppa och frossade i maten.  Sen efter maten så gick syrran till dagis för att hämta Jonis medans hon lämna mattias med mig och Mathilda. Det gick ju jätte bra. Jag va så trött att jag knappt orkade hålla ögonen öppna . Så det va mathilda som fick ta hand om Mattias och det gick ju jätte bra..ler.Hon får ju passapå att träna nu när det är hennes tur om ca 8 månader..ler..


Mums!!!!




Lilla Matias såkte omkring i gåstolen medans vi åt..ler..



Mathilda och Mattias de gick jätte bra ju..ler..





Efter att syrran och Jonis komit så va de kvar till ca 16 tiden för sen behövde jag sova lite för att orka jobba natten... Jag gick och la mig vid 16 och vaknade vid 18 då va det bara att göra sig klar och sedan åka till jobbet.

Sen kom vi till Tisdagen den 3/2-09
När jag slutade vi 8 så fassnade jag en stund med Sofia och brukaren i köket. Vi satt och pratade hundar så jag kom inte iväg förrens vi 9:30 tiden. Jag tog bussen raka vägen till Matilda, för jag hade lovat henne att hjälpa henne packa lite..ler.. När jag kom dit så möttes jag av Kicki och Signe. Matilda låg och sov hon va bakis..ler.. Jag och Kicki satte os på sengen och snacka massor med varandra och med matilda.


 Signe bet och busa som aldrig för. Vi ble alla trötta på henne och sa ifsån på skarpen och efter mycket om och men så lugnade hon sig något.




 När Matilda klev upp och duscha klart så satte vi oss i köket och snackade lite. Sen ringde Henke för vi skulle åka och äta lunch tillsammans eftersom jag ändå va så nära honom..ler..





Matilda älskar värkligen sin lilla valp..ler..




Jag , Kicka, Matilda och Signe gick ut och väntade på att Henke kulle komma och hämta mig.


Signe sitter och väntar på sin favorit kompis Henke.


Matilda och Kicki


Nu har han äntligen kommit..ler..

När jag och Henke ätit klart så kör han mig till Matilda igen. Vi går ner till förådet och packar och rensar. Sen går vi upp och då kommer Kicki och hennes kille. Vi sätter oss på sängen och snackar allihoppa sen åker han iväg och vi går ner för att möta Jani och Dex .


Signe decka i ferådet..ler.



Det fanns hur mycket som helst i ferådet att fixa..ler..Men tillsist blev vi klara.





Signe slockna när vi kom in...
Hon ser ju så lustig ut när öronen blir raka så här..ler...


Vi gick till buren med Dex och Signe så de fick lära känna varandra..ler.. De busa men Signe va lite rädd för Dex han e ju så stor..Men det gick bra.








Dex är lite reserverad eftersom han blivit biten av Kalles Presa Canarios och av min gammla hund Kira.




Jani oh Dex.

Sen när vi va klara där så gick vi upp till Matilda och packade lite sen hämtade Henke mig på kvällen så åkte vi hem. Det va nästan raka vägen i säng för min del jag mådde inte bra.


Så va vi på dagens datum Onsdagen den 4/2-09
I dag så körde Henke mig till jobbet kl 7 sen har jag varit sängliggandes nästan hela dagen på jobbet. Jag har mått så illa så jag inte vetat vart jag skulle ta vägen..Såfort jag reste mig upp så villa jag bara spy. När jag slutade så hämtade Henke mig från jobbet och körde hem mig. Sen åkte han tillbaks till jobbet för han skulle jobba över. Jag slockna på soffan det första jag gjorde sen sov jag till 20:00 Jag gick upp och ringde min syster och tog min andra cigg för dagen sen va det att dyka ner i soffan igen och kolla lite på tv. När jag blev kissnödig så tog jag grav test och med stor lycka så märkte jag att jag inte va på tjocken. Jag blev jätte glad och messade Henke att jag äntligen kan lugna ner mig. Sen har jag suttit här och skrivit om alla dagar ni missat. Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar jobba i morgon... Kram på er alla ses i morgon igen hoppas jag CIAO!!!

Till minne av mina underbara hundar...



Min älskade Daisy hon blev 8 år gammal


Min älskade Kira som jag fick ha i 1 år men hon blev 5 år gammal...

RSS 2.0