Händelser under veckan 091123-091129!

Måndag!

I dag så va syran här, hon kom efter att hon lämnat Jonis på dagis. Vi satt och pratade om allt och inget. När kl va närmare 16 så kom Anders och Henke så käkade vi lite och sen kom svärmor vid 17:30 tiden. Vi fikade med annanaspaj som Jonathan va med och bakade, sen satt vi mest och pratade medans barnen kollade på Gummi Björn på datorn och lekte med allt.

Dagens bilder!


Tisdag!

I dag så mötte jag upp syran vid gräsplan och så lämnade hon av Mathias till mig sen cyklade hon vidare till dagis med Jonathan. Hon skulle på möte på dagis så jag fick ha Mathias undertiden, jag och Mathias tog en promenad till mig och det tog tid kan jag lova. När vi väl kom in så satte han sig vid datorn och kollade på Gummi Björn medans jag hämtade russin sen satt vi där i ca fem minuter innan syran kom. När vi ätit vid 11 tiden så somnade han och då passade vi på att sova en stund i vardagsrummet. Vi vaknade av att Mathias kom in i vardagsrummet, vi satt och gosade en stund sen gjorde syran klart Mathias medans jag gjorde mig klar och så cyklade hon till dagis för att hämta Jonis. Jag och Mathias gick till dagis och mötte upp dem, sen tog vi en promenad hem till dem. Henke kom hem till syran när han slutade för hon bjöd på Tacos. Anders kom efter en stund och då satte vi oss och fika med nybakad blåbärspaj som syran och Jonis hade bakat.

Dagens bilder!


Onsdag!

I dag hämtade jag Jonis från dagis och när vi kom hem så tog vi en promenad med Nova sen när vi kom in så fick Jonathan göra två stutts bollar och medans vi väntade på att de torkade så fick han pyssla lite. När han pysslat klart så tog vi oss en varsin morot och så satte vi oss i fåtöljen och pratade lite. Jonathan va väldigt gosig av sig och ville sitta i min famn, när Henke kom hem så fick Jonis vara med honom medans jag damsög. Sen kom syran och Anders och hämtade upp honom. Jag och Henke åkte i väg och handlade lite och när vi kom hem så han vi inte mer än sätta oss så fick vi besök av Daniel ,Sigge och Kimi. Sigge va jätte go. Han satt i mitt knä och käkade lite bröd som jag smulade ner i små bitar och sen lekte han för fullt med Nova och bilarna. Kimi ville bara gosa hela tiden medans Nova ville busa. Vi åkte hem till syran och lånade deras bil för att köra hem Danne och kompaniet sen.

Dagens bilder!


Torsdag!

I dag så tog jag och Nova en promenad till Bäckby och där mötte vi upp syran med barnen. Vi skulle hem till mormor och morfar fast morfar va inte hemma utan på avlastningshemmet. Han är ju rullstolsbunden efter stroken så då får han åka dit ibland så mormor får avlastning samt att han får träna lite. Vi satt och pratade ett tag sen satte sig mormor och gjorde i ordning pannkakor och så satte vi oss och käka. Efter maten så gick syran och la Mathias och undertiden så lekte Jonathan för fullt. När Mathias vaknat så gick vi hemåt, när Henke kom från jobbet så åkte vi och handlade lite och när vi kom hem så han jag precis plocka in i skåpen innan jag skulle möta upp Jonna och Sara vid bussen. När de kom så satte vi oss i köket och snackade lite innan vi käkade tomte gröt, när vi käkat klart så gick vi in i vardagsrummet och kollade på tv samt snackade massa. Jag hade ont i halsen så jag va mest tyst men jag satt och lyssnade på dem. Jag hade super trevligt tusen tack tjejer jag har saknat er som fan…

Dagens bilder!


Fredag!

I dag så tog jag och Nova en promenad hem till syrran vid 06:40 och när vi kom så höll syran och mamma på för fullt. De skulle till Uppsala medans jag skulle vara barnvakt till Jonathan, jag gick in till honom och sa att jag va här och så pratade vi lite innan jag gick ut i köket i gen. Syran, mamma och Mathias kom i väg vid 07:15 , de åkte och lämnade Mathias hos Sandra och sen körde de vidare. Jag och Jonis låg och pratade lite i sängen innan han kom upp och skulle sitta i mitt knä i fåtöljen med filt och gosa. När han vaknat till ordentligt så satte vi oss och käkade lite frukost och sen busade Jonathan lite med Nova. De hade dragkamp med hennes snöre och sen lekte han lite med bilarna sina innan vi gjorde honom klar och gick ut på tomten och lekte med löven och hans traktor. När vi varit ute i ca 1.5 timme så gick vi in och upp på övervåningen och lekte lite. Jag hade jätte ont i huvudet så jag la mig på madrassen som de har i lekrummet och så pratade jag med Jonis medans han körde sina tåg på tågbanan. Jag slumrade till en snabbis och vaknade av att han hade sitt ansikte uppe i mitt och frågade vad jag gjorde. När han lekt ett tag så gick vi ner och så värmde jag på mat som syran hade gjort och så käkade han. När vi ätit så tvättade han sina händer och sen gick vi in i sovrummet och efter ca 30 min så somnade han. När han sovit i ca 30 min så ringde syran och då vaknade han och ville upp. Vi gick upp och så började vi leka med lego, vi byggde ett litet samhälle och körde bil på banan. När vi lekt ett tag så kom syran och mamma hem med Mathias, Jonathan sprang upp och började prata för fult och Mathias satte sig ner vid legot och började leka.  Henke hämtade upp mig när han slutade och när vi kom hem så började jag julpynta . Vi va klara vid 02:00 och då tog vi en promenad med Nova och sen kastade vi oss i säng.

 

Dagens bilder!

Barnrummet!

Har tvättat upp kläder från när vi va små!


Lördag!

 

I dag så körde Henke hem mig till syran med julkransen, vi skulle i väg och handla till den och sen göra i ordning dem medans ungarna sov. När vi handlat så gjorde syran mat till ungarna och så fick de äta, när Mathias hade somnat så satte vi oss ner och käkade lite. När vi va klara så sate vi i gång med kransarna och Jonathan höll på att damsuga och så va han med i alla hörn och ville göra massa. När vi va klara vid 13 tiden så kom Henke och hämtade mig. Mathias vaknade när Henke kom så då gick han in dit och tog upp honom. De gosade lite innan vi åkte hem, när vi kom hem så plockade vi undan lite och så kom Maggan. När vi suttit och pratat lite så kom Danne och Pär över, vi pratade lite och sen började jag och Maggan med julskinkan . Jag trodde att vi b ara skulle behöva griljera den men då visade det sig att den inte va färdigkokt så vi fick lägga in den i ugnen i 3 timmar innan vi kunde griljera den. När den äntligen va klar så käkade vi julgröt med julvört och skinka, sen satte sig killarna i vardagsrummet ett tag innan de gick. Jag och Maggan höll på i köket och när det va klart så gick även Maggan hem. Jag och Henke la oss vid tv och gosade en stund och sen gick han och la sig för han hade migrän. Jag va vaken ett bra tag till men strax efter kl 00 så gick jag och la mig.

 

Dagens bilder!

Kransen jag gjorde!


Söndag!

I dag så har jag sovit länge, kl va närmare 12 när jag gick upp. Jag pratade lite med syran i telefon sen satte jag mig inne i vardagsrummet och pratade med Henke. Vi satt och pratade om en viss sak och sen så satte jag mig vid datorn. När jag suttit här en stund så åt vi skinkmacka och kollade lite på tv, sen pratade vi lite till och så satte jag mig vid datorn i gen. Jag känner mig lurad och har en jobbig känsla i kroppen. När sanningen kom fram så va det som att få en kniv i hjärtat och det va inte av själva saken utan av att han ljugit för mig i snart två år. Det är en fjantig sak men det som sårar är lögnen, jag har frågat flera gånger men han har nekat till det och även fast det hände före våran tid så ska han inte ljuga om det. Jag sitter inte och tänker på det utan har bara en sårande känsla inom mig. För kan han ljuga om en så fjantig sak så vad säger att han inte ljuger om annat???? Nej nog om det nu ska jag damsuga här hemma och göra mig klar för kl sex så ska vi hem till syran på adventsfika.

 

Dagens bilder!

Goaste killarna i världen:)

Sitter mamma/mormor och leker med killarna!

Ha ha ha ha ha ha  Mathias är ju bara för go...

Som ni ser så hade vi jätte trevligt hos syran och hennes pojkar ja de förgyller ens dag. Nej nu ska jag gå och sova för i morgon är det Ultraljud och arbetsförmedlingen som gäller… Natti natti på er alla där ute!

 



Ha ha ha ha!

Fick ett roligt mail av min älskling i dag. Puss älskar dig så min Henke :)

 

Goo jul älskling :)‏

http://elfyourself.jibjab.com/view/IJF6dWyPEGlOpgQy


Jag har något stort att avslöja!

Gå in på den här sidan så ser nu min hemlighet :)

http://www.tackfilm.se/?id=1258971110515RA60

New Moon!




Ja du i dag har man längtat efter att kl ska bli 18:30 för då börjar bion som visar New Moon. Sofia kom till Bäckby Centrum och där hämtade vi upp henne, sen åkte vi hem till oss och kollade lite på tv medans vi lagade mat. Medans vi käkade så kollade vi på Twilight för att friska upp minnet lite innan bion. När kl v närmare 18 så körde Henke ner oss till stan, vi gick till kiosken för att handla lite godis och sen va det raka vägen fram till kassan för att få ut våra biljetter som vi bokat för 2 veckor sedan. När vi kom ner så passade vi på att gå på toa och sen va det in i biosalong 8, det va tyvärr allt för många snorungar på den här bion och tro mig de hördes. När kl va närmare 18:45 så berättade dom att filmen gått av men att de skulle försöka åtgärda det så snabbt de kunde. När kl va 19 så satte filmen i gång och jag må ju bara säga att ni som tyckte om Twilight ni bör kolla på New Moon för den va grymt bra. Absolut värt pengarna, när filmen va klar så kom Henke och hämtade upp oss så körde vi hem Sofia och så åkte vi hem. Jag satte mig vid datorn efter att vi tagit en promenad med Nova och Henke kollade på tv. Efter en liten stund så gick jag och tog en huvudverks tablett för min huvudverk ville inte försvinna. Jag la mig i Henkes famn och somnade, när jag vaknade så käkade vi macka och te och sen kollade vi lite på tv innan Henke gick och la sig. Jag hade ju sovit så jag va ju inte ett dugg trött, jag satte mig vid datorn och Farmade lite innan jag gick och la mig vid 03:00 tiden.

 

Dagens bilder!

Vackra Sofia

Nova försöker klämma in sig vid mattes tjockis mage.

 



Kanon dag med Chilenar gänget!

Jag och Nova gick över till syran för att träffa henne och barnen samt Maria och hennes barn, när vi kom dit så hade Maria bara med sig de två minsta. Vi satt och pratade lite innan syran tog fram fika, syrans svägerskor va också där så vi satt i vardagsrummet och käkade det va lite trångt men det gick bra. När vi fikat klart så gick Anders, Anna, Britta, Jonathan, Mathias och lilla Nova ut på en promenad. Vi andra satt kvar inne och snackade lite så kom även syrans granne Åsa på besök, vi pratade om deras studenter och sen mitt i allt så såg vi att syrans granne hade satt upp all ljul belysning på tomten. Syran blev lite chockad eftersom hon tänkte vara först i år med att sätta upp det. Vi skrattade åt henne och sen satte vi oss ner i gen och pratade om allt och inget, Åsa gick hem när Anders och co kom hem . Maria matade lilla Christian och sen gick vi hem, jag hjälpte henne med ena vagnen och när jag dumpat av dem hemma hos hennes föräldrar så gick jag och Nova vidare hem till oss. Vi plockade lite här hemma sen vid 20 tiden så kom Maria, Christian och syran på besök, vi käkade kladdkaka med tee och kollade på Robinson . När det va klart så satt vi och snackade för fullt om allt och inget. Henke kom hem vid 21:30 tiden och när kl va närmare 22 så gick de hem. I dag har jag haft så otroligt trevligt det måste göras om flera gånger….Tusen tack tjejer..Kram på er Love u all

 

Dagens bilder!

Maria med lilla Christian , Jonathan samt Anna

Syran och Mathias

Nova slöar på golvet

Faster Anna med Mathias

Faster britta med brodern Anders

Jag och Jonathan

Maria,Christian och syran

Åsa

Maria med minsta sonen Christian

Stora Jonathan hjälper Mathias och lilla Jonathan med mandarinerna.

 

Hemma hos oss!

 



Tack för en kanon dag!

I dag har jag varit på stan med syran och barnen samt Sandra och Wille, vi gick och käkade når vi kom ner på stan. Syran bjöd mig på Mongoliska och när vi käkat så gick vi in i lite butiker och kollade runt lite. Vi mötte Emma och Sigge i Åhléns och sen gick vi vidare, när vi va klara med tittandet så gick vi och fikade och när vi va klara så gick jag och Jonis till Konsum och handlade lite medans syran och Sandra gick till Timari. När vi va klara så möttes vi upp och så gick jag och syrran till bussen och åkte hemåt. Henke hämtade upp mig på Bäckby centrum så åkte vi hem, när vi kom hem så hade Henke tvättat och kopplat in mikron så jag gjorde pankaksmet och så fick Henke grädda dem. Jag pratade med mamma och vi bestämde att vi skulle ses den 28 och göra kransar hemma hos syran samt åka och handla det som behövs till kransarna. När Henke käkat så åkte vi till svärmor och där fick vi fika samt att vi fick en påse med saker som Henke hade när han va liten. När vi hade fikat så satt jag och maggan och kollade på lite kort och sen åkte vi hem vid 21:45 tiden. När vi kom hem så satte sig Henke och spela medans jag satt vid datorn innan jag värmde upp lite pankaka och käkade. När jag ätit så la vi oss i soffan och kollade på French men nu har han lagt sig så jag tänkte göra honom sällskap. Åter i gen tusen tack syrran och Sandra för en kanon dag på stan med era barn.

Dagens bilder!

Söta Sigge!

Jonathan och Sigge!

 

Mathias och William!

Mathias!

Jonis på cafét

Wille på cafét

Mathias på cafét

Jonis följde med mig och handlade!

 

Min mage, ja jag vet men Henke ville ta kort på den så här har ni min tjockis mage.

 

Hemma hos svärmor!



 

Åter igen tusen tack för en kanon dag alla mina käraste och närmaste...Pöss

 


Hej hallå!

I dag har det varit en kanon dag, det började med att syrran och Mathias kom vid 09:15 . Mathias sov så vi la honom i gästrummet medans vi åt frukost och snackade för fullt om allt och inget. När kl va 11 så gjorde vi mat och satte oss och åt sen va det mer fika och snack tills kl va närmare 14. Syrran gick och hämtade Jonathan från dagis och han va lika pratglad som alltid och det är ju så kul att umgås med de två små vildarna. Jonathan hjälpte mig med tvätten och med disken samt att vattna blommorna. När kl va närmare 15:30 så började jag med maten och så blev den klar vid 16:15 så då satte vi oss och käka. Medans vi åt så kom mamma, hon kom in och satte sig i köket med oss och när Jonathan va klar så visade han henne runt i lägenheten. Mamma tyckte det va fint och sen satte vi oss i vardagsrummet och snackade en stund innan Anders kom. När han väl kom så fikade vi och sen satt vi och kollade på lite bilder. Jag öppnade paketet vi fick av mamma och det va jätte fina saker, vi fick en lykta och en stor krans som man kan hänga på dörren fast jag ska göra klart den till jul tänkte jag. När kl va närmare 19 så cyklade syrran och familjen hem medans jag och Nova följde med mamma till parkeringen. Vi stod och snacka ett bra tag om nya lyan samt om huset som vi är uppvuxna i. När mamma hade åkt så gick vi en runda i mörkret, ja det va becksvart för de har bytt ut lyktstolparna men de har inte hunnit sätta dit lamporna så det är bara massa stolpar överalt. Nej nu ska jag sova ha det gött…

Dagens bilder!

Mathias kollar på Gummi Björn

 

 

Novas Demodex i nacken!

 


Nu har det gått några dagar sen sist så nu är det dags att skriva några rader.

Söndag:

I dag så fick vi besök av Sandra, Micke och lilla söta Céline samt syrran med familj. Vi bjöd på bullar och äppelpaj, efter att vi pratat och visat upp lägenheten så började barnen leka i hallen med studs bollar och Novas tennis bollar. De kastade upp bollarna i trappen och så studsade dom ner och ungarna skrattade högljut, de tyckte de va så kul. När kl va närmare 18 så åkte Sandra med familj hem och syrran va kvar. Vi pratade lite och sen satte vi på gummibjörn på datorn så satt Mathias i mitt knä och Jonathan stod bredvid och diggade låten. Sen fick bröderna sitta tillsammans i stolen och kolla och de va helt fängslade vid datorn. När de sedan skulle hem så ville ju Mathias fortsätta titta så han blev lite sur. Vi åkte i väg till Sandra M för att kolla till hennes hund Charlie som hade blivit biten av en annan hund. Det va illa så jag plåstrade om honom och rekommenderade henne att gå till veterinären i morgon. När vi kom hem så satte jag mig vid datorn och Henke vid tv så somnade han, vi gick och la oss vid 23 tiden men jag somnade inte förens vid 00:30.

Tack alla för en kanon dag. :)

 

Dagens bilder!

Micke och Henke!

 

Jonis kollar på Gummi Björn

 


Ungarna leker för fullt ute i hallen!

Farbror Henke hjälper Celiné med kläderna

 

Pappa Anders med sönerna Jonathan och Mathias.


Måndag:

I dag så va Henke hemma från jobbet för han hade så ont i ryggen, Maggan ringde så vi satt och pratade ett tag innan syrran ringde. Jag gjorde mig klar så gick jag och Nova ut och mötte upp dem, vi gick till dagis och där stod vi och vänta tills hon kom med Jonathan. Sen gick vi hem till oss och då började ungarna leka ganska snabbt, vi kollade på förlossningskliniken och sen började Jonathan be om att få se gummi björn så jag gick till datorn för att sätta på den och då kom Mathias springandes för han ville sitta i stolen. De fick kolla på den några gånger innan jag stängde av och så gick jag upp och hängde tvätt med Jonathan.  När vi va klara med tvätten så började jag laga mat och syrran klädde på barnen, när de skulle gå så snubblade Mathias över mina skor och ramlade framlänges och slog i näsan på våt tröskel. Jag lyfte upp honom och då såg jag hur det rann näsblod, syrran fick ta honom medans jag sprang och hämtade papper så hon fick torka men det ville inte sluta så efter en liten stund så kom de in och så försökte vi lugna ner honom medans syrran torkade honom. När han blivit lugn så satte syrran in en pappersbit i näsan på honom och så åkte de hem. Vi gjorde oss klara och så åkte vi till veterinären med Nova, när vi kom dit fick vi ett rum och så kom veterinären ganska snabbt . Han frågade vad vi trodde och sen tog han bilder på henne som läggs i hennes journalen, sen kom det in en kvinna och tog skraptest på henne oh så fick vi sitta och vänta. Efter en stund så kom veterinären in igen och berättade att det va Demodex som Nova hade. Henke frågade ut läkaren och sen förklarade han vad som skulle göras och vad för medicin vi fick till henne. När vi sedan skulle åka till Hälla för att hämta ut medicinen så va Henke så arg och besviken. Han tyckte att det va förjävligt att just vi skulle få hunden som va sjuk och att Nova är den ända i kullen som har det här. När vi sedan skulle hem så blev jag ganska tyst för jag hade så mycket tankar i mitt huvud. Jag fick en klump i bröstet för nu kändes det jobbigt att åter i gen ha en hund som är sjuk. Jag vet inte riktigt vad jag ska tänka om det här och om jag är ledsen eller om det är mina hormoner. När vi kom hem så käkade vi och sen tog jag och Nova en promenad hem till syrran för jag behövde något annat att tänka på. När vi kom dit så kom både Jonathan och Mathias och mötte upp oss i hallen, Mathias hade ett stort smile och Jonathan pratade för fullt. När jag kom in i vardagsrummet så lekte barnen och efter en stund så tog Jonathan upp gittren och började spela och sjöng. När vi sjungit ett tag så la han ifrån sig den och började leka med sin docka och då tog Mathias gittren och kom till mig med den så satte han sig i mitt knä så sjung jag medans han spelade. Sen va det dags för välling och byte på barnen, Mathias satt i syrrans knä och drack välling medans Jonathan la sig bredvid mig i soffan . När Jonis va klar så gick han och Mathias hade druckit upp halva vällingen och gick ner, så kom han till mig och satte sig i mitt knä och drack upp resten. När han va klar så bytte jag på honom och så satte jag på honom pyjamasen, syrran gjorde klart Jonathan och så gick de upp och la sig medans Mathias låg i min famn och han somnade nästan direkt. När ungarna lagts i deras sängar så satt jag och syrran och pratade lite och så kollade vi på tv. När Anders kom hem vid 22 tiden så gick jag och Nova hem eftersom det hade slutat regna.

Dagens bilder!

Pojkarna kollar på Gummi Björn!

 

Hemma hos syran!

 

Novas Demodex!

På huvudet och upp mot örat

Hela hasen är full

Under ögat

Vänstra kinden

På hennes ben.

 



Nya lyan!

Hej hopp allihopa!

I går lovade jag att jag skulle bli bättre på att blogga och även att jag skulle sätta ut bilder på nya lyan så här kommer bilderna. Det kanske inte är mycket för ögat men jag och Henke storm trivs här och Nova börjar äntligen komma in i att vi bor här nu. I morgon ska jag ringa veterinären och se om vi kan få någon tid snarast för Novas Demodex för nu börjar det bli illa. Nej nu ska jag ta ut lite bilder och sen göra älsklingen sällskap i drömmarnas värld. Hahaha ja det lät ju lite så där..ler… Kram på er alla.

 

Här kommer lite suddiga bilder på Nova och Signe tagna i tisdags!

 

Nya lyan Nedre våningen!

Köket!

 

Hallen!

 

Vardagsrummet!

 

Gästrum/spelrum!

Just nu är det förvaringsrum sen när vi fått soffan och köpt tv så ska det in här i stället.

 

Badrummet!

 

Trappen upp!

 

Övervåningen!

Hallen!

 

Vårat sovrum!

 

Badrum!

 

Barnrummet!

 

Så nu skulle jag gå ner och vem väntar inte där nere? Jo Nova så klart :)

Ha ha ha hon försvinner in i mattan!

Där ser man lite av hennes Demodex :(

 

Utsidan på lägenheten!

Vår frammsida!

 

Baksidan!

 

Men det glömde jag ju att berätta. Jag hade vår allas Sofia på besök i dag och vi hade jätte trevligt, vi kollade på film och käkade sen tog vi en promenad så visade jag henne vart jag är uppvuxen någonstans.

 

 



En liten ängel‏

Fick ett så fint meddelande av Sandra L på min E-mail i dag. Det behövde jag verkligen i dessa mörka tider, man blir ju lite dyster av vinter mörkret och Novas Demodex.

Tusen tack gumman det värmde och vad söt den är. Kram

 

Hej,
Visst är hon söt.
Vårda henne!
Kram Sandra


En kanon dag med Signe och Matilda!

Matilda och Signe sov här i natt så i morse när jag vaknade så satte jag mig framför tv och så kom Matilda och Signe upp efter en stund. Vi kollade på tv och släppte ut hundarna så de fick kissa av sig lite. Sen tog vi det ganska lugnt fram till kl va närmare 14:15 då gick vi ut till skogen med hundarna och när vi gått igenom skogen så kom vi till en äng och där såg vi tre rådjur fast de syntes inte så bra i det höga gräset. Hundarna märkte inte av dem för de va för upptagna med att leka jaga med varandra. De sprang i lera och i det höga gräset, Nova som är så låg blev självklart helt dyngsur medans Signe bara va blöt om benen och magen. När vi kom fram till en häst gård så svängde vi av mot skolan igen och då kom vi fram till mitt gamla klätterträd.  Eftersom jag både blir illamående och höjdrädd så fick Matilda klättra upp i trät. Jag stod nedanför och tog bilder och hundarna sprang omkring och busade med varandra. När vi sedan gick hem så va kl närmare 15:45 så då kastade jag in Nova i duschen för hon va jätte lerig och skitig när vi kom ut så messade jag med Sofia och sen satte vi oss och kollade klart på en filmen K2. När den va klar så lagade vi mat och så käkade vi lite, vi körde hem Matilda vid 17:30 tiden och så åkte vi hem igen. Nu har jag pratat lite med Laila och fått sett bilder på Novas syster Meya. Hon har blivit så fin och hon är en kopia av mamma Ditte, det är så kul att se hur syskonen växer upp och blir fina hundar. Nu ska jag tat lugnt ett tag och kolla lite på tv tänkte jag.

 

Dagens bilder!

Som sagt man ser dem inte så bra...

 

 

Novas syster Meya!

 


Mycket har hänt sedan vi hördes sist!


Torsdags så va jag nere på stan med syrran, Maria och Sandra samt barn. Vi gick runt lite innan vi gick och käkade på Mongoliska, Henke mötte upp oss på Mongoliska så käkade vi och sen gick han tillbaks till sitt jobb. Vi gick vidare och sen åkte vi hem till mig. Jag gjorde mat så käkade vi lite innan Anders kom, han käkade och sen kom Henke hem vid 17 tiden. Han hade köpt blommor till mig och jag till honom eftersom det va våran 1-års förlovningsdag. Vi fikade lite och satt och snacka medans Jonathan satt vid datorn och lyssnade på gummi björn och Mathias gick efter Nova och skrattade. När de gått så satt vi kvar i soffan och kollade på tv sen tog vi det lugnt resten av kvällen.

Dagens bilder!

De rosa fick jag av Henke och de röda fick han av mig.


Fredags så handlade vi lite gott och sen så tog vi det lugnt och hade riktigt fredags mys, vi käkade gott och sen gick Henke upp och fixade i badrummet. Han ropade på mig och så kom jag då hade han haft upp ett skumbad med levande ljus runt om i badrummet. Vi la oss i badet och bara mös och jag säger då det, fan vad skönt det va för magen att få kokhett vatten på sig. När vi va klara satte han sig vid datorn och jag kollade på tv innan det va dags att sova.

Dagens bild!


Lördags så åkte vi till Bygg Max och fixade lister så vi kunde bygga en ram sen spände vi fast ett tyg som vi köpt och gjorde det till en tavla till vardagsrummet. Jag har fått vänja mig med den men Henke tyckte om den direkt.  Sen tog vi och åkte hem till Lone för hon hade ett Me&I party som jag va med på medans Henke satt i köket med Lones kille och snackade. När det va klart så fick vi mat och dryck, jag ,Maria , Madde, Henke och Lones kille satt i köket och snackade för fullt. Sen kom Danne och Zebbe och hämtade Maria så åkte Madde och en tjej till hem med oss. Vi va väll hemma vid 23 tiden och då käkade jag lite sen satte jag mig vid tv en stund.

Dagens Bilder!

Våran tavla!

 

Hemma hos Lone!

Marias yngsda lilla Chrisitan

 

Söndag i dag och vi har haft trevligt besök av Ulf och Anette, de kom på fika och vi pratade massor om allt och inget sen när de åkte hem vid 18 tiden så pratade jag med Matilda så kom hon och Signe hit vid 22 tiden. Vi tog en promenad hem till syrran för att hämta madrass till Matilda och sen gick vi hem igen. Hundarna fick busa av sig ordentligt och när vi kom in så tog vi kvälls fika och kollade på film. Henke satt vid datorn och spelade och nu har han lagt sig. I morgon ska vi till skogen med hundarna så de får busa av sig ordentligt. Nova blev helt överlycklig när hon fick leka med Signe, hon har ju inte lekt med en hund på så länge så hon behövde få leka av sig. Nu ska jag tat lugnt innan jag ska sova.

 

Dagens bild!

Nova i skogen!

Matilda sitter med min lilla dator och knappar runt på nätet...

 

 


Hej hallå!


I dag så fick jag ett oroveckande samtal av Sandra M , när vi pratat en stund så gick jag ut med Nova och sen kom syrran och Mathias hit och hälsade på. Vi pratade lite och sen kollade vi på film, när kl va närmare 13:30 så gick jag till dagis och hämtade Jonathan . Först tittade han skeptiskt på mig sen kom han springandes med öppna armar och kastade sig i min famn. Han sa (Moster” jag har sovit och ätit jätte mycket) Jag tittade på honom och kramade om honom ordentligt sen gav jag han en puss på pannan och sa ”men va bra”.  Medans han klädde på sig så berättade han hur de hade varit i skogen och haft tipps promenad och att de letat efter päron. När vi gick från dagis så skrattade jonis till och så sa han ” men jag sa fel och kallade dig för mome ”. Jag tittade på honom och skrattade för det lät så kul när han kom på sig själv. Han berättade hur han ramlat och att han fick ont och sen tyckte han att jag skulle flytta till hus. När vi kom hem till mig så sprang han till syrran och berättade vad som hänt på dagis och sen följde han med mig upp och satte på en maskin tvätt. Vi kollade klart på filmen medans ungarna lekte för fullt. När de sedan åkte hem i cykel kärran så tog jag ut Nova igen och sen satte jag mig framför datorn. När Henke kom hem så satte han på kaffe och strax efter så kom Dala på besök. Vi hade jätte trevligt och efter ett tag så kopplade Henke in X- boxen så jag kunde sitta och spela på den medans de höll på med datorn. Nu ska jag och Henke gå och sova efter en lång härlig dag med kanon besök.

 

Dagens bilder!

Sömn tutan Nova!

Jonathan är så duktig och skalar själv!



Efter ett långt uppehåll så är jag tillbaks!

Efter ett långt uppehåll så är jag tillbaks!

Nu har det varit mycket på gång för våran del, vi har flyttat och det har varit på massa besök hos läkare och barnmorska. Vi flyttade till nya lägenheten lördagen den 24/10 och som tur va så fick vi hjälp. Anders kom med stora jobbar bilen och så kom Danne och Zebbe och hjälpte till, grabbarna bar allt tungt medans jag och Zebb monterade ner sängen och bar lite lättare saker. När vi kört sista lasset så åkte Danne och Zebbe i väg för de skulle på kalas hos Maria och vi andra beställde mat på Skälbyhallen och satte oss hemma hos oss i röran och käkade. Sen åkte Anders och Henke i väg för att laga bilen medans jag och Maggan började packa upp i skåpen. När Henke kom hem så fixade vi sovrummet och även lite i vardagsrummet så det skulle gå att sitta där inne. Maggan åkte hem när vi fått upp det viktigaste för hon skulle jobba dagen efter, jag och Henke va så trötta så vi slocknade redan vid 22:30 tiden. Sen har vi hållit på och fixa här hemma och på måndagen va det helt klart, när jag vaknade på tisdag morgon så såg jag att det va fint väder ute så då passade jag på att ta ut Nova i Håkantorpskogen. Hon sprang lös och stormtrivdes i skogen, det va så kul att titta på henne eftersom hon gjorde så skumma saker med pinnarna och alla löven. När vi va klara så gick vi hem och tog det lugnt.

 

Dagens bilder!

Lappen satt på dörren när jag klev upp på tisdags morgonen.

 



På onsdagen så va jag på Arbetsförmedlingen och sen gick jag till barnmorskan och tog influensasprutan eller som jag kallar den: bejkon sjukan!! !  När jag va klar så hämtade Henke upp mig och så åkte vi till Pizza Hut och käka, när vi va klara så åkte vi till gamla lägenheten och hämtade lite saker som vi glömt och sen körde han hem mig. När han varit hemma en stund så åkte han till Sofia och Gugge och hämtade kläder som de köpt till vårat barn när Sofia va i Thailand sen åkte han vidare till banken.


På torsdag så tog jag och Nova en lång promenad runt skälby och så gick vi förbi mitt gamla barndoms hem och det va lite läskigt att kolla på eftersom de gjort om allt. Sen när vi kom hem så tog vi det lugnt fram till Henke kom hem då åkte vi ner till stan och köpte Kobba på turk affären, sen åkte vi hem och mötte upp Maggan vid garaget. Hon hade köpt en kratta till oss så nu har vi två stycken, vi gick hem och lagade mat så satte vi oss och käka och efter maten så satt vi och prata en stund innan Maggan åkte hem igen.


I fredags så åkte vi till ICA Bäckby och handlade lite snacks och så käkade vi god mat och sen va det film och godis, vi hämtade även min dator från syrran så vi satt på varsitt håll och spelade på datorerna.


I lördags så klippte vi buskar och krattade massa löv på tomten och när vi va klara så lagade vi kött med potatis och sås. Medans vi käka så ringde det på dörren och när jag öppnade så stod det två små häxor utanför och ville ha godis. Jag gav dem godis och sen fortsatte vi med maten. När vi va klara så satte jag mig framför datorn en stund innan vi la oss i soffan och vilade en stund.

 

Den goda maten!

 


I dag söndag så har vi klippt gräs och trimmat alla kanter sen har vi mest tagit det lugnt. Nu har vi ätit och snart blir det soffan och mys.

 

Dagens bilder!

 



RSS 2.0