Sarah på besök

I dag kom bästaste Sarah på besök, det va sjukt trevligt. Sist vi sågs så va Nova bara 13 veckor gammal så det har ju hunnit hänt mycket under den tiden. Vanessa va jätte blyg i början men sen blev det bättre. Samtidigt så fick vi vårt nya kakel i köket och det blev sjukt fint. Vi fick vara ute medans de höll på med köket för vi hade saker högt och lågt, men det gick ju jätte bra eftersom det va varmt och skönt ute....




Vårt kök :)


En underbar dag.

Hej!

I morse så kom Ida och dottern Joline på besök och Vanessa blev överlycklig, hennes bästis va ju på besök. De lekte för fullt i lekrummet och hejrade omkring i övriga lägenheten som barn ska göra,när de sedan gick hem så gick Vanessa och la sig en stund. Sedan kom pappa hem och jag gick till jobbet, strax innan det va dags för sessan att sova så busade hon ordentligt i lekrummet tillsammans med pappa.

Ida och Joline på besök!




Sissta kvällsbuset innan natten!


Vanessas första Valborg.

Hahaha ja du vad säger man, det är minst två år sedan jag va och kollade på en brasa, dagen i ära så blir det till att kolla på brasan med Syrran,Sandra,Risvall med familjer. Risvall och familj kom över till oss vid 15 tiden och då tände vi grillen och umgicks, ungarna va vid lekparken medans vi höll på med maten och när vi ätit så tog jag och Sara en tripp till lekparken med de stora barnen innan vi gjorde oss klara för att åka till Emaus och möta upp syrran och Sandra med familjer. Det va ju inte någon höjdar brasa må jag lova och den brann upp inom en halvtimme, det va fruktansvärt kallt ute så när den brunnit upp så åkte vi hem igen. Men som sagt i det stora hela så va det en underbar dag, men jag personligen förstår inte själva stohejet med Valborg.


Äntligen träffar man Sandra igen 110425

Hej!

Nu har det hänt mycket men inget jag tänker gå in i detalj, efter en lång tid med funderingar och oro så fick jag äntligen träffa Sandra. Hon har varit borta från oss ett tag och under den tiden så har huvudet gått på högvarv, vad hände?,varför hände det? , hur mår hon?, kommer hon överleva?. hade jag kunna förhindra detta?, om man ändå fanns där för henne. Jag har gråtit och samtidigt haft så mycket skulldkänslor i kroppen, Ja det har gått tankar om och om igen och samtidigt har man försökt att leva så normalt man kan för omgiviningens skull. Men som sagt nu här jag äntligen fått träffa henne och det va jätte skönt att se att hon mår bra och få veta lite mer om allt....Vi hade det jätte mysigt och vi ska ses snart igen, fick även chansen att träffa hennes lilla gobit Milo och ja vad säger man. Det är en grymtande liten köttbulle så är så underbart söt och snäll.


Milo och Vanessa delar på pastan :)




Senare samma kväll så åkte jag och bästa grannen Pia på bio, hon hade varit i Norberg och fått köra i recer fart till västerås för att hinna plocka upp mig och sedan hinna till bion. Vi kollade på I am Number Four och den va grymt bra.




RSS 2.0