Lite från 19/6-6/7

Orka skriva något….

Här kommer bilder om dessa dagar…

 

Lördagen den 19/6

I dag va vi hemma och slappade sen begav vi oss hem till Ida och Jimmie för grill :)

Söndagen den 20/6

I dag va en slapp dag för oss alla fyra, Maggan kom på besök och gosade lite med Vanessa sen va vi bara hemma så gott som hela dagen.

 

Måndagen den 21/6

Jag och Vanessa begav oss till mormor och morfar på besök, Henke kom när han slutat jobbet och när vi sedan skulle hem så svängde vi av hos syrran en stund…


Hos syrran.

 

Tisdagen den 22/6

I dag så åkte jag och syrran till IKEA för att träffa gänget och när vi skulle hem så åkte vi hem till mig och syrran sprang iväg och hämtade ungarna på dagis..Vi hade jätte trevligt så kom även Ida samt grannen över på fika. När de åkt hem på eftermiddagen så vilade jag lite innan syrran kom och hämtade upp mig för att ha lite Chile häng .


Hemma hos mig.

 

Chile häng.

Onsdagen den 23/6

I dag va det slapp som stod på menyn :)

 

Fredagen den 25/6

Midsommar afton J. Min familj åkte över till syrran på mat samt dricka. Mamma va där fram till ca kl 18 sen åkte hon till mormor och morfar. Maria med familj kom över och det blev livat men fan va kul vi hade. När ungarna lagt sig så grillade vi och drack..ler… Vi spelade spel samt skratta något fruktansvärt mycket. Tusen tack för en kalas dag/ kväll.


Chile häng i soffan :)

 

 

Lördagen den 26/6

Slapp dag blev det för oss och när kvällen kom så gick vi över till syrran för att hämta bilen samt fika lite. Syrran hade bakat mums mums och tro mig de va goda:)

 

Söndagen den 27/6

Svärmor på besök :)

 

Måndagen den 28/6

Jag och Vanessa åkte ner på stan för att möta upp Matilda och Sandra, efter en fika så gick Matilda hem och vi andra shoppade lite. När jag va klar så åkte jag hem till syrran och där va det dags för mat åt barnen…


Hos syrran.


Hemma igen


Tisdagen den 29/6

I dag bestod dagen av massa samtal på morgonen sen begav vi oss till Bjurhovda för lite häng med the gang J Vi hamnade vid polen och det va grymt kul. Sen gick Matilda och hämtade Tigra så Nova och hon fick busa av sig lite. När jag kommit hem så gjorde jag mig klar och gick över till syrran och fikade lite sen vidare till Ida och Jimmie på lite mat och spel .


Hos syrran.


Hemma hos Ida & Jimmie.

 

Onsdagen den 30/6

Efter ett besök hos Johanna så körde syrran hem mig och så väntade vi in pappa Henke … Det lyser kärlek mellan Vanessa och Henke. Han skiner alltid upp när han ser henne.

 

Torsdagen den 1/7

Jag och Vanessa tog oss en sovmorgon så kom syrran och hämtade oss så begav vi oss ner till stan, där mötte Ida upp oss så gick vi och fikade lite innan vi åkte hem. Syrran körde mig och Nova till veterinären och sen kom Ida och hämtade upp oss. Henke och Jimmie kom hem till syrran och pratade lite med oss innan vi begav oss till Ida. När Sofia kom så satte vi oss och kollade på filmen New Moon för att färska upp minnet innan vi skulle ner på stan för att kolla på eclipse.  Jag säger bara så här ”FY FAN VA BRA DEN ÄR”.

 

Fredagen den 2/7

I dag så va jag och Vanessa på BVC och sen väntade vi in gänget som skulle komma ner. När de kom så va det dags att äta lite och sedan begav vi oss till karusellerna. Jag och Jonis åkte bilarna. Det va jag och Vanessa, Sandra med sonen Wille, syrran med barnen, Maria med hela familjen samt Matilda med sina två söner. Vi va sammanlagt 6 vuxna och 12 barn, kul va det :)


Lördagen den 3/7

Möhippa för hela slanten J . Det började med att vi gjorde oss klara och så körde Henke ner mig till stan för att träffa upp resterande gäng. Sen började festen J Kalas kul hade vi, Lone fick gå runt i festival området och samla in äktenskaps råd sen begav vi oss till gräsmattan vid biblioteket för mat och spel J. När vi va klara där så begav vi oss till bron vid Arbetsförmedlingen, där fick Lone gå på vatten och det va jätte kul att se på. När det va klart så begav vi oss till Malmaberg till ett spa som vi hyrt och där blev det bubbel i yacutzi samt mat och smyckes tillvärkning. Det va jätte kul, på kvällen så spelade vi lite spel innan tjejerna begav sig ner till krogen.

Det va en kalas dag/ kväll, jag rökte min första cigg tillsammans med alkoholen och det gick hur bra som hellst.


Möhippan


 

Söndagen den 4/7

I dag åkte vi för att fira Micke och det va bra att vi inte skulle vara där förens på kvällen för man va bra seg från dagen innan. Jag rökte ju på möhippan och jag kan ärligt säga att jag inte känner nå sug alls efter cigg i dag. Så jag kan röka när jag festar utan problem :)

 

Måndagen den 5/7

I dag begav vi oss till Ida för att bada, Zebbe mötte upp mig på vägen och så kastade vi oss i vattnet så fort vi bara kunde.  När kl va närmare 16 så gick jag och Zebbe över till syrran och sen gick jag vidare hem. När Henke kom hem så åkte vi över till Ida och Jimmie för grill och snack samt att jag, Ida och Jimmie tog oss ett kvälls dopp.

 

Tisdagen den 6/7

I dag så åkte vi hem till Dala på besök och det va jätte trevligt :)


Gör sig klar för sängen...

 



RSS 2.0