Onsdagen den 29/4-09

Hej alla glada!!!

I dag så va vi på fika på kontoret och det va trevligt men långdraget med kvinnan som berättade om sitt rederi.  När jag slutat så åkte jag hem och då låg Henke i soffan och sov, jag la mig bredvid honom och kollade på The Mentalist sen ringde syrran mitt i alltihopa och frågade vad jag skulle göra. Jag berättade att jag och Henke skulle i väg och handla var av att syrran frågade när hämtar ni mig? Jag fattade inte någonting, ha ha då hade jag glömt bort att vi skulle till Maria på PartyLite så jag sa till syrran att va kommer kl 18 och hämtar upp henne. När vi kom till Maria så mötte vi upp tjejen som hade partyt i trappen så vi kom samtidigt, när vi kom in så va det bara Nicklas och barnen hemma för Maria va och handla till fikat. Sen dök Madde upp och sen sakta men säkert började det droppa in tjejer. Fan de va fina saker men jäklar jag lär ju ha haft mun deáre för jag frågade om allt möjligt, Maria och de andra skrattade för fullt och syrran såg mest besvärad ut men som sagt den som inte frågar får ju inget veta. När hon pratat om allt så fick vi kolla i tidningarna och jag beställde så klart direkt, ljusfanatiker som man är. När vi va klara så satte vi oss ner och fika med te/kaffe macka det va kanon gått och sen började allt snack…ha ha ha … De nämnde Heres så jag och syrran satte igång på en gång eftersom jag varit tillsammans med Löktjuven… Så jag lovade tjejerna att sätta ut en bild på honom så de får veta om det är samma Heres som vi pratar om.  Sen ringde Henke så jag och syrran åkte hem, när vi kom hem så började jag leta bilderna som jag har på Heres och tro mig det va fan ett evighets letande för jag har ganska mycke kort, men efter mycket om och men så hittade jag två bilder så nu kommer de upp. Mycket nöje tjejer..ha ha ha ha .. Nej nu ska jag gå och lägga mig i Henkes famn.

 

Bilder från dagen!!!

 

Nicklas fixar pålägget till fikat

 

Madde och Alexander leker

 

Maria stackaren har stressat hela dagen

 

Syrran och ??? mins inte namn fy på mig

 

Maria Maroska

 

 

 

Madde och Melle

Så klockrent

 

Ljusen!!

 

 

Sisst men inte minst "LÖKTJUVEN"!!!

 

 

ALL KÄRLEK TILL ER DÄR UTE

 

 

 


Tisdagen den 28/4-09

Hej alla blogg läsare!

Jag har något underbart att visa er, det är nämligen bilder på våran lilla bebbe Nova. När jag kom hem från jobbet i morse så gick jag och la mig så vaknade jag av ett underbart samtal från våran uppfödare. Hon berättade att vi skulle få Joddricks Unique Anupama som vi kallar för Nova, Laila skulle skicka bilder på henne till kvällen . Jag blev helt eld och lågor så jag blev ju tvungen att ringa Henke och berätta att vi får en helsvart liten bebbe.  Så skickade jag bilden på henne när hon va 5 veckor gammal som Laila har på sin hemsida. Nu längtar vi mer än någonsin för nu har man fått ett litet ansikte så nu är det mer värkligt på något sätt än va det va när vi inte visste vilken av de fyra tikarna som skulle bli vår. Jag satte mig vid datorn och spelade lite sen kom Henke hem och en stund efter det så kom Jonna hit. Hon skulle ha hämtat upp maten på vägen men missuppfattade helt så vi åkte i väg och hämtade maten när hon kom.  Och det må jag säga fan att jag glömde kameran hemma för hennes fick parkering är ju inte nådig…ha  ha ha ha det va så kul när hon skulle göra det. Hon va till och med på väg att krocka för hon såg inte bilen som kom, när hon äntligen va klar så gick vi hem och käka medans vi kollade på Miami Ink . Sen satte hon sig och fixa min blogg leyaut och sen va de raka vägen hem till hennes älskling Tommy för att kolla på Desperata. Jag kollade lite på NCIS sen kom Laila in på msn så vi började diskutera kloklippning och försäkringar, vi hade ett lovande samtal och så fick jag bilder på Nova. Nej nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar jobba i morgon bitti.

Bilder på våran älskade Nova eller som hon heter Joddricks Unique Anupama!!!

 

 

Valparna 9 dagar gammla

 

 

 

Valparna från höger: Alpha,Ameya,Abhinav,Anupama och Achala

 

 

 

 

 

All kärlek till er där ute

 


Måndagen den 27/4-09

Hej alla glada!
Här har det varit en riktigt kanon dag, jag åkte till jobbet kl 14:30 och kom fram kl 14:45 det va som fan jag va först för första gången...hahaha. Vi hade p-möte och det gick kanon fint, assistenterna fick träffa de nya vikarierna och sen satte mötet igång. När det va klart så åkte jag ,Sandra S och Sofia med bussen till ICA Ettan. Sofia gick hem därifrån medans jag och Sandra gick in och handlade lite käk och sedan tog vi en promenad hem till henne, vi mötte upp hennes mamma och Celine vid lekparken utanför henne och så gick vi in allihoppa. När vi kom in så satte vi oss och käka medans vi även hade ett trevligt samtal om barn. Sandras mamma åkte sedan hem så jag och Sandra gick ut för att röka, söta Celine lekte för fullt med sig själv och hon va verkligen hyper aktiv. Man kunde tro att hon fått i sig massor med socker för det va full fart på henne, Henke kom vid 17 tiden så då fick han ta Celine medans jag och Sandra gick ut för att röka sen va det raka vägen till Time sport för att köpa byxor till Henke och nya Puma skor till mig. Ha ha man har turen och kan köpa JR skor för de har upp till sl 38 så jag gjorde så klart det, Sen köde Henke mig till jobbet och nu har jag och K tittat på Hitta hem och sen började Ishockyn så då flydde jag in i assistentrummet för sådant skit kan jag bara int3e se. Men inte fan fans det då något bra på tv så nu sitter jag här i köket och chattar med Jonna på msn . Nej nu ska jag ut och röka och passa på att ringa min älskling, sen är det bara att vänta på att Patrik ska komma på sin natt intro 23:15 . Ha det gött nu CIAO!!!!

Bilder från dagen!!!







Ja du så man ser ut..hahaha



Sandras nya PUMA skor!!






Ute på balkongen!!!


Utsikten från balkongen


Sandra


Migas..hahaha



Det va allt för dagen CIAO!!!



Söndagen den 26/4-09

Hej alla bloggläsare!!!

Hoppas ni har hunnit njuta av solen i dag, det har i alla fall jag och K gjort. Vi satt och väntade på en kille som skulle komma på intervju kl 10 och när kl va 10:30 så ringde jag till honom tre gånger utan någon framgång alls. Vi bestämde oss för att vänta till kl 11 sen skulle vi skita i honom, när kl va 11 så gjorde vi oss klara för att gå till Rocklunda och kolla på hundutställningen. När vi kom fram så slapp jag betala för att jag va personlig assistent och det roliga va att tjejen som satt i kassan hade en staffordshire bullterrier och K bara älskade den hanen. Jag förklarade för honom att det är en sådan jag ska ha fast en tik och han blev helt eld och lågor över det så det va kul tyckte jag. När vi kom in så stod Mathilda och Tony där med Diva och väntade på deras tur, så va det Divas tur men då va det en bekant till Mathilda som tog henne medans Mathilda tittade på jag tyckte hon klarade sig klockrent men fick sedan veta att hon hade stelnat till när domaren skulle ta på henne så då fick hon ju avdrag. Men förutom det så skötte hon sig kanon bra, Mathilda och kompani gick hem när de va klara medans jag och K va kvar för att kolla på hundarna och titta i alla stånd så jag blev ju bara tvungen att köpa lite mer saker till Nova kunde ju inte låta bli så då gick det åt ytterligare 700 kr men knodden ska ju ha allt hon bara behöver och lite till…ler..När vi va klara så ringde jag efter Henke så körde han mig hem till K medans K åkte hem med permobilen. När han kom va han så trött så han la sig i sängen för att sova en stund sedan så tog jag upp honom och då satte han sig framför tv, Henke kom och hämtade mig när jag slutade sen. Vi åkte hem och jag satte mig framför datorn och kollade läget och läste polarnas bloggar sen la jag mig i soffan hos Henke för jag hade dundrande huvudvärk. Så blir det när man är ute i solen och inte dricker något på hela 9.5 timmar, så jag har ju mig själv att skylla men efter två Ipren så va det över. Nu ska jag lägga mig och kramars med älsklingen.

Ha det gött nu

 

Bilder från dagen!

 

Diva med väninnan. Vit tröja och blå jeans

En glad Diva

 

Inköpet för dagen:

10 pack grisöron

Hundsäng

2 st leksaker

En namnbricka till halsbandet

Pluto duk

En tjock pläd

En aktivitets snurra

Vatten flaska att ha med när man reser

 

Nu har vi fixat hennes natt utrymme. Tjocka pläden som hon inte kan kissa igenom och en av hennes sängar med kompostgaller. Där får hon vara om nätterna tills hon är rumsren och bit fri.

 

Det va allt för i dag CIAO!!!!!

 

 


Lördagen den 25/4-09

Hej alla glada solälskare!!!

I dag har det varit en kanon dag, det började med att jag och K ringde upp syrran och frågade om de skulle med till Djäkneberget för att bara vara och hon och familjen skulle komma. Jag och K gjorde oss klara och gick sedan upp till Djäkneberget, vi va framme vid 09:30 så satte vi oss i solen på en bänk bredvid lekparken och snackade lite. Syrran och kompani kom vid 10:30 och då låg Mathias och sov i vagnen. Jonathan och Anders började leka på en gång medans vi andra satt och prata i solen, jag och K gick sedan till kiosken och köpte glass. När vi kom tillbaks så hade syrran lagt ut en filt på gräsmattan så vi la ut våran filt bredvid och sen kacklade vi på som aldrig för.  Efter ett tag så kom Jonis och Anders så satte vi oss och fika. Syrran hade med sig massa mackor och blåbärsdricka men jag nöjde mig med en macka. Jag har svårt och äta när det är varmt och K satt bara och njöt av vädret och utsikten.  Vi va kvar tills klockan va 13:00 då började K tycka att det va för varmt så vi gick hem igen. Vi träffade Shara på vägen hem så vi snackade lite med henne medans K vilade lite för han va helt slut, vi va hemma kl 13:45 och då va det bara att packa upp våran packning sen sprang jag ner i tvätt stugan. Sen kl 15 så kom en kille på intervju och vi snackade väll till kl 16:00 sen hämtade jag tvätten och sen började jag med K-s fruktsallad innan det va dags för mig att gå. Men precis när jag skulle gå utanför dörren så hör jag ett Dunns så jag springer in i vardagsrummet och där ligger hans glas på golvet och han har Coca Cola över hela sig och över hela golvet. Så det va bara att börja torka upp och ge honom ny Cola men han ville inte byta kläder så jag gick när jag va klar. Henke väntade på mig så åkte vi hem för att duscha och sen raka vägen till affären för att handla inför grillningen hemma hos Mathilda. Vi kom dit vid 18:00 tiden och då va grillen på full effekt , vi snackade och grillade för fullt sen blev vi otåliga för vi va så hungriga så jag ringde till mamma för att få reda på när syrran och kompani skulle komma. Som tur va så va de på utgång till bilen så det va skönt att höra, när vi såg deras bil så började vi äta för vi va så hungriga. Mathias sov som vanligt och Jonis ville bara leka men de lyckades få i honom lite mat i alla fall. Vi andra käka och snackade för fullt sen va det lite vila innan fikat va på gång. Sen fortsatte vi snacka för fullt om hundar och försäkringar, banker och annat . Jag och Henke åkte hem vid 21:18 för jag va ganska slut i kroppen efter promenaderna och sedan av att ha varit ute så gott som hela dagen. Nu sitter Henke och spelar på PS3 medans jag bloggar och spelar på King. Ha det nu så bra där ute själv ska jag göra klart det här och sen sova så jag orkar en dag i morgon på jobbet, då blir det hundutställning på Rocklunda . Mathilda ska ställa ut Diva så vi får hålla tummarna på att det går bra. CIAO!!!

Tusen tack för en kanon dag på Djäkneberget!

Claudia

Anders

Jonathan

Mathias

K

 

Tack för en kanon kväll med grillning och fika på eran teras

Mathilda

Tony

Simon

Hunden Diva och de sju förskräckiga katterna som skrämmer slag på mig..HA HA HA

 

Bilder från Djäkneberget!!

 

Duvorna utanför Domkyrkan

 

Domkyrkan men den är så stor så den får inte plats på bild

 

Utsikten på Djäkneberget

Restaurangen

 

Jag och K

 

Syrran , K & Mathias i vagnen

 

Jag

 

Jonathan

 

Mathias

 

Anders

 

K njuter av Mathias sällskap

 

Bilder från Grillningen hos Mathilda!

 

Henke

 

Simon

 

Alla har vräkt i sig mat, det är ganska fullt på bordet

 

Simon & Tony

 

Anders & syrran

 

Mathilda & Mathias

 

Jessica fryslorten och Henke

 

Fika dax

 

Simon är minsan inte frusen av sig

 

Henke & Mathias

 

Det va allt för i dag CIAO!!!



Vänskapsveckan‏

Vänskapsveckan

Till mina VÄNNER

Jag gillar Dig. Du är en god vän!...

Och
Om du inte skickar ett tillbaka så fattar jag...

Snälla
Sänd till
5 Vänner inom 5 minuter.

Stolt,
Att vara din Vän!
Det är
Nationella vänskapsveckan.

Visa
Dina vänner hur mycket du bryr dig om.
Sänd ett till alla dina vänner,
Även ett tillbaka till avsändaren.

Om du får ett tillbaka,
Då vet du att du har en cirkel av vänner.

TREVLIG
VÄNSKAPSVECKA FÖR DIG!!!

DU ÄR MIN VÄN, och jag är stolt för det.

Jag skickade det här till några vänner och fick dessa svar av min sambo och min underbara kusin Daniel.

Från kisin Daniel!

Tack lilla vän!!!
Jag är SÅ stolt över DIG!!! De vet du!!! Skrattar Uttryckssymbol
Vänsterkram UttryckssymbolKRAAAMHögerkram Uttryckssymbol //D





Från Henke!

Jessica!
 
Du är min vän, min kärlek, mitt liv!
Du är min livskamrat och jag vill vara din vän för resten av all evighet.



Jag älskar er båda så mycket. CIAO!!



Fredagen den 24/4-09

Hej alla glada!

I dag har det varit en underbar dag, det började med att jag och syrran skulle till öppna förskolan med hennes barn men så va det stängt. Vi gick till lekparken istället så fick Jonis leka med sanden, sen gick de in för att käka medans jag gick hem för att kolla räkningar men det slutade med att jag somnade på soffan. Henke ringde och väckte mig vid 15:30 tiden och berättade att han va på väg hem. Jag gjorde mig klar så åkte vi och handla till Nova, nu har vi så gått som allt hemma tills hon kommer. Sen satte jag mig och snacka med Laila på msn och nu ska vi åka och köpa mat, ha det gött så hörs vi kanske senare..Ciao!!!!

 

Bilder från lekparken!!!










Novas nya saker!!!



Inköpet:
15 kilo valpfoder
Matskålar
Hundbur till bilen
Hundsäng
Kompostgaller
Massa leksaker
Hundgodis
Halsband
Koppel


CIAO!!!


Torsdagen den 23/4-09

Hej alla glada blogg läsare!

När jag slutade jobbet i morse så tog jag bussen till ankdammen, hade turen att hamna på samma buss som Maria och Jonathan. Vi mötte upp syrran vid ankdammen och så gick vi till öppna förskolan, när vi kom dit så hade förstås både Jonathan och Mathias somnat i deras vagnar. När de vaknade så satte vi oss inne i lekrummet så de fick leka lite medans mammorna pratade för fullt om sina barn. Sen gick vi alla och fikade lite och så sjöng vi för en liten kille som fyllde tre år, när vi fikat klart så gick vi in i sång salen så satte vi oss alla i ring och började sjunga. Mathias tyckte det va jätte kul, när det va klart så gjorde vi oss klara och tog en promenad hemåt. Syrran och Maria gick hem till henne för att hämta tvillingvagnen medans jag gick hem för att byta kläder. När jag skulle hem märkte jag att jag inte hade några nycklar så jag fick ringa Henke så fick han komma och öppna åt mig. Jag gjorde mig klar för att möta upp syrran, Maria och barnen så tog vi bussen ner på stan för att äta. Vi gick till Mongoliska och jag säger då det fan va trevligt vi hade. När vi va klara så gick vi till apoteket och sen va det raka vägen hem. När jag kom hem så hade jag så ont i ryggen så jag gick och la mig på en gång och självklart somnade jag. Sen vaknade jag vid halv sju och då låg Henke brevid mig, han hade kommit hem strax efter kl 17 och såg mig sova så han la sig med för att sova. Vi gick upp och satte och för att käka te och macka sen började ”Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show” vi skrattade lite och när det va slut så började nästa program ”Criminal minds” och när det va slut så kollade vi på ”Ross Kemp on Gangs”. Sen satte jag mig framför datorn för att kolla läget, nu väntar jag bara på att klockan ska bli tolv så jag kan betala räkningar och sedan gå och sova. Jag längtar tills i morgon för då ska jag iväg och handla till lilla Nova. Nej nu ska jag spela lite ha det gött alla där ute CIAO!!!!

 

En bild som påminner mig om min barndom och som jag bara älskar.

 

 



Onsdagen den 22/4-09

Hej alla glada!
När jag skulle hem från jobbet i morse så mötte jag upp syrran och Mathias vid ICA Ettan, vi gick in och handlade och sen va det raka vägen hem till mig för jag va jätte hungrig. När vi kom hem så sov Mathias så han fick ligga kvar i vagnen medans jag och syrran drack te och käka mackor, vi kollade lite på tv och sen vaknade Mathias. Syrran va jätte trött så hon slocknade i fotöljen, själv kändes det som att jag inte orkade hålla ögonen öppna så efter en cigg så sa jag till syrran att lägga sig i soffan så skulle jag kolla Mathias medans hon sov. Hon sa "men du är ju också trött" men jag kan spela så håller jag mig vaken. Tycker det är vicktigare att hon får sova för jag ser på henne att det är slitsamt att ta hand om barnen så pass mycket som hon gör. Hon älskar dem över allt annat men det kan ju ta på krafterna. När hon sedan vaknade ca 1.5 timme senare så kollade vi lite på Björn Gusstafson så vi fick skratta lite. Sen vid 14 tiden så gick hon för att hämta Jonis och jag skulle ju passa på att sova men inte kunde jag det heller jag hade blivit övertrött så jag satt mig framför datorn och kollade runt på nätet. Sen kom Henke hem vid 17:30 och då hoppade jag in i duschen sen tog vi och käka lite macka innan han körde mig till jobbet. När jag kom hit så va K -s bror här så vi pratade lite och sen gick han hem, jag och K fortsatte prata om allt och ingeting sen ringde jag till två killar som ska på intervju på lördag och söndag . Jag går ju på semester den 2 Maj till den 2 Juni så vi behöver få in dem tills des. Så nu blir det tajt för mig med upplärning innan jag går, sen kommer det en tjej i natt som ska gå natt intro så vi får se hur det går. När jag va klar med samtalen så instalerade jag Nero på K-s dator och nu sitter han och spelar på sin och jag bloggar på min...ha ha ha .. Jag sitter här och längtar tills fredag för då ska jag och Henke iväg och handla saker till lilla Nova så allt finns hemma när hon kommer hem. Nej nu ska jag göra lite nytta ha det gött så höres vi CIAO!!!!!




Novas underbart mysiga och vackra mamma Affrodite kallad Dite!







Tisdagen den 21/4-09

Eter jobbet i morse så åkte jag till Aroskooperativet för att ha ett möte med mina chefer och jag va väll kvar fram till kl 10 innan jag gick vidare till Gideonsbergs Kyrkan för att gå till öppna förskolan. När jag kom dit så va det fika dags och syrran fixade fika åt mig, det va några mammor och pappor som hade adoptivbarn och det va riktigt intressant att höra hur det hela hade gått till. Efter lunch så gick jag och syrran hem till mig medans Maria åkte ner på stan för att köpa present till en polare. Jag och syrran satt och snackade mycket om våran familj och våran släckt, ja som sagt jag har så mycket ilska i min kropp så jag vet inte vart jag ska lägga all ilska någon stans. Men som syrran säger det är mycket jag inte vet och även mycket hon inte vet, men visst har vi båda våra åsikter om saker och ting. När syrran sen gick för att hämta Jonis så ringde jag till felanmälan för att be dem fixa vårat badrum för det stinker där inne och det vill jag inte att det ska göra när valpen kommer hem. Nej allt ska vara kanon här hemma tills hon kommer så nu ska vi göra lägenheten valp vänlig så att hon inte får i sig några sladdar eller dyrligt. Jag sover som en prinsessa om nätterna och allt pga. lilla Nova, jag drömmer om allt som kan hända och om hur det kommer att bli. Jag känner mig så lugn men samtidigt nervös eftersom det är ca 10 år sedan jag hade en egen 8 veckors valp. Visst Daisy va inte gammal men hon va ändå 4 månader när jag fick henne och sen hennes valpar kan man inte räkna med eftersom de blev ju sålda när de va vid 8 veckors ålder.  Nej nu ska jag försöka vila lite innan det är dags för att gå och jobba igen…Ha det gött nu alla där ute CIAO!!!!

 


Måndagen den 20/4-09

I dag har det varit full fart, det började med att jag gjorde mig klar för att gå och hämta Jonathan på dagis och när jag öppnade ytterdörren så sprang det in två katter i lägenheten. De fräste och reste ragg mot mig och jag viste inte hur fan jag skulle få ut dem ur lägenheten. Jag började dra i möblerna för att de skulle röra sig mot dörren men istället så sprang de in i sovrummet och upp på sängen. Jag vägrar ta i dem så jag kasstade IKEA påsen mot dem så de skulle spring ner och efter många svordommar och skrik så lyckades jag jaga ut dem. Fan vad förbannad jag blev, jag är livrädd för dessa äckliga djur och sen är jag dessutom katt alergiker så nu är det bara för mig att tvätta rent sängkläderna och de rena kläderna som jag hade på sängen. Fan jag blir så jäkla förbannad på idioter som har sina djur lösa i trapphuset , tänk om jag hade haft min gammla hund här då hade det ju blivit mord i lägenheten och vems fel skulle det vara. Inte fan är det då mitt eftersom det inte är mina katter och det är inte jag som har dem lösa i trapphuset. Nej klagomål ska det bli, eller ska jag låta min hund få gå omkring i trapphuset, hur fan kan man göra så mot djuren det fattar jag bara inte. När det väl va över så fick jag skynda mig till dagis för Jonis ska hämtas kl 14 och klockan va nu 14:05. När jag kom dit så blev han så glad att se moster så han ville gå på en gång, fröknarna skrattade och frågade vad jag hade mutat honom med eftersom det inte brukar gå så snabbt. När vi gick hem till mig så ville jonis äta macka och saft ute på balkongen så vi satte och och fikade där ute. Sen gick vi in så han fick leka lite och jag satte igång och plocka undertiden. Sen passade jag på att ta lite telefonsamtal medans han lekte och pratade, syrran, Mathias , Sandra L och William kom strax efter kl 16 så då passade jag och Jonis på att gå ner i förådet med en ljusstake. När vi kom upp så ville Jonis ha mellis så jag lagade korv och mackaroner som vi käkade och så snackade vi lite innan Henke kom vid 18 tiden. Syrran och kompanit gick hem så jag och Henke fick ha lite tid för oss självaq innan jag skulle till jobbet, nu har jag och K suttit och pratat om semester och allt annat som tillhör medans Henke fixade hans dator sen gick Henke hem och vi fortsatte prat. Nu sitter K och kollar på tv och jag sitter i köket och bloggar, nej nu ska jag in till K så ni får ha det så bra ...CIAO!!!!

Bilder från dagen!!!!


Jonis på balkongen


Glada busiga Jonathan



Jonathan, Mathias, syrran och William


Sandra  med son och syrran med barnene är nu på väg hem






Söndagen den 19/4-09

Hej hej!

I dag har det varit full rulle hela dagen. Leon och Tilde kom vid 13 tiden, vi skulle ha pyssel dag och det kan man verkligen säga att vi hade. När de hade kommit så satte vi igång och målade lite på glas droppar, sen när vi plockat undan det så satte sig barnen i soffan och började pyssla med papper och alla möjliga olika figurer och saker. När de fått hållas med det i ca en timme så lagade jag lite mat till dem och sen när vi plockat undan så fick de äta köttbullar med makaroner och så satte vi på Silver Fang så de kunde kolla medan de åt. När filmen va klar så började vi baka kakor eller rättare sagt de bakade och jag gräddade kakorna. Sen satte jag på film nr två medans vi väntade på Anja, Adina , syrran och Jonathan, de kom strax innan 18 så då satte vi i gång och fika lite med ungarnas nybakta kakor. Sen lekte Adina och Jonis lite innan Anja tog med sig barnen hem. Syrran och Jonis stannade kvar en lite stund så han och Tilde satt och rita sen gick även de hem. Strax efter så kom Jonna hit så vi kollade lite på tv och snackade lite. Tildes mamma Annica kom och hämtade henne strax efter 20:00 och när hon gått så fick Jonna toppa mitt hår, sen tog hon och åkte hemåt . Nu ska jag hoppa in i duschen och sen hoppa i säng för jag är dötts trött. Ha det gött nu alla där ute CIAO!!!!

 

Bilder från dagen!!!

Leon och Tilde målar på glas

 

Tildes tomtar som hon målat

 

Nu pysslar de för fullt....

Mat och film dax

Kakorna som de har bakat...

Henke och Leon

Jonathan och Adina leker

Anja klär på Adina de ska gå hem

Nu har Jonna kommit. Hon och Tilde kollar på tv

 

Det va allt....CIAO!!!


Lördagen den 18/4-09

Hej alla glada bloggare!

I dag har det varit en underbar dag, den började med en tidig morgon . Jag och Henke gick upp vid 08:00 för att hinna göra oss klara för den långa färden till Lycke. Vi va klara vid 09:45 och då åkte vi till syrran för att låna en gps så vi ska kunna hitta, efter det så bar det iväg. Vi stannade efter vägen för att gå på toa och röka sen fortsatte vägen till Lycke. Vi va framme strax efter 15 tiden och träffade då Laila den kanon trevliga uppfödaren, när vi kom fick vi tvätta händerna så vi inte ska bära med oss bakterier till hundarna. Sen släppte hon lös alla hundarna så de fick hälsa, de va så gosiga hela bunten hon har två vuxna en ung tik och en valp på 12 veckor. Efter mycket prat, fika och hund gosande så släppte hon ut valparna, och jag säger bara så här men GUD va söta dom va. Men visst må jag hålla med Laila om att ena tiken sticker ut mer i kullen, hon tar nämligen för sig mer och är inte lika försiktig som de andra. Efter att vi varit ute och pratat massa om valpar, hundrasen och uppfödning så tog hon ut de vuxna hundarna så alla fik vara ute med valparna förutom den minsta på 12 veckor hon va inne och sov. Efter en stund så tog vi in valparna och så satte vi oss ute för en fika och då fick jag den underbara nyheten att vi blivit godkända så en valp är våran nu. Vilken av de 4 tikarna återstår att se beroende på vad proverna visar, jag längtar så till den 2 maj då vi sak hämta henne. När vi fikat klart så gick Henke iväg för att ta kort på två av hundarna som satt sig längst med husväggen för att sola. Sen gick vi in och betalade handpenning och pratade lite mer, sen åkte jag och Henke hemåt. Vi har nu kommit fram till Västerås och klockan är nu 23:40 nej nu ska jag lägga ut bilderna från i dag och sen kasta mig i säng för i morgon så kommer Leon och Tilde hit för att pyssla.  Natti natti Ciao!!

 

Bilder från dagen!!!

 

Laila och valparna

 

Henke med valparna och mamman Dite

 

Dite med valparna sina

 

Henke med Azza och Dite

 

Jag och Dite

 

Azza och valparna

 

Valparna inne i valphagen!!!

 

De vuxna hundarna ute!!

 

Azza och Troja sitter och solar!

 

Jag och Dite!

 

Henke leker med Dite och Azza

 

Troja mamman till Dite och Dite

 

Lilla 12 veckor gammla Blazie. Bilden är hemtad från kenneln.

Det va allt nu kasstar jag mig i säng Ciao!!!


Torsdagen den 16/4-09

Hej alla glada!

Efter jobbet så mötte syrran upp mig och så tog vi en promenad till ICA Ettan för att handla sen gick jag hem för att börja med maten. Henke va redan hemma och han damsög och plockade i diskmaskinen sen gick han för att lägga sig och läsa sin Bilsports tidning. Jag höll på med maten och sen när potatisen va klar så stoppade jag in pajen i ugnen medans Henke stekte köttet, vid halv 6 tiden så kom Danne och Emma med Sigge. Vi fick ett vin av dem och den drack vi självklart av, den va så god så jag blev tvungen att spara flaskan för att veta vad den heter så jag kan köpa den. När vi ätit så satt vi och snacka och sen gick jag och Emma ut för att röka, när vi kom in så tog jag ut Kimi så hon fick göra sina behov. Vi fortsatte snacka om allt och inget och sen vi 19:30 så kom syrran med barnen så då satte vi oss alla ner och fika. Det va jätte trevlig, sen gick jag, Jonis och Kimi ner i tvättstugan och ja må då säga fan vilken underbar hund Kimi är. Jonathan är rädd för centrifugen men då gick Kimi fram till den för att visa Jonis att den inte är farlig och efter en stund så vågade Jonis gå fram och känna på den. Han ropade på Kimi hela tiden för han ville hålla koll på henne så hon inte skulle göra sig illa. Ja man kan säga att de gillade varandra, sen när jag satt med Mathias på golvet så ville Mathias ta på Kimi hela tiden och Kimi lät honom dra i hennes päls. Hon satte sig närmare och närmare Mathias tills hon hade tryckt sig mot honom, sen la hon sig lugnt nedanför honom för att sova.  Syrran och barnen gick sedan vid halv nio tiden och då satte jag och Emma oss i sovrummet och kollade i fotoalbum och snackade om olika meniskor. När vi va klara så körde Henke hem Emma och kompani, jag sannade kvar hemma för att plocka undan dagens disk. Nu är jag klar och ska snart gå och lägga mig. Det va allt för dagen CIAO!!!

 

Bilder från dagen!!!

 

Henke med storebror Danne.

 

Det grymt goda vinet!

 

Lilla söta Sigge!

 

Emma

 

Sigge med mamma Emma!

 

Danne , Henke och Sigge!

 

Sigge pratar med paapa Danne. Ha ha ha han gjorde så härliga miner!

 

Nu är jag ute med gulliga Kimi!

 

Nu har syrran och kompani kommit!

Så nu är det fika dax. På bilden : Emma , Claudia och Jonathan

 

På bilden: Danne med sonen Sigge, Henke , Emma och Jonis

 

Söta Kimi vill också vara med i ett hörn.

 

Det va allt för dagen nu ropar sängen på mig är så grymt trött så ögonen får kämpa för att hålla sig uppe!!!

CIAO!!!

 



Onsdagen den 15/4-09

Hej i dag så kom Pontus på intro och när vi va klara med K så packade vi ihop allt och begav oss ut mot hamnen för att fiska. Vi satte underlägg och filt på marken så vi kunde sitta sen hade vi med oss mat och dricka så vi kunde äta där, vi fiska från halv tio fram till 11 för då började K bli hungrig. Vi hade fortfarande inte lyckats få någon fisk , Pontus gick vid halv tolv medans jag och K fortsatte fiska och snacka. När kl va 13 så bestämde vi oss för att gå hem för K va trött och jag va frusen, när jag tog upp spöt från vatnent så satt det ju en fisk på kroken. Man kan undra hur länge han suttit fast där, vi kasstade ner honom igen och så packade vi ihop och gick hemmåt. När vi kom till parken så bestämde vi oss för att ge änderna degen som vi hade kvar från fiskandet sen va det raska steg hemmåt. K somnade så fort vi kom hem och själv sitter jag här och bloggar nej nu ska jag koka lite te för jag är genomfrusen... CIAO!!!

Bilder från dagen!!!!


K & Pontus


En glad fiskare...



En frusen Assistent.


En mini fisk men ändå en fisk...



Stads parken!!






På väg hem!!!


Där åker han med sin permobil och kyl väskan hänger där bak...

CIAO!!!

Tisdagen den 14/4-09

Hej alla glada!!!

I dag har det varit full rulle, det började med att jag vaknade och ringde syrran och där va det full ilska på tillvaron. När vi pratat klart så satte jag mig framför datorn och spelade lite sen ringde jag till uppfödaren och pratade med henne om tid och dag inför helgen. När vi lagt på så gjorde jag mig klar för att sedan möta upp syrran på dagis, efter att vi hämtat upp Jonis så gick vi till bussen för vi ska till BUSBORGEN . När vi skulle på bussen så satt den mest tjuriga djävulska kärringen som chaufför, jag bad henne snällt öppna dörrarna där bak så syrran skulle komma in var av att hon då snäser till åt mig att ”hon måste komma in här fram” . Jag säger till henne att hon inte kan var av att hon då snäser till om att hon måste komma, det slutar med att jag blir förbannad och höjer rösten till henne ” fattar du inte att tvillingvagnen inte kommer igenom här”. Hon suckar och tittar tjurigt på mig så öppnar hon tillsist dörrarna där bak, jag som redan då har blivit förbannad visar upp min mobil och säger det här är för hon därbak, tanten säger till mig får jag se vara av att jag nästan trycker upp den i ansiktet på henne sen visar jag även min biljett via mobilen. När vi sedan stannar vid nästa hållplats så kliver det på en mamma med sin son och hon förstår inte vad tanten säger så hennes son får var tolk. Kärringen är jätte otrevlig och snäser till dem för att de inte vet att man inte får betala på bussen, när sonen vill att hon ska förklara så han kan tolka så säger kärring jäveln till mamman att du kan ju inte ens svenska. Fan det bara koka i både mig och syrran för så där beter man sig fan inte när man jobbar med folk. När vi väl kom ur bussen va jag så rasande men lugnade relativt snabbt ner mig, vi gick till BUSBORGEN och där väntade Tilde och hennes mormor på oss. Jag kramade mormon för det va så länge sedan vi sågs sen sa vi hejdå och så gick syrran och jag in med Tilde och barnen. När vi kom in så va Anja och Leon redan där, men jag säger o det fan va kul jag har haft, man blev ju barn på nytt igen. När kl va 18 så klädde vi alla på oss och så åkte alla hem, Henke hämtade upp mig och Tilde sen åkte vi hem med henne. När vi sedan kom hem så satte jag mig vid datorn medans Henke lagade mat, vi käka och sen började ju Desperata på tv . När det va klart så gick vi hem till syrran för att hämta en kylväska som jag ska ha med mig till jobbet för i morgon ska jag och brukaren iväg och fiska i svart ån.. Nej nu är det dags för sängen ha det gått allihopa.

 

Bilder från dagen!!!

Bröderna Björklund väntar på bussen ner mot stan


Tilde på BUSBORGEN!

 


Leon!!

 

 

Jag med Tilde och Jonis!

 

 

Syrran med barnen!!!

 

Tilde, syrran och Leon

 

Jonathan!!!

 

 

Fika dax!!!

 

 

Det va allt för i dag kram CIAO!!!


Måndagen den 13/4-09

När jag slutade jobbet i morse så kom Henke och hämtade mig, vi åkte hem och käka frukost sen hoppade jag i säng på en gång för jag va så otroligt trött. Henke väckte mig vid 12 tiden och när envisa jag tänkte somna om så ringde Emma. De skulle till deras båt så vi sa att vi skulle komma, vi gjorde oss i ordning och sen åkte vi men vi hamnade på ELGIGANTEN och sen SIBA innan. Henke skulle köpa en till handkontroll till PS3-an sen åkte vi till hamnen där Emma och Danne har sin båt. De håller på att fixa den inför sommaren, Emman ville kolla med mig om jag visste någon som kunde ta hand om Kimis mamma. Jag ringde två samtal och nu har kanske Kimis mamma fått ett nytt hem, man kan ju hoppas. Vi pratade lite och sen åkte vi hem till Mathilda och Tony, vi tog en rundtur i kåken och sen tog vi en fika ute på altanen. Det va jätte trevlig att bara sitta och snacka ute på altanen, när vi fikat klart så åkte vi hem för att tvätta och äta. Medans vi åt så ringde ”Lillebror” och ville ha hjälp med att byta däcken på bilen så när vi kasstat in sista maskinen i torktumlaren så gick jag över till Sandra medans Henke och Micke åkte till garaget för att byta däck. Jag och Sandra pratade om den nya lägenheten som de varit och kollat på, hon låter så otroligt glad när hon pratar om den så jag hoppas de får den.  NU är vi hemma igen och ska snart gå och sova för vi är döds trötta båda två.

 

Bilder från dagen!!!

 

Vid hamnen!

Henke och Emma

 

Danne hade fått lampor till båten. Och visade Emma dem

och det va så kul för Emma sa en sån klockren komentar.

"Men vad snällt, men vad är det för något".

Ha ha ha hon sa det jag tänkte.

 

Sötis Kimi kom och hälsade

 

Deras båt.

 

Emma håller på att skrapa bort olja så de kan lacka om den.

 

Söta Kimi är nyfiken på kameran.

 

 

Ute i Tillberga hos Mathilda och Tony!

 

Mathilda dukar fram fikat.

 

Tony och Mathilda

 

 

Älsklingen min

 

Söta snälla Diva

 

Hemma hos Sandra och Micke!

 

Micke spelar PS3-an

 

Sandra har gjort i ordning ett bad

 

Henke är på väg för nu ska vi gå hem.

 

Det va allt för i gad CIAO!!!



Hundens Bön!!!

HUNDENS BÖN

Kom ihåg att jag aldrig kan glömma hur du är mot mig.
Jag lever i ungefär 15 år. Varje gång du lämnar mig betyder sorg.
Du har ditt arbete, dina vänner och dina nöjen. Jag har bara dig.
Ge mig tid att förstå vad du begär av mig. Gör mig lycklig, du är hela mitt liv.
Tala med mig fastän jag inte förstår orden, jag blir glad över att höra
din röst.
Var inte arg på mig länge åt gången, lås inte in mig som straff.
Innan du slår mig, kom ihåg att jag kan krossa din hand med mina tänder, men jag använder inte min styrka mot dig.
Ta hand om mig när jag blir gammal, kom ihåg, du blir också gammal.

Var hos mig när jag har det svårt. Allt blir lättare bara jag har dig.

                      JAG ÄLSKAR DIG!


Söndagen den 12/4-09

Hej alla glada!

När jag slutade i morse så kom Henke och hämtade mig, vi åkte hem och käkade frukost sen pratade jag lite med Sandra C i mobilen innan jag gick och la mig. Henke väckte mig vid 11:17 så då gjorde jag mig i ordning sen åkte vi hem till syrran för att äta, mamma och Jonis va redan där. Efter maten så skulle mamma lägga Jonis men det slutade med att hon somnade själv, vi fikade undertiden och sen när de kom upp så gjorde vi oss klara för att åka till hamnen. Det va tivoli så vi mötte upp Sofia och brukaren sen gick vi runt lite och så fick Jonathan fiska upp en påse med en tiger i och även dra i ett snöre och då fångade han en nalle med ett hjärta. När vi gjort det så tittade han lite på karusellerna och sen gick vi till en karusell med hästar så han fick åka den. Han ville åka mer men jag blev yr i huvudet, när vi va klara så gick vi till hamnen och tog en glass allihopa sen satt vi där ett bra tag och prata och busa lite innan vi åkte hem igen. Vi lämnade av syrran och barnen sen bytte vi tillbaks till våran bil och så åkte vi hem. Nu sitter vi här och tar det lugnt innan jag ska tillbaks till jobbet.

 

Bilder från dagen!!!

 

 

Syrran, Jonathan och mamma

 

Söta Mathias försöker krypa

 

En glad Mathias i gåstolen

 

Nu är vi redo för att åka iväg.

 

Nu har Jonis fiskat upp en påse med mamma Claudias hjälp

Nu har han fått sin Tiger...

 

Brukaren


Karusellen!

 

 

Sofia och brukaren, nu är vi på väg till hamnen

 

Stackars Sofia hon fick klä på sig för hon började frysa..

 

Jonis njuter av sin isglass

 

Brukaren passade på att sola lite..ler..

 

Jag njuter av solen och sällskapet!

 

Söta Jonathan

 

De sitter och pratar om "Ballar av stål". Så de har kul..ler..

På bild: Syrran, Sofia, Henke, Mathias i barnvagnen och brukaren

 

Våran utsickt!!!

 

Tusen tack alla för en underbart trevlig dag. :) Kram på er ni vet villka ni är CIAO!!!

 


Lördagen den 11/4-09

När jag slutade joibbet i morse så kom Henke och hämtade mig, vi åkte till afären och köpte frukost och sen va det raka vägen hem. Jag käkade frukost och sen gick jag och la mig och sov, när jag vaknade vid 13 tiden så hoppade jag in i duschen och sen åkte vi iväg till systemet och köpte öl till syrran. När vi va klara med det så åkte vi hem till henne för vi va bjudna på påsk middag, jag hjälpte syrran med maten och sen vid halv 3 tiden så dök mamma,mormor och Jonathan upp. Vi satte oss och åt sen gick vi in i vardagsrummet och prata lite, efter ett tag då maten hade fått jäst i magen så va det dax för fika. Syrran hade gjort tårta och den va grymmt god, sen pratade vi lite till och sedan åkte mamma, mormor och Jonathan. Jag och Henke va kvar till kl 18 sen åkte vi och handlade lite mat, när kl va 19 så sa de att de stänger afären så då började personalen att jaga ut oss, vi åkte hem och packade upp varorna sen satte jag mig vid datorn . Jag tänkte spela för jag trode inte jag behövde komma till jobbet förens vid 22 tiden men då ringde brukarens bror och berättade att han skulle åka hem nu så jag fick komma tidigare. Henke körde mig till jobbet så kom brukaren rullandes i permobilen. Nu sitter jag här på jobbet och väntar på att Daniela ska komma på itervju. Ska nog ta brukaren sällskap inne i vardagsrummet nu. CIAO!!!!

Bilder från dagen!!!!


Den goda maten!!




Mormor och Henke


Söta Jonathan


Mormor och Mathias efterv maten i vardagsrummet.


Den goda påsktårtan


Mamma och Jonathan


Mathias försöker krypa.


Syrran och Jonathan. Han ska åka med mamma och mormor


Nu är de på utgång.


Mi Madre


Mathias med mina solglasögon...


Nu är vi på väg till affären

CIAO!!!


Fredagen den 10/4-09

Ja du vad har hänt i dag då? Inte mycket det kan jag då säga, jag och Henke låg i soffan och kollade på mina serier och sen satt han vi datorn medans jag kollade på tv. Vi skulle komma iväg för att handla men vi pallade inte, när kl va närmare 17 så hoppade jag in i duschen och sen åkte jag till jobbet. Har snackat med brukaren och sen har vi haft intervju och kollat på tv. Har även gjort om ute på hans balkong, och nu sitter jag här och ahr inte mycket att göra. nej nu ska jag se om jag kan komma på något att göra höres mer i morgon. CIAO!!!



Torsdagen den 9/4-09 Claudia 28 år GRATTIS!!!!!

Dagen började med att jag stod vid bussen för att åka hem till syrran efter jobbet i morse, och då ringde älsklingen och berättade att han fått migrän så jag sa till honom att åka hem för att sova. Sen åkte jag till syrran för att äta frukost och Jonathan visade mig som vanligt vart jag hade min plats. Vi käka frukost och medans vi gjorde det så ringde telefonen ganska mycket, det va hennes vänner och mormor som grattade henne för hon blir ju 28 år i dag. När vi ätit klart så lekte jag lite med ungarna medans syrran damsög och lagade mat. Anja och barnen kom vid 11 tiden och då blev det full fart, barnen lekte för fullt medans jag och Anja satt och snackade om värk och bantning.  När det va dags att äta så märkte man hur trångt syrran har i köket, så nu lär de ta och flytta till hus snart tycker jag. Vi fick kött med potatis och sås sen va det även sallad med, gott som piiiiiiiip va det. Efter maten så satt vi vuxna kvar i köket medans ungarna sprang iväg och lekte, syrran gjorde i ordning fikat som bestod av kaffe/te, mareng swisch, kakor. Ungarna älskade fikat de blev som galna av allt gott på bordet, sen hade de även fått påskägg två var. När vi va klara så gjorde jag en matlåda till Henke som låg hemma med migrän. Syrran la Jonathan för han brukar sova middag vid 12 men nu va klockan närmare ett så han va trött, när jag va på väg att gå så kom Jonis ut från sitt rum så jag följde med honom in för att lägga honom och det slutade med att vi somnade båda två. Jag vaknade av att jag hade ont i höften så då smög jag ut ur hans rum, syrran och Anja tittade på mig och undrade vart jag varit för de trodde jag hade gått hem. Jag berättade att jag lagt Jonis och sen gick jag hem för att sova en stund innan jag skulle tillbaks till syrran igen. När jag kom hem så låg Henke i soffan och sov så jag väckte honom och sa nu lägger vi oss i sängen för jag är trött, vi la oss och jag hade ställt kl på 16 men vaknade inte förens 17 så då va det bara att kasta sig i duschen och göra sig klar, sen slog jag in syrrans present och så gick vi över. När vi kom hade mamma redan kommit, vi fikade och snackade massor men sen när kl närmade sig 21 så gick vi hem. Jag och Henke la oss i soffan och kollade på CRIMINAL MINDS och när det va slut så skulle Henke kolla på något annat men jag somnade i hans famn och när jag vakan så betalade jag en räknig och sen började jag plocka lite här hemma. Vi fick en påskblomma av mamma så den ställde jag på högtalaren och så fick tulpanerna åka i sopen .  Efter det så förde vi över pengarna för hunden och tv till ett sparkonto så vi inte rör dem, jag fixa och dona medans Henke kollade våran ekonomi. När han va klar så satte jag mig här framför datorn och klinka på tangentbordet. Nej nu ska jag ta och röka sen är det sängen för min del, Natti Natti

 

Bilder från dagen!!!!

 

Ligger och jäser efter frukosten!

 

Lilla Mathias i Jonis rum!

 

Jonis leker med banan jag byggt ihop till honom!

 

Nu är det matdax.

På bild: Leon, Adina och Anja

 

Jonis!


Nu har jag och Henke kommit till syrran!!

 

Henke och Mathias. Henke får ta hand om Mathias medans

jag hjälper syrran och mamma är med Jonis i badet.

 

Mamma och Jonis!

 

Blommorna syrran fått!

 

Mi Madre =  Min mamma

 

Min älskade lilla syster Claudia. Grattis på 28 års dagen! Puss

 

Slitna jag...

 

Blev tvungen att ha med den här bilden på Jonis.

Vet inte vad han gör men han ser så rolig ut...

 

Mamma och Jonis håller på med hans dator!

 

Henke gosar med Mathias!

 

Vår fika!

 

Blev bara tvungen att ta kort på tulpaneran innan de åkte i soporna. De hängde för någon dag sen för att vattnet  va slut men jag fylde bara på så ställde dom sig igen. Så om man tror att man dödat blomman så ge den vatten och låt den få en dag på sig att bevisa att den inte är död innan ni kasstar den.

 

Påsk blomman vi fick av mamma! Tack mamma

 

Henke sitter och spelar på PS3-an !


CIAO!!!!!

 


Lite afrikansk humor...!















Tack kusin Daniel för de fräcka bilderna..ler...

Pedestal!!!!

Jag va in och läste på min vänns sons blogg och jag må ju bara säga att jag rkomenderar er att läsa hans blogg. Han har mycket bra läsmaterial och det han skrivit i dag är ju så jäkla klockrent skrivet. Han skrev det många av oss tänker men aldrig sagt något om. Här har ni det men det är hans ord inte mina men som sagt han skrev det en annan har tänkt på....

Många ställer sina nära och kära högt på pedestaler och beundrar deras storhet, det ska man aldrig göra. Det är inte många som platsar längst upp. Jag har aldrig stött på någon som endast bör stå på en peidestal, vi har alla våra brister, några större, några mindre men vi har alla brister. Vi blir svaga människor ibland och faller för olika frestelser, vi sviker varandra. Man är aldrig så bra som det ser ut på pappret, det finns alltid något inom oss som inte är till för allas beskådning. Vi är inte alltid så bra som vi vill tro, vi är människor med brister och gör fel. Självklart är några personer bättre än andra men ingen är så bra att den förtjänar att sitta högst upp hela tiden. Vi lär känna en person under vissa förhållanden när allt sedan ändras så får vi se en annan sida hos personen och det är inte alltid att man vill sätta den på piedestalen.

Den jag älskar är den du hatar.

Skrivet av Mathias Goes

Hans blogg adres är:  http://mathiasgoes.blogg.se/

Som sagt gå in och läs den...CIAO!!!




Onsdagen den 8/4-09

Hej alla bloggare!!!
I morse km Sandra S och bytte av vi på jobbet, jag va döttstrött för jag har legat och hostat hela natten och brukaren sov fortfarande. Sandra kom in som en frisk fläckt och det behövde vi båda två, sen tog jag bussen hem. Jag han inte mer än innanför dörren så ringde syrran och berättade att de skulle äta frukost så då gick jag över till dem. Vi käkade och sen gjorde vi klart barnen för utgång, vi mötte upp Anja med hennes barn på lekparken vid henne och så va vi där ett bra tag. Jag lekte lite gran med barnen men jag stog mässt och klaga på att det va så kallt. Jag beundrar mammor som orkar och klarar av att vara ute i kylan med deras barn. När kl va närmare halv tolv så gick vi från lekparken för ungarna skulle äta. Jag gick hem och nu sitter jag här i värmen och skriver för fullt..Ska nog ta och lägga mig för jag hör hur sängen ropar på mig och ska jag orka 4 nätter till så lär jag vara utvilad. Nej nu blir det att kramas med kudden och brottas med täcket. Ha det gott så ses vi lite senare kram ...

Bilder från dagen!!


Våran goda frukost!


Mosters älskling pratade för fullt!!!


Söta Mathias är alltid lika glad och lekfull!!!

Utomhus!!!


Nu är vi påväg ut!!


jag snurrar Adina och Jonathan, de sitter på en cyckel karusell!



Själv tycker jag det är kalt och jäkligt men man får hålla
humöret uppe för barnens skull.


Jonathan och Adina leker för fullt!!!








León leker för sig själv...


Nu har han kommit till oss. Han vill veta vad det blir för mat


Anja och jag fryser men syrran värkar inte märka av kylan så mycket.


Min näsa är till och med röd då är det kallt..


Nej som jag sa nu blir det sängen för min del!



CIAO!!!!!!

Varför säljs inte alla varor med bruksanvisning...?

Varför säljs inte alla varor med bruksanvisning...?



























HAHAHA!
CIAO!!!

Tisdagen den 7/4-09

Hej alla blogg nördar..ler..
I dag kom Sofia och löste av mig vid 07:00, hon va trött men glad och det behövdes eftersom jag va jätte trött. När jag slutat så åkte jag hem till syrran och käkade frukost sen klädde vi på barnen och tog oss en lång promenad. Jonathan gick fram tills vi skulle gå från afären då va han trött så vi satte honom i vagnen och han fick en macka sen deckade han på en gång. Jag och syrran gick vidare med barnen och det tog inte lång tid förren Mathias somnade. Vi kom till ankdammen och då  började syrran plocka björkris till mig och Anja, hon fick en utskällning av en dam men inte brydde syrran sig om det. När hon plockat klart så gick vi till Anja och snackade lite samt gav henne riset. Sen gick vi hem till syrran så jag kunde hämta min väska och så fick jag lite fjädrar av henne som jag kan ha i mitt ris. När jag sedan kom hem så sprang jag ner i tvättstugan för att tvätta och sen fixade jag mitt björkris, det blev ganska bra för att inte ha gjort sådant sens jag va 19 år gammal. Sedan satte jag mig ner och pratade med kenneln som vi skulle få valp av och då visade det sig att det va lösa skått. Med andra ord hon va skendräcktig, jag ringde då en annan kennel och har nu bestämt att jag och Henke ska åka och kolla på en valp mellan den 17-19 april. Det kommer att bli en lång resa fram och tillbaks men det är det värt, den kenneln ligger nämligen i Lycke och det är nära Göteborg. Henke kom hem vid 17:15 så då la vi oss i sängen och prata och busa lite innan jag hoppade in i duschen, medans jag gjorde mig klar så lagade Henke mat och så käkade vi när jag va klar. Efter maten så körde han mig till jobbet och nu är jag här, Shooan kom förbi för jag skulle kolla på Boss och det visade sig att han har vatten svans. Tror du inte hund fan pissade på mig, så Henke fick komma med rena byxor till mig. Sen har jag ringt in folk på intervjuer i veckan så får vi se villken av dessa 4 personer som brukaren väljer att ta in som vikarie. Nej nu ska jag ut och röka och sen ta brukaren sällskap. Ha det gött kram på er .


Lite bilder från dagen!!!!


Som ni ser så är jag trött ...


Sofia försöker se pigg ut men glad lyckas hon i alla fall visa at hon är..


När jag kom till syrran så hade Jonathan redan bestämt vart jag
skulle sitta. Så nu visar han mig vart min platts är. Mosters älskling!!


Mathias va lika glad som alltid när man pratar med honom..

Promenaden!


Jonathan ville gå själv och han skulle härma mig hela tiden.




Mathias sitter i vagnen och kollar runt på allt....


Asg: Anjas ris buske...


Nu har Mathias vaknat igen. Vakknade väll av vårat
pladdrande utanför Anja!

Hemma!!!!


Tulpanerna vi fick av Maggan har blivit bra skumma. De va röda
från början och nu är de gula. Vattnet va slut så det är därför som de
ser ut så här. Men jag fyllde på och nu har de rest sig lite granna.


Min ris buske med lite fjädrar i..ler.. Ja det blev ganska ok för att
inte ha gjort så här på snart 11 år.


Henke fixar min dator...Jag va noga med att den skulle vara
"fitt four fait" tills jag skulle till jobbet...

Shooans hund Boss!!!!



Det är allt för i dag CIAO!!!!!



Måndagen den 6/4-09

I dag har det varit jätte kul men fullt upp. Jag , syrran och barnen åkte ner på stan för att möta upp Maria och hennes barn. När vi väntar på bussen så ringer Linda, syrrans jobbar polare och vi möter även upp henne och dottern.Sen går vi till torget och där står Maria med alla tre barnene och massa vänner och deras barn, Jonis fick fjädrar va påskkärringen och sen "satte" han dem i påskriset eller snarare påsk björken. När vi va klara med det så stod vi mässt och snacka med varandra och sen bestämde vi oss för att gå och äta på Mc Donalds. Vi trängde ihop oss det va 5 vuxna och 7 barn, ja jag vet att ni tycker det låter mycket och det va det men vi fick plats allihoppa. När vi ätit klart tog jag med mig Zebbe till BR leksaker och kollade runt lite på vad han gilar och inte för det är inte allt för långt kvar tills han fyller år. När vi va klara så gick vi alla till Lindex och kollade på barnkläder, Zebbe fick en ny jacka och en skal och lilla Ida fick jacka,keps,kläning och sen va det något mer tror jag. Vi gick och satte oss på en bänk utanför Sigma och där satt vi ett tag innan vi gick till Chic Chic och fika, när vi fikat klart så va klockan närmare 15:40. Vi gick till Apoteket  och sen följde syrran och Linda med mig till stadshuset för att vänta på Henke, när Henke kom så åkte han och jag hem för att vila. När vi vakna så va det dax för mig att åka till jobbet och nu sitter jag här och klinkar på datorn. Shooan ringde och va orolig för Boss men troligen är det inte allvarligare än att det är vatten svans han har fått, men jag ska träffa dem i morgon för att kolla läget. Nej nu ska jag ta min brukare lite sälskap sen får vi se om jag åter kommer eller m det blir mer skriverier om morgondagen.. Kram på er mina kära blogg läsare.

Ett talesord som Maria sa till Zebbe, jag tyckte det va  klockren.
"Min dräng var oxå en dräng och båda var dem lata :-p"


Lite bilder från dagens bravader!!!!

Nu står vi och väntar på bussen!


Zebbe vid björken på torget!


Jonathan har fått en fjäder att sätta upp på björken.


Syrran hjälper honom att sätta fasst den.


Glada Jonathan

Som ni ser så är vi ganska många!






Och här har vi björken!

Systrarna Björklund!





Maria Maroska!




Påskkärringen som ger alla barnen massa fjädrar!


Melle med dottern Thyra och Maria

Här kom det ett gäng som hade klätt ut sig. De tog värkligen påsken på allvar!



Nu är vi på Mc Donalds i skrapan!


På bilden: Jonathan, jag,Zebbe,Maria,Jonathan och Alexander


På bilden: Jonathan, Alexander, Melle, Thyra och Linda


På bilden: Mathias,Jonathan,jag,Zebbe,Maria,Jonathan,Linda och Ida


På bilden: Alexander, Melle och Thyra


Jonathan tycker det är så gott med pommes


Syrran med sönerna Jonathan och Mathias


Linda med dottern Ida


Bröderna Jonathan och Alexander


Maria

CIAO!!!!


Sant eller falskt???


Söndagen den 5/4-09 Del 2

När klockan va 14:40 så började jag röra mig mot bussen, jag fick vänta i 7 min tills den kom sen va jag på väg mot min destination..ler.. Jag åkte till Talltorp, skulle hem till Annica och Tilde jag har ju inte träffat dem på snart ett år så det va jätte kul att se dem. Vi satt alla och pratade om allt och ingenting sen fick jag se Tildes djur och det må jag säga hon har två katter, en hamster som heter Loppan och en termit kräfta. Så länge jag känt henne så har hon alltid älskat djur och hon har varit duktig på att ta hand om dem också. När vi kollat på hennes djur så gick vi ner för att fika och medans vi väntade på att teet skulle bli klart så pratade vi massa minnen från då jag jobbade med hennes far och hur hon lekte med min gamla hund Daisy. När vi pratat ett tag så kom Victor hem  och hälsade på mig, han hälsade även från pappan deras som va min gamla brukare för ca 4 år sedan. När Victor hade gått så pratade vi lite till sen gick jag, Tilde och Annica över till pappan för att säga hej. Det va lite obehagligt att se honom för han hade magrat nå otroligt man kände knappt igen honom. Vi pratade lite grann och sen gick vi, Tilde följde med mig hem till syrran för Annica skulle iväg och träna så då passade jag på att sno med mig Tilde. När vi kom till gidde va vi båda hungriga så vi mötte upp syrran vid pizzerian och sen gick vi hem till syrran. Jonis kom glatt ut i hallen och heja sen gick han in i vardagsrummet igen för att leka. Vi satte oss och käka och prata sen visade Jonathan sitt rum för Tilde, vi gick in dit och lekte lite med Jonis och då sa Tilde en sån rolig sak . ”Jag tror han är bortskämd”. Vi skrattade lite och sen fortsatte vi att leka. Annica kom vid 20:30 och hämtade Tilde, hon kom in och hälsade på Jonis och tittade på Mathias sen åkte om. Jag gick hem och ringde Maria för att kolla när vi skulle ”Dejta” sen har jag suttit och skrivit lite om dagen  så ni vet vad som hänt. Nej nu ska jag spela lite och sen sova . CIAO!!!!

 

Bilder om dagen!!!!

 

Söta Tilde 9 år gammal. Hemma hos dem!

 

Jag fick en påsk teckning av henne

 

Hennes katter

 

Nu har vi kommit hem till Claudia!!

 

 

 

Tilde och Mathias

 

Tilde, Mathias och Jonathan

 

Tilde försökte köra bil..

Tilde visar Jonathan hur man hoppar med hunden!!

 

Nu får ni se hur fina tulpanerna har blivit som vi fick av Maggan i fredags!!!

 

CIAO!!!!



Söndagen den 5/4-09 Del 1

Ja du i dag har man varit hurtig igen! Jag gick till syrran så fort jag vaknat och efter lite frukost om man nu får kalla det för frukost så tog vi och gjorde oss klara för en promenad. Vi gick en lagon lng runda men vi kunde ha gått lite till...ler Sen stannade vi till utanför Anja och snacka lite innan vi fortsatte hemmåt. Nu har jag kommit hem och gjort mig i ordning för jag ska hem till vänner kl 15 . Har inte träffat dem sens Jonis va ca 3 månader gammal så det ska bli kul, nej nu ska jag lägga mig och vila lite innan jag ska åka...
Ha det gött allihoppa så ses vi CIAO!!!!


Lördagen den 4/4-09 Del 2

Ja du vad har jag och säga nu då? Inte mycket är bara så less på idiot killar som inte kan tänka överhuvudtaget. Henke sa till mig i morse att han ville vara med mig och jag skulle ju bara ut och gå med syrran och Kimi så han skulle va med Micke undertiden det va kl 12:19 och nu är kl 21:22 han är fortfarande där. Visst han har kommit hem och hämtat Kimi och sen kom han hem en snabbis och fråga om jag ville ha mat men det ville jag inte. Han stack tillbaks till dem och ärligt jag orkar inte bry mig längre. Jag är bara så jäkla less på att han aldrig kan tänka fattar inte hur han står ut med sig själv när han håller på så här. Visst kan jag säga att jag är riktigt irriterad men det är ingen ide att prata med honom om det för han har inte gjort något fel utan det kommer ändå sluta med att jag har missuppfattat honom eller nå dylikt. Det är inte det att jag nekar honom att vara med sin bror men han vet att jag ska bort i morgon och att jag sedan jobbar från måndag -  går av torsdag och sen på fredag - går av måndag. Så vi kommer inte ses så mycket för han kommer vara i garaget och jag kommer vara trött. Men som sagt han tänker inte och det får vi lida av båda två, jag pallar bara inte att sitta här med så mycket ilska i kroppen. Nä nu skiter jag i det här , ända sättet för att en kille ska förstå är att ge samma mynt tillbaks, så det får väll bli på det viset. Nej nu ska jag ta mig en cigg innan jag kokar av ilska. Ha det CIAO!!!

 


Bilder på Kimi!

Här kommer lite bilder på söta mopsen Kimi!

Tagna 30/7-08







Tagna den 24/12-09








Tagna
den 28/01-09








Tagna den 29/3-09





Det är dessa bilder jag har på lilla Kimi hitills...CIAO!!!!


Lördagen den 4/4-09 Del 1

Hej alla glada bloggare!

I dag är det en kanon dag, dem började med värk i hela kroppen men efter en Citodon så blev det bättre. Jag och Henke åkte till Emman och Danne för att hämta Kimi som jag får låna i dag sen åkte vi till syrran och där släppte han av oss. Jag  ,  syran , Kimi och Mathias tog oss en lång promenad på ca 2 timmar. Kimi pallade inte att gå hela promenaden så hon åkte snål stjöss på vagnen, vi gjorde i ordning vagnen nertill så Kimi kunde hoppa in där när hon ville. När vi gått en timme så hoppade hon in där under och satt där en stund. Sen hoppade hon ut när hon vilat sig en stund och så fortsatte vi att gå. När vi kom tillbaks till ankdammen så satte vi oss på en parkbänk och lät Kimi vila en stund medans vi pratade på som aldrig förr.  Sen blev kl 14 och jag blev hungrig så då gick jag och Kimi mot Sandra och Micke så ringde jag på Henke så han fick kasta ner nycklarna, jag och Kimi gick hem för att äta. Sen har vi busat lite och Kimi har ylat ikapp med pip leksaken, ja hon är för söt. Nu springer hon omkring och skäller på grannens tax som skäller utanför oss. Det roliga är att Kimi inte skäller speciellt högt utan det låter ju så mjäkigt… Det är så kul med hund och jag blir så glad att jag får låna henne.  Nej nu ska vi ta och gå ut igen tänkte jag det är ju trotts allt kanon väder ute så det är bäst att passa på. CIAO!!!!

 

Lite bilder från dagen!!

 

Blev bara tvungen att ta kort på leksaks hunden som Jonis fått.

 

Kimi ser ju så rolig ut under vagnen!!

 

Söta trötta Mathias


Sitter vi och pausar vid ankdammen!

 

Kimi ligger och vilar efter promenaden!

CIAO!!!


Fredagen den 3/4-09 Del 2

Hej nu är jag tillbaks!

När Henke kom hem vid halv 4 tiden så gosa vi lite innan vi hoppade in i duschen, sen åkte vi och handla lite. När vi km hem vid halv 6 så ställde jag mig och fixa lite med maten medans Henke damsög. Maggan kom strax efter 6 och vi pratade för fullt, vi fick tulpaner av henne och de såg så roliga ut. Påminner om köttätande blommor..ler.. vi pratade mer och allt och ingenting sen va maten klar och då satte vi oss och åt. När vi ätit klart så pratade vi lite till och sen satte vi på Så ska det låta på tv. Medans det va på så pratade vi lite till och sen va det dags för fika, det blev paj med sås och te/kaffe. När vi ätit klart så började jag och maggan leta efter ljus som jag trodde att jag hade kvar, men det visade sig att jag har använt alla de svarta ljusen som jag hade.  Vi satt och snacka lite till innan maggan åkte hem. Det har varit riktigt trevligt att ha henne här, tack Maggan för en kanon kväll. Nu ska jag lägga mig i sängen och ta Henke sällskap, han mådde inte bra så han gick och la sig. Jag börjar bli lite orolig för honom nu för han har haft ont i huvudet i flera dagar och han känner hur det snurrar vissa dagar. Som nu blev han tvungen att lägga sig annars skulle han spy sa han, jag är orolig för att det ska vara något allvarligt. Nej nu måste jag gå ha det bra så ses vi CIAO!!!

 

Bilder från kvällen !!!!

Dessa häfftiga tulpaner. Tack Maggan!!

 

 

VÅRAN MAT OCH FIKA!!!

 

Fläskfile med pommes och bea sås. Mums


Hallon/Björnbärs paj med vanilj sås och ta/kaffe


Och så tittade vi ju på "Så ska det låta".

 CIAO!!!!


Fredagen den 3/4-09 Del 1

Hej hallå! I dag efter jobbet så mötte jag och Sofia upp syrran på stan, Sofia skulle köpa handskar till assistenterna och jag och syrran skulle till banken och sen tog vi en fika. Nu har jag kommit hem och jag tänkte passa på att sova lite innan in älskling kommer hem. När han skommer ska vi gosa lite och sen ska vi åka och handla lite mat innan Maggan kommer på besök. Jag hade super trevligt på stan tack så mycket ni vet villka jag menar, ja dig jusst det där är du inne på min blogg och läser jusst nu tusen tack och tack för pratstunden gumman.. Jag och syrran snackade massor på vägen hem och det va också trevligt sen va det kul att se Jonis igen, men han åker till hälsingland med pappa Anders och faster Anna i dag så honom får jag inte se förrens på söndag eller måndag. Nej nu ropar sängen på mig kram på er alla bloggläsare CIAO!!!

Så jäkla sant kunde inte skriva det bättre själv!!!!





Jag i morse!!



CIAO!!!!


Torsdagen den 2/4-09

Ja du här sitter jag vid datorn och pallar inte resa mig upp. jag ska snart ner i tvättstugan och tvätta, det behövs må jag säga. Jag har haft ett givande samtal med min kusin Daniel och Karin, sen har jag suttit på fucking Facebook och svarat på olika tester. Snacka om tråkigt man har då, jag sitter och drömmer mig bort till hammarby till min man och hoppas han har det bättre än jag. Får se om jag orkar lyfta på min feta bak och få något gjort här hemma. Man sitter på helspänn och bara väntar på att kenneln ska höra av sig angående valpen. Det är jobbigt att vara ovetande, nej nu lär jag sätta på te åtminstonde för nu börjar jag bli hungrig. Suck suck suck ja en sådan dag är det i dag.

Ciao!!!!

Tvättstugan!!






Vackert väder ute!!!





Som ni ser så är all snö borta och det är 27 grader i solen. Så skönt att ha den riktad mot ballkongen hela dagen. Snacka om att  jag ska sola i sommar...

CIAO!!!!


Hej nu är jag tillbaks och det har hänt mycket. Jag ringde kronkalle i dag för att försäkra mig om att det inte finns nå mer hos dem efter dom här två räkningarna men då fick jag mig ett slag i bröstet kändes det som. De berättade att det kommit in mer nu så nu ahr jag fått en räkning på ytterligare 11500 kr. Jag ville inte annat än skrika rakt ut men vad hjälper det?. Jag ringde Henke och berättade och han kom hem så vi kunde prata om det, jag vill bara lägga mig och dö för jag vet inte hur mycket mer jag orkar. Och sen det att Henke blir drabbad av det käns så jäkla oretvist. Varför ska han behöva lida för att jag har varit en åsna i mitt tidigare liv?. När vi pratat klart så gick jag in i duschen för att göra mig klar och även för att fälla lite tårar för det känns förjävligt alltihoppa. När jag va klar så hade Jonna kommit och det va bra för jag behövde muntras upp lite och är det någon som kan göra en glad så är det glada Jonna. Medans jag fixade med fikat så satte hon sig ner och fixade designen på min blogg och jag är jätte nöjd. Tusen tack gumman, när hon va klar så drack vi te/kaffe och käka äppel paj med sås till. Sen fick vi skynda oss för jag skulle till jobbet, nu är jag här och jag kan inte släppa det här med kronkalle. Jag känner en stor klump i halsen helatiden men jag kan inte låta det brista jag måste vara stark nu och sen har jag ju redan gråtit i dag så det får räcka. nej nu ska jag försöka vara glad för brukarens skull. Ha det nu så bra så höres vi CIAO!!!



Min nya desig!!!



April April!

I dag är det första april och jag har inte blivit lurad av någon ännu. Stackars Sandra försökte lura mig med ett sms men jag låg och sov så det funkade inte så bra. Men så säger jag ju så här, jag blir lurad så många gånger per år så det har väll jämnat ut sig.

Jag mins när vi va små och pappa skulle lura oss. Han ropade på oss och sa att det stog en älg på tomten, jag och syrran rusade ner för att kolla och då sa han april april. Jag gick på den i flera år men sen när man blev större så va det lite svårareför pappa att komma på något att lura oss med.

Har ni inte något roligt April skämt att dela med er??? Vore kul att får lite förslag så jag har på lager när Jonis blir lite större....

Nej här ska ni få höra någon som blev lurad..hahaha som sagt lura inte mogna kvinnor.

Mucka inte med mogna kvinnor.    

En torsdag i rättsal 14b

Försvarsadvokaten: -Kan ni vänligen tala om hur gammal ni är.

Den lilla damen: -Jag är 86 år gammal.

Försvarsadvokaten: Berätta nu, med egna ord, vad som hände kvällen den 1 april.

Den lilla damen:

-Ja, jag satt ju där på verandan när den unge man som bor granne kom och satte sig bredvid mig.

Förvarsadvokaten: -Kände ni mannen?

Den lilla damen:

-Nja, lite grann, han bor ju som sagt  granne och är mycket trevlig.

Förvarsadvokaten:

-Vad hände efter han satt sig ner?

Den lilla damen:

-Han berättade att han tyckte om äldre kvinnor och att jag var väldigt sexig. Han började att smeka mig på låren.

Förvarsadvokaten: Hindrade ni honom?

Den lilla damen: -Nej det gjorde jag inte.

Förvarsadvokaten: -Varför inte?

Den lilla damen:

Det kändes så skönt. Ingen har gjort så med mig sedan min Albert dog för 30 år sedan.

Förvarsadvokaten: -Och sedan?

Den lilla damen: -Han började smeka mina bröst.

Förvarsadvokaten: -Hindrade ni honom?

Den lilla damen: -Nej det gjorde jag inte.

Förvarsadvokaten: -Varför inte?

Den lilla damen: -Hans smekningar gjorde mig alldeles varm i hela kroppen,

jag har inte mått så bra på åratal.

Förvarsadvokaten: -Vad hände sedan?

Den lilla damen:

-Jag kände mig så upphetsad att jag bara la mig ner och sa: 'Ta mig unge man, ta mig!'

Förvarsadvokaten: -Nå, tog han er?

Den lilla damen:

-I helvete heller! Han skrek bara: ”April, April!!” Och det var då jag sköt den djäveln.


Onsdagen den 1/4-09

Hej hej!
Jusst nu sitter jag här på jobbet och vet inte riktigt vad jag ska göra, min brukare är ganska off i dag och vill bara vara ifred. Så jag kanske ska ta och kolla läget på Google.com och se om jag hittar nå kul, jag har redan diskat och fixat med sånt som jag bör göra . Det behövs ijoförsig damsugas men han vill inte bli störd så jag får väll ta det innan jag slutar. Hans bror och ena sysster skulle komma förbi i dag men vi vet inte villken tid så vi kan inte gå och handla till assistenterna heller. Ja ja jag får göra det bässta av situationen och vara glad och hjälpsam om det är något han behöver. Nej nu ska jag sätta mig och spela lite på King och på Pokerstar, ha det bra så länge så höres vi senare eller i morgon..CIAO!!!!!

Hittade den här bilden på googel och jag säger bara så här. Fan va mysigt att få vara där och bara ränsa hjärnan på allt ont. Det ser så underbart fridfullt ut, vad tänker ni när ni ser bilden?



Hittade även denna bild och jag vet inte vad det är med mig men jag tycker att kvinnokroppen är så fin från den här vinkeln. Jag har altid tyckt om sånna här bilder , det är inte det att jag är lespisk utan jag tycker bara att det är så vackert. Men vissa av er tänker väll nu att jag har slagit mig i huvudet eller att jag inte kommit ut men som sagt så är det absolut inte.



Nej nu ska jag spela lite CIAO!!!!


Hej hej nu är jag tillbaks. Brukarens bror,fru och syster har varit här och det blev kalas bra möte med dem. De förstår oss assistenter och vi kom fram till ganska mycket. Men jag måsste bara säga det fy fan va vacker hans sysster är, det trodde jag inte att hon skulle vara men gud. Hon va kopia av prinsessan Diana, de va läskigt lika varandra och super trevlig. Ja jag kan ju erkänna att jag va lite nervös inför mötet men det va ju helt onödigt att vara det för de är helt underbara hela bunten.  Sen fick han tulpaner av dem och jag kunde inte låtabli att ta kort på dem för jag tycker de va så fina. Och jag vet att jag fick med min ögonsten " lilla Budda" som Henke har döpt den till...hahaha. Nej nu ska jag jobba vidare, jag har fått lite gjort i dag i alla fall. Har dammsugit och fyllt på med blöjor mm . Kram på er alla där ute i vår värmen.CIAO!!!!

DESSA VACKRA TULPANER!!!







JA VAD SÄGER MAN ! VART FÅR JAG TAG I SÅ FINA TULPANER????
NÅGON SOM VET???

RSS 2.0