Torsdagen den 29/1-09

Ja du i dag blev jag väckt av sandra strax efter 8 och tro mig jag har inte den blekaste aningen om vad hon sa.  Sen vaknade jag vid 13 tiden igen och då ringde jag killen, sen satte jag igång och städa för vi skulle få besök. Vid 15:39 så gjorde jag en annanas paj och den va klar och hade hunnit svalna lagom till alla kom. Henke kom hem vid ca 16:30 och sen kom mamma,syrran med kompanit strax efter. Mamma  har aldrig sätt hur det ser ut hema hos oss så det va kul att ha henne här. Hon tyckte det va en fin lägenhet och så fick vi fina inflyttningsprisenter av henne. Syrran hade med sig chiskake och morotskaka så vi hade mycket att frossa oss i..ler... Jonathan lekte för fullt med klossarna och bilarna, Anders och Henke satt och kackla  medans mamma och syrran prata och turades om att hålla Mattias. Vi fika och snacka, mamma fick se på våra kort sm vi har i albumet. Sen va det dax för dem att gå, Jonathan började bli trött och det närmade sig läggdax för honom, Så de stack strax innan 19 tiden. Jag och Henke la oss i soffan en stund innan vi åkte hem till Matilda för att hämta lilte saker.


Inflyttnings presenten. Två  ljustakar och två krukor. Tack så mycket
mamma vi älskar dem..ler..



Jonis leker med klossarna..ler..


Syrran och mamma...


Henke


Anders


Söta mattias


Våran fika..ler...

Nu är de påväg att gå..

Mamma och Matttias


Han ser ju förolig ut i den mössan..ler..


Ha ha Jonathan e påväg ut före alla andra...

När vi kom till Matilda så möttes vi upp utanför porten för vi skulle ha lite saker från hennes föråd. Och lilla Signe kom i full fart och började leka..ler.. Henke är så förtjust i den lilla damen. När vi åkte därifrån så han vi inte längre än till Pettersberg innan Matilda ringde oss. Tristan hennes yngsta har magsjukan och hon behövde blåbärsoppa så vi åkte och köpte det åt henne.  Sen åkte vi till syrran med lite saker som vi fått av Matilda och sen va det raka vägen hem

.

Vi möttes upp av en busig Signe..ler...


Henke och Signe busar för fullt..ler.


Här såg hon en meniska så hon står och funderar om hon ska springa fram
eller inte...Och det tog väll en minut sen sprang hon dit...


När vi kom hem så satte jag mig i soffan och kollade på mina serier och henke satte sig framför datorn och surfa lite sen gick han och la sig och jag har suttit framför datorn och skrivit här inne och samtidigt chattat med Matilda på msn.., Nej nu ska jag ringa Matilda medans jag röker och sen ska jag sova ...
God natt på er alla CIAO!!!!!



Onsdagen den 28/1-09

Jag kom hem från jobbet kl 9 i dag och sen satte jag mig vid datorn och kollade runt lite. Ringde min älskling och störde honom på jobbet, ha ha saknade hans röst...ler.... Sen va det dax att krama kudden lite så jag gick och la mig och sov tills syrran och barnen kom vid 14 tiden.  Jonis pratar så mycket nu, det är så kul att lyssna på honom. Vi lekte en liten stund sen satt jag och syrran och pratade ett tag och kollade på film.


Jonis lekte med bilar och pratade massor undertiden...ler..




Nu va det dax för att torka näsan på honom igen...Han blir snorig så fort
han kommer tillbaks till dagis.



Sen ville han leka med leksakerna som moster har..ler..


Ha ha äta upp snigelns snöre e gott...ler..


Syrran kollar vad Jonis gör...

Sen vid 16 tiden så kom Mathilda och Simon med mat från Ibbes. Det va gott, jag och Jonis åt pasta och Simon tog en pizza. Syrran försökte få Mattias att somna medans vi åt. Det va inte lätt för Jonathan att sitta still för han skulle
 helatiden kolla vad Diva och simon gjorde..ler.. Vii käkade och sen gick syrran och barnen hem. Mathilda, Simon och Diva va kvar en stund till, Henke kom hem och då tog vi och fika med glass och saft..ler..Sen åkte Mathilda och kompanit hem för jag och Henke skulle hälsa på hans storebror Danile som blivit pappa.


Jonis hjälper mig att torka av bordet efter maten ,  han värkar tycka
att trasan är god efter att han torkat bordet med den...ler..ha ha



Simon , Mathilda och Diva


Mattan gosar med Diva..ler...Sån underbar hund...

Jag och Henke åkte till Barnens Hus och köpte en tröja, två nappar, en snuttefilt med laban och en termometer i form av en napp. Den va cool tyckte jag. Det ser ut som en napp och barnet ska ha den i munen i tre minuter så visar den temperaturen..ler.Det va mycket uppskattat..ler. När vi köpt det så åkte vi hem till emma och Danne för att se lillpojken. Han va så liten, han va så lugn, han åt och sov gjorde inte mycket väsen förutom när man bytte blöja på honom, men då frös han väll förmodligen..


I hallen när vi kom möttes vi av Ulf henke/dannes pappa och hans fru Annet.



Henkes storebror Daniel.


En stolt farbror..ler..Han tittar ner på lilla Sigge. . .


Så fick jag hålla i honom. Han är ju så liten och väger inte mycket...ler..


Ha ha Sigge är inte mycket större än paketet de fick..ler..Så liten och söt...


Så passade han på att bajsa när jag höll honom så då tog jag och bytte blöja
på honom..ler.


Han är så liten så kläderna är påtok förstora och blöjorna är alderles förstora..ler..


Självklart så ville Kimi vara med i ett hörn..Det är deras lilla mopps....




Sitta brevid henke och bli klappad e skönt..ler...


Nu har vi sattit oss i vardagsrummet. Henke och danne sitter och kollar på
gammla kort och jag och emma sitter och pratar om förlossningen...



Kimi lägger sig tillro i sin bädd...ler..


Nu får stolta farbror hålla i Sigge medans jag och Emma gick till köket för
 att röka och snacka lite..


Jag och Henke åkte vid 21 tiden, vi åkte till mitt jobb för att jag skulle skriva p ett papper och sen raka vägen med det till kontoret. När vi kom hem satte sig Henke vid datorn en stund och sen åt han lite medans jag snackade i mobilen. Vi satte och pratade ett tag sen gick han och la sig och nu sitter jag här och skriver ihop dagens hendelse...Nej nu tänker jag lägga ner det här för dagen så höres vi mer i morgon..ler..Kram på er alla där ute.... CIAO!!!!!

Mathilda återigen STORT GRATTIS till graviditeten..ler..Glad för din skull..ler..


Tisdagen den 27/1-09

Hej nu har det hänt mycket. Jag va i stor sorg och jag hade ställt in mig på att jag och henke inte skulle hålla... Vi pratade inte med varandra på hela söndagen. Jag va bakis om fan och trog mig en promenad för att ränsa huvet lite men det hjälpte ingenting. Sen vid kvällskanten så gick jag hem till syrran för att få annat att tänka på. Vi pratade massor sen kom Anders hem med mat till oss, efter ett tag så gick jag hem och satte mig och kolla på film. När jag laggt mig och försökt sova ett bra tag så kom henke in och la sig. Jag kramade om honom och sa att jag älskar honom sen pussade jag honom på pannan. Jag sa till honom att vi måste prata och att vi skulle göra det på måndag efter att han slutat. Han sa ok sen somnade jag, henke sa att jag hade pratat i sömnen och tagit upp vårat bråk. Men inget jag mins...


Danne  fular sig. BMB i lördags ...


Så här ser det ut på bordet. Vi väntar på att få äta...


Jonny, Pär och Henke fulla och glada väntar fortfarande på att få äta...




Henke och hans älskade öl...


Jag och Jonna..ler.. fula och glada...ler..

Nu lite från Söndagen hos syrran:


Underbara Jonathan muntrarupp moster..


Han lyckas alltid få moster att tänka på annat närjag e ledsen..ler.. Han är
en liten papegoja, ha ha härmar allt man säger. Han påpekade att moster
röker och att momme röker..ler..



Igår vaknade jag av att Syrran och Sandra ringde på dörren. De kom efter att de lämnat ungarna på dagis. Vi satt och snackade och åt frukost sen kollade vi på filmen Bolt och sen gick Sandra hem för hon skulle tvätta men det visade sig att det va i dag som hon skulle tvätta. HA HA HA så hon gör..ler..
Efter en stund så kom Anja hit och hälsade på så då satt vi ner och snackade det va trevligt men igentligen så hade jag svårt att koncentrera min, för det ända jag tänkte på va hur det skulle gå för mig och Henke.


Anja sitter och läser BILD! ! !


Ha ha Mattias ser helt förskräckt ut..ler...


Mattias sitter i Anjas knä..ler..


Så glad han blir när man pratar med honom..ler..

Syrran och Anja gick vid ca 14 tiden då satte jag mig ner och börja fiffla lite med vårat fottoalbum. Sen satte jag mig vid datorn för att kolla igenom vad vi hade för filmer där. Henke kom innanför dörren strax efter 15 tiden. Vi satte oss ner och diskutera om vad som egentligen hände i lördags och sen berättade jag att jag inte klarade av att hans ex Jenny fanns med i bilden. Jag gav han två ultimatum och det va inte något att diskutera. Han ringde upp Jenny och förklarade att han aldrig ville ha med henne och göra nåmer. jag blev helt chockad över att han gjorde det för det trode jag aldrig..Han förklarade hur mycket han älskar mig och att hon inte bettyde ett skit för honom. Allt för dig min älskade sa han... Sen va det dax för mysoch sen va det raka vägen till jobbet för mig...

Nu till den här dagen!
Jag ringde syrran när jag kom hem från jobbet vid 9 tiden och sa att det va frukost hos mig ...Hon och Mattias kom över. Jag satt vid datorn och försökte skriva i min blogg men det va helt omöjligt för syrran kacklade på som aldrig förr om allt och ingenting... Sen kom Mathilda och Diva hit. Vi höll fortfarande på att äta frukost när de kom. Sen satt vi ett tag snacka och kolla på STEP UP 2 och när den va slut så gick jag ,mattan och diva ut på en promenad. Sen när vi kom hem så satte jag mig härigen och plinka lite på denna sidan. Ha ha syrran och Mathilda sitter och diskuterar Take That som är på tv. Det e så kul att sitta och lyssna på dem....Ha ha .
Hanka skulle komma hem efter jobbet så vi hinner umgås lite innan han ska till garaget och hålla på..ler...Sen vid 19 så är det dax för mig att jobba igen...Ha det nu bra så höres vi i morgon..ler..CIAO!


Snacka om att de fular sig..ler..




Syrran och Mattias..ler..Han e så söt..ler...


Söta Diva..ler.


Snacka om närbild...HAHAHA...


Lördagen den 24/1-09

Jag visste att min lycka inte skulle vara långvarig.... Jag och Henke va på krogen för han hade vsc där och det sluta med att hans ex Jenny kom dit. Han va med henne nästan hela kvällen och så ringer hon mig när jag e påväg till garderåben. jag frågar vem det är och hör bara en tjej röst som frågar efter henke. När jag frågar vem det är så lägger hon på hela tiden. Och hon har mage att fortsätta ringa mig och fråga efter Henke. Jag och henke börjar bråka utanför krogen så polisen kommer . Jag ber dem gå och de gör det tillsist.. Vi fortsätter att bråka och jag gråter för då visar det sig att Jenny har suttit och kärleksförklarat sig för honom. Sen får jag ett medelande där det står det är >Jenny jag saknar dig... Han tyckte fortfarande inte att han gjort något fel.... >vi bråkade och jag förklarade för honom att ett ex tiöl mig vill ha mig och det får mig att inte prata med det exet men han kan minsan sitta med sitt ex en hel kväll utna några problem. Han blev arg och tog tag i mig så då kom polisen och skickade iväg honom jag grät och gick till bilden där mathilda va och hämtade upp mig...Jag åkte hem och Henke kom efter ett tag , vi pratar inte med varandra och jag har tagit av mig ringen för den betyder tydligen ingenting...jag visste att jag inte skulle få vara lycklig för om något bra händer mig så kommer det alltid något negativt med det... Nej nu orkar jag inte skriva mer för jag e aldeles för trött och sen har jag fan inget mer att säga men en sak e säkert gammla ex e inte att lita på....
Och killar har två hjärnor men tänker bara med en och det är kuken... Ha det bra niu och hoppas ni  haft en bättre kväll en mig...
Mathilad tusen tack för att du eller ska jag säga tony för att ni körde hem mig...Kram på er alla där ute och en sak till lita inte på någon annan än er själva...CIAO!!!!!


Fredagen den 23/1-09

I dag har det varit en kanon bra dag på jobbet. Jag och brukaren kollade på film och pratade massor. Sen kom Henke och hämtade mig när jag slutade och då åkte vi raka vägen till Erikslund och handlade. Sen va det raka vägen hem och laga mat. Sandra och kompanit kom hem till oss och åt och kollade in nya tapeterna. Vi käkade Tacos och sen va det raka vägen för Sandra till jobbet.


Sandra stekte köttfers medans jag skärde sallad och dyligt...ler...



När de åkt strax efter fem så vilade vi en stund och sen gick vi över till syrran. När vi kom dit så möttes vi upp av en jätte glad Jonathan och Diva..ler..



Jonathan har börjat ta alla ord man säger så man får passa sig..ler..


Henke fasnade i hallen med Diva... De gosade ett bra tag..ler...


När jag kom in i vardagsrummet så satt Mattias i babysittern och lekte
med babygymett...Mathilda satt i soffan..ler..



Vi började med att fika och prata om allt och ingenting....ler..


Jag satt och busade med Mattias..ler..


Puss på dig mitt älskade Mattias..ler..


När jag lämnat över Mattias till syrran så kom Jonathan och ville upp i mosters knä...


Sitter bröderna tillsammans...Så söta de är.ler..


ASG men Mathilda så du ser ut..ler...Sjuk bild på henne...ha ha

Nu har Simon äntligen kommit så nu kan vi börja med familjespelen..ler..
Vi började med Pratmakarna och körde killarna mot tjejerna..ler..


Simon och Diva...


Henke håller på att förklara något ord för resterande boys!!!! Ha ha det gick
inte så bra för dem vi vann ju självklart...


När vi va klara så tog jag en promenad med Diva runt ankdammen..ler
Fan saknar värkligen att ha hund...När vi skulle gå tillbaks så hade de
 stänkt av vägen som jag tänkte ta så jag höll nästan på att villa bort mig.
Men tillsist så hamnade jag vid lekparken som jag varit på med syrran och då hittade jag vägen ..ler..
 




Hon är så fin och det va inga problem alls att gå med henne. Hon e ordentligt
uppfostrad må jag facktist säga..


När jag kom hem till syrran igen så började vi spela kampen mellan man och kvinna..ler..
Det va väll inte lika kul...Ganska svåra frågor som vi tjejer fick tyckte jag...


Mathilda och Mattias..ha ha bra träning för dig tilda..ler...


Glada ni är..ler...


Lyckades få en frymt fin bild på Simon..ler..


Nu är det Henkes tur att ha Mattias och det klarar han fin fin..ler.. De värkar trivas ihop..ler..





Nu tog Simon över och det gick hur bra som helst..ler


Tror Simon va lite orolig men träning ger färdighet..ler..


Fin bild på er ..ler...

När Mathilda och simon åkte hem så fortsatte vi och spela och nog märktes det att
 vi va trötta..ler. Fan vi skaratta åt allt..ler..


Syrran har skitkul när hon ska ställa en fråga till killarna..ler..


 Ha ha den här bilden är klockren om ni får veta varför han är påväg att grina..ler..
Mattias satt och kollade på Henke när han drack och så visar Henke honom att flaskan e tom och då kom störtgrinet.. Det va som att han blev ledsen för att Ölen va slut...ler...>Såg så kul ut vi började alla att skratta åt Mattias..ler..

Nej du nu ska jag ta och sova så man orkar morgondagen. Det är ju utgång i morgon ....Kram på er alla där ute och god natt på er..hoppas vi ses i morgon med CIAO!!!!!



Torsdagen den 22/1-09

I dag har det inte varit så mycket förutom att jag jobbat till 16 och sen hade vi p-möte till 17:30...
Så kommer man hem med stor längtan på att få se hur det blev i sovrummet, och det kan jag säga "GUD VAD NÖJD JAG ÄR". ha ha . Nej du nu när vi fått in allt där det ska vara igen så tänkte jag lägga mig i soffan med killen och bara slappa...Ska ju jobba i morgon igen..Kram på er alla CIAO!




Så här blev det..ler..

Jag e grymt nöjd..ler..


Onsdagen den 21/1-09

Hej alla glada. I dag har jag inte gjort så mycket, dagen började med att jag gick till jobbet vid halv sju.  När jag kom dit så gjorde jag de vanliga rutinerna sen så har största delen bestått av att sitta i telefonen med olika folk och betalat massa räknningar. Jag slutade kl 16 och åkte då hem till syrran. Jag tog mig ett par mackor hos syrran för jag hade inte ätit på hela dagen. Satte mig med Jonis i köket men han va inte så matglad,han föredrög att äta ost före maten. När vi va klara så vilade vi en liten stund och sen va det på med kläderna och ut till lekparken. När vi varit i lekparken en stund så gick jag hem och syrran och barnene hem till mamma/mormor..


Sötisen tyckte att det va roligare med smörpakets locket än maten..ler.


Leker lite med dockvagnen. Efter att han blev storebror så leker
han mer med den. Han ser hur mamma Claudia gör och härmar henne...



När jag kommer in i vardagsrummet så sitter pappa Anders med lilla Mattias
och kollar på tv.


Nu har vi kommit till lekparken. Syrran och Jonis leker för fullt...


Jonathan ska åka rushkana. Han älskar att göra det...ler..




En glad liten pojke...


Försökte han leka med andra saker i likparken men det hade frysit fasst....
Ha ha en annan är inte alls inne på allt som finns att leka med..ler..

Så va det dax för mig att gå hem och det va mindre kul. De håller på med vårat sovrum. Vi ska få nya tapeter men det är ju så trångt och stökigt tills de är klara... De har slipat och spacklat i dag så blir det tappetsering i morgon..
Så här såg det ut när jag kom hem...SUCK....


I hallen ligger allt som ska vara i sovrummet förutom sängen...


Och här har vi vårat sovrum...

Tur att de är klara i morgon...Det ska bli skönt att få i årdning igen...
Från gula tapperter till grå och en svart fond vägg..ler..

Nej du nu ska jag laga lite mat och sen i säng om jag ska orka upp till jobbet i morgon..ler Kram på er alla där ute...
CIAO

Tisdagen den 20/01-09

Ja du i dag har det varit en kort dag. Jag blev väckt av syrran, Mathilda och Diva, de kom strax efter kl 09. Jag hade dundrandes huvudverk men det va kul att ha dem här. Vi satt och pratade och sen om allt möjligt sen ringde dagis till syrran och sa att jonathan va sjuk. Han ville tydligen inte äta och sen tyckte de att han va varm, så syrran och mathilda/diva gick i väg för att hämta jonathan och sen hämta mat från pizzerian. Jag va hemma med Mattias som låg och sov i babysitter och tro mig, de han inte mer än utanför dörren så somnade jag i fotöljen. Jag vaknade av att de kom in, sen så började vi äta. Och det va då inge problem med Jonathans aptit. Han åt och va ganska spidad samtidigt för normalt så sover han vid 12 tiden och nu va han uppe på övertd.  När vi ätit klart så gick syrran hem med barnen så att Jonis skulle få sova. mathilda och diva var kvar en stund till och pratade. Sen gick även hon för hon skulle på möte tror jag hon  sa. När de gått så messade jag sandra för att säga att jag inte mådde bra så jag skulle bli sen till jobbet...Jag skulle dit och hämta pengar som är mina. Men när jag väl laggt mig så vaknade jag inte förens kl va 16:30, jag messade Matilda som väntat på mig och sa att jag nyss vaknat sen ringde Sandra S och bad mig komma ner för hon hade mitt schema med sig och så ville hon ta en cigg innan hon skulle vidare till dagis. Vi pratade jobb en stund och sen gick jag upp och hon iväg till dagis. Jag satt och chattade ett tag på msn och sen tog jag mig en promenad till syrran. Jag tog en kop teé sen ringde Henke och sa att han va utanför. Vi åkte till Matilda med ett par byxoroch sen va det raka vägen hem. Tröt som man är så går jag mig nog och lägger mig nu. Ska jobba i morgon ha det bra nu Ciao!!!


Dagens mat...ler..


Jonathan är uppe på övertid..ler...


Söta Diva låg neranför bordet när vi åt...


När jag kom till syrran va Jonis påväg att sova. Han fick lite hostmedicin ...


Nu va det blöjbyteoch sen raka vägen isäng..ler..


Busiga Mattias låg i syrrans säng och pratade på sitt språk..ler..


Syrran och Mattias busar lite..


När jag kom till Matilda med byxorna så möttes jag av en liten vilde..ler..


Måndag den 19/1-09

Hej alla glada. Hoppas det är lika bra med er som med mig..ler..
Ja du i dag har jag haft så kul. Dagen började med att syrran väckte mig strax efter nio. Hon kom hit efter att hon lämnat Jonathan på dagis. Jag satte på lite teé och sen åt vi frukost medans vi pratade om allt och ingenting, medans  Mattias låg i vagnen och sov. Efter ett tag så satte jag på Transformens och tro mig,  att titta på en film man redan sätt tillsammans med syrran är inte lätt...Ha ha ha ... Hon satt hela tiden och fråga  "vad händer nu? Kommer han att dö? Kan han inte prata? Kommer han överhuvudtaget att prata under filmen?." Ha ha ja du det är bara att berätta för annars får man inte tyst på henne. 

Efter ett tag så kom Mathilda och Diva hit med mat från Burger King....Mums... Vi satt och pratade hundar och hade jätte trevlig. Jag va så glad för jag saknar värkligen att ha hund här hemma. Hennes hund är så otroligt lugn och mysig. Nu längtar jag bara mer efter att få hem valpen som vi har bokat..ler.. Mathilda åkte vid halv två tiden för hon skulle till Simons skola och prata med lärarna..

Matilda


Matilda, Syrran och Mattias!


Fina underbara Diva!!!

Jag och syrran fortsatte prata så mitt i alltihoppa så sa syrran " Kan du ta Mattias medans jag hämtar Jonathan? " Jag blev jätte nervös för mattias är ju så liten och vad ska jag göra om han börjar grina..Men syrran ammade honom innan hon gick så han skulle vara mätt och belåten. Hon lovade att skynda sig. Jag tog Mattias i min famn och vi satt och snackadeler eller rättare sagt jag pratade med honom och han bara log mot mig hela tiden... Men rättsom det va så började han grina så då tog jag och gick till spegeln va har i hallen och då slutade han. Han tittade först lite nervöst på sig själv men började skratta när han märkte att spegelbilden gjorde som han gjorde... Sen satte jag ner honom i babysittern och gungade honom medans jag pratade för fullt med honom....Han skiftade mellan skrattande och fundersamma blickar...Sen gick jag omkring med honom och då kom syrran och Jonathan.

Jag och Mattias i soffan...


Mattias i babysittern::

Jag gav mattias till syrran och kramade om Jonathan.
Sen gick jag och Jonis till leksaks korgen och vi hälde ut alla leksaker på golvet och började leka.
Jonathan lekte liten stund med alla leksaker men sen tog han favoriten som är en telefon på hjul. Han drog omkrin på den ett tag och sen åta han lite mandarin medans han lekte med bilarna på bordet...ler.. Jag älskar att ha Jonathan runt mig. Det är fult att favorisera barn men jag kan värkligen inte rå för det, men jag älskar värkligen den pojken. 





Favoriten " Telefonen på hjul"

Syrran satte sig vid datorn och letade musik som hon ville ha medans Jonathan satt nedanför och ritade. Sen vid 16 tiden så gick de hem och jag gick till bussen för jag skulle hem till Mathilda och Signe.

Syrran framför datorn..ler..




Jonathan ritar en teckning till moster..ler..


Här är den färdiga teckningen..ler..

Jag tog bussen till sjöhagen för jag skulle möta upp Matilda och Signe där. Och signe va så söt med sin lilla väst som matilda köpt till henne. Jag och Signe väntade på matilda medans hon handlade bröd och mjölk. Sen gick vi hem till henne, det tog lite tid för Signe är inte speciellt snabb av sig.

Signe och Matilda mötte upp mig.

När vi kom fram till porten så träffade vi en tjej med sin hund som va halvåret men i samma höjd som signe. De fick leka en stund medans jag och matilda tog oss en cigg sen gick vi in.

Signe och den andra hunden busar för fullt...

Signe busade lite med mig sen somnade hon medans vi fikade med macka och teé.


Hon flörtar med mig...ler..


Busfröken..ler..




Sötnosen sover så skönt.

Efter att vi setat och kollat på bilder på matildas dator så tog vi en promenad med Signe och sen satte vi oss i soffan igen. Vi drack mer teé och snackade sen kom Henke och hämtade mig...

Matilda kollar på hundbilder.

Jag och Henke åkte hem till syrran på en kopp teé/kaffe. När vi kom in så va Jonathan ledsen. Han hade spytt för han hostat så mycket. Jag hjälpte syrran med att bedda rent i hans säng medans hon bytte pyjamas på honom och gav honom host medicin, han somnade på en gång. . Vi satte oss i vardagsrumet och fikade och pratade om huset syrran och Anders kollat på. Men det verkar inte som det blir det huset heller.De har letat hus i ca 2 år nu, så nu hoppas man att de ska hitta något snart...


Min älskade Henke..


Anders


Syrran och Mattias


Ha ha ha Sjuk bild på mig och syrran...


Jag och Mattias.

När klockan va strax efter nio så åkte vi hem. Sen har jag suttit och plinkat på datorn rästen av kvällen. Nej du nu blir det sängen för mig han har ropat ett tag men jag har ignorerat honom...asg... Nej då skämt och sido.. Men ta nu hand om er där ute så höres vi i morgon igen CIAO CIAO!!!

Söndag den 18/1-09

Hej hej alla glada..Nu är jag här igen! Ja du vad finns det att berätta om dagen inte mycket men kan ju börja med att man tyvär kom försent till jobbet. Och som om inte det va nog så skulle man självklart ha dundrande huvudvärk. Jag va liggandes fram till att sandra kom vid halv 12 tiden. Hon skulle skriva semesteransökan, sen ringde jag in en vikarie för jag kände att jag inte blev nå bättre. Vi gick ner till stan och gjorde ärenden och sen kom min underbara sambo och hämtade mig.  När vi kom hem tog jag teé och macka och sen va det raka vägen i säng. Jag vaknade strax innan fem och ringde då Sandra och sa att jag mådde bättre så hon kunde komma.. Syrran rignde och sa att de va vid lekparken utanför oss så de skulle bara leka klart så skulle de komma upp..ler.. Jag skickade iväg killen till sandra för att hämta frysen som vi fått av dem. Sen kom hela kompaniet, vi fikade med teé, kaffe och annanaspaj det va mumma.  Ha ha nu ska ni få höra! Henke och micke tränade gång med dotter Celine och det såg så kul ut. Jag och sandra passade på att gå ut och röka medans dotra va fullt upptagen med sin far och farbror.. Och när jag och sandra röker så kan det ta lite tid för vi ska ju parta om allt och ingenting..ler...Men det är kul... Nej nu ska jag ta och äta och sen lägga mig på soffan med killen ha det så gött nu...Ciao...



Leksakerna va omtyckta av barnen.....ler..







Sandra sitter och läser mig blogg..ler..



Gubbarna sitter med Celine och kollar på tv...Tog nog hårt på killarna att ha gåträning med Celine...Ha ha ha





Lördag den 17/1-09

Ja du i dag har det varit en långkörig dag...  Det börjde med att man gick till bussen kl 06:20 för att hinna med den som går 06:30. Sen åkte man ner till stan för att gå till jobbet. Jag blev ovanligt tidig i dag..ha ha ... man e ju inte van med att det går så snabbt att komma ner på stan..Va på jobbet 06:40 så jag hade ju 20 minuter på mig att bara sitta och slappa innan man började...Tog mig en kopp teé och en cigg sen började jag jobba. .. Ja jusst det ni vet ju inte vad jag jobbar med..Jag jobbar som personlig assistent och är även arbetsledare. Så det är mycket pappersarbete och telefon samtal som gäller förutom att man är brukarens armar och ben..ler..



Så ser man ut när man kommer till jobbet tidigt..ler..Jag är lite av en natt rotta och inte alls pigg på morgonen..



Härifrån gör jag det mesta av mitt arbete. . .

Man har turen att ha världens bässta kille, han kom och hämta mig från jobbet och sen åkte vi hem en stund innan vi skulle hem till min mormor och morfar. Jag satte mig ner och började pilla lite med vårt fottoalbum.



Ja du så här stökigt blir det på databordet när jag håller på med albumet...

Efter ca en timme så åkte vi hem till mormor och morfar.



Min mormor!!!



Min älskade morfar!!



Mormor hade dukat fram fika till oss. . Mums det va hembakade lissebullar..

När vi varit här en stund så kom syrran och kompanit..ler..


Mormor och lilla Mattias.. De trivs så med varandra..



Jonathan tykte också om mormors lussebullar..ha ha ....
Mosters älskade lillgris..ler..

Efter ett par timmar så åkte vi hem till matilda för att hämta lite leksaker som hon inte ville ha kvar....Det är aldrig fel att ha lite lekprylar hemma när man får besök av syskonbarnen..ler..


När man kom in fick man ett busigt välkomnande av Lilla Signe. Matildas amstaff valp..ler..



Ungarna satt och åt när vi kom. . .De va fullt upptagna med att äta och kolla på barnprogram..ler.



Henke och signe busade medans matilda, jag och ungarna började sortera leksaker...



Liam börjar kolla i en av alla leksaks samlingar som de har..



Matilda fyllde en hel pappkasse med leksaker till oss..ler..Nu har vi leksaker så det räcker och blir över.



Signe ville vara med i ett hörn..ler.. Det är så svårt att motstå den lilla damen..ler..

Efter att vi fyllt kassen så åkte vi till syrran med borren som jag hade lånat. Vi passade på att ta en fika hos syrran och sen tog vi en sväng till afären och hem. Så nu sitter jag här och berätar för er vad som hänt under dagen...Nej du nu e det dax att mysa med killen och sen i säng man jobbar ju i morgon med...Kram på er alla och ta nu hand om er så höres vi mer i morgon hoppas jag..Ciao


Söta glada mattias...
Han blir så glad när mamma Claudia busar med honom..ler..



Fredag den 16/1-09

Hej hopp allihoppa..ler.. I dag så blev man väckt av att Sandra som kom med vårat schema. Hon satte på teé och sen tog vi oss en cigg. Efter att ha suttit i soffan och fördrift tiden med massor av tjej snack så va det dax för henne att hämta dotra på dagis. Själv satte jag mig ner och ringde mina chefer och sen ropade soffan på mig..ha ha , ja tro det eller ej men jag han knappt sättamig ner så somnade jag. Vaknade vid halv tolv tiden, då jag satte mig vid datorn och ringde upp min syster. Vi bestämde oss att ta en promenad till COOP medans äldsta sonen Jonathan och pappa Anders stannade vid lekparken


. När vi kom tillbaks så satte jag mig på en cyckel karusell med jonathan och vi åkterunt runt,  men gud vad yr man blir...Ha ha...


Jonathan står förväntansfull och väntar på att moster/jag ska sätta mig och köra den åt oss båda..He he





Ni kan tänk er vad vingligt det blev när man skulle resa sig...

Efter en stund gick vi alla hem till mig, där åt vi och sen kom Sandra och kompanit. Det va skitkul,  så kom även Henke hem tillsist. Sen har det varit full rulle här hemma.



Jonathan och anders busar för fullt...




Och nu sitter jag och plinkar  lite på tangentbordet för att fåtillnågot på denna sidan. Sen är det dax att fortsätta med fottoalbumet...Kram på er alla. CIAO!!!!

Välkommen till min nya blogg!

Ja du här sitter mn en kall mörk vinter/vår kväll och försöker sig på det här med att blogga. Det funkar väll sådär men prova börman annars dör man.
Denna månad har jag haft fullt upp både med att jobba , vara sjuk och flytta. Jag och sambon flyttade till gidde från vallby och jo tack det kan man kalla skilnad. Det är grymt mycket bättre standard på lägenheterna och området i sig...Nu har man kommit iordning och även hunnit haft the girls här....
Sen tog vi även bort våran hund kira innan flytten och det va betydligt jobbigare men det va nödvändigt.. Ha det bässt nu så ska jag sätta mig med killen i soffan och bara slappa lite..Tjingeling

RSS 2.0