Måndagen den 29/6-09

Hej hej!

I dag så har vi tagit det ganska lugnt, Henke åkte till garaget vid 14:30 tiden och jag va hemma med Nova. Jag och Nova gick till turken för att köpa cigg och jag vill ju inte lämna henne utanför så hon fick sitta vid öppningen, jag sa bara till henne att stanna där så satt hon så snällt och vänta på att jag skulle komma. Helt otroligt för en sådan liten krabat, när vi kom hem så kollade jag lite på film och sen kom Maggan förbi en stund. Vi pratade om allt och inget och det va jätte trevligt att ha henne här, jag kände att jag fick spy ur mig lite av det jag har hållit inom mig ett tag och det va skönt. Jag och Nova tog Maggan sällskap till bilen och sen gick vi hem och kollade klart på filmen. När den va slut så skulle vi över till syrran med lite städ saker och när vi kom utanför porten så kom Henke hem, han skulle tvätta av sig så skulle han hämta oss hos syrran. När vi gick så ropade Sandra på mig hon va ute med Lindas hund, dom är hundvakt för Linda och Rickard är på kärleks semester…ha  ha  ha… vi växlade några ord men det va mest stelt sen gick jag och Nova vidare till syrran. När vi kom dit så luktade det klorin i hela lägenheten snacka om att syrran dödade bakterier i badrummet. Vi gick ut för att vänta på Henke och när han kom så åkte vi till Ibbes och handlade lite mat sedan raka vägen till Skälby. Mamma va där för hon va barnvakt och även mormor hade åkt dit med sin permobil, de började genast jiddra om att jag inte hjälpt syrran med städningen och att jag inte kommit och hjälpt mamma med barnen. Det ända jag sa va att Anders ska väll inte smita undan den här gången med städningen och det är väll inte mina barn jag prackat på henne. Ber man inte om hjälp så får man ingen och sen är det ju så att de inte ska lägga sig i vad jag gör. Syrran och Anders dök upp vid 22 tiden och då satte vi oss och snacka lite och sen packade vi upp lamporna som jag och Henke köpte i går. Vi åkte hem strax innan kl 24, nu har jag kollat på film och snackat med Sandra C telefonen så det blir kryssning den 18 juli ska kolla om någon kan vara hund vakt åt Nova vi är borta ett dygn så det borde ju gå men det måste vara någon jag litar på. Ha det bäst nu

 

Dagens bilder!

Hos syrran!

Mathias och Anders!

 

Mamma och syrran kollar in grannens tomt!

Den är grymt fin.

 

Henke och Anders går om kring på tomten!

 

Bilder på hus och tomt!

 

Solcellslamporna vi köpte!

De ska stå i direckt sol i ca 2 dygn för att ladda upp dem ordentligt sen kan man ställa dom vart man vill.


All kärlek till er!


Söndagen den 28/6-09

Hej hej!

Syrran ringde och väckte oss kl 09:00 så vi gick upp och så gjorde vi oss klara för att hjälpa dem med madrassen och benen som de skulle hämta hos oss. Vi började tvätta och så kom de hit för att hämta det, Henke, Anders och Gunnar fixade den biten medans jag, syrran, Mathias och Gerd snacka och drack kall saft här i köket hos oss. Sen åkte de och vi skulle komma till dem när vi va klara med tvätten, vi gjorde oss klara så åkte vi iväg och köpte lite inflyttningspresenter åt dem. Barnen fick en hund man blåser upp och har vatten slang till så skakar den på sig så sprutart det ut vatten. Syrran och Anders fick 8 st. solcellslampor som de kan sätta i gången till ingången sen hittade jag en fåtölj som jag bara måste köpa till Jonis. När vi kom dit så va det fullt upp med att packa upp och det höll vi på med fram till kl va närmare 21:30, men vi hade uppehåll medans vi käka, fika annars höll alla på med att packa upp och fixa på tomten. Jag tog några kort på alla rummen men som sagt vi är mitt uppe i att packa upp så det är grejer högt och lågt. I morgon ska jag dit igen, måste ju få skryta lite när det gäller Nova. Hon va lös och kunde gå som hon ville men hon höll sig på tomten hela tiden och de har ju inget staket ännu men ändå stannade hon kvar, 16.5 veckor och är så duktig. 


Bilder!

Övervåningen!

Lekrum


Badrum/bastu

 

Gästrum!

 

Datarum/arbetsrum!


Nerevåning!

Kök!

 

Hall!

 

Vardagsrum!

 

Masterbedroom!

 

Jonathans rum!

 

Badrum!

 

Sen har de tvättstuga och en stor tomt. Mer kort kommer men fan vad mysig det är hemma hos dem, men sen håller jag med syrran om att vissa saker måste fixas. Tex, tapeter, målning toa sittsar , altanen, buskar, mm.

 

All kärlek till er!

 


Lördagen den 27/6-09


Hej hej!

I dag så gjorde vi oss klara och så tog vi Nova och åkte till Joberg, det va dragrace och skit kul. Men de gjorde en ordentlig miss, vi va där vid 11 tiden och de körde ca tre bilar sen skulle de ha 30 minuters uppehåll men det slutade med 3 timmars uppehåll. Banan va paj så de fick flytta hela starten längre fram och de visste redan på fredagen att den va paj men valde ändå att köra på den på lördagen. Vi satt i solen och det blåste nästan ingenting så jag smörjde in Henke i solskydds kräm flera gånger men hade aldrig tanken på att jag skulle behöva någon för ag har aldrig bränt mig på solen förut. Nova låg under paraplyet som vi borrade ner i marken och hon njöt av att vara ute en hel dag, när kl va 15 så började dom köra igen och då va det först mc sen bilar och även TD. Nova reagerade inte ens på det höga ljudet så det va skönt, när vi sedan åkte hem vid 16:30 tiden så va vi helt slut och hungriga. Vi åkte till Ibbes och köpte kyckling sallad och sen hem käka och så tänkte vi lägga oss och vila men vi vaknade inte förens vid 20 tiden, vi gjorde oss klara tog ut Nova och sen åkte vi ner på festivalen som är i stan. Vi kollade runt lite och sen åkte vi hem igen för att kolla på film, vi somnade vid 04:00 tiden.

 

Dagens bilder!

Innan bilarna satte igång!

Danne och Zebbe!

 

Henkes lille bror Micke och storebror Daniel!

 

Nova njuter!

 

 

Nu har de börjat köra !

Nova är ganska trött av värmen!

 

Nu har solen tagit hårt på oss

 

All kärlek till er!

 

 


Michael Jackson

Kungen av POP har trillat av pinnen, det kom som en chock när jag fick höra det av Sandra i går natt men samtidigt så kunde man nästan föreställa sig att det skulle hända för han hade ju mycke konstigheter för sig. Jag har aldrig varit så förtjust i hans musik men visst måste även jag hålla med om att han hade ju några låtar som blev favoriter. Jag sörjer med er som är hans fan..Tessan jag kan tänka mig att du är ledsen för du avgudade ju honom, Ett ljus ska brinna för dig Michael Jackson du blev 50 år gammal och du har haft ett tufft liv men nu kan du vila i frid .



Michael Jackson




Allt medan ...

Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag.
Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång.
Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.
Du kommer att gräla med din bästa vän.
Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.
Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.
Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.
Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova.
Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner.
Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig.
Vänta på honom som säger till alla sina vänner: ' Det är hon... '




Vintips inför sommaren‏!

Först och främst skiljer man mellan röda och vita viner:

Lättast skiljer man dessa båda vintyper från varandra om man skvalpar ut en skvätt på en vit bordduk. Det vin, som lämnar en lila fläck efter sig, är ett rödvin.
Riktiga kännare kan på bara smaken avgöra om vinet är vitt eller rött.
De vita vinerna smakar i regel ättika medan de röda smakar stämpelfärg.
Man kan alltså genom att suga på en vanlig kontorsstämpel och sedan
jämföra smaken med ett vin, konstatera om detta är rött eller inte.

Till fiskrätter, såsom fiskbullar och matjessill föredrar de flesta vitt vin, medan man till kötträtter såsom falukorv och sylta bör ta ett rött vin.

Portvin är ett vin som man serverar i porten. Har man inte någon port, kan man bjuda på det i trappuppgången eller i hissen.  

När man serverar torra viner bör man se till att det inte är tvärdrag eller att någon av gästerna råkar nysa, ty i sådana fall dammar vinet omkring i lägenheten. När man serverar ett torrt vin är det därför lämpligt att ha en dammsugare i beredskap.

Om man själv ska bära hem sina flaskor från systembolaget gör man klokt i att köpa ett lättvin, så man inte får för mycket att kånka på.
Till vilt bör man välja något vildvin, medan man till grillat och annat vidbränt kött serverar brännvin. Renstek sköljer man ner med renat.


Saker som är svåra att säga när du druckit för mycket vin:
 
- Oöverträffat
- Innovativt
- Preliminärt
- Kvastskaft


Saker som är väldigt svåra att säga när du druckit för mycket vin:

- Västkustskt
- Konstitutionerad
- Substantiera
- Tillvägagångssätt


Saker som är i stort sett omöjliga att säga när du druckit alldeles för mycket vin:

- Tack, men jag vill inte ha sex.
- Nej, ingen mer sprit för min del.
- Ledsen, du är inte riktigt min typ.


Lycka till med vindrickandet i sommar!





Torsdagen den 25/6-09

Hej hej!

I dag har vi tagit det ganska lugnt, det har först varit frissan och sen systemet och när vi kom hem så kastade vi in tvätten och så la vi oss och kollade på änglar och demoner. Den va riktigt bra men ettan va bättre må jag säga, när det va klart så bloggade jag lite och kollade runt på nätet sen väckte jag Henke och så gjorde vi oss klara för att åka hem till Sofia och Gugge på fest. Som vanligt så charmade Nova alla som va där och det va skit kul vi fick god mat och sen va det massa alkohol. De drog ner på stan vid 23 tiden och då tog jag, Henke och Nova en promenad hem. När vi kom hem så satte jag mig framför datorn och Henke la sig i soffan för han är aprak= stup full. Vi har anmält oss på lägenheter för vi vill ha större och nu ska jag packa upp tvätten och sen är det sängen. Natti natti!

 

Dagens bilder!

 

Nu blev det kallt så vi flyttar in på balkongen/alltanen!

 

På väg hem!

Stackars Nova är helt mygg biten, det blev hon uppe i hälsingland!

 

All kärlek till er!


Onsdagen den 24/6-09

Hej hej!

I dag har det varit en kanon dag, när jag vaknade så fixade jag lite med a-kassan och sen rensade lite i min garderob. Sen gjorde vi oss klara och åkte till affären för att posta brev och även hämta mina förstoringar som jag beställt, när vi va klara med det så åkte vi i väg för att kolla på däck till Nisse men snubben hade bara två och Henke vill ju ha fyra stycken. Sen åkte vi till Ibbes och köpte en kycklingsallad och sen va det raka vägen till Malmaberg där vi mötte upp Matilda med barn och hund. Signe och Nova fick leka för fullt medans vi sagt och käka och snacka det va trevligt, när kl va närmare 17:30 så åkte vi till Eriksborgs apotek och hämtade ut mina p-piller sen va det raka vägen till valp kursen men vi va först på plats så vi la ut filten och la oss men fan vad mycket pollen det va från träden. Det va helt vitt nedanför träden, det såg nästan ut som snö och gräsmattan va full den med. När vi va klara så åkte vi hem med Nova och så gjorde vi oss klara sen drog vi ner på stan för att kolla på bio. Vi tittade på Transformers: Revenge of the Fallen och jag må ju säga fan vilken bra film, tycker man om ettan så garanterar jag er att ni kommer att gilla den här. Det va skratt och tårar samt massa spänning, när filmen va klar så åkte vi till Vicksäng och mötte upp Matilda för hon skulle ha Kiras gamla bur. Det va så patetiskt när vi stod där och pratade så gick Signe lös och nosa då kom det ett svarting par antagligen arabtalande, killen skulle visa sig tuff för sin tjej och gå mellan oss där Signe stod medans tjejen ropade på oss och ville att vi skulle hålla fast hunden. Då stod hon ändå ca 6 meter ifrån oss och skulle inte ens till vårt håll men men vissa är ju rädda för hundar men de behöver ju inte spela coola för att impa…Sen åkte vi hem och då va det nästan raka vägen i säng.


Dagens bilder!

Tristan och Matilda!

 

Liam och Henke!

 

 

Hundarna och ungarna leker för fullt!

 

Valpkursen!

Som ni ser massa pollen!

 

Henke lär Nova fot!

 

Filmen vi såg!


All kärlek till er!


Tisdagen den 23/6-09

Hej hej!

I dag så har jag och Henke varit barnvakt åt Alexandra och det har gått super bra. Vi åkte till finnsjö för att bada men efter 10 minuter så skar sig Alex på ett vass som hon skulle ha som fiskespö så vi åkte hem igen. Vi har skrattat massor och sen har Alex förtrollat Henke flera gånger, han fick vara allt från ett timmerhus i skogen till en groda. När vi busat, solat och lekt så ställde jag och Alex oss för att göra pankaks smet och sen pankakor. När de va klara så sa Alex att hon va hungrig så då satte vi oss och käka sen frågade hon efter sin mamma och mommo=mormor.  Kjell kom hem vid 17 tiden och så tog det ytterligare 1.5 timme innan faster kom hem. De va med Alex en stund och jag packade lite under tiden, Alex kom upp och hjälpte mig packa men hon va noga med att säga att vi inte fick åka ännu. Jag lovade henne att vi inte skulle åka förens hon somnade, vi satt och snackade lite sen hoppade jag in i duschen. När vi va klara så tog vi en kvälls fika ute på altanen och så pratade vi för fullt sen tog vi och åkte strax före 21:00 vi va framme kl 24:00 så då va det raka vägen i säng.

 

Dagens bilder!

 

















Nu är vi barnvackt!









Hemma igen!












All kärlek till er!


Måndagen den 22/6-09

Hej hej!
I dag har det varit mycket, när vi klev upp så tog jag ett glas mjölk och så gick jag ut och rökte sen när jag kom in så va Karin och Hillo nere så de började baka.  Sen gick Hillo upp och väckte Alex och så hjälpte båda två till att baka, jag satte mig framför datorn medans Henke gick och gjorde sig klar för att åka till gammel stugan och fixa veden. Jag och Karin stog och "passade" på postbilen för vi skulle posta brev, medans vi väntade så kom Karing med nybakat bröd till mig och ungarna. Sen tog jag hand om ungarna medans Karin va uppe och jobbade lite, sen när hon kom in så hängde jag upp tvätten och sen hoppade jag in i duschen när jag va klar så kom Henke hem från skolan och då käkade dom medans jag gick och la mig en stund. Sen kom Henke upp med Nova så hon skulle få lite lugn och ro och tro mig hon va helt slut hon slocknade direkt och jag passade på att sova lite till medans Henke duschade. När han va klar så åkte han och jag till Ljusdal för att gå in på Dollar Store och handla lite notan slutade på 600 kr, det va allt från frukostskålar till hundleksaker och ramar. Sen när vi skulle hem så stannade vi till vid Korskrogen för att köpa ägg sen kom vi hem och jag fick köra en lite bit i dag med det va jätte kul. När vi kom hem så va det dax för mat och så kom Kjell hem, vi käkade och sen åkte jag och Karin till gammelskolan för att trava upp all ved som killarna hade kapat under dagen. Självklart så körde jag till skolan och hem därifrån det va kul men sammtidigt läskigt för på dit vägen så hadde jag en buss bakom mig och tillbaks en bil men det gick bra. Nu har jag duschat och ska sätta mig framför tv ochkolla på film.

Dagens bilder!


God morgon min sköna!


Mat dax!











Dax att fixa veden!

FÖRE!




EFTER!



Nu har vi kommit tillbaks!


En trött och sönderbiten Nova!














Kom kusin för att hämta dottern!





Deras yngsta lilla Piggy!







All kärlek till er där ute!


Söndagen den 21/6-09

Hej Hej!
I dag så åkte Maria,Kim och Svante hem för att jobba medans vi fick ha kvar Alexsandra och Izze. När klockan va närmare 15:30 så kom Daniela med fru och barn. Vi käkade surströmming och sen fikade vi, när vi va klara med det så satt vi mäst och pratade sen tog jag och Henke bilen och så fick jag köra en stund. Det va jätte kul jag fick göra u-sväng och sedan parkera mellan två bilar sedan körde jag massa på landsvägen och det gick kanon...Ska köra llite mer i dag med, det roligaste va att jag vexlade ner automatiskt utan att tänka när jag skulle sackta ner och köra sakta efter en sväng, Fick massa berömma av Henke, sen när vi kom hem så visade det sig att Hillo skulle sova här så det va två livliga tjejer men det gick kalas fint, sen satt vi mässt och snacka lite innan vi började kolla på tv, nu är det läggdax ha det gött så höres vi.

Dagens bilder!


Alex sjunger för oss!


Frukost för alla, kl är ca 08:00

Bilder Kim tog i dag!
















Söta Nova och Alex!
De två sötaste tjejerna i världen!

















Bilder som 3 åriga Alexandra har tagit!



Själv porträtt!


Jarras!


Kim och Artemix!



Nu har de åkt så nu är det bara vi tre kvar!























Kusin Daniel håller på med sin bikupa!







Dags för surströmming!






Jäser efter mat och fika!









Kusinerna badar ihop i baljan!
Hildur och Alex



Nova är helt slut efter allt bus!

All kärlek till er!


Lördagen den 20/6-09

Hej hej!
I dag så vaknade jag vid 12 tiden och Henke valde att ligga kvar, han va ju lite bakis så han ville inte upp ännu. När jag kom ner så snackade jag och Karin ett tag om gårdagen sen komMaria och gänget och då va det dax för lunch så jag väckte Henke. Vi käka rabarberkräm och macka sen vilade grabbarna medans vi tjejer gick ut och satte oss i solen, Kim knäppte massa kort på hundarna och jag må då säga JÄKLAR vad bra hon är på att få fram fina bilder på hundarna. Sen blev det ganska kallt så vi gick in och satte oss i soffan och pratade lite jag och Karin åkte i väg för att handla lite på Delins och sen kom vi hem för att fixa mat och paj. Jag fick hjälp av Alex och det va ju kul :) sen va det mer vänta innan maten va klar. När vi sedan hade käkat så kom Kim på att hennes mobil va borta så hon och jag gick ut och letade men jag kollade tydligen inte så bra för efter att hon och Maria hade cyklat iväg så hittade dom mobilen vid gräsmattan där bilarna är. Vi kolade lite på tv och sen va det fika dax med rabarberpaj som jag och Alex hade gjort och det va jätte gått, sen har vi bara tagit det lungt och inte gjort så mycket mer. Jag och Henke tog Nova och Izze på en promenad till skogen men när vi gått in en bit blev vi tvugna att vända för det va så jäkla mycket mygg. Nu är det sov dax om man ska orka dagen i morgon. ha det gott allihoppa!

Dagens bilder!


Kim leker med hundarna!


Bilder Kim har tagit!



































Det här är några av bilderna Kim har tagit. Hon är 12 år gammal och redan så grymt duktig på att ta kort...

Dags för tv!




Världens sötaste lill tjej Alexandra!









Mat dax!



Alex väntar på att maten ska bli klar!


Mumsigt värre!


Nu är det natter!










All kärlek till er!


Fredagen den 19/6-09

Hej hej!
I dag så ska vi på trav med min kusin Maria och då ska Izze och Nova följa med så det kommer bli intresant och se hur hon reagerar på hästarna. Men som sagt det är ju bara bra att hon får prova nya saker, jag och Nova gick upp halv 7 i dag och då va det ut och kissa och sen busa med Izze. Hon höll på att busa så mycket att hon inte märkte att det regnade men efter en stund så blev det för mycket tegn för henne så då sprang hon in. De sa på radion i går att det kommer regna massor här uppe i dag men sen ska det vara 25 grader varmt i ca en vecka frammåt och det låter kanon tycker jag. Nej nu ska jag göra mig klar för vi ska åkasnart men jag återkommer senare med vad som hänt under dagen och hur det gick på travet för Nova. Ha det så bra undertiden och GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA DÄR UTE!

Hej hej nu är jag tillbaks!
Vi va på trav och det va skitkul men fan va stora hestarna är igentligen, Maria och svante hade en hest som skulle springa och det gick väll så där för den.  Jag satt uppe vid stallen och såg alla hästar som kom in och ut från stallen, min farbror Kjell spelade på hästarna medans Karin va med Kim och Alexandra. Nova tyckte hästarna va läskiga men samtidigt så va hon nyfiken, när vi kom hem vid  17:30 så hade Allan och Anita redan börjat med maten. Vi satte oss och käka sen kom Ida och hämtade oss när kl va närmare 20:00, när vi kom dit så va Gerd och Nils-Erik där samt Idas kille/sambo Johan. Vi satt och snacka massa och hade jätte trevligt sen eter en stund så åkte de hem och då va det bara vi och Ida med sambo kvar, det tog inte lång stund tills det brjade droppa in folk och vi satt och snacka och drack för fullt. Nova hittade sin nya kärlek det va en av Johans kompisar, de satt och gosa för fullt. När klockan va närmare 02:30 så åkte vi hem det va en polare till dem som körde oss och när vi kom hem så slocknade vi alla tre direkt.


Dagens bilder!


Middagen !

Lilla Nova sitter och tigger!


Henke dricker Öl och snabbs!


Allan och Anita!


Nu får Nova vara med! Gosar med husse.


Nu är det Kjells tur. Han matar henne med pankaka.




Festar hos sysslingen Ida och sambon Johan!


Johan och Ida


Bjöds på massa gott tilltugg!

Nu börjar festen!












All kärlek till er!



Torsdagen den 18/6-09

Hej hej!
I dag va det sissta dagen på jobbet på ett tag, K gjordes sklar sen åkte han till Oxelesund och där ska han vara seraten av sommaren. Jag och Sandra S donade för fullt så allt skulle vara klart tills han åker sen så gick jag till Arbetsförmedlingen när jag slutade och skrev in mig så nu ska allt klaffa inför A-kassan. När jag va klar med det så gick jag och köpte halsband och sen solskydd till Henke, sen gick jag och köpte mackor så åkte jag hem för att äta frukost med Henke. När vi va klara så la jag mig i soffa och kollade på mina serier som vi spelat in medans jag jobbat, sen va det bara att pack och göra sig klar och sen åkte vi till ICA Ettan och hämtade ut våra ljus saker som vi lämnade av hos Sandra L för syrran va inte hemma. Sen lämnade vi tidsrapporter på bolaget och sen åkte vi mot hälsingland men när vi kommit en bit på Sala vägen så märkte vi att vi glömt Novas medisin så då va det bara att vända.  När vi hämtat den så åkte vi iväg och och nästa ställe som vi stannade på va Gävle, där käkade vi och så fick Nova ut och sträcka på benen men hon ville inte göra av sig så vi fortsatte resan upp. När vi kom till Järvsö så fick hon gå ut och kissa och det gjorde hon den här gången, sen fortsatte våran resa. Vi va framme i Näsberg som ligger ca 4 mil från Ljusdal kl 21:00, Nova hoppade ut ur bilen och såg Izze och då blev det full fart . Hon blev så otroligt glad och de lekte för fullt, det va fullt hus hemma hos min faster och farbror. Min kusin Maria va här med hunden Izze, döttrarna Kim och Alexandra sen va Allan och Anita även här. Allan och Anita är faster och farbror till mina kusiner, vi fika och snacka massor sen lekte barnen med Nova så gott de kunde för Nova va ju mässt intreserad av Izze. Vi gick och la oss vid 24:00 tiden !

Dagens bilder!


I går så drack K två snappsar innan sängen ropade på honom!



Idag på jobbet!


K är klar för resan!


Köket är städat och klart!


En trött Jessica!

Hälsingland!


Nova va överlycklig när hon träffade Izze igen!


På bild:
Faster Karin
Kusins plastdotter Kim
Farbrors syster Anita
Kusin Maria


Alla är glada att träffa lilla Nova!



Kvälls fika
På bild:
Karin, Maria och Izze


All kärlek till er där ute






Onsdagen den 17/6-09

Hej alla glada!
I dag har det varit kanon väder hela dagen och det va på tiden tycker jag..ler..När jag kom hem från jobbet vid 9 tiden så gick jag ut med Nova sen gjorde jag frukost till mig och Henke. Han fick frukost på sängen medans jag och Nova va ute i vardagsrummet och käka på varsit håll, Henke har varit liggandes hela dagen för han mår inte så bra. Jag tjafsade i telefonen med en polare om en helt onödig sak men som alltid så är det alltid andras fel och aldrig hennes men ärligt bryr jag mig "NEJ" jag pallar inte. Jag har mina vänner på det torra som jag litar på och umgås med så mer än det behöver jag inte sen om man blir tvungen att umgås med vissa det kan man inte göra så mycket med men som sagt skiter i villket. Jag tvättade och fixade lite sen gick jag och Nova hem till syrran där det är full gång med packning så jag hjälpte till lite innan Tilde kom förbi och då gick vi till pizzerian och handlade sen satt vi alla hemma hos syrran och käka. När kl närmade sig 18 så tog jag och Anders och lassade in våran tvättmaskin i hans bil så körde han den till vårat garage där vi mötte upp Henke. De bar in maskinen sen¨åkte vi till valpkursen och Tilde följde med, när vi hållt på ett tag så kom Annica och hämtade Tilde sen efter valpkusen så åkte vi hem till Sofia med A-kassepapper och madrasser som hon ska låna till nästa vecka. Vi pratade lite sen åkte jag till jobbet och när jag kom så va Magnus här det är K-s bror så vi pratade lite och så hjälpte jag honom att bära ner kartonger till sin bil. Jag har snackat lite med K som är på strålande humör i dag och det är kul. Ja det är sissta dagen för mig här på väldigt länge nu, börjar jobba den 1/8 och det är ju ett tag fram till dess så vi får se vad sommaren har att erbjuda i år. Ja jusst det Jonathan fick åka till akuten i går på natten för han hade fått i sig rengöringsmedel när han va hemma hos min mamma, men de såg inge so va onormalt eller dåligt på honom så de ville att han skulle komma tillbaks i morse så de va ju bara för syrran att väcka honom och det va inte så lätt. han va tydligen jätte trött och ville inte alls vara vaken men de kom dit och samma i dag de har inte sätt något så det är ju bra. Nu slipper man oroa sig för honom, ha det nu bässt så höres vi!


Dagens bilder!

I morse på jobbet


En glad K


En glad Sofia! Sista dagen för henne på länge!



En trött men glad Jessica/ mig. Sofia lyckas alltid få mig att skratta!




På jobbet nu på kvällen!


K-s balkong!



Soligt och fint är det ute!



Utsickten från hans balkong!



K kollar på fotboll!



Jag håller på med datorn!


Kärlek till er alla där ute!




Tisdagen den 16/6-09

Hej hej!
I dag så åkte jag hem och hämtade Nova för Henke skulle till garaget och jag gick över till syrran för att käka frukost och umgås med syskonbarnen. Vi snackade massa om allt och inget sen la jag mig i soffan och det va ju mindre bra eftersom jag redan va trött och inte blev man mindre trött av det. Jag och Nova gick hem vid 10 tiden och då mötte vi Henke i dörren, han ville att jag skulle följa med så jag hoppade in i duschen sen åkte vi. Vi va där en stund sen skulle vi iväg och käka men det va så varmt i bilen och jag vägrade lämna Nova i bilen så vi åkte hem igen. Jag la mig i soffan och sen käkade jag lite nudlar sen kom syrran med barn förbi och en liten stund efter så kom Sandra L med sonen William förbi. Henke gick över till sin lille bror. Vi satt och fika med te/kaffe , jordgubbar och bullar, ungarna och Nova hade kul med varandra sen vid halv 4 så gick de hem och jag passade på att ränsa min garderob undertiden jag väntade på att Henke skulle komma. När han kom så åkte vi till mitt jobb och hämtade min jacka sen hämtade vi våran diskmaskin från syrran och så skulle vi lämna den till Sara men hon va inte hemma så de kom och hämtade den hos oss när de kom från landet. Men jag missade dem helt för jag låg och sov, när jag vaknade så åkte vi till IBBES och hämtade mat sen åkte jag till jobbet och nu är jag här. ses i morgon!


Om ni undrar varför alla bilder på Celine är borta så är det på mammans begäran!


Dagens bilder!

Hemma hos syrran!


Syrran och Mathias!


Sötisen!

Min älskling!



Nova sitter och håller Jonis sällskap!



Mathias leker också med Jonis saker!


Hemma hos mig!


Jonathan sov när de kom!



Mathias använder min pall som rulator! Ha ha ha!










Nu har Jonathan vaknat!






Sandra L  och William!






Jonis har ätit  jordgubbar!



Nu har Nova slocknat i sin bädd. Hon älskar den nya sängen.


Nu är jag helt slut så nu ska jag lägga mig och vila en stund!



Kärlek till er alla där ute!


Måndagen den 15/6-09

Hej alla glada!
I dag när jag vaknade så va det massa ringande för mig gällande a-kassan och sen så ringde syrran så jag gjorde mig klar och tog bussen ner till stan där jag mötte upp syrran, Maria, Linda och kusin Johanna med diverse barn. De satt på Mc Donalds och käka när de va klara så gick vi till leksaksafären och jag köpte lite bilar till Jonis och en transformens. Sen gick vi till sysstrarna etiksson och fika och sen efter det så gick vi alla till Lindex och sen vidare till Cubus, syrran och Linda stack medans jag gick till fontänen som ligger på vägen till stadsparken och där väntade jag på att Henke skulle komma och hämta upp mig. När han kom så åkte vi till Eriksborg och jag köpte två par skor och sen in på billiga Nisse och handla massa saker till Nova. Fan snacka om att hon är bortskämd...ha ha ha ... Men som sagt det är ju våran lilla bäbis så det är inte mer än rätt att hon blir bortskämd. Grisen blev genast hennes nya fovorit leksak och hennes nya säng älskar hon, ha ha den är så feminin så Henke vägrade bära den. Nu är jag på jobbet och det suger värre än vanligt, K är så otroligt sur och jag vet inte varför han har varit så sens jag kom men han vill inte prata om det så då får det väll vara då. Själv har jag kollat på dokumentärer på kanall 8 om läkare som mördar folk och skadar dem på olika sätt. Nu ska jag snart lägga surkajan så blir det natti natti för mig med.. Ha det bässt nu!

Dagens bilder!


Världens sötaste lilla tjej/tik!

Dagens inköp!


Till Nova!
En ny säng
En gris som låter
En filt med plast underlag
Ett feste till långkoppel
Två tennis bollar


Nova älskar sin nya säng!



Till mig!
Ett par byxor. Syrran kallar dem Alladin byxor
En topp
Två par skor. Ett par finskor och ett par promenad skor


På jobbet trött som "PIP"!





All kärlek till er där ute!

Söndagen den 14/6-09

Hej hej!

I dag har det varit segt men mest pågrund av det trista vädret, vi har kollat på film hela dagen men så mot kvällskvisten så gick jag och Nova till syrran och snackade lite sen kom Henke och hämtade oss så åkte vi till Mc Donalds och handlade med hem till syrran så fick hon tre glas för man köpte plus meny. Vi käka och snacka lite sen åkte vi hem och nu har Henke och Nova gått och lagt sig så jag ska kasta mig in i duschen sen sova. Ha det bäst nu!

 

Harmoni!


Lördagen den 13/6-09

Hej hej!

I dag så va jag och Nova iväg till jobbet på middag, det va jag, Sofia, K, Linda och Patrik som va där och käka och det bjöds på kött med potatissallad, sallad och sås. Det va så otroligt gått och mätt blev man, Nova sprang omkring med sitt ben och en stund så lekte hon med K. Henke hämtade upp mig och Nova för vi skulle ut till Hälla och handla kläder som jag kunde ha på mig på krogen men. Vi körde hem Linda och sen åkte vi men självklart så såg jag djuraffären och då blev vi ju tvungna att gå in där så det slutade med att Nova fick leksaker för ca 500 kr och sen köpte vi även en ny bur till henne. När vi va klara med det så åkte vi till Hälla och då gick jag in på H & M där köpte jag en kjol, topp, örhänngen och ett halsband. Sen va det raka vägen hem vi la oss i sängen och kollade lite på tv sen käkade vi lite och så kom Mathilda vid 20 tiden så då åkte jag och Mattan och hämtade upp Sofia sen åkte vi hem till Jonna. Vi mötte Hanna när vi kom med bilen så gick vi alla hem till Jonna för att festa, när vi väl skulle gå så tappade Jonna suget så hon va hemma medans vi andra åkte till stan. Vi parkerade inne i Arosian och så gick vi till Pluto, jag, Mathilda och Sofia gick därifrån vid 00:30 för vi hade tråkigt. Sofia tog taxi hem medans jag och Mathilda gick till Saffets och käkade lite, sen skulle vi gå till bilen och märkte att vi inte kommer in. Då visade det sig att de stängde kl 24:00 så jag ringde Henke så kom han och hämtade oss. Vi körde hem Mathilda och sen åkte vi hem, när vi kom hem så satte vi oss och kollade på en film men så somnade vi båda två. Jag väckte Henke vid 04 tiden så gick vi och la oss i sängen och sov.

 

Dagens bilder!

Hemma hos K!

K vill leka med Nova!

 

Sofia lagar maten!

 

K och Nova gosar ute på balkongen!

 

Linda och Nova!

 

Nu är det matdax!

Linda, K , Patrik

 

 

Hemma hos Jonna!

Jag och min vår allas Sofia!

 

Hanna!

 

Jonna!

 

Mathilda!

 

Jag och våran allas Sofia!

 

Kärlek till er alla där ute!


Fredagen den 12/6-09 del 2

Hej nu är jag tillbaks!

När jag slutade så åkte jag hem till Sandra S och Micke för Henke va där, och att ta Nova till bussen det va inte lätt må jag säga för det regnade ju när jag slutade kl 14. Nova hatar regn och ville inte gå men till sist så kom vi fram till bussen och så åkte vi hem mot dem. När vi kom dit så gick jag och Sandra S ut och rökte och sedan kollade jag på kläder som hon skulle göra sig av med, jag hittade lite som jag ville ha och när vi va klara med det så va det dags att gå ner till tvättstugan så jag följde med henne. Sen va det dags för oss att åka för jag ska ju till frissan, när vi kom dit så va Norai upptagen med en kund och sen va det min tur. Norai pratade massor och samtidigt så höll hon på med mitt hår, när jag skulle sitta med vettskorna i håret så tog hon och klippte Henke. Sen gick hon tillbaks till mig och fortsatte, mitt hår va klart kl 18:40 och då åkte vi till IBBES och köpte mat för vi va utsvultna. Nu ska jag lägga mig en stund för jag är jätte trött. Ha det bäst nu!

 

Dagens bilder!

Mitt hår!

 

 

 

Henke lekte med Nova och då gick det så här!

 

All kärlek till er!


Fredagen den 12/6-09

Hej alla glada!
I dag har jag jobbat fram till kl 10 då kom Henke och Sandra S och hämtade ig, vi skulle på möte på kontoret. När det va klart så åkte jag tillbaks till jobbet där Shara va istället för mig och nu byttes vi av. Nova fick följa med eftersom det bara är 2.5 timmar innan jag slutar. Sen klockan 15:30 så ska jag till frissan och permanenta mitt hår så det ska bli intresant. Ses mer i kväll kram kram så länge.



Dagens bilder!


Nova ligger på Kiras gammla täcke!


Två sumntutor!


Nu har den ena vaknat.

Kommer mer om kvällen dagen senare och även bilder på mitt nya hår..kram kram så länge

Torsdagen den 11/6-09

Hej hopp pille snopp!
I dag har det varit en jobbig dag, jag har spytt och varit dålig hela natten så jag blev tvungen att ta in Sandra M och Shara i dag. De delade på mitt pass som va 7-16 för Shara jobbade på ett annat ställe och sedan kom hon till K, Jag vaknade till vid 13 tiden och då satte jag mig på balkongen och tog lite samtal sedan la jag ig i soffan igen och somnade. Vid 18:30 tiden så vaknade jag igen och då gjorde jag mig klar så tog jag ,Henke och Nova oss en långpromenad så jag skulle få lite luft i mig. Sedan gick vi över till syrran på en kopp kaffe och te med lite prat till. . . ha ha ha. Sedan va det raka vägen till IBBES för att få i sig lite bakis mat medans man kollade på tv. Vi fick se att det va massa vatten på golvet vid handfatet och såg då att rören under diskbänken läckte. Det va bara att torka och sedan när vi äntligen va klara så satte vi oss vid tv igen och sen vid 01:00 så somnade vi.

Dagens bilder!


En underbar liten Nova ligger neranför matte!


Mitt älskade syskonbarn Jonathan du är mitt liv!


All kärlek till er!

Onsdagen den 10/6-09

Ha ha vad har hänt i dag då???? Jo det va först jobb från 07-16 sedan så va det till afären för att inhandla mat till fästen som vi ska ha hos brukaren och sedan jäckta hem så man skulle hinna göra sig klar till 17:30. Sofia kom vid 16:45 och då va hon så otroligt fin, vi satt på balkongen och rökte sedan hoppade jag in i duschen för att göra mig klar. Vi drack lite medans jag höll på och sen körde Henke oss till Siggma torgen, när vi kom dit så stod redan bussen där och det hade kommit lite folk. Jag och Fia lotta tog oss en varsin cigg och sen satte vi oss längst fram i bussen och började kackla på som vanligt. När bussen äntligen nådde sitt mål som va Västerkvarn så gick alla ur och vi tog oss en cigg innan vi fick skynda oss till toan. Sen va det samling och då fick vi en alkoholfri välkomsdrink och sedan va det lite mingel innan vi skulle ha femkamp. Vi delades upp i fem olika lag och sen satte kampen igång, det va kul som sjutton och man fick lite kontackt med de adra assistenterna innom företaget. Jag och Fia gick ut och rökte där mot slutet och sen kom även Carolina och satte sig en snabbis. Vi pratade för fullt och sen va det dax för mat, det va Italienskt tema på maten så det va bara att äta och se glad ut. Medans vi käkade så fick vi sjunga lite och sen va det nummer utdelning, vi fick alla en varsin sak beroende på vad det va för nummer som vi hade på våran plats. Jag vann ett fiskespö och Sofia en tändare men jag bytte mitt spö mot en grytlapp som liknade grodan körmit. Sen festade vi alla vidare och när klockan va 23:25 så gick vi till bussen som stod och väntade på oss. Nu va vi på väg hem mot civilisationen igen fulla och glada hela bunten. Det va en kanon kväll tack till allt som va där och speciellt till min Sofia , Aroskooperativet och alla andra som hade med festen att göra..

Bilder från dagen!


Sofia och jag på bussen till Västerkvarn!



Sofia och hennes lag spelar något!

Jag och Sussane!



Sussane, Sofia och jag!

Nu är det matdax!











Min favorit Sofia!





















Så fick man en ros av Sofia!







De flesta va ute och rökte och snacka på altanen!





Sussane med sina Choklad cigg! De är riktiga cigg men slickar man sig om läpparna efteråt så smakar det choklad!




Ha Ha Ha så dragen hon är!


Ja du jag är bra dragen jag med!


Håkan!


Sussana och Håkan!



Marik!






Håkan och  oskyldiga Peter!







Så onykter Hi hi hi hi!





Fick för mig att jag skulle knäppa kort på vägen så här har ni den!



En full Jessica somnade på soffan med Nova på sig!





All kärlek till er där ute!





Tisaden den 9/6-09

Hej hej!

I dag så åkte vi till Östra holmen med syrrans ungar, jag hade helt glömt bort att jag är åksjuk så jag började genast må illa när vi gick in i båten. Vi ville se så vi satte oss längst fram och ute så klart, det blev ju svinkallt när båten började åka iväg så jag satte på Nova hennes tröja och sen efter en liten stund så lyfte jag upp henne och linda in ett lakan för hon frös så mycket. När vi väl kom fram så va det jätte varmt och skönt men fy fan vad mygg måste jag säga så där har jag ett plus att jag är rökare . Myggen vill ju inte komma till mig när jag röker så man hade en cigg i handen så gott som hela tiden, vi grillade korv med bröd och drack saft det va mysigt. Nova sprang omkring med lina för det va massa svartskallar på ön så jag tänkte vara lite snäll och ha henne kopplad för de är oftast rädd för hundar. När de äntligen lämnade ön så kunde jag släppa Nova och hon sprang för fullt fram och tillbaks på stranden medans Jonathan lekte med hinken och spaden. Sen satt vi mest och väntade på att båten skulle komma så vi fick åka tillbaks till sivelisationen där det inte är nå mygg. När båten kom vid 15:25 så satte vi oss inne för vi ville slippa kylan, jag och syrran fjantade oss när vi knäppte kort och hade kul medans Ottosson läste tidningen. När vi skulle i land så körde båten fel så han körde ut från hamnen två gånger innan han kom in rätt. Henke hämtade upp mig så åkte vi och köpte lite fika som jag skulle ha med till Ljus partyt i kväll. När vi kom hem så somnade jag på sängen och Henke på soffan jag vaknade vid halv 18 av att jag fick massa återbud inför partyt . Jag hoppade in i duschen och sen åkte vi och hämtade upp syrran som va hos mamma, sen va det raka vägen hem till Maria. När vi kom dit så va Madde redan där och även Marita som har partyt, vi lyssnade och kollade i katalogen så va det dags för beställning och det beställdes må jag säga. När jag va klar så fixade jag fikat och så gick vi rökare ner och tog oss en gift pinne. När vi va klara så käkade vi och snackade för fullt sen hämtade Henke upp oss och så körde vi syrran till mamma igen för hon skulle hämta Jonis där. Jag och Nova tog henne sällskap och då mötte vi självklart Berit med ägare på vägen, det är en fin och muskulös Steffe tik på ca 1.5 år vi pratade och sen gick vi. När jag kom hem så kollade jag lite på tv sen va det dags att ta ut Nova och då gick jag över till Sandra S för jag skulle kolla om jag ville ha nå kläder av henne för hon rensade sin garderob. Jag tog mig lite jackor och västar sen tog vi en cigg och snackade lite om allt och inget och sen gick jag och Nova hem. Nu har jag suttit vid datorn ett tag så nu kastar jag mig i säng för i morgon är det jobb som gäller..


Dagens bilder!

Jonis ska vinka av boten!

 

Utsikten!

 

Påväg hem!

 

Hos Maria!

 

Fika dax!

 

Kärlek till er alla!

 

 


Måndagen den 8/6-09

Hej hej!

I dag har det inte varit så mycket, jag och Nova gick med till dagis i morse och sen följde syrran och Mathias med hem till oss. Vi åt frukost som bestod av vatten melon, banan och diverse te och kaffe, sen satt vi och pratade massa och så va det dags för mat vid 12 tiden. Då käkade vi pyttepanna och ägg med massa chili i och det märktes ju på Henke att han tyckte det va starkt för han började svettas medans jag och syrran tyckte att det va rätt ok.  Novas ögon har runnit i några dagar nu så jag ringde till veterinären och fick tid hos en ögonspecialist som va hos djur doktorn just i dag, vi skulle vara där kl 20:00 så jag gick hem till syrran vid 16 tiden och sen kom Henke och hämtade upp mig och Nova kl 18 så åkte vi hem till Jonna för att kolla in nya lägenheten och då blev vi bjudna på mat. Lägenheten hennes är ju inte stor men den duger när man är själv, men fy fan för mimer och deras standard på lägenheterna . Det är massa stora fett fläckar på tapeterna och de god tjänner dom, det är så äckligt så ,stackars Jonna får tapetsera om där för mimer gör ju inget åt det om det inte är så att hon väljer plusval. Han som bodde i den innan henne har bott där sens 1970 talet och inte gjort om så mimer borde ju fixa tapeterna tycker man ju men inte kan man väll begära det av Västerås största bostads förmedling. När vi varit hos Jonna så åkte vi till Djurdocktorn och då visade det sig att Nova har ögoninflammation men som tur är så är det inte smittsamt och vi fick droppar som vi ska ge henne i 10 dagar så blir det bra. Men vetrinären sa att det är inte helt omöjligt att hon kan få det igen för vissa hundar får det flera gånger när de väl fått det en gång. Sen åkte vi hem och nu är det soffan som gäller.

 

Dagens bilder!

Hemma hos oss!

 

Hemma hos syrran!

Jonathan är ute och rasstar Nova!

 

William!

 

Jag med favvo barnen!

 

Hemma hos Jonna!

Vi blev bjudna på korvstroganoff!

Ni ser fläckarna på väggen!


 

Jonnas lägenhet!

kokvrån!

 

vardagsrum/sovrum


data hörna!

 

Kläkammaren!

 

badrum!

 

Balkong!

 

Hemma igen!

 

Kärlek till er alla!

 

 

 

 


Söndagen den 7/6-09

Hej hej!

I dag va det jobbet från 07-12:30 sen skulle jag och Henke på teori kurs med valpkursen. Linda kom in och jobbade för mig resterande av dagen och Sofia kom hem till oss och va hundvakt medans vi va borta. Tusen tack tjejer för att ni ställde upp, jag tycker att teorin va jätte intressant och skulle aldrig ha velat missa den. När vi va klara vid 17 så åkte vi hem för att hämta Nova och sedan åka till IKEA eller som Jonna kallar det för Mecka. Vi köpte en svart hylla med massa korgar som vi skulle ha i så nu fick man undan lite mer prylar här hemma, så jäkla skönt. Medans vi satte ihop den så lekte Nova med kartongbitarna och pappret. Sen satte vi upp dendär vi ville ha den och som sagt jag trivs med det, Nova har lekt för fullt i dag och sen har hon haft race här hemma som vanligt på kvällarna. Henke klippte hennes klor och sen lekte hon lite till innan hon gick in i sovrummet för att sova, Henke sitter och spelar och jag ska hoppa in i duschen sen blir det sängen för min del. Ha det bäst nu kram kram!

 

Dagens bilder!

 




Henke håller på med hyllan!









Efter, blev ju jätte bra tycker jag!


Blomman fick byta plats men det blev bra det med!


Har hängt upp porträtt på alla vovvarna ute i hallen!


Henke klipper klorna på Nova!



Ligger hon i sovrummet i hennes lilla iglo!


All kärlek till er där ute!


Lördagen den 6/6-09

Hej alla glada!

I dag har jag jobbat från 7-16:30,jag och brukaren fick besök av Jakop det är en liten fågel som tydligen inte är allt för rädd för folk. Han kom in i köket och satte sig på K-s nackstöd och tittade på när han åt sen försökte han komma till mig men då blev det för mycket för mig för jag är nämligen rädd för fåglar.  Sen har vi mublerat om här i vardagsrummet och det blev facktist bra tycker både jag och K.När jag slutade så cyklade jag hem och gjorde mat. Sen har vi bara tagit det helt lugnt här hemma. Jag och Henke va ute med nova på promenad och sen kollade vi på filmen Notorious och jag säger bara det den måste ni se. Man fick tårar i ögonen fan vad bra den va, nu ska vi sova för i morgon är det jobb och sen ska vi på teori kurs med hundtränaren. Natti natti!

För alla er som inte vet vem han är!












Kärlek till er alla!








Fredagen den 5/6-09

Hej alla glada!

I dag har det varit jätte lugnt för min del, det började med att syrran ringde och väckte mig så jag klädde på mig och gick över dit. De skulle åka till hälsingland vid 10 tiden så jag han vara där en liten stund och träffa mina älskade syskonbarn. Jag käkade frukost hos henne och sen va det full rulle för barnen som lekte för fullt. De ska ju flytta och nu har det blivit så att de får flytta tidigare så den 27 så flyttar de in i villan på Skälby. De har kartonger högt och lågt i lägenheten så nu är det trångt, men de ser verkligen fram emot att flytta och jag tycker det ska bli kul för jäklar vad man kan vara där i sommar och bara vara. Jag tog syrrans cykel för jag ska cykla till jobbet i hälgen tänkte jag, det går fortare att komma till jobbet då och sen kan man behöva röra sig lite. När jag kom hem så va vi ut med Nova och sen somnade jag i fåtöljen. Jag har så gott som legat i fåtöljen och sovit hela dagen, har haft så ont i huvudet och varit så otroligt trött. Nu på kvällen så duschade vi sen satte vi fötterna i fotbad med salt från döda havet och sen smörjde vi in dem i lavendel salva. Nu ska vi kolla lite på tv sen är det natti natti för min del för i morgon är det jobba som gäller.

 

Bilder som är tagna i dag!

 


Jonis visar mig vart brandvarnaren är. Han är rädd för den och ville att jag skulle ta på den men det finns ju ingen där och jag når ju inte till taket.


Så fin krans han gjort på öppna förskolan!


Han ville att jag skulle ha Mathias krans på mig men den är ju så liten.


Mina älskade syskonbarn, Mathias och Jonathan


Jonis ville att jag skulle knäppa mer kort på honom och så gjorde han olika grimarser. Ha ha ha




Jag bad honom att le och då gjorde han så här. Hahahaha




Jonathan ville pussas med mamma och då sa han pruta med munnen.


Så leker han med flytt kartongerna precis som vi gjorde när vi va små!




Söta Mathias ska ju vara med!


Som sagt kartonger högt och lågt!






Kanon produkter att ha när man ska ha fotbad!




All kärlek till er där ute!


Konstutställnig tillägnad min faster Karin!

Hej här har jag laggt ut lite tavlor som min faster Karin har målat, hoppas ni tycker de är fina. Själv tycker jag att hon är grym på att måla, hon säljer tavlor om ni är intreserade. Kram på er alla och hoppas ni hittar något ni gillar bland hennes tavlor!

Tavlor målade av Karin Berg!









Favorit nr 1


















Favorit nr 2




















Favorit nr 3






Favorit nr 4











Som sagt jag tror även att man kan beställa tavlor av henne, säga på ett ungefär vad man vill ha så målar hon det.
Jag ska beställa en till sovrumet med svart , blodrött och koppar!


All kärlek till er där ute!




Torsdagen den 4/6-09

Hej alla glada!

I dag har morgonen varit jobbig, jag ringde och pratade med min kusin om hur jag kände för misshandeln på ena hunden som skedde när jag va uppe i hälsingland. Vi hade ett lovande samtal men det känns hårt att behöva säga till honom att man inte accepterar det som hände och att om det händer igen eller om jag hör att något liknade har hänt så gör jag en anmälan på hans fru. Jag vill inte vara elak mot dem eftersom de ställt upp så otroligt mycket för mig och jag älskar min kusin så otroligt mycket. Men jag klarar inte av att se en hund bli behandlad på det visen och det jobbigaste va ju att det va någon som man kände som gjorde det. Jag backar inte en sekund när det gäller att anmäla någon som misshandlar sitt djur men jag trodde aldrig att jag skulle behöva uppleva att någon så nära mig skulle göra det. Jag fick veta att han aldrig sätt det tidigare så därför gör jag ingen anmälan den här gången. Men som sagt inte fler gånger för då blir jag tvungen att bortse från att det är släkt. När vi pratat klart så kändes det lite bättre men på något vis så känns det som att jag har sårat honom och det vill jag absolut inte. Men jag hoppas att han förstår att det inte är för att skada honom utan för att själva saken är oacceptabel.  När vi pratat klar så gjorde jag mig klar och sen åkte vi hem till min mormor för att hälsa på. Vi kokade kaffe och när vi satt och vänta på att kaffet skulle bli klart så kom mormors väninna så hon fick fika med oss. Hon heter också Ingrid som min mormor och hon va super trevlig. Mormor och Ingrid pratade för fullt och det va så kul att se mormor med Ingrid för de hade så trevligt ihop. Nova stormtrivdes med att ligga bredvid mormor och Ingrid, hon somnade och ville inte gärna gå när vi skulle hem. Efter att vi varit där så åkte vi och handlade mat och sen åkte vi förbi företaget så jag sprang in med våra tid rapporter och pratade snabbt med min chef. Sen åkte vi hem och käkade lite innan vi gick hem till Sandra och Micke, när vi kom dit så satt Sandra på balkongen och rökte medans Micke och Roger satt och spela PS3-an. Céline sprang omkring och prata för fullt, det är så roligt att höra henne. Sandra och jag satte oss ner och snackade lite jobb sen satte jag mig på stolen i vardagsrummet och spelade på Henkes telefon. Sandra stack till jobbet och efter en stund så gick jag och Nova hem. Hon har busat som en tok medans jag suttit och spelat på Henkes telefon. Nu ska jag snart kolla på mina serier så vi får höras.

 

Dagens bilder!

Vi har presis kommit hem till mormor!

 

Nova nosar omkrin för det va länge sedan hon va där!

 

Mormor broderar en duk!


Mormor har så fina blommor på balkongen!

 

Nu har Ingrid kommit!

Som sagt Nova njuter med att ligga mellan dem!

 

All kärlek till er där ute och extra mycket till dig min kära kusin!


Onsdagen den 3/6-09

Hej!

I dag har det varit ganska lugnt, när jag vaknade så tog vi det lugnt sen gick jag och hämtade Jonis från dagis och när vi va framme hos mig så kom syrran och Mathias. Vi gick in så lekte Jonis med bilarna medans jag sprang ner i tvättstugan och efter det så käkade vi lite mat. När vi ätit så gick syrran och barnen hem. Jag satte mig framför datorn och la in bilder på bloggen från hälsingland sen va det raka vägen till valpkurs/lydnad grundkurs. Vi va där till halv åtta sen körde Henke mig till jobbet för jag skulle jobba natt. På jobbet va det värre, min brukare va knappt kontaktbar så jag klädde av honom eftersom han va kokhet men inte hade feber.  Sen satte han sig framför tv och när kl va halv elva så gick han och la sig. Jag la mig vid halv tolv men så började jag läsa boken som jag lånat av in faster och då fastnade jag självklart så jag somnade inte förens vid halv två.


Dagens bilder!


Mathias och Claudia/syrran!


Jonis leker guppeli gupp på mattan vid balkongen!




Syrran kollar i vårat fotto album!


All kärlek till er där ute!





Tisdagen den 2/6-09

Hej alla glada!
I dag har det varit en lugn dag, jag och Nova klev upp 07:40 och så fick hon gå ut men det va inte så bra väder så hon va mest inne. Hon och Izze busade massor senare på dagen för då va vädret bättre, jag och faster Karin har käkat , vilat fast det va ju jag . Sen har hon tagit bort håret på min rygg med en maskin som drar bort hår och det va en skum känsla. Det kändes som när man tatuerar sig, när vi va klara så käkade vi lite och sen hoppade jag in i duschen och när jag kom ut så sminkade min faster mig. Hon behövde någon att öva på och det gick jätte bra, sen gick hon upp för att ringa och så fastnade hon i spindelharpan medans jag va nere och kollade på tv. När Kjell kom vid fem så käkade vi löpens och sen vilade Kjell en stund medans hundarna va ute och busa, sen vi 18 så åkte vi till Färila för att handla lite innan mitt tåg skulle gå. Vi gick till Delins och där mötte jag Ida och jag säger bara så här jäklar vad smal hon har blivit, sen gick hon med stödkrage för det va jobbigt för hennes nacke utan den. När vi va klara så åkte vi till Ljusdal så jag skulle hinna med tåget. Inne i hytten så satt det fyra hundar och sen kom den femte, det va stora hundar och de verkade inte gilla varandra för det va ett jäkla morrande hela tiden. När jag äntligen va framme i Uppsala så skulle jag ta bussen till Västerås och det gick betydligt bättre, vi va beräknade att vara framme kl 24 men kom fram kl 23:30 så Henke kom och hämtade mig. Sen åkte vi till Mc Donalds borta vid sala vägen och de har börjat med dygnet runt öppning, sen åkte vi hem för att käka men jag fick bra i mig pommes och shaken. Sen va det sov dags!

 

Dagens bilder!

Jag nysminkad!

 

Nova har varit ute på täckten och gräft!

Min underbara faster Karin!

Tack för att du fins, jag älskar dig så mycket!

 

 

Nu har farbror Kjell kommit hem!

 

Nu ska vi äta löpens!

Min faster och farbror!

Jag älskar er så mycket. tack för att ni finns!

 

Utsikten från altan!

 

Blandade bilder!

Kusin Maria med sambon Svante

Maria, Svante,Kim och Alexandra

 

Mamma med mig i knät, pappa med Claudia i knät!

 

Faster Karin och min pappa Roger!

 

Karin, Daniel, Kjell och Maria!

 

Kusinerna och syskonen!

Maria ocg Daniel

 

Gården min faster och farbror bor i!

Först såg det ut så här

Sen såg det ut så här!

 

Detaljer som de har i sitt hem!

Fönstret till altanen!

 

Dörren till förådet!

 

Väggen längst med utterdörren!

 

Längst med dörrkarmarna i hallen!

Min faster har målat allt.

 

 

Kärlek till er alla!

 


Måndagen den 1/6-09

Hej alla glada!
Ja du vad har hänt i dag då? Jo när jag vaknade så tog jag en cigg och sen efter en stund så gjorde jag mig klar för vi skulle i väg till Ljusdal. Nova fick följa med och så åkte vi i väg på hennes första bilbesiktning, Novas alltså.. . . Ha ha. .  När vi va klara med det så åkte vi till Karins jobb och hälsade på men Nova va väldigt trött så hon somnade på golvet. När det va klart så kollade vi på blommor och sen va det raka vägen hem för vi va jätte hungriga, vi käkade soppa med bröd och sen va det jäs time. Efter ett tag så la jag mig i solstolen Baden Baden och somnade så klart, Karin kom och väckte mig så gick jag och hängde upp tvätten. När jag va klar med det så somnade jag åter igen i solstolen och när jag väl vaknade så tog vi och fika med saft och skorpa. Fast jag nöjde mig med saften, när vi fikat klart så gick vi in och kollade på Australia och så kom Kjell hem från jobbet där vid fem och då ställde han sig och stekte pyttipannan. Vi stekte ägg och så gick vi till altanen och käkade, sen la sig Kjell i soffan och sov en stund medans vi va ute. Kjells kusin kom och hälsade på efter en stund och då satte vi oss ute och fika lite, sen gick jag och Karin upp i data rummet och höll på med våra datorer. Kjell kom efter en stund och jag gick ner och kollade på tv. Sen kom Karin ner och så busade vi lite och sen kollade vi lite på Aloevera produkter och jag köpte kräm och döda havs salt så nu blir det fotbad för hela slanten. När vi va klara med det så kollade vi lite på tv sen lärde jag mig ett nytt konstigt spel men kul va det. Efter att vi spelat så spelade vi lite till och sen kollade vi lite på tv innan vi gick och la oss. Ha det gött!


Bilder från dagen!



Vi ska besikta bilen!



Karins jobb!



Hemma !










Nova och Izze stormtrivdes med varandra!






Kärlek till er alla!



Söndagen den 31/5-09

Hej!
I dag har det varit full rulle här hemma, Daniel med familj och hundar km vid 11 tiden och sen va de kvar till 19:30. Hundarna har busat för fullt och barnen det samma Karin och jag va ner till ån för att plocka kvistar så de kunde fixa skydd för rabatten eftersom hundarna ville vara där hela tiden. Daniel och Karin satte dit dem medans jag gick in med Nova så hon skulle få lite lugn och ro. När Nova väl somnat så gick jag ut och fick se ett rättare sagt groteskt sätt att fostra en hund. En viss person hade en pinne och slog flera gånger med pinnen på ena hunden, hunden skrek och skrek sen tog personen hunden i halsbandet så hunden inte fick någon luft. Hunden fortsatte skrika och efter en stund så kastades hunden ner på rygg och personen satte sig på hunden och höll i den. Hunden gnällde och när den väl blev tyst så reste sig personen och då rörde hunden lite på huvudet och fick då en smäll över nosen. Hunden låg blixt still en stund och då fick den gå, som om inte det va hårt nog nej då satte en annan person in hunden i bil buren och där fick hunden sitta. Som sagt jag frågade personen om den fostrade alla sina hundar så och fick som svar att hunden va omöjlig. Jag vet inte vad man säger om det där, folk kan tycka att jag är hård mot mina djur men det där är ju totalt fel metod att fostra en hund. De tror att hundar lyssnar på dem för att de vet vad som gäller men hundarna är ju fan mer rädd för ägaren än har respekt. Man ser det på speciellt en hund men som sagt inte mina hundar men en sak är säkert jag lämnar aldrig min hud i det sällskapet och det är jäkligtsynd för en av mina gamla hundar va mycket med dessa människor och så vitt jag vet så mådde hon bra där men som sagt jag har ju i gentligen ingen aning om vad som föregick när jag inte va med. Som sagt de kan tycka att de gör rätt men hade jag spelat in det med kameran och lämnat det till länsstyrelsen som har hand om djurmisshandel så kan jag garantera att personen i fråga hade åkt dit på det. Nu tror ni säkert att man åker in i fängelset för sådant men det skulle inte den här ha gjort utan bara blivit av med hunden. Nog om detta nu!

När allt lugnat sig så kom faster och farbror hem och så började vi grilla, vi käkade ute på altanen och sen satt jag och Karin och spelade klart yatzi. När vi va klara med det så åkte vi iväg så jag fick övningsköra, det va skitkul och jag fick beröm var av att det förstärkte mitt självförtroende. När vi kom tillbaks så va de kvar en stund sen åkte de hem, Nova tvärslocknade och sen sov hon en stund innan det kom mer folk.  Det va kul och se dam för det är släckt som jag inte träffat på jätte länge. Jag satte mig i solstolen på framsidan medans de satt och snackade på utomhus altanen. Självklart så somnade jag i stolen och vaknade till när de åkte, faster Karin klippte mitt hår och sen gick hon och Kjell och städa medans jag va ute med Nova och Izze. När de va klara tog vi kvällsfika och sen blev det fotbad. När det va klart så hoppade jag in i duschen och sen satte vi på Twilelite, Kjell gick och la sig efter en stund medans jag och Karin kollade kart på filmen. Nu har faster gått och lagt sig så nu ska jag ut och röka sen är det sängen som gäller. Ha det gött nu kram kram!


Dagens bilder!


Hildur badar i ån!


Chappen !


Harald och Hildur!


Knorris och Izze!


Nova!



All kärlek till er!



RSS 2.0