Lördagen den 30/5-09


I dag har det varit kul, dagen började med en cigg och att ta ut Nova. Sen va det dags för att vattna blommorna i alla rabatter och sen gick jag, Izze och Nova iväg till tekten för att plocka blommor. När Karin hade bakat mjukkakorna så käkade jag frukost och sen passade jag på att vila medans Nova sov. Vid 17:30 så kom Karin och Kjells kompisar cyklandes så då käkade vi. Deras son kom 15 min senare på moppen och sen va de här till 23:20 , det va trevligt att äta och prata som vi gjorde men jag gick iväg lite däremellan. Henke va på skula med lille bror och Céline, han skickade kort på sig och jag säger bara det fan vad solbränd han är. Vi hade 38:6 i skuggan så det va jätte varmt i dag, nu har Karin och Kjell gått och lagt sig så nu ska jag kasta mig i säng...Natti natti!

Dagens bilder!



















All kärlek till er!



Fredagen den 29/5-09

Hej alla glada bloggare!
I dag så åkte jag och Nova ner till stan för att vänta på buss nr 16, vi skulle till djur kleniken för att vaccinera Nova för nu är hon 12 veckor. Men när vi kom till stan så skulle inte bussen gå förens 35 minuter och då skulle inte vi vara framme förens vid 11 och det skulle bli allt för tajt för oss eftersom bussen till Uppsala skulle gå 12:40. Henke hämtade upp oss vid stan och så åkte vi iväg för att vaccinera henne. När vi va klara med det så åkte vi hem och hämtade min packning och sen iväg för att äta lite. När vi va klara så åkte vi hem så Nova skulle kunna vara lös en stund innan den långa färden till Hälsingland. Sen körde Henke oss till stationen och hjälpte mig med packningen, vi åkte bussen till Uppsala och där bytte vi till tåg som åkte till Ljusdal. När vi äntligen kom fram så kom kusin fru Karin och hämtade upp oss. Vi åkte för att träffa Daniel och sen körde hon hem mig till faster och farbror, när vi kom hit så lekte rottis valpen Piggy och Nova för fullt sen när Karin och Piggy åkte hem så började Nova och Izze att leka för fullt. Min farbror Kjell lagade mat till mig och efter det så va det dags för mer bus. Nu har hon sovit och busat för fullt så nu är det dags för natten. Ha det nu så bra så höres vi kram kram



Dagens bilder!







Nova och Piggy leker för fullt!









Nova och Izze busar!
















All kärlek till er!






Torsdagen den 28/5-09

Hej hej!

I dag så har jag tvättat och sen vid 15 tiden så åkte jag och Nova hem till Sofia. Jag och Fia satte oss och fika medans Nova sprang runt. När vi skulle in och hämta mer te så hör jag bara Fia säga nej inte på mattan. Jag kollade ner och då hade Nova kissat på mattan och min fot, jag kom med foten och skulle gå förbi så kände jag bara hur det blev varmt och då förstod vi att hon kissat på foten. Jag fick låna strumpor av Sofia/Fia och så gick vi ut på balkongen och rökte och snacka lite. Henke kom efter en stund och då satte vi oss inne i soffan och kollade på tv. Sen hyrde Gugge film och så bjöd de på ungs bakad falukorv och efter maten så kollade vi på filmen hette Frozen River och den va okej. När vi kollat klart på den så åkte vi hem och Nova käka och sen va vi ut. När vi kom in fick hon leka ett tag sen ställde jag henne i vasken och duschade henne så hon är ren och fin tills i morgon. Nu har hon sprungit omkring som en tok i ca 20 min så vi får se hur läng hon pallar hålla på. Kram på er ses från hälsingland.

 

Bilder från dagen!

 

Hemma hos Sofia & Gugge!

Visar upp Novas tröja!

Sofia och Gugge = Lars - Göran

 

Nova duschar!

Lite godis som beröm!

 

 

All kärlek till er!


Onsdagen den 27/5-09

Hej hej!

I dag så har vi inte gjort så mycket, jag åkte till en konferens som mitt jobb hade och det höll på till 16:15 och jag må ju säga att den va kanon bra. När jag skulle hem mötte jag Sandra S på bussen och vi gick till ICA Haga och sen gick jag hem. När jag kom hem så hoppade jag in i duschen sen åkte vi iväg till Media o market för att hämta ut Henkes nya mobil. När vi va klara därifrån så åkte vi hem för att hämta paraply för det öste ner. När vi hämtat dem så åkte vi till Eriksborg för att gå på valpkursen med Nova och hon klarade alla moment klockrent. Hon är yngst så efter ett tag så tröttnade hon självklart men då va kursen som tur va slut. Sen kom vi hem och då la vi oss i soffan och kollade på tv sen film. I morgon ska jag tvätta och packaför på fredag åker jag och Nova till Hälsingland för att hälsa på min faster och farbror..Ha det bäst nu

 

Henkes och mitt nyaste inköp!

Henkes nya mobil!

 

Min nya IPod Nano

 

Kärlek till er alla!



Tisdagen den 26/5-09

Hej hej!

I dag har det varit ganska lugnt, jag och Nova har gjort det vi brukar promenad, mat, och lek. När kl va 13:50 så gick jag till Jonathans dagis för att hämta honom och Nova låg och sov på sängen hemma. När jag kom dit så hade Jonis precis vaknat och jag sa till honom att vi hade lite brottom för Nova va själv och att det är första gången som jag går iväg och lämnar henne själv. Han sprang till dörren och så klädde vi på honom, sen började jag och Jonis att leta efter hans mössa men hittade den inte och personalen va ju inte till någon hjälp för de visste ju inte ens om han hade haft någon mössa med sig i dag. Jag och Jonis gick hem till mig och när vi kom in så vaknade Nova till, hon kom och hälsade sen satte vi oss på balkongen och käka macka med ost och korv samt drack saft. Nova fick slicka ur smörpaketet och när vi va klara så gick vi till lekparken utanför och lekte med sand. Jonathan kom med en fågelunge i handen som han ville äta, jag skrek rakt ut NEJ släpp och så tog jag bort den med en bajspåse. Sen fortsatte vi leka i sanden. Efter ett tag så gick vi upp till dungen och när vi varit där i ca 5 min så kom syrran och Anders med lilla Mathias, Jonathan blev jätte glad och de stannade en lite stund och pratade sen gick jag och Nova in så hon skulle få i sig vatten och de lekte lite i lekparken sen gick de. Nu har jag rensat på databordet och sitter här och väntar på Henke, Nova har lekt rövare här hemma så nu har hon äntligen somnat. Jag ska lägga henne i soffan så jag kan damsuga lite. Ha det gött!


Dagens bilder!

På väg till Jonis dagis, det är den gula byggnaden .


Jag och Jonis är på väg hem från dagis!


Hemma på balkongen!


Ute och leker!


All kärlek till er!


Måndagen den 25/5-09

Hej hej!

I dag så har det varit ganska lugnt, jag och Nova  har tvättat sen åkte vi till mitt jobb vid 14 tiden för jag skulle hjälpa brukaren med räkningar. När vi va klara så gick vi alla ut, jag och Sofia gick ner till stan medans K åkte i väg till sitt. Vi gick till apoteket för att handla lite och då träffade vi Matilda där, Nova och Signe började leka för fullt . När vi va klara så gick vi till ett kafé och fikade lite med vovvarna sen gick jag och Matilda till bussen för att vänta medans Sofia tog cykeln hem. När min buss kom så gick Matilda till Liams fotbollsträning, jag och Henke skulle iväg till djuraffären för att handla godis till Nova men vi somnade i soffan och Nova slocknade på sängen. När kl va 19:30 så åkte vi hem till svärmor med Nova och vi åkte till IKEA för att handla ramar och matskålar sen åkte vi till PIZZA HUTT för att äta. När vi va klara så tog vi med mat till Maggan och Nova låg och sov hon märkte inte ens att vi kom, vi va kvar en stund sen åkte vi hem och då slocknande Nova igen. Vi kollade på tv en liten stund sen gick vi och la oss.

 

Dagens bilder!

Nova tar mig sällskap i tvättstugan

 

Utanför oss!

 

På jobbet!

K och Nova

 

Sofia och Nova

 

K fick en citron planta av oss asisstenter när han fylde år.

 

På stan!

Nova och Signe leker

 

På Pizza Hutt!

Vi sitter och väntar på maten

 

Hemma hos Maggan!

 

Hemma igen!

 

Jag har fått några svar på vad djuret kan vara som jag fottade och som är med i innlägget den 20/5-09, de flästa tror att det är en rotta men jag och Henke tror att det är en ekorre!

 

All kärlek till er!

 



Söndagen den 24/5-09

Hej hej!

I dag har det varit en händelserik dag, vi åkte i väg till dop på södra Björnön. Det va Sigge som skulle döpas och när vi kom dit så va det självklart massa folk där redan och massa hundar. Vi kollade på dopet sen serverades det på fick och efter en stund så va det dags för paketöppning och då fick Emma hjälp av två söta tjejer. Sigge fick massa fina saker så nu har han mycket..ler. Det va ett jätte mysigt dop, och det va kul att träffa alla igen. När vi sen skulle hem så åkte vi till ICA Maxi för att köpa jordgubbar och självklart så såg vi en Stafforshire Bullterrier så vi blev ju tvungna att gå fram och hälsa. Han heter Goliat och kommer från Kronsäters Kennel, vi blev ju tvungna att visa våran gulliga Nova och de blev helt sålda. De tog Goliat i vuxen ålder så de har inte haft en valp, jag kastade självklart fram kameran för att knäppa lite kort på honom han va så otroligt fin. Husse berättade att Goliat har legat på 19 kilo och nu håller han på att ta ner honom i vikt. Han va riktigt muskulös och man inte känner igen rasen så skulle man kunna tro att det va en deffad pittbul.  När vi väl kom hem så gick tiden ganska snabbt, jag försökte få tag i Sandra M men utan lycka så efter en stund så gick jag och jordgubbarna hem till Sandra S och Micke gick hem till oss. Vi snacka massor sen kom Céline upp och dansa för oss en stund innan hon fick lägga sig igen och då passade vi på att käka jordgubbar med glass det va sjukt gått. När kl va 21 så gick jag hem för då höll jag och andra på att somna i soffan. När jag kom hem så låg Nova i soffan mellan Micke och Henke, jag tog ut henne och sen har hon lekt massa medans jag klinkar på tangentbordet och killarna kollar på UFC. Nu har Micke gått hem så nu ska jag vara med familjen kram på er.

Dagens bilder!

Dopet!

Bröderna Eriksson med Emma, hennes sysster , Sigge och prästen

Bröderna i rätt ordning:

Storebror: Daniel

Mellanbror: Henke

Lillebror: Micke

Systrarna Emma och ?

 

 

Systrarna Solberg


Vid ICA Maxi!

Goliat!

Goliat som 8 veckor !

Kronsäter´s Prinz Poker"Goliat" sover i matsålen

Hemma hos Sandra S !

 

 

 

 

Novas tidigare familj sammlade i trappan!




All kärlek till er!


SKÅL!




- Får jag bjuda damen på en whisky?

- Tack men jag avstår, jag känner av det i benen... 

- Hur då? Svullnar dom??

- Nej. de går isär...



BrukskarlsklubbenViktig info =)‏

En rekommendation från Svenska Brukskarlsklubben!

Brukskarlar:

Ursprung

Den tama mannen har funnits som sällskap och bruksman till kvinnor så långt tillbaka i tiden som vi kan minnas. Användningsområdena har givetvis växlat, allt från jakt och jordbruk till dagens rena sällskaps- och avelskarlar.

När du bestämt dig för att skaffa karl vill vi ge dig lite tips och råd för att förenkla din vardag med mannen.

Det första du behöver tänka på är om du verkligen har tid med en karl. En karl är ingenting man lättvindligt kan lämna bort till vänner och bekanta. Ännu finns inga godkända pensionat i Sverige. Lyckligtvis är karlar idag accepterade i de flesta offentliga miljöer. Det är dock ej tillrådigt att ta med karlar överallt. Exempelvis boutiquer brukar framkalla nervositet och i vissa fall aggressioner. Det är inte ovanligt att man ser oroliga och gnällande karlar väntandes vid kassan.

Även om du anser dig ha tid över till både en och två och kanske tre karlar vill vi inte rekommendera mer än en. Ofta visar de oro och till och med svartsjuka om 'matte' bryr sig för mycket om andra karlar!


Kostnader
Det är givetvis något som man bör tänka på innan man skaffar karl. Att ha karl är inte billigt. En karl äter mycket och behöver kläder, bil, mm. En duktig arbetskarl kan ofta själv tjäna ihop till sitt uppehälle. Har man en skicklig jägarkarl kan han bidra till hushållet med bland annat älgkött. På höstarna kan man till och med se hur karlar beger sig ut i flock för att jaga älg. Se till så att just din karl har tillstånd, d v s licens, för detta annars bör man inte låta dem löpa omkring hur som helst i skog och mark. Om din karl saknar det rätta intresset för jakt kan du kanske istället träna honom till att bli en skicklig bär- och svampplockare.


Allmän skötsel
För att din karl ska få leva ett långt, friskt och lyckligt liv behöver han god mat, frisk luft, daglig motion och någon eller några aktiviteter som inspirerar honom. Tänk även på att hålla din karl vacker. Östgötarasen är vanligen renlig av sig och sköter det mesta själv till exempel ansning av skägg och naglar. Avancerad tandvård och trimning av huvudhår bör man överlåta till en fackman.


OBS! All kupering är strängt förbjudet i Sverige, sådant kan till och med medföra rättsliga följder i vissa fall!


Raser
Det finns ett stort antal olika karlraser. Vid resor till sydligare länder slås man av hur många lösdrivande karlar som finns på gator och stränder. Och visst är det lätt att glömma allt förnuft när man ser in i ett par bedjande, sammetsbruna ögon... men tänk på att dessa karlar oftast helt saknar uppfostran och dessutom kan vara smittbärare av allehanda sjukdomar då vaccinationer är ovanliga i dessa länder. Dessutom är det ofta problem med att få införseltillstånd till Sverige för sådana karlar. Vi vill därför rekommendera att du väljer en av våra erkända svenska raser.

Vi väljer att här presentera Skånerasen.
Vad som kännetecknar Skånerasen är främst ett lugnt psyke, relativt lättuppfostrade men de behåller ändå sin lekfullhet högt upp i åldrarna. Alla färger och kroppsbyggnader är godkända.


En könsmogen karl tycker om att visa upp sig med sina artfränder på dansställen. Det är där som parningslekarna inleds. I jakten på en ägarinna kan till och med vilda slagsmål utbryta. Vi avråder dock från att välja någon av de riktiga 'stridstupparna', de kan bli svåra att få någon riktig pli på. De kan i vissa fall morra och anfalla sin ägarinna! Då måste man omedelbart säga ifrån och visa vem som bestämmer. Det ger honom en trygghet att veta sin plats. Även den lugnaste karl kan ibland brusa upp och försöka ta kommandot. Det gäller då att vänligt men bestämt tillrättavisa honom. Om det inte räcker så måste list tillämpas. Du bör i ett tidigt stadium bestämma om du vill ha en inne- eller en utekarl. Väljer du en innekarl så bör du tänka på att motion är otroligt viktigt. En innekarl kan annars bli passiv och hemfalla åt öldrickande framför tipsextra. Det är inte svårt att lära en karl enklare små sysslor såsom att gå och handla eller att dra en barnvagn runt kvarteret. Glöm inte heller att ge rikligt med beröm. Karlar sporras då och utför villigt sina små tjänster. Godbitar användes med fördel för att belöna önskvärt beteende.


Uppfostran
Även om du vet att din karl är lydig och snäll och inte skulle göra en fluga förnär så bör du inte låta honom i glädje hoppa emot främmande människor. Någon som ej är van vid karlar kan till och med bli rädd. En annan viktig uppfostringspunkt är att lära honom att tiga på kommando samt att hålla sig intill dig så att han inte ställer till förtret för andra. Mycket vanligt är en tendens att springa efter andra karlars bilar och ett sådant beteende är oacceptabelt och bör kvävas i sin linda!


Avel
Även om du idag inte är intresserad av avel så är inte snöpning något vi vill rekommendera. Det kan komma en dag när du ångrar dig och då blir du tyvärr tvungen att byta ut din gamla trotjänare mot en ny. Om du tänkt använda din karl i avelssyfte bör du först kolla stamtavlor men även tänka på att påssjuka kan försämra avelsmöjligheterna. Ett byte kan komma i åtanke. För övrigt brukar karlarna visa sig villiga till avel något som bekräftas från BB-håll. Om du inte vill lämna din karl hemma vid förlossningen så går det bra att ta med honom till BB. Personalen där har utbildning och är vana att handskas med nervösa karlar. En positiv reaktion är att många karlar uppvisar en högre mognadsgrad efter den första avkomman även om motsatt reaktion i sällsynta fall kan förekomma. Vidare avel bör inte bedrivas på karlar som inte visar intresse för sin avkomma, inte vill kännas vid sin avkomma eller till och med är aggressiv mot avkomman. Sådana karlar är inte ens lämpliga som sällskapskarlar och du bör snarast göra dig av med honom hur söta de än må vara.
Eventuella framtida ägarinnor till en sådan karl bör varnas för att han har sådana defekter innan de tar hem honom.


Kost
En karl kan äta i stort sett vad som helst även om de tycks föredra den kost de är uppfödda på (det sk 'mammas-köttbullar-syndromet'). Rådgör därför gärna med uppfödarna om vad karlens kost varit baserad på under uppväxten. Låt inte mannen rumstera fritt i kylskåp och skafferi och fall inte för bedjande blickar vid kaffebordet. Det är direkt olämpligt att låta honom tigga vid bordet. Vissa karlar visar ibland tendenser att vilja hjälpa till att tillreda sina egna måltider. Detta bör uppmuntras! Maltdrycker uppskattas ofta av karlar men låt det inte bli till någon vana. Ett par burkar per månad under sträng uppsikt är dock inget att oroa sig för.

Sjukdomar
Karlar kan ofta uppvisa diverse små sjukdomssymtom. Ta dock dessa med en nypa salt. En kvinna kan vanligtvis fortsätta att utföra sina dagliga sysslor trots sjukdom men detta tycks vara svårare för en man. Han sjukskriver sig gärna i rent förebyggande syfte. Detta inträffar oftast vid helg- och skiftarbete. Många karlar har tendenser till färgblindhet. Du bör därför hjälpa honom med påklädningen. Karlar med orange tröja och rosa byxor har faktiskt påträffats.


Sammanfattning
Vi hoppas att du får mycket glädje av din nya karl under många år. Som komplettering till våra små tips kan du gärna läsa andra, mer utförliga fackböcker i ämnet karlavård. Vi kan rekommendera 'Allt en kvinna bör veta om män'. Du kan givetvis också vända dig till närmaste klinik.

Svenska Brukskarlsklubben
Avd Örkelljunga 
Karin Andersson


Tusen tack Laila för detta skämt har inte skrattat så mycket på länge..Kram

Lördagen den 23/5-09

Hej hej!

I dag så va det dags för bröllop mellan Hanna och Jason, det va ute i Svedvi Kyrka som ligger i Hallsta. Vi hämtade upp Djävulsjerker vid ICA Stens och så bar det iväg till Hallsta, när vi väl kom fram så va det dags att gå in i kyrkan och jag hamnade på tredjeraden mellan två tanter från kyrkan så det va ju mindre kul men det gick. Det va fint i den lilla kyrkan och Hanna och Jason va så fina ihop, de hade först två låtar på via stereon sen va det dags för prällen att snacka lite och så sjung vi där i mellan.  När allt va klart så fick man ta kort och sen gick vi alla ut och knäppte mer kort på brudparet, jag träffade Vicky, Agneta, Carro och Eva-Lena utanför så det va kul. Vi pratade lite och sen smög jag och Vicky iväg för att röka när vi va klara så gick vi och knäppte mer kort sen gick vi till bilen för där va Henke och Nova. Vicky och Agneta gosade med Nova så pratade vi lite innan vi åkte hemåt, när vi släppt av Djävulsjerker så åkte vi och köpte fikabröd och sen bar det iväg till svärmors stuga. Vi satt och fika och snacka ett bra tag sen åkte vi hem. När vi kom hem så kom Danne och Tommy hit och vi satte oss och kolla på film men mitt i filmen så ringer det på dörren och där står Sandra S. Jag, Sandra och Nova går till turken och köper cigg sen sätter vi oss utanför mig vid lekparken för att prata lite . Nova springer som en dåre fram och tillbaks sen gräver hon massor i sandlådan så det va ju synd att jag inte hade kameran med mig för hon ser ju så rolig ut…ha ha ha… När vi va klara så gick jag hem och hon hem till sig sen satte jag mig på balkongen och snackade med syrran och Sofia i telefonen och nu ska vi iväg på Race så ni får ha det så bra…

 

Dagens bilder!

Bröllopet!

Vicky och Nova

 

Vicky, Nova och Agneta

 

 

 

Hos svärmor!

Nova och svärmor/Maggan

 

 

Hemma hos oss!

Henke, Danne och Tommy 

 

 

Kärlek till er alla!


Fredagen den 22/5-09

Hej!

I dag har det varit ganska lugnt, när vi vaknat så gick Henke ut med Nova sen va det mat, lek och sömn medans jag och Henke gjorde oss klara. Jag mötte upp Sarah på konsum på skallis och Henke åkte hem till Danne. Jag och Sarah snacka, käka och snacka lite till, hennes kille va också hemma och vi hade alla trevliga samtal ihop. Sarahs killes bror kom med sin hund strax innan vi skulle åka så då fick Nova leka lite innan vi drog med Kifa. Kifa är en blandning mellan Rottweiler och Pitbull hon va kanon fin och grymt snäll, de hade så otroligt kul ihop så det måste göras om. När Sarah skulle till jobbet så körde hon hem mig och Nova och när vi kom in så slocknade Nova direkt. Jag satt vid datorn och kollade in Cesar på nätet sen kom Henke och Danne med mat från IBBES. Vi käka och sen kollade vi på film den heter  X-Men Origins Wolverine och den va skit bra rekommenderar den starkt. Den är inte som de andra X-Man filmerna, när vi kollat klart på den så började vi kolla massa trailers så vi vet vad som kommer att komma och jag säger bara så här den nya Transformens måste man bara se för den är grym. Jonny kom efter en stund och de började leka med Nova medans jag snacka i telefonen och pysslade med mitt. Vi åkte till Jospeed för att hjälpa Risvall med hans Evo, han skulle ha upp den på en biltransbort men det är ingen motor i hans Evo så de fick lov att putta den och det va inte det lättaste. Nu har vi kommit hem och det är dags för nästa film som heter CRANK 2 HIGH VOLTAGE. Ha det nu så bra så höres vi kram kram!

 

Bilder från dagen!

 

Hemma hos Sarah !

Sarah med sambon


Nova!

 

Kifa och Nova!

 

Hemma hos oss!

Danne

 

Jag och Nova myser i fotöljen

 

På Jospeed!

Henke, Risvall, Danne och Jonny

 

Någon jävel som har repat Risvalls bil texten KUKpå ena bakdörren

 

Bort med fronten så de lättare ska få på bilen

 

Efter mycket slit och tänkande så fick de tillsist upp bilen.

 

Kärlek till er alla!

 



Torsdagen den 21/5-09

Hej hej!

I dag har vi tagit det ganska lugnt, Henke är bakis så det har mest varit soffan för hans del. Vi åkte och köpte bröllopspresent och lite hundleksaker mm sen åkte vi hem igen. Jag satte mig framför datorn och sen lekte jag lite med Nova innan vi tog vårt pick och pack hem till Qamilla, vi fikade och snackade. Det va jätte trevligt eftersom jag och Qamilla inte umgåtts på många år, hennes kille kom hem vid 20 tiden så då fick jag även träffa mannen i hennes liv. Hon är som en helt ny meniska och han är en stor del till det, hon är så lycklig och glad så man blir helt varm inombords av att se det. Jag och Nova gick hem vid 21 tiden och träffar självklart folk på vägen som ska gosa med henne, jag vet inte men jag tycker det är jätte irriterande när främmande folk bara lyfter upp henne . Och när man säger till dem att man inte gillar det så blir de sura men hur skulle de känna om jag kom och bara lyfte upp deras barn eller hund för att jag tycker de är söta? Fattar mig inte på vissa menisker helt enkelt. Nej nu ska jag sätta mig och skriva lite annat så vi får höras en annan dag, om jag får något skrivande återstår ju att se för nu är Nova så jäkla busig och morrig så man kan ju knappt koncentrera sig…ler.. Ha det bäst nu kram kram!

 

Dagens bilder!

Henke och Nova ligger och sover i soffan!

 

Hemma hos Qamilla och Linkan!

Qamilla

 

Nova myser i deras soffa!

 

Qamilla och Linkan!

 

 

Kärlek till er alla!

 


Onsdagen den 20/5-09

Hej!

I går så va vi på grillfest hemma hos Sofia och det ska jag berätta om i dag. Som egentligen är den 21/5-09 men sätter in det som gårdagens..ler..

Dagen började som vanligt med promenad, mat och lek sen tog vi det ganska lugnt. Ringde och snacka med Sandra S så hon och dottern följde med till affären så jag kunde hämta ut mitt packet. Nova gick jätte bra och det va inga problem för henne att stå med Sandra utanför medans jag va in. När jag kom ut så va det vår tur att vänta på Sandra, vi satt och kollade på bilarna medans vi väntade och när jag va så gott som klar med min glass så fick hon smaka lite. Sen gick vi hem och det va varmt så Nova däckade så fort hon kom hem. Jag fixade lite här hemma och sen vad det samma visa igen, promenad, mat och lek sen somnade vi båda i soffan och när Henke kom hem så gick han och la sig för han mådde inte bra. Jag tog ut Nova sen gjorde jag mig i ordning och så tog vi bussen hem till Sofia och Gugge för att grilla. Sofias kompis och hennes syrra kom också dit så vi käka och drack, lekte med Nova och lät henne gå i skogen utanför Sofia. Henke ringde vid 20:30 tiden och sa att han mådde bättre så då kom även han. Vi fortsatte dricka och snack medans Nova låg på deras säng och sov. Sen gick hennes kompisar vid 24 tiden och vi satt och snacka vidare om religion och rasism, när klockan va närmare 02:00 så tog jag och Henke med oss Nova och gick hem. Henke bar Nova en bit och sen fick hon gå för det är för långt för henne att gå hela vägen själv. När vi kom hem så va det raka vägen i säng och det hade inte Nova några problem med.  Det va allt från onsdagen!

 

Dagens bilder!

 

Utanför oss!

 

Hemma hos Sofia och Gugge!

Sofia och Nova

 

Gugge, Sofia och Hanna

 

Sofia och Hanna

 

Nova sover så gott hos Sofia

 

Ha ha så hon ser ut.

 

Nu är det dax att ficksa mys pys belysning på altanen.

Elin, Gugge och Sofia

 

Sofia och Hanna

 

Elin och Gugge

 

 

Nu är jag och Nova på väg och möta upp Henke!

När vi stod och väntade på Henke så hittade Nova detta konstiga djur. Den som vet vad det är kan ju höra av sig för jag har ingen aning, men äckligt va det.

 

En glad Nova nu har ju husse kommit!

 

Tillbaks hos Sofia!

 

Hanna,Sofia och jag!

ASG: ser ju ut som jag ha pungkulor i ansiktet.

 

Profil bilder!

Sofia

 

Hanna

 

Elin

 

Jag

 

Henke

 

Gugge = Lars-Göran

 

Blandat!

 

Skumma miner! Ha ha:

 

 

Kärlek till er alla!


Tisdagen den 19/5-09

Hej hej! Dagen började med att jag gick upp för att göra mig klar till kursen, Henke och Nova klev upp kl 07:20 och så åkte vi iväg för att hämta upp Sofia på skallis. Henke körde oss till kursen som låg inne i ett villa område på gryta så det va inte lätt att hitta. Vi va på kursen från 8-12 så när vi gick ut för att vänta på Henke så kom Sandra S för hon skulle på kursen halv ett. Vi snackade om allt och inget och så åkte vi hem när Henke äntligen kom vid 12:20, Sofia skulle hem och vila innan hon skulle möta upp Sandra och Linda på stan för de skulle gå Vårruset. Jag och Henke käkade och sen åkte han till Garaget för att hjälpa Risvall med sin bil och jag tvättade och satt vid datorn . Efter en stund så blev jag jätte trött och gick då och la mig på sängen med Nova för att vila en stund innan Tilde kom. När kl va närmare 16:30 så kom Annica och Tilde, Annica åkte iväg efter en liten stund så satte jag och Tilde igång med vårat. Tilde dansade för mig och sen kollade vi på djurpoliserna på Animalplanet och vid 18:10 så käkade vi lite och sen satte vi på filmen Mannen som talar med hundar. Annica kom och hämtade Tilde vid halv 8 tiden och när de åkt så kollade jag och Henke klart på filmen sen va det tv dags. Mina serier började kl 21 så Henke tog hand om Nova medans jag kollade på serier och sen kom hon och la sig med mig i soffan. Nu ska jag umgås med min familj kram på er.

 

Dagens bilder!

 

Utbildningen!

Jag och Sofia utanför

 

Sandra S och Sofia

 

Huset vi va i..

 

Hemma igen!

Tilde och Nova

 

All kärlek till er där ute!

 

 


Norrländsk logik


Norrländsk logik

Två vänner (Bengan å Kjelle) från en norrländsk by sitter
på den lokala pizzerian och snackar en eftermiddag.

Kjelle säger rätt som det är:

- Jag är trött på att slita ute i skogen, jag skall tamejtusan
skaffa mig en utbildning via Komvux och få ett bra
och välbetalt arbete!

Bengan tyckte det lät som en bra idé och en stund senare
lämnar de pizzerian.

Dagen därpå går Kjelle till Komvux och får träffa
en studievägledare som anmäler honom till fyra kurser:
Matematik, engelska, historia och logik.

-
Logik? säger Kjelle. Vad är det?

Studievägledaren säger: Jag skall förklara.

- Äger du en gräsklippare?

- Japp.

- Eftersom du äger en gräsklippare, så borde du logiskt sett
ha en trädgård.

- Det stämmer, jag har en trädgård.

- Eftersom du har en trädgård, så borde du logiskt sett ha ett hus.

- Ja, jag har ett hus.

- Och, eftersom du har ett hus, så borde du logiskt sett ha familj.

- Jag har en familj.

- Eftersom du har en familj, borde du logiskt sett ha en fru.

- Ja, jag har en fru.

- Och eftersom du har en fru, så borde du logiskt sett
vara heterosexuell.

- Ja, jag är heterosexuell. Det är fantastiskt att du lyckades att
få reda på allt det där bara för att jag äger en gräsklippare!

Full av entusiasm anmälde Kjelle sig till kurserna, tackade och skakade
studievägledarens hand och skyndade sig till pizzerian för att
träffa Bengan och berätta för honom om sitt nyvunna studieintresse.

Han berättar om sin utbildning, och hur han anmälde sig till
de fyra kurserna, matematik, engelska, historia och logik.

- Logik? Säger Bengt, Vad är det?

Kjell säger:

- Jag skall förklara.. Äger du en gräsklippare?

- Nääe.

- Men Bengan..! Är du bög?!?

En dikt från en tjej som inte kommer leva hela sit‏

Detta är en dikt som har skrivits av en tonåring med cancer.
Flickan bor på ett sjukhus som heter New York Hospital. Dikten är skickad av en läkare på sjukhuset.
Kom ihåg att läsa det som står EFTER dikten också.

Här är dikten:

Långsam dans
Har du aldrig sett ett barn på en karusell?
Eller lyssnat på regnets plask i marken?
Någonsin följt en fjäril till en ojämn flygning?
Eller tittat på solens inre natt?
Det är bäst att sakta ner
Inte dansa så fort
Tiden är knapp
Musiken kommer inte sist
Brukar du gå genom varje dag i flyg?
När du frågar hur du mår?
Hör du svaret?
När dagen är klar vill du ligga i din säng
Med nästa hundra sysslor som springer i ditt huvud?
Det är bäst att sakta ner,
Inte dansa så fort
Tiden är knapp.
Musiken är inte sist.
Aldrig sagt till ditt barn, så ska vi göra det imorgon?
Och i all hast, Och inte se sorgen
Någonsin förlorat kontakten, låtit en god vänskap dö.
Leda till att du aldrig haft tid att ringa och säga 'Hej'.
Det är bäst att sakta ner.
Inte dansa så fort.
Tiden är knapp.
Musiken kommer inte sist.
När du kör så snabbt för att komma någonstans.
Du missar halva nöjet av att komma dit.
När du oroar dig och skyndar dig genom din dag,
Det är som en oöppnad gåva .... kastas bort.
Livet är inte en ras.
Får ta det långsammare.
Lyssna på musik.
Innan låten är över
 
Översatt av: Vanessa Palermo



Tänkvärt‏

Tänkvärda ord oss tjejer emellan...
 
När saker och ting i Ditt liv nästan har blivit för mycket för Dig att hantera, när dygnets 24 timmar inte känns nog, kom ihåg majonnäsburken och två koppar kaffe:
 
En professor stod inför sina filosofistudenter med några föremål på bordet framför sig. När lektionen började lyfte han under tystnad upp en mycket stor och tom majonäsburk av glas och började fylla den upp till kanten med golfbollar .
Han frågade sedan sina studenter om burken var full. Studenterna samtyckte till att den var det.
 
Då lyfte professorn upp en ask med småsten och hällde dem i burken . Han skakade den lätt. Småstenarna rullade ner i tomrummen mellan golfbollarna. Återigen frågade han studenterna om burken var full. De höll med om att den var det.
 
Därefter lyfte professorn upp en ask med sand och hällde sanden i burken . Sanden fyllde upp resten av tomrummen. Han frågade ännu en gång om burken var full. Återigen svarade studenterna med ett enhälligt ‘ja’.
 
Då lyfte professorn fram två koppar kaffe som stått under bordet och hällde hela deras inne-håll i burken , vilket effektivt fyllde upp det återstående tomrum som kunde finnas kvar mellan sandkornen. Studenterna skrattade.
 
Nu, sa professorn medan skratten klingade ut, vill jag att ni tänker er att den här burken representerar ert liv.
Golfbollarna representerar de viktiga sakerna som familj, barn, hälsa och annat som ligger passionerat i ert hjärta. Sådant som - om allt annat gick förlorat och bara dessa saker återstod - ändå skulle uppfylla och berika ert liv.
 
Småstenarna representerar andra saker som betyder något , som hem, jobb och bil.
 
Sanden representerar allt annat - småsakerna.
 
Om ni lägger sanden i burken först, fortsatte professorn, går det inte att få plats med golfbollarna eller småstenen.
Samma sak är det med livet. Om du lägger all tid och energi på småsaker finns det inte plats för det som är viktigt för dig.
Så, var uppmärksam på det som är oumbärligt för din lycka och förnöjsamhet. Umgås med dina barn. Ta med din partner ut på middag. Ägna en omgång till, åt det som gör dig passionerad.
 
Tids nog kan du städa huset och annat som är mindre viktigt. Ta hand om ‘golfbollarna’ först - sakerna som verkligen betyder något. Återställ det som är viktigast i ditt liv. Resten är bara sand.
 
En av studenterna räckte upp sin hand och frågade vad kaffet representerar.
Professorn log och sade, jag är glad att du frågar.
Kaffet finns med för att visa er att hur fullt och pressat ert liv än känns, så finns det alltid plats för en fika med en vän.
 
Betrakta denna berättelse och ta den till er.



Måndagen den 18/5-09

Hej hej!

 Dagen började som vanligt med promenad, mat och bus sen somnade Nova tillsist i soffan och då passade jag på att göra mig klar för vi skulle till mitt jobb och träffa Jim för han skulle visa oss lyft teknik, så vi lättare kan fixa vårat jobb. Nova käka lite innan vi tog bussen till jobbet och när vi kom fram så busade hon med sitt ben och sin älg medans vi kollade på hur Jim gjorde. Efter en timme så va det slut och då tog jag och Nova bussen hem igen, men självklart så spö regnade det och det va kalt så Nova frös otroligt mycket var av att jag tar av mig jackan och lindar i den iskalla, dyngsura lilla vovven i. Visst jackan blev jätte skitig men det är ju bara att tvätta och när vi kom hem lekte hon en liten stund sen somnade hon i soffan. Sofia ringde efter en stund och då bestämde vi att hon skulle komma över en stund. Hon kom ca 20 min efter att hon ringt så då gick jag och Nova ut så hon fick kissa men det va ju typ inte så mycket mer än det hon gjorde för hon tyckte det va för kallt ute. Vi gick in och tog oss en varm kopp te medans vi hade ett lovande samtal om hundar och annat, Nova lekte för fullt och efter en stund så kom Henke hem och la sig i soffan med Nova medans vi kollade på tv. Sofia åkte hem strax efter och Henke somnade i soffan medans jag satt vid datorn och spelade, sen åkte vi iväg och köpte cigg och så fixade jag hennes ram där vi har hennes tass avtryck och nu väntar vi bara på att korten jag beställt ska komma så man kan lägga in ett i ramen. Sen va det sov dags. Natti natti!

 

Dagens bilder!

Sofia

 

 

All kärlek till er där ute!


Söndagen den 17/5-09

Hej hej!

I dag har vi varit hemma hos Mathilda och Tony för att grilla. Vi kom dit vid 14 tiden så kom syrran med familj strax efter, vi satte igång grillen vid 15 tiden och sen va allt igång. Killarna sparkade boll med varandra medans vi tjejer satt och snackade och Nova busade för fullt med Diva och sig själv. Efter ett tag så svalkade vi av Nova genom att duscha av henne med vattenslangen, vi satte oss för att käka och då fick Nova lägga sig under oss så hon fick vila lite och efter mycket om och men så somnade hon. När vi käkat klart så va det dags för killarna att spela boll i gen medan vi satt på altan och snacka. Sen har det varit full rulle resten av dagen, nu när vi kom hem så la sig Henke i soffan och Nova ligger utslagen i sängen. Nej nu ska jag fixa lite här hemma ha det nu bra.

 

Dagens bilder!

 

Hemma!

Nova tar husse sällskap medans han äter frukost

 

Hos Mathilda och Tony!

 

Nova försöker svalka av sig i sandgropen som hon gräver!

 

Nu är det dax att svalka av henne!

 

Mat dax!

 

Och så va det vilande efter maten innan fikat kommer!

 

Fika dax!

 

Nu har vi fikat klart och alla är ute på tomten!

 

Här hemma , en utslagen Nova!

 

All kärlek till er där ute!


Lördagen den 16/5-09

Hej! I dag så va det en stressig dag, när jag va klar och hade varit ute med Nova för andra gången så körde Henke och Nova ner mig till stan. Jag mötte upp Sandra M och hunden Charlie så gick vi och käka på chic chic . När vi va klara så gick vi till Skive Börsen för att lyssna på Svennebanan och sen gick vi till Guldfynd för att leta dop present. Sandra åkte hem och jag gick till skrapan för Henke skulle hämta upp mig, när han kom så åkte vi till ICA Maxi för att handla lite och sen va det raka vägen hem. Henke gjorde sig i ordning och så kom Risvall och hämtade honom. De skulle på jobb fest, jag fixade lite här hemma sen gick jag ut med Nova igen och då kom Hanna och Jason. Vi snackade för fullt och sen satte vi igång och laga mat. När vi hade käkat så vilade vi lite och så kom Henke hem vid 20 tiden lagom tills vi skulle fika. När vi fikat klart så satte vi oss och kolla på Eurovision Song Contest och jag må ju säga att jäklar vad vuxen jag kände mig som satt och kollade på det. Henke gick och la sig efter en stund för han mådde illa men vi satt och tittade klart på programmet, men jag må ju säga att Norge va ju inte så bra att de skulle vinna. Själv så röstade jag på Island och Azerbaijan men de kom 2-3 så de får väll vara glada för det. Ha det gött nu!


Dagens bilder!


På stan med allas våran Sandra!

 

Hemma hos oss!

Hanna, Nova och Henke

 

Jason

 

Nova

 

Våran fika:

Glass

paj

Glass

Bär

sås

 

 

Nu tittar vi på Eurovision Song Contest!






Azerbaijan










All kärlek till er!





Fredagen den 15/5-09

Hej hej!

Dagen började med promenad och mat sen va det dags för att tvätta. Syrran och barnen kom till lekparken utanför oss vid 10 tiden så då gick jag och Nova ut till dem. Vi lekte ett bra tag så gick vi in vid halv 12 tiden, jag och Jonis gick ner till tvättstugan medans syrran gjorde mat. När vi kom upp så käka vi och sen härjade Jonis runt lite innan de gick hem så han kunde sova. Jag och Nova la oss på sängen och sov från 13:30 – 15: 30. När vi vaknat fick Nova lite mat och sen tog vi en promenad till syrran där hon röjde runt i sin takt, Henke kom till syrran vid 17 tiden och då satt vi och snacka lite sen va det ut med Nova så hon fick göra sina behov. När kl va närmare 18 så åkte vi allihopa hem till Mathilda och Tony för att fika och snacka. Diva morrade och hade sig till Nova i början sen lekte de som bara den. När de hade härjat i ca 2 timmar i streck så fick Nova lägga sig i buren och hon slocknade direkt. Sen när hon vaknat så lekte de lite till innan sen blev det lite gruff mellan dem, Nova strosa omkring och Diva för sig själv sen slockna Nova i soffan bredvid mig och Mathilda. Nu har vi kommit hem och Nova är igång igen men vi får se hur länge hon orkar. Ha det nu bäst kram kram.

 

Bilder från dagen!

 

Ute i lekparken!

 

Jonathan hjälper moster/mig i tvättstugan!

 

Hemma hos Mathilda och Tony!

 

Hemma gosar med husse!

 

Några bilder på Signe!

Jag kan tänka mig att ni undrar vart hon har tagit vägen eftersom jag hade massa bilder på henne i början av bloggen. Hon och matte hennes flyttade nämligen till Umeå men nu har de flyttat tillbaks till Västerås. Jag förstår om ni undrar vad som hänt med hennes öron, jo det är nämligen så att Matildas kompis va hundvackt och medans hon hade Signe så tejpade hon hennes öron fasst hon inte vet hur man gör så det är därför som Signes öron är så här. Men förutom att hennes öron är pajade så är det samma goa hund, lite vildare kanske men samma goa vove!


 Signe innan flytten!

 

Signe i dag!



Kärlek till er alla där ute!


Torsdagen den 14/5-09

Hej alla glada!

I dag har jag och Henke mest tagit det lugnt, syrran kom förbi i morse och hälsade på sen gick hon vid 10 tiden och då somnade vi. När vi sen vaknade så tog jag ut Nova sen gjorde vi oss klara och åkte ut till våran sommarstuga för mormor va där. När vi varit där en stund så kom mamma för hon skulle hämta mormor och då fikade vi lite sen åkte vi alla hem mot v-ås igen. Jag och Henke åkte hem till Maria för att hämta doft sakerna jag beställt när vi va på ljusparty. Maria och barnen fick träffa Nova och Maria tyckte hon va kanon söt medans barnen va lite rädda för henne. Sen åkte vi hem så Nova fick mat i sig och sen en promenad innan hon började springa om kring som en tok här hemma, efter en stund så slocknade hon och då passade jag och Henke på att mysa lite och nu ska vi äta något och sen slappa framför tv innan det är dags att sova. Ha det bässt!

 

Bilder från dagen!

 

Ute i stugan!

Vår sommarstuga

 

Gäststugan

 

Utsickten från tomten

 

Nova och Henke busar för fullt, Nova stormtrivdes!

 

Nu ska vi hem!

Mormor, Henke & mamma.

 

Hemma hos Maria!

Maria och Nova

Jag och Nova

Maria och minsta sonen Jonathan

 

Kärlek till er alla där ute!


Onsdagen den 13/5-09

Hej !

I dag har Nova varit i gång ganska mycket, det började med morgonen som va ganska lugn. Jag han med ganska mycket, både tvätta städa lite och fixa med annat här hemma sen närmare eftermiddag så satte hon igång med bus . Vi gick hem till syrran vid 16 tiden och där härjade hon för fullt sen tog vi en promenad till Ankdammen och där va hon i full gång med bus. När vi varit där en stund så Jonathan fick mata änderna så gick vi hem till mamma och där blev hon helt vild efter att hon tagit en liten tupp lur. När kl va närmare 20 så gick vi hemåt men mötte upp Sandra S med dottern Céline och tog oss en cigg i parken utanför mig. Nova fick vara lös och hon sprang omkring som en toker och grävde för fullt i sanden sen sprang hon race på gräsmattan. När vi kom hem tuggade hon lite på benet och sen la hon sig i soffan och sov till kl va 22 då tog vi och gick ut och nu har hon hållit på att ha race i lägenheten med sina leksaker i ca två timmar. Nej nu ska jag lägga henne så jag kan hoppa in i duschen och sen sova, Henke kommer hem snart det ska bli kul att se honom igen. Ha det gött nu!


Dagens bilder!

 

Nu är vi med syrran och hennes familj!

 

Henna hos mamma!

Bröderna Björklund leker

 

Jonathan leker att han planterar

 

Lilla Nova

 

 

Hemma igen!

 

 

All kärlek till er där ute!


Tisdagen den 12/5-09

Hej hej!

I dag har vi mest bara slappat, det började med att jag fick sov morgon. Nova vaknade inte förens 8 i morse så då gick vi ut och sen fick hon mat. När vi kom hem så lekte hon lite och sen la hon sig i soffan med mig och så somnade vi tillsammans i soffan. Jag vaknade kl 12 och då va det bara att väcka lilla damen för en promenad och sen mat men hon va inte så sugen på att äta. När hon ätit så lekte hon medans jag fixade lite i köket sen somnade hon i soffan igen och då passade jag på att ta en dusch och sen laga mat. Jonna kom vid halv 6 och då höll jag på att göra kladdkaka sen käkade vi och när vi ätit klart så åkte vi till polisstationen och hämtade upp Sandra M . Sen åkte vi hem till henne och hjälpte henne med lägenheten, sen körde vi henne till hennes bror och så åkte vi hem till Jonnas föräldrar så de fick träffa Nova och Jonna packade sina kläder för hon ska sova hos killen i en vecka. Sen körde Jonnas pappa mig och Nova hem till oss och Jonna till pettersberg, jag pratade med Henke i telefonen och han mådde inte så bra så han ville sova. Tog mig en bit kladdkaka när jag kom hem och sen pratade jag lite med Sandra C i telefonen och nu ska jag ut med lillan och sen sova i morgon natt kommer min älskling hem.

 

Dagens bilder!

 

Hos Sandra M!

 

Jonna i bilen!

 

All kärlek till er där ute!


Fy fan säger jag bara!

Jag fick den här på mitt mail av Sofia i dag och jag säger bara det fy fan sjuka jävlar. Jag får tårar i ögonen av att tänka på det här, åt hellvete med dessa folk . De borde finnas en lag på att döda dom jäklarna som gör något så vidrigt mot ett barn.

En otäck dikt som man nästan börjar gråta av ,
Tänk hur vissa barn har det medans  vissa andra är så bortskämda?

NU KOMMER DU LÄSA OM NÅGRA IDIOTISKA FÖRÄLDRAR OCH SITT BARN CHRIS!

Mitt namn är Chris, jag är 3 år
Mina ögon är svullna, jag kan inte se.
Jag måste vara dum, jag måste vara dålig.
Vad kunde annars göra min far så arg?

Jag önskar jag vore bättre,
jag önskar att jag inte vore så ful.
Då kanske min mor
fortfarande ville ha mig.

Jag kan inte göra något rätt,
jag kan inte alls prata.
Annars är jag inlåst,
hela dagen.

När jag vaknar är jag ensam,
huset är mörkt.
Mina föräldrar är inte hemma.
När min mor kommer hem
försöker jag vara snäll.
Då får jag kanske bara en
smäll i kväll.


Jag hörde precis en bil.
Min far är tillbaka från
Charlies Bar.

Jag hör honom svära.
Jag hör mitt namn.
Jag trycker mig mot väggen.
Jag försöker gömma mig från
hans onda ögon.

Jag är så rädd.
Jag börjar gråta.
Han hittar mig gråtande,
han kallar mig fula namn.
Han säger att det är mitt fel
att han plågas på jobb.

Han slår mig
och skriker på mig.
Jag kan smita till slut,
och springer mot dörren.
Han har redan låst den,
och jag börjar stor gråta.

Han tar tag i mig och slänger
mig mot den hårda väggen.

Jag faller till golvet
med mina ben som nästan är brutna,

och min far fortsätter kalla mig fula namn.
Jag skriker 'Förlåt'
men det är försent.

Hans ansikte förvrids till
okänslighet.

Värken. Smärtan.
Igen och igen.

Åh snälla Gud, förlåt mig.
Snälla låt det ta slut.

När han äntligen slutar
och går mot dörren

ligger jag där känslolös.
Gråtande på golvet.

Jag heter Chris.
Jag är 3 år.

I natt mördade min far mig.






Rolig historia!

Det var en kille som fredag eftermiddag jobbat klart för veckan. Han slutade jobbet åtta på kvällen, så han var bra hungrig. Han gick på restaurang och tog en middag och ett par öl.

Efter middagen tog han ett par drinkar och ett par whisky. Det hade varit en tuff vecka, så han tog en kaffe och cognac också. Och ett par gin & tonics och lite till.

Sen skulle han gå hem till sin fru. Men benen bar honom inte. Han föll som en fura. Han försökte ta sig upp, men det gick inte.

- "Fan också, jag får väl krypa ut då, och försöka ta mig upp där ute. Att jag kunde bli så full", tänkte killen.Han ålade sig ut, men utanför gick det inte bättre. Benen bar honom inte. Det var lögn i helvete att kunna ställa sig upp.

-"Jag får väl krypa hem då", tänkte killen.
-"Trots allt är det ju inte så långt".

Drygt två timmar senare var killen äntligen hemma. Han drog sig upp i handtaget till ytterdörren och låste upp. Han ramlade in. Frun sov, tack och lov, och killen ålade sig in i badrummet, fixade till sig så gott han kunde och kröp in i sovrummet, upp i sängen och somnade som en stock.

Morgonen efter väckte frun honom:

- "God morgon. Var du ute och söp i går?"

- "Nej, nej! Jag åt mat och tog några pilsner bara. Varför tror du det?" frågade killen.

- "Nja, de ringde från restaurangen och sa att du glömt kvar din rullstol..."




Måndagen den 11/5-09 Del 2

Hej hej!

Jag och Nova åkte hem till Emma och Danne efter att vi tvättat klart, vi kom dit lagom till att Emma skulle göra mat. Emma hade en väninna där hon va jätte trevlig och det va kanon trevlig att sitta och prata om allt och inget. När maten va klar så satte vi oss ner allihopa och käkade, hon hade gjort kyckling wok med nudlar och det va kanon gått. När vi hade ätit klart så satte Danne sig i vardagsrummet och höll på med sin dator medans vi tjejer satt och kacklade för fullt om hur man gör sylt, saft, marmelad mm. Sen blev det fika med äppelpaj som jag hade med mig, Nova och Kimi busade sen slocknade Nova till sist . Jag , Nova, Emma och Kimigick till Hemköp vid 20:30 , jag stod utanför med hundarna medans Emma sprang in och handlade sen tackade jag för oss och så gick vi mot bussen men vi hade precis missat den så vi fick vänta en halv timme. När vi väl kom hem så sprang Nova och letade efter Henke och efter ett tag fick jag henne att äta så tog vi och gick ut.  Nu ligger hon i soffan och sover och jag sitter här och bloggar samt kollar min mail.  

 

Inte förrän jag kom till Emma och Danne så insåg jag hur mycket jag saknar Henke, Att jag inte kan inse hur bra jag har det egentligen. Jag tycker det är skönt att få vara själv men ärligt, jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan honom. Han fyller min dag med allt som behövs för att fylla den. Jag kommer passa på att njuta nu medans jag är själv för han kommer hem på onsdag natt och sen vet man inte hur lång tid det tar innan vi får egen tid i gen.

Nej nu ska jag ta en kvälls macka och sätta mig i soffan med Nova innan jag ska sova för i morgon kommer Jonna och kanske Tommy på besök. Ha det gött nu!

 

Kvällens bilder!

 

Hemma hos Emma & Danne!

Sigge

 

Nova & Kimi!

 

Utsickten från deras balkong!

 

Lilla Nova!

 

 

All kärlek till er där ute!

 


GRATTIS på SJSK-dagen!

Idag är det Skitsnygga Jävligt Smarta Kvinnors Internationella Dag


Kom ihåg mottot: 'Livet är inte en resa till graven med syftet att komma dit i en 
attraktiv och välbevarad kropp. Det handlar om att glida in sidlänges med en choklad- 
kaka i ena handen, en flaska vin i den andra, fullständigt slutkörd, totalt  utsliten, 
skrikande "Vilken häftig resa"
Ha en underbar dag!
                      
Kram från en Skitsnygg Jävligt Smart Kvinna  
 till er andra!!

Måndagen den 11/5-09 Del 1

Hej Hej!

I dag känns det redan bättre, nu har jag lugnat ner mig men måste fortfarande säga att de känns skönt att han ska åka. Tror vi behöver egentid för både han och jag för han har blivit så annorlunda så ärligt jag tror inte han mår bra. Han blir allt mer lätt irriterad och vräker ur sig det ena efter det andra på cyklister och folk som kör. Han är elak helt enkelt och visst jag är sådan men det är inte han så det känns olustigt när han beter sig så. Men samtidigt vem är jag som ska komma och säga till honom att tygla sitt humör när jag själv är hektisk. Det känns fel av mig att ens säga det till honom för jag kastar ju sten i glashus då, nej jag låter det begå så hoppas jag på mer ensamtid i stället så jag kan bearbeta min frustration själv. Nu sitter jag här och försöker skriva med lita Akon i bakgrunden men allt jag kan tänka på är hur egoistisk jag är. Han behöver ju inte alltid må bra och vara glad men ändå så är de det jag vill för han gör så jag håller mig i balans och när han inte kan vara lugn så triggas mitt temperament upp i stället men jag vägrar bråka med honom framför Nova och det får mig att bli mer och mer irriterad för jag får inte fram min ilska så jag får väll skriva i stället. Men snälla läsare döm inte min karl för det är mitt jobb att göra det och anledningen till att det står som det gör är för att jag måste få ur mig min aggretion. Innerst inne älskar jag honom över allt annat och det kommer jag alltid att göra för han är min bättre halva men som sagt ibland måste man få spy ut det man känner och funkar det inte att säga så skriver jag det. Nog om detta nu.

Va ute med Nova vig halv 6 i morse och det va snabbt kiss och bajs sen springa till porten för hon tyckte inte om vädret. Sen blev det mat och så la hon sig i soffan med mig när vi vaknade igen så tog vi och gick ut igen och då va vädret ännu värre men då fick hon sig lov att vara ute lite mer för hundstackaren behöver ju frisk luft hon kan inte vara inne hela tiden. När vi varit ute i ca 20 min så gick vi in och nu har det varit full fart på henne. Man kan tro att hon aldrig fått leka i hela sitt liv för hon springer fram och tillbaks med bollen i munnen. Ja det är rena rama racet här..ha ha ha.

Nu ska jag bädda rent i sängen så vi höres mer senare eller i morgon kram

 

 

 

All kärlek till er där ute!



Söndagen den 10/5-09

Hej!

I dag har det varit en helpissig dag, har en kille som är totalt jäkla dum i huvudet.  Ärligt orkar inte slösa mer energi på honom, hädanefter så sköter jag mitt och han sitt så blir det bäst för jag orkar inte med lata jävlar eller idioter som kan vräka ur sig hur som helst utan att tro att det inte känns. Nej det ska bli så grymt skönt när han åker till Tyskland så jag slipper se fanskapet, då slipper jag gå omkring och irritera mig på honom . Tror att det börjar bli för mycket för oss för jag känner irritation så fort jag ser honom och då behöver han inte ha gjort något utan det räcker med att han är i samma rum. Inte vet jag varför det har gått och blivit så här???? Kanske för att vi inte har något sex liv längre och det är inte heller hans fel utan mitt fattar inte vad det är med mig längre, som sagt jag behöver en paus från honom så kanske man saknar honom och inser hur mycket han betyder för en. Nej du vi får se om det blir något bättre med det här eller inte, nog om honom nu .

I dag va jag och Nova på kalas hemma hos min kusin för hennes son Noah fyllde 2 år. Jag trodde att det bara va vår familj som skulle komma och hennes men det slutande med att det va massa folk det va huset fullt rättare sagt. Kompisar, släkt mf från Toros sida och sen kom Anna- Carin med sambo. Det va kul men jag va mest ute med Nova eftersom det va lite väl mycket folk för henne och sen ville hon ju bara leka och vägrade kissa så vi blev ute ett bra tag och när vi väl kom in sen så började folk att avta… Tog tyvärr inga bilder därifrån förutom när jag skulle gå då blev det ett på deras hus, syrran och Anders körde hem mig så gick jag lite med Nova . Sen mötte jag upp Sandra S för jag skulle få min laddare som jag glömt på jobbet, vi stod och snackade ut om saker och det kändes skönt att kunna få det gjort sen spydde vi galla om vissa saker..ler.. och jag menar inte ordagrant galla då utan vi kackla som fan..ler.. Sen kom jag hem och då såg jag att Henke hade3 tvättat och tro mig det va bara hans saker så åt helvette med honom… Nej nu börjar jag igen …Nu skriver jag inget mer nu ska jag och Nova ut och gå… ha det…

 

Bilder från dagen!

 

Hos min kusin!

 

All kärlek till er där ute!



Lördagen den 9/5-09

Hej hej!

I dag så ringde jag till Mathilda för att kolla hur det ska vara när en hund har urinvärksinfektion efter samtalet så kom vi fram till att Nova har det så vi tänkte avvakta till på måndag för att ringa veterinären. Sen ringde Laila upp mig och vi diskuterade saken och sen skulle hon ringa en vän som är veterinär och efter en stund så ringde hon upp igen och sa att vi ska ge Nova 300 ml c-vitamin i tablettform. Vi ska ge henne en tabblet morgon och kväll och i morgon ska hon ha en halv morgon och kväll. Vi skulle kunna se skillnad redan i morgon sa hon, så det låter ju bra. Sen ska vi köra hälften torrfoder och hälften blött i maten i några dagar och sedan gå över till endast torrt för Nova vägrar ju att äta blött.  Vi åkte till Apoteket och handlade sen åkte vi till hamnen så Nova fick träffa Kimi och vi pratade med Emma och Danne. Efter en stund så åkte vi vidare hem till Annica och Tilde så de skulle få se vårat lilla tillskott, vi pratade massa och lät Nova leka lite innan vi åkte hem. När vi kom hem så va Nova trött så hon somnade i sin bur i sovrummet . Jag och Henke käkade sen la vi oss på sängen med Nova och så slocknade vi allihopa, när vi vaknade så gick vi ut på promenad sen åkte vi och handla cigg och snus. När vi kom hem så käkade Nova och så gick vi ut med henne igen och nu har vi kommit in . Nova leker för fullt medans jag sitter här och klinkar och Henke kollar på tv, ska ta och duscha Nova i kväll tänkte jag för i morgon ska vi på kalas och sen grillning med svärmor och bröder med respektive. Ha det gött nu!

 

Dagens bilder!!

 

Jag  vet att det blir mycke bilder på Nova men det är bara henne man är med nu för tiden så det finns inte så mycket annat att knäppa på. Och när det väl finns andra så pratar man så mycket så jag glömmer bort att knäppa..haha.

 

Duschad!

 

Kärlek till er alla där ute


Fredagen den 8/5-09

Hej alla glada!

I dag har det varit fullt ös med lillan, hon har busat som fan och sen somnade hon vid 9 tiden sen vakna hon vid 11 och började leka och busa för fullt igen. Somnade om ca 12 och sen sov hon fram till kl 14:30 då tog jag ut henne sen kom Henke och hämtade upp mig för jag skulle till min gamla brukare för han fyller år i dag. Henke och Nova hämtar upp mig vid 17:20 tiden och då åker vi till mamma så hon fick se våran lilla nykomling. När vi varit där en stund så åkte vi hem och käka sen har Henke och Nova varit ute och jag har suttit framför datorn och beställt ett foto album . Nej nu ska jag in och sova för sängen ropar på mig, Nova kastade in handuken för över 2 timmar sedan.

 

Dagens bilder!!

 

Skällande Nova!

 

Mysan!

 

Bilden är tagen då jag och Henke va i Lycke och skulle hämta Nova. Ja jag vet jag ser inte klok ut men Henke och Nova blev bra.

 

All kärlek till er där ute!!


Torsdagen den 7/5-09

Hej alla glada!!!

I dag började dagen med lite bus och promenad sen va det mat och så fick Nova gå in i sovrummet så jag kunde göra mig klar. Jag och Nova tog bussen till Aroskooperativet för jag skulle ha möte med brukaren och cheferna. När vi va klara med det så åkte jag och Nova hem till K för att äta lite och sen busade hon lite innan hon fick lägga sig i buren för att sova lite och tro mig hon sov som en stock i ca 2 timmar . När hon vaknade så gick vi ner på stan för att möta upp Sandra M, Nova kollade på alla menisker och bilar/bussar. Vi satte oss på min kusins café och fika lite sen åkte jag och Nova hem, när vi kom hem så busade hon lite sen la vi oss på sängen och vilade båda två men tro inte att hon får ligga i sängen hur som helst. Nej då vi har överkastet på och som sagt bara när vi vill ha henne där så får hon gå upp. I dag har det hänt mycket för lilla Nova men lika glad är hon för det, hon blir ju så otroligt glad när det kommer fram någon och hälsar på henne. När vi vilat ett tag så kom Henke hem och då gick han ut med henne sen gick vi över till Sandra S och Micke. De bor två minuter från oss, när vi kom dit så va lilla Céline vaken så hon kollade på hunden och skrattade och pratade för fullt medans Nova busade för fullt. Sen gick jag hem för Sandra va på jobbet och jag har ingen lust att sitta med grabbarna så jag lämnade Henke och Nova hos ”lillebror” Micke. Det är ganska skönt att få lite tid för sig själv och sen behöver Henke och Nova umgås lite själva med. Nej nu ska jag bränna bilderna jag har på Céline för Sandra ville ha. Ha det så gött nu!

Dagens bilder!!!

Morgon bus!

Jag och allas våran Sandra

Hemma hos Sandra S och Micke!

 

 

 

 

All kärlek till er där ute!


Onsdagen den 6/5-09

Hej alla glada!

I dag har det varit full fart från morgon till kväll, Nova och jag gick ut vid halv 7 tiden och sen dess så har det varit full rulle. Nova käkade vid 7 och sen va det bus och lek fram till halv nio innan hon slocknade i soffan. Sen vaknade hon vid 10 tiden och då gick vi ut igen sen va det raka vägen in för mer bus och skällande. Sen somnade hon inte fören kl 12 och så vid ett tiden så gick jag och syrran till affären med Nova så fick hon även följa med till dagiset å vägen hem så Jonathan skulle få se henne. Nova blev eld och lågor när hon såg honom men han blev mer rädd för henne för hon va så på. Sen gick jag och Nova hem och då va det mat dags för tredje gången och sen tvär slocknade hon. Henke kom och hämtade oss kl 17 så åkte vi till svärmors stuga, när vi kom dit så va Emma och Sigge där med Kimi. Nova blev helt till sig så hon va på Kimi hela tiden, Kimi tyckte till sist att det blev för mycket och sa då ifrån men Nova fortsatte. Efter en liten stund så gick de för Sigge vaknade och han behövde mat. Vi va kvar så vi kunde hjälpa Maggan med hyllor och Nova lekte för fullt sen somnade hon i Maggans knä så då la vi henne i buren så fick hon sova ett tag. När vi kom hem så busade Nova för fullt och sen la hon sig i soffan med Henke och de somnade båda två. Hon fick mat och gick ut så nu ska vi lägga oss här hemma. Ha det gött nu..

 

Dagens bilder!!

 

Utomhus!!

 

Hos svärmor!!!

 

Henke och Nova slocknar i soffan!!!

 

Kärlek till er alla!!

 

 


Tisdagen den 5/5-09

Hej allihopa!

I dag har det varit riktigt dåligt väder hela dagen och Nova har inte velat vara ute så det har varit in i bussken kissa och bajsa sen springa till porten för hon vill in. Jag har ju haft svårt med hennes mat så jag gav henne torrfoder och majsvälling och då åt hon all mat men efter att jag pratat med Laila så fick jag tipps och råd så nu blir det hårda bud för som Laila säger vem är drottningen?. Nova har busat som aldrig förr och hon har varit i farten mycket i dag, hon gjorde sitt rekord med att vara vaken i ca 3 timmar så när jag la henne så slocknade hon direkt och när Henke kom hem så blev hon överlycklig. De va ut en sväng och jag va till affären med Sandra S så jag fick komma ut lite. Sen vid 19 tiden så kom Jonna förbi en snabbis och hon blev ju helt såld på den lilla vilden. Men visst må jag säga att Nova den rackaren utnyttjade Jonna genom att bita som fan på henne. Jonna har ju svårt att säga ifrån för hon tycker Nova är så liten men det gick bra och efter en liten stund så fick hon lägga sig i sin bur och ha ensamtid. Det va nog det bästa Laila lärt oss för Nova trivs med sin ensamma tid, vi brukar ha gallret uppe så ibland går hon själv in där för att få vara i fred. Nej nu ska jag sova så jag orkad morgondagen med massa bus. Natti natti.

 

Dagens bilder!!

 

Ute i det dåliga vädret!

 

Nu på kvällen!!

 

Vår ett års dag!

Henke kom hem med 12 röda rosor och jag började genast fundera på vad jag gjort för att förtjäna dem sen kom jag på helvete det är ju våran ett års dag i dag. Jag fattar inte hur jag kan ha glömt den, men han älskar mig och han ville ge mig blommor så det va underbart av honom.  Så tusen och åter tusen pussar till dig min ÄLSKADE Henke.

Jag ÄLSKAR dig så otroligt mycket, du och Nova är mitt allt.

'

Kärlek till er alla där ute!

 


Måndagen den 4/5-09

Hej hej!

I dag så har det varit en rolig dag, Nova visade sitt riktiga jag i dag.  Hon har lekt för fullt och sprungit och skällt på mig när jag inte har lekt med henne sen så är det mycket dragkamp som gäller för henne. Vi har varit ute massor i dag och hon gör ju så roliga saker, sen vid 10 så kom svärmor Maggan hem till oss och hälsade på en snabbis hon skulle hämta hyllan som vi hade ute på balkongen. När Henke kom hem så lekte de för fullt. Det har varit väldigt kul i dag, vi va förbi Sofia en snabbis och Nova kom till ro ganska snabbt. Det är så lugnt och fridfullt hemma hos Sofia så det va inga problem alls sen så tog Henke upp nova i sitt knä så hon somnade om innanför hans tröja. Nu är vi hemma igen och vi ska ta och äta här hemma sen är det sängen och film som gäller. Ha det gött nu!


Bilder från dagen!!

På morgonen så va det full fart.

 

Ute på  baksidan!!!

 

Henke och Nova!!

 

Hemma hos Sofia!!!

 

Kärlek till er alla där ute!


Söndagen den 3/5-09

Hej hej!

I dag har det varit en kanon dag, det började med att Nova gnydde vid 05:45 så då tog vi och gick ut så hon fick kissa och bajsa sen när vi kom in så trodde jag att hon skulle vara busig och vilja vara vaken så jag blandade till hennes mat för det ska ju stå i ca 30 min innan hon kan äta det men icke. Hon tog tag i Älgen och sen gick hon och la sig igen så en timme senare så fick hon mat och så va Henke ute med henne. När hon kom in så fick hon leka lite och sen fick hon egentid i sin bur medans vi gjorde oss klara. Sen va vi ute med henne på baksidan så hon fick springa och leka bäst hon ville, när vi kom in så va hon trött så hon somnade igen. När hon sedan vaknat så fick hon mat igen och så tog Henke ut henne innan vi åkte för att hämta upp Danne och Emma. Sen bar det iväg till Dingtuna för att fira Henkes pappa Ulf. När vi kom dit så kom även Sandra och Micke med dottern Céline, vi fika och snacka massor och där i mellan så va Nova ute på tomten och lekte för fullt. Hon va jätte trött när vi väl kom hem så nu har hon sovit i ca två timmar. Snart dags för mat igen så när hon väl vaknar blir det mat och promenad sen sova för min del…Ha det gött nu!

Bilder från dagen!!!

Hemma hos Ulf och Annet!!!

 

 

Nu på kvällen!!!

All kärlek till er alla där ute!


Lördagen den 2/5-09 Välkommen hem Nova!!!

Hej alla glada!!!

I dag har det varit en underbar dag, det började med att jag och Henke gick upp kl 06:00 för att göra oss klara så vi kan åka till Lycke och hämta hem våran nya familjemedlem. Vi kom i väg halv 8 och sen åkte vi i ca 22 mil innan vi stannade för att käka och röka, sen fortsatte vi färden mot Lycke. När vi kom till Göteborg så åkte vi fel så det blev lite snurr inne i Göteborg innan vi kom på rätt spår igen. När vi kom fram så va inte Laila hemma utan va ute och köpte kaffe så hon kom två minuter efter att vi kommit. Vi satte oss på altanen och snacka så släppte hon ut vildarna…hahaha … nej då de är så otroligt mysiga hennes hundar men jag må då säga att Blazie har växt otroligt mycket på två veckor. Efter en liten stund så släppte hon ut Nova och hon va ju så otroligt söt, även hon hade växt lite sen sist vi såg henne. Vi satt och snacka om hundarna och beteende med mera och så fikade vi lite däremellan. Lailas man kom hem efter någon timme så då fick vi även träffa honom, han började sätta upp deras nya staket och det må jag säga va snyggt det blev. När vi hade pratat klart och skrivit på alla papper så va det dags för kloklippning och det gick hyfsat bra för att vara förstagången på så många år på en valp.. Henke klippte ena tassen och det gick klockrent för att aldrig ha klippt klor någon gång . Sen va det dags för mig att prata med Agria så Nova är försäkrad på hem färden. Efter mycket om och men så fick Laila tag i en dam på Agria och nu är det fixat. När vi va klara med de så va det dags för fotografering på trappen, Laila tar alltid kort på de nya hundägarna med deras lilla valp och jag tyckte bilden blev bra som hon kommer att lägga ut på hennes hemsida. Sen så tackade vi för oss och sa hej då, sen började den långa färden hem till Västerås. Det gick jätte bra att ha Nova i buren bak hon sov ganska mycket och så stannade vi ca 4 gånger så hon skulle få sträcka på benen och kissa lite. Vi åkte till Kolsva och böt tillbaks till våran bil sen va det hemåt och när vi ställt bilen i garaget så fick Nova gå hem därifrån. Man såg på henne att hon ville bajsa men hon glömde hela tiden bort det pga. att halsbandet kliade så mycket. Vi tog av henne halsbandet och då va det en liten tur på gräsmattan sen bajsade hon till sist. När vi sedan kom in så kollade hon runt lite och gick fram till maten som jag hällt upp till henne sen började hon leka lite med Älgen innan hon la sig för att sova. Nu sover hon och jag tänkte duscha sen ta ut henne innan jag kastar mig i säng för vi är helt slut både jag och Henke.

 

Bilder från dagen!!

 

Färden till Lycke!

Jag är så farsinerad av vidkraftverken.

Det är så fin natur här nere

 

Två förväntansfulla hundägare


Rast plattsen!

 

Hemma hos Laila i Lycke!

Dite i mitt knä

 

Azza och Troja 

 

Blazie 

 

Vår älskade Nova!

 

Vovarna leker!

Henke med Azza, Troja och Nova

 

Hemma!!!

 

All kärlek till er där ute!

 


Fredagen den 1/5-09

Hej alla där ute!

I dag har det varit stressigt på jobbet, jag hade intro med Patrik sen när han gick så fixade jag med alla papper och räkningar och ringde samtal för att få allt fixat tills jag kommer tillbaks till jobbet den 3 juni. Ja nu har jag semester fram till des eftersom vi får hem Nova i morgon, när jag slutade så kom Henke och hämtade mig. Vi skulle åka och byta tillbaks två bord mot två stolar på IKEA men beslutade att åka till hamnen först eftersom det va så fint väder. Vi va vid hamnen ett tag där vi sola, käka glass och snacka sen åkte vi till IKEA vid 16 tiden. När vi va klara där så åkte vi hem med stolarna och sen va det raka vägen till Kolsva för att hämta Risvalls bil för vi ska åka långt i morgon och då är det bättre med en bensin snål bil. När vi åkte hem så stannade vi till vid ICA Maxi och handla lite sen hem för att fixa till lägenheten så den är valpsäker. När vi va klara med det så åkte vi till syrran för att lämna biljetter till sommarlans och så hämtade vi upp Anders för vi skulle kolla på Race men fan vilken flopp det va. Dåligt med bilar och sen va vi sena till Racet, när kl va 23 så åkte vi hem med Anders och sen körde vi Pär till högskolan för han skulle träffa polare där. Nu är vi hemma i gen och Henke har lagt sig så jag ska gå och göra honom sällskap för i morgon blir det tidigt. 

 

Bilder!!!

 

Jag & Henke solar lite vid hamnen

 

 

Hos Risvall!!!

 

Henke, Risvall med minsta dottern Estelle

 

Isabelle

 

Estelle

 

All kärlek till er

 


Torsdagen den 30/4-09

Hej alla där ute!

I dag har jag varit ledig hela dagen och det började med att jag och Henke låg och drog oss till kl 09:30 sen gick vi upp och jag hamnade framför datorn medans Henke kollade på tv. Sen vid 12 tiden så messade Maria mig och fråga om vi skulle med och äta så vi gjorde oss klara och åkte ner på stan för att möta upp Maria med barn och syrran med barnen. Vi gick på Mongoliska och käka sen satte vi oss på en bänk och sola lite, syrran och Linda gick till H&M medans Maria satt kvar och vi åkte till IKEA för att köpa ljus till badrummet och det slutade med att vi köpte utemöbler till balkongen. Jag skulle ta stolarna och Henke bordet sen åkte vi, jag trodde att vi skulle hem men vi hamnade på SAAB för att kolla på bil. När vi varit där ett tag och Henke hade pratat ”grekiska” med försäljaren så åkte vi hem. Henke frågade mig hela vägen hem hur vi skulle göra och jag sa till honom att han gör som han vill så länge bilen inte är röd. När vi kom hem skulle vi packa upp utemöblerna och då märkte vi att jag hade tagit bord så vi kom hem med tre bord. . ha ha ha ha. . typiskt mig.  Vi gick ner och tvätta sen när det va klart så gick vi till brasan som låt bakom Emau skolan. Vi mötte syrran och kompani, jag och Jonis gick till fiskedammen så han fick en liten godis påse sen sprang han omkring på gräsmattan medans de andra stod och prata. När vi skulle gå därifrån så mötte vi Anja med barn och mamma så vi tog sällskap allihopa . Jag och Henke följde med syrran hem så va vi där en stund innan vi gick hem, när vi kom hem gjorde vi korv och makaroner sen va det raka vägen i säng för jag ska upp och jobba i morgon.

 

Bilder från dagen!!!

 

Linda letar efter kameran

Linda & Mathias på Mongoliska

 

Maria & Jonathan

 

Henke & Jag

 

Mathias

 

Claudia min älskade lilla syster

 

Henke knäpte kort på mig när jag satt och prova ute

möbler på Clas Ohlson.

 

Vid brasan.

På bild: Sandra L, Syrran, Andres & Henke

 

Jonathan & Adina

 

På bild: Syrran, Anjas mamma & Anja

 

På bild:

Syrran med barnen, Anja med Adina,

Anjas mamma, Sandra L och Leon

 

Henke & Anders

 

Anders & Jonathan

 

På bild:

Sandra L, Syrran, Anja, Adina, Leon & Anders

 

All kärlek till er

 


RSS 2.0