Söndagen den 30/8-09

Hej hej!

I dag har det varit en lugn och bra bakis dag, det började med att när jag vaknade så gick jag ut med Nova sen va det dags för mat och vad är bättre än resterna från gårdagenJ . Sen snackade vi lite och så gick jag och la mig igen och jag vaknade väll vid 14:30 tiden igen. Henke sov bra länge tror han vaknade vid 16 tiden och då höll syrran på med mat igen och så kom mamma och Jonathan där strax efter 16. Vi snackade lite innan vi satte oss och käka, sen efter maten så satt jag ute en liten stund och snacka med mamma och Sandra innan jag och Sandra gick in och fixade marängshvish och fika. Alla satte sig till bords och vi pratade lite medans vi åt sen la jag mig i soffan med Henke medans mamma och Jonis gick till lekparken. Vid halv sju så kom de hem igen och då satt vi fortfarande i vardagsrummet och snacka, efter ett tag så åkte jag och Henke hem för då hade han blivit kör duglig igen. När vi kom hem så bytte vi om sen gick vi en längre promenad med Nova sen när vi kom hem igen så la vi oss i soffa/fotölj och kollade på tv. Sen klippte Henke klorna på Nova och jag duschade sen va det promenad med Nova och nu sängen.

 

Dagens bilder!

Nova har fått sår vid ögat!

 

Hemma igen!

 


Lördagen den 29/8-09

Hej hej!

I dag när vi vaknade så gjorde vi oss klara och så åkte vi hem till syrran vid 10 och hämtade upp Sandra och Jonis. Vi åkte två bilar med ungar och vuxna till marknaden. Nova va självklart med och det va jätte trevligt, Jag och Jonathan åkte karusell och sen fick Jonis dra i snöre så vann han en liten drake och hoppa lite på stuttsmattan fick han prova men han vågade inte så Anders fick hoppa med honom. När vi sedan gått runt alla stånd och hållt på så åkte jag och Henke med Jonis till mamma/mormor och där lämnade vi av honom för han skulle sova där sen körde vi vidare till Hälla. När vi kom dit sprang vi in på systemet och sen åkte vi till affären och handlade kött som vi skulle äta i kväll. När vi va klara så åkte vi förbi oss och lämnade cocos bollarna och hämtade mat till Nova sen körde vi hem till syrran. När vi kom dit så började hon med maten lite lätt och sen dukade vi ute på altanen. Kl 16 så kom Anja med sina två barn Leon och Adina och då började killarna grilla vårat kött. När allt va klart så satte vi oss till bords och började käka. När vi käkat klart satt vi mest och snacka om allt och inget sen började vi dricka men det va bara jag, Henke och Anders som drack för Sandra skulle ligga med sonen i samma säng så hon ville inte lukta alkohol och syrran är jju på tjocken och Anja med barn skulle hem. Vi gick in och så tände Anders brasan och Sandra nattade William när de va klara med att natta Wille och Mathias så började vi spela Pratmakarna och fy fan vad kul vi hade. Killarna mot tjejerna och killarna va ganska dragna så den ena förklarade tokigt och den andra analyserade för mycket så självklart så vann vi överlägset. Syrran la sig vid 01:30 och Henke däckade i Jonathans säng kl 02:00 vi andra va vakna till kl 02:30. Anders gav Henke en nalle och tände natt lampan när han hade däckat sen gick vi in och gav han nappen och tog massa kort. Vi hade så kul sen gick jag och Sandra upp på övervåningen och sov, Sandra och Wille sov på 120 madrassen i lekrummet medans jag och Nova sov i gästrummet.

 

Dagens bilder!

Marknaden.

Nova står vid Sandra medans jag knäpper kort!

 

 

Hemma hos syrran!

Det bjöds på:

RÄKOR

KRÄFFTOR

RÖKT LAX

RÄKPAJ

KÖTT

SALLAD & DRICKA

 

 

Anja med barnen Leon & Adina!

 

Anders & Claudia med minstingen Mathias!

 

Sandra med sonen William!

 

Bus i soffan!

 

Goaste Nova!

 

Inne i värmen med alkohol och spel!

 

HAHAHAHA!

 

 

TUSEN TACK ALLA FÖR EN KANON DAG OCH KVÄLL!

 


Fredagen den 28/8-09

Hej hej!

I dag så har vi varit hemma hela dagen och tagit det lugnt, när Henke kom hem så åkte vi till syrran och hämtade upp Jonathan så åkte vi till Skälby IP och gick i skogen. Efter en stund i skogen så gick vi till lekparken och lekte lite innan vi åkte hem till syrran igen. Henke lämnade av oss och så åkte han till lillebror medans jag och Nova va kvar hos syrran. Sandra va där med Wille de skulle sova där i hälgen, när syrran lagt ungarna så åkte hon och Anders till affären medans jag och Sandra va kvar. När de kom hem käkade vi och kollade på tv sen blev det vatten krig mellan Sandra och syrran. Jag och Nova satt bara och stirra på dem när de höll på, de hade kul och det va huvudsaken. Henke kom vid 23 tiden och då åkte vi hem. Sen va det sova för hela slanten.


Dagens bilder!

Den här grottan lekte jag i när jag va liten!

 

 

Hemma hos syrran igen!

 

Vattenkrig!

Vi ligger och kollar på tv!

 

 


Torsdagen den 27/8-09

Hej hej!

I dag så va Henke hemma tills vi skulle iväg till Mimer och skriva på kontrakten på nya lyan, när vi va klara där så åkte vi ner till stan och mötte upp syrran och Mathias utanför Mongoliska. Vi käkade och sen hämtade jag Nova från bilen så åkte Henke till jobbet, jag och syrran gick ner till statsparken så Nova fick göra av sig. Sen stod jag med vagnen och Nova utanför Panduro och väntade på syrran och då kom Lollo med mamma och hälsade. När syrran kom ut så gick vi till Zetterlunds och sen gick vi till Johanna och Toros kafé och fikade lite. Syrran passade på att springa in på Timari medans vi fikade och när hon kom tillbaks så åkte vi och hämtade Jonathan på dagis. Vi gick förbi vårat blivande hem så Jonis fick se vart moster och Henke skulle bo. Sen gick vi hem till syrran och vi fick sällskap av en katt hela vägen hem till syrran. Vi satt ute på tomten en stund men efter ett tag så gick vi in och syrran började med maten. Anders va uppe med ungarna medans hon lagade mat och efter att vi käkat så gick vi upp allihopa. Syrran målade klart Jonis rum medans jag va ute med ungarna i lekrummet. När Anders kom hem så passade jag på att sova en liten stund för jag va dötts trött, jag vaknade vid 18:30 tiden och då va det dags för välling åt barnen för kl 19 så ska de sova. Anders la Jonis och syrran la Mathias sen gick vi ut på tomten och tog bort alla äpplen som va på marken innan Anders åkte till jobbet igen. Jag och syrran fixade en kladdkaka och sen kollade vi på tv, Henke kom vid 22:30 tiden och då satte han sig ner för vi ville kolla kart på filmen sen åkte vi och kollade på garagen vid oss innan vi åkte hem. När vi kom hem så tog vi en promenad med Nova runt Ankdammen och sen hem. Henke gick och la sig och nu tänkte jag passa på att sova lite jag med.

 

Dagens bilder!

 

Mongoliska!

 

Kafét!

Som ni alla vet så ska jag bli moster igen men vi trode ju alla att det va till ett barn men så fick man veta i går att man ska bli moster till två st, ja just det syrran väntar tvillingar.Det syns ju på hennes mage för hon är inte så långt gången men ändå redan så stor.

 

Hemma hos syrran!

Katten som följde med hem till syrran!

Nova ligger och spanar in katten!

Min favorit kille!

 

Nova njuter av friheten:)

 

Jonis vill fram till katten men jag säger ifrån!

Då lassar vi vid i stället då!

 

Vi tänkte syckla till gammel mormor men hon va inte hemma!

 

Min älskade lilla Nova!

 

Jonathan äter vindruvor från deras växthus!

 

Nova försöker busa med katten , men den värkar inte gilla det!

 

Uppe i lekrummet!

 

Kollar på film!

 

Nu ber jag alla er läsare som känner Aders föräldrar att inte berätta att de väntar tvillingar utan låt Aders berätta det själv till sina föräldrar.

 

 

 


Onsdagen den 26/8-09

Hej hej!

I dag så har jag varit hemma hela dagen så när Henke kom hem så åkte vi över till syrran en sväng, när vi kom dit så va mamma där och vi satte oss och snacka lite innan mamma åkte hem. Vi va kvar till kl 21:20 och då körde Henke mig och Nova hem till Matilda, Henke åkte hem och vi tog en promenad till Bjurhovda. Men på vägen dit så gick vi mellan husen för både hon och jag gillar att kolla på hus så det tog lite längre tid en vad det brukar. När vi äntligen kom fram så gick vi upp till Sandra M och snackade lite och drack lite vatten innan vi fortsatte promenaden till Malmabergs skolan. När vi kom dit så släppte vi hundarna och undertiden som de busade så pratade jag och Matilda med Jannik i Göteborg. Jannik och jag har känt varandra i många år och nu så är Matilda lite intresserad av honom så de pratade en stund innan vi fortsatte vår promenad. Matilda och Signe följde med mig och Nova en bra bit innan de vände hemåt, när vi kom hem så låg Henke i soffan . Jag tog mig en macka sen kollade jag på tv innan jag gick och la mig.

 

Dagens bilder!

 

Hos Sandra M!

Vad knäpper Matilda kort på? Jo det här!

En tigrerad mördar snigel!

 


Tisdagen den 25/8-09

Hej hej!

I dag så va jag och Nova hemma fram tills Henke kom hem, jag tvättade och så tog jag det relativt lugnt. När Henke kom så gick han upp och snackade med grannen om lägenheten våran och jag gjorde mig klar. Sen åkte vi iväg och handlade och när vi va klara så åkte vi hem och hämtade Nova samt packade upp varor, sedan körde Henke mig och Nova till Matilda. När vi kom dit höll hon på att baka och Pär va i Enköping och tränade med Uzka och Storm. Jag kollade på tv undertiden hon bakade och sen kom hon med de härliga muffisen så drack vi te till. När Pär kom hem vid 22:00 så gjorde vi oss klara så gick vi ut med hundarna, vi hamnade vid plan här vid mig och där fick hundarna leka för fullt. Efter ett tag så blev vi uttråkade så då gick vi till stora lekparken och så började vi testa alla ställningar. Fan det va skitkul att vara barn igen men jäklar vad yr man blev av vissa saker, när vi hållit på ett tag så gick vi hem till mig och satte på popcorn och så satte vi oss och kolla på film. Henke va hemma hos lillebror men han kom efter ett tag kl va närmare 01:00 när han kom hem, när filmen va klar så va kl 03:07 och då gjorde vi oss klara så gick vi runt ankdammen och sedan hem åt varsitt håll. Nu ska jag sova för i morgon ska jag iväg till Sandra M och sen på kvällen ska jag och Matilda ta en lång promenad med hundarna.

 

Dagens bilder!

 

Matilda frossar!

 

Ute vid plan med hundarna!

 

Lekparken!

 

Hemma och kollar på film!

Två trötta tjejer!

 

Tack Matilda och SIgne för en kanon kväll!

 

 


Måndagen den 24/8-09

Hej hej!

I dag har vi fått en kanon kul nyhet, när jag ringde och prata med mimer vid 13 tiden så berättade dom att vi fått lägenheten eller ska jag säga radhuset på Skälby. Jag blev helt överlycklig och ringde upp Henke direkt och berättade, han jublade i telefonen och så berättade jag att vi ska iväg och skriva på kontraktet på torsdag. När vi pratat klart blev jag tvungen att ringa runt till alla mina vänner och berätta att vi fått den, alla blev glada för vår skull och nu längtar jag tills vi ska få flytta in i den. Det är in flytt 1/11 men om vi lyckas få iväg våran tidigare så kan vi flytta in tidigare för killen som har den säger att den är ledig från 1/9. När jag pratat klart så tog jag och Nova en promenad till Joker för att möta upp Matilda och Signe, jag gick in i affären och köpte macka till mig sen gick vi hem till Matilda och Pär. När vi kom dit så stängde Matilda in Uzka i buren och så fick hundarna turas om att vara ute. Efter en heldag hos Matilda så gick vi hem till mig men innan vi gick in så fick Nova och Signe springa av sig på plan och när vi kom in så lagade vi hel kyckling i ugn som Henke ska ha med sig till jobbet. När vi va klara med det så gick vi till plan med hundarna så fick Nova och Signe leka av sig och tro mig fan va de sprang.  När vi suttit och snackat i ca en timme så gick vi hem igen och då gjorde Matilda och Signe sig klara för att gå hem igen. När de gått så rensade jag kycklingen och la den i matlåda med ris och sås, nu har jag betalat räkningar och ska gå och sova.

Tusen tack gumman för en kanon dag. Kram på dig hjärtat...ler..

 

Dagens bilder!

Signe!

 

Uzka!

 

Lilla Storm!

 

Nova och Storm utanför Matilda!

 

Promenad med Uzka och Signe!

 

Inne igen!

Matilda och Pär!

 

Ute med Nova, Storm & Signe!

Nova tittar på Matilda och Signe och undrar säkert va dom gör!

 

Inne igen!

Matilda med hennes två söner Liam och Tristan!

Uzka!

 

Signe och Storm!

 

Hemma hos mig och Henke!

Nova och Signe!

 

 


Söndagen den 23/8-09

Hej hej!

I dag när vi klev upp så gick Henke ut med Nova och jag gick ner till tvättstugan, när jag kom upp så stod Sofia i porten. Hon va 10:20 när jag kom upp från tvätt stugan så jag vet inte om Sofia fått vänta länge eller inte. Henke gjorde sig klar så gick han över till lillebror medans jag och Fia kollade på film och snackade för fullt. Vi käkade lite frukost och sen när kl va närmare 12:30-13:00 så gick hon hem och jag fortsatte med tvätten sen ringde jag Henke och berättade att tvätten skulle vara klar om ca 1 timme. Jag satt vid datorn när Henke kom hem så hoppade han in i duschen och när han kom ut så va det min tur. Han och Nova låg och gosade i sängen en stund sen gjorde vi oss klara och så åkte vi hem till Ante med tjejen och tre katter. När vi kom dit så gick Henke till Ante medans jag och Nova gick in på tomten, där möttes vi upp av Antes tjej och vi satte oss och snacka medans Nova nosade omkring på tomten. Efter 3 timmars fikande och snackande så åkte vi hem igen, när vi kom hem så lagade vi lite mat sen gick Henke över till lillebror igen. Jag och Nova tog bussen till syrran så mötte syrran och Sandra upp oss, de hade varit på Pizzerian och handlat pizza men de hade inte nöjt sig med en varsin utan de köpte 4 st. plus godis som jag beställt och chips. När vi kom in så låg Wille och sov i vagnen men vaknade självklart när det va dags att äta så från 22-23:30 höll de på med honom innan han somnade. Jag satt och funderade och så började vi prata om att nu är det snart dax för syrran och Anders med ytterligare sömnlösa nätter men efter den här så är det stopp på barnfabriken och det håller jag ju med om, det räcker gott och väl med tre ungar, jag hoppas det blir en tjej den här gången men det kommer säkerlgen bli en pojke igen. Jag, Anders och syrran kollade på film undertiden och så ringde jag Henke vid halv tolv och sa att han fick komma och hämta mig nu för klockan är mycket. Han dök upp strax efter tolv så satt vi och snackade lite innan vi åkte hem, när vi kom hem så gick Nova en liten stund och när hon gjort sina behov så gick vi in och Henke gick och la sig. Nu tänker jag ta ut Nova snabbt och sen sova ha det gött allihopa!

 

Dagens bilder!

Gos med husse!

 

Hemma hos Ante!

Nova sitter och spanar på ena katten som sitter i fönstret!

 

Hemma hos syrran!

 

 

Fick mail från uppfödaren och jag blev glad av att läsa det, nu känner jag mig starkare inför utställningen med Nova. Jag är ju så otroligt nervös men det här gav mig styrkan att ignorera nervositeten. Tack Laila!

 

 


Lördagen den 22/8-09

Hej hej!

I dag så åkte jag, Henke och Nova hem till Danne och Zebbe, när vi kom dit så käkade vi sedan så satte sig Henke och Zebbe och spelade lite innan vi kollade på film. Jag och Danne satt och snackade lite om A-kassan. och diverse och då fick jag veta att Maria min kompis och Zebbes mamma har hamnat på sjukhuset.  Det är gallan och massa njursten men bäbisen mår bra, det är nämligen så att om det inte blir bättre så måste de operera och då måste de ta ut bäbisen redan nu. Hon skulle få kejsarsnitt i andra veckan på september så då kommer ju barnet för tidigt. Fan det känns ju inte kul att veta att hon har det så jobbigt, och varför måste hon alltid råka ut för något? Ja nu sitter man här och hoppas på att hon slipper operera sig och att hon ska få komma hem snart igen. Maria vi tänker på dig gumman, massa kramar till dig där borta på förlossningen.

När vi snackat klart så satte vi på filmen ” Vi hade i alla fall tur med vädret 2” ja jag må ju säga att ettan är bättre. Sen när filmen va klar så fick Zebbe gå och lägga sig och vi satt och snackade lite innan vi började kolla på hans akvarium han har en med salt vatten och en med vanligt vatten och tro det eller ej. Men när Danne och Zebbe fiskade för en vecka sen så fick de en gädda och den har de lagt i akvariet. Han har ätit upp en och en halv fisk från akvariet och det lilla akvariet där har de skumma djur. Det är en orm sjösjärna och en eremitkräfta, en liten Nemo och en svart orange fisk som är rädd och två levande stenar med massa smått och gott på. När vi snackat ett tag om akvariumerna så åkte jag och Henke hem, när vi kom hem så satte jag mig framför tv och Henke framför datorn sen gick han ut med Nova och så gick han och la sig. Nu ska jag kasta mig i säng med för i morgon kommer min älskade Sofia hit och hälsar på ska bli så kul.  Ciao!

 

Dagens bilder!

 

Akvariena!

Här ser ni gäddan....

 

Salt vatten akvariet!

Där har ni lilla Nemo som simmar omkring!

 


Fredagen den 21/8-09

Hej hej!

I dag mötte jag upp syrran med familj på Bauhaus, de kollade efter färg och tapeter att ha i Jonis rum på övervåningen för nu ska han flyttas upp. När vi kollat klart där så åkte Anders hem medans jag och syrran gick till Runes Färger och kollade. De hade ett lekrum där så jag och barnen gick in där medans syrran kollade tapeter och annat kul. När vi va klara så va kl 16 så vi gick till restaurangen ovanför Willys och käkade eftersom ungarna va hungriga. När vi va klara så gick vi till Barnens Hus och kollade på presenter och syrran skulle byta soflett till vagnen, Henke och Nova kom till barnens Hus och när vi va klara så gick vi in till Willys och handlade lite god mat som vi skulle käka sen. Anders kom när vi va klara och skulle hämta upp syrran och barnen men så såg syrran att det va strul med sofletten så hon och Henke gick in på Barnens Hus för att klaga och Anders va utanför med ungarna så de fick leka lite. Jag och Nova passade på att gå till djuraffären och handla lite sen gick vi tillbaks och då hade syrran och Henke fortfarande inte kommit ut. Jag satte fast Nova och så gick jag in och då va de nästa klara. När de va klara så gick vi till bilarna och så skulle vi åka men då ville Jonis åka med oss så det fick han göra. Vi åkte till ICA Maxi för att köpa en dricka och medans Henke va inne så satt jag och Jonis och prata och sjöng för fullt och han tyckte det va jätte kul. När Henke kom så åkte vi hem till syrran och Jonathan frågade hela tiden om inte Henke kunde sjunga bamse låten men den kunde han ju inte så Jonathan fick sjunga den för oss. När vi kom dit så va det dags för Jonis att sova så de gjorde klart ungarna så började vi med maten. Jonathan ville inte sova så han kom upp flera gånger och vi fick köra honom i säng, tillsist så satte sig Henke inne hos honom och då somnade han. Vi snackade lite och sen åkte jag och Henke hem, när vi kom hem satte jag mig framför tv och kollade på film medans Henke gick och la sig.

 

Dagens bilder!

 

Mat dax!

Vår mat!

 

 

Willys!

Jonis hade bajsat ner sin tröja så han fick låna Henkes undertiden!

Syrran är sur för den trasiga sufletten!

 

Utanför Barnens Hus!

 

Åker vi hem till syrran!

 

Äter hos syrran!

Slappar efter maten!

 

 

 

 

 


Torsdagen den 20/8-09

Hej!

I dag så har jag varit hemma hela dagen men vid 16 tiden så kom mamma och hämtade mig och Nova så åkte vi hem till syrran och Anders. När vi kom dit så va Anders och Jonathan och hämtade släpkärra från hans jobb eftersom inte dom får låna mormors och morfars släpkärra. Mamma va ute med Mathias och han va på grävmaskinen så jag passade på att ta kort på honom, sen kom Jonis och då ville han också vara där så jag passade på att knäppa kort på dem innan jag och Anders började fylla kärran med alla buskar som de har tagit bort. När vi va klara så åkte jag, Anders och Jonis i väg till återbruket med det och Jonathan stod och tittade på när jag och Anders lassade av allt i konteinen. När vi åkte hem så fortsatte vi att fylla kärran sen när vi skulle åka så kom Henke och så åkte vi i väg alla tre till återbruket och kastade av det.  När vi kom tillbaks så tog Anders grävmaskinen och hällde över jorden på kärran medans jag och Henke hade spadar och lassa kärran med. Sen gick jag och rökte och så gick jag in en snabbis och då passade killarna på att åka iväg med det och samtidigt lämna kärran på Anders jobb. När de kom tillbaks så skulle Jonis sova och när han och Mathias sov så fikade vi en liten stund innan det va dags att jämna ut marken där buskarna en gång varit och så rullade vi ut de nya gräset där. Jag hade kjol på mig så efter ett tag så gick jag in för jag blev allt för myggbiten . Jag och mamma kollade på tv och när de andra kom in så satte vi oss alla vid tv och kollade klart på filmen som börjat och mamma åkte hem. När filmen va slut så åkte vi hem och när vi kom hem så gick Henke och Nova och la sig, jag kollade på tv och sen när det va dags att sova för min del så gick jag ut med Nova en snabbis.

 

Dagens bilder!

Ha ha sjuk bild! Mamma se ut som ett spöke..ler.. Hon försvinner in i skåpet.

 

Mamma och Mathias!

 

En lycklig liten Mathias!

 

Dax att fixa gräset!

Ha ha Henke då!

 

Nova ligger och tuggar på en rot som hon har snott åt sig..

 

Nova provsitter på det nya gräset!

 

Inne igen!

 

 


Onsdagen den 19/8-09

Hej!

I dag har jag haft en kanon bra dag, det började med att jag vaknade upp och va lite seg från gårdagen. Sofia kom hit med Axa så gick vi ut till plan och tränade lite med hundarna, jag fick massa beröm för Nova blir duktigare och duktigare. När vi tränat klart så gick Sofia till pizzerian och handlade bakis mat sen kollade vi på film innan on åkte hem. När kl va 16 så började jag tvätta och sen nä kl va 19 så kom Sandra hit, hon och William va ute i lekparken medans jag duschade och gjorde mig klar. Henke brände en film och sen gick jag och Sandra till affären och Henke gick hem till lillebror. När vi va på väg hem från affären så stannade en snut bil vid oss och frågade om vi sätt en kille med jeans, röd tröja och en vit keps. Vi hade inte sätt honom så då åkte de vidare, vi gick hem till Sandra och så började hon lägga Wille. Jag kollade på tv undertiden och Nova låg och sov på mattan i hallen, när Wille hade somnat så kollade vi på filmen och jäklar va vi skrattade. När kl va närmare 23 så kom Susan hem och hade självklart killen med sig, efter en dispyt så drog hon och killen. Vi fortsatte kolla på film och när den va klar så tog jag och Nova en promenad hemåt, vi mötte upp Henke utanför lillebror . Vi gick hem och kramades lite innan Henke hoppade i säng, nu sitter jag här och bloggar och Nova ligger och käkar på sitt ben. Nej nu ska jag göra min älskling sällkap.

 

Dagens bilder!

Träning med Nova och Axa!


Tränar på att gå!

 

Tränar att stå på komando!

 

Nu är det Sofia och Axas tur!

 

Nova!

Nova sitter och kollar på alla hundar som går förbi!

 

Hemma!

Gos med Nova!

 

Hos Sandra L!

Snackset till filmen!

 

Sandra L

 

 

 


Tisdagen den 18/8-09

Hej!

I dag så tog jag och Sandra bussen till skälby och när vi kom dit så satte jag och Sandra oss och käkade macka sen kom Sofia till syrran. Vi fikade lite sen gick vi upp till lekrummet med barnen, när vi lekt en stund så kom Anders jobba kompis med fru och barn. Vi lekte lite till sen gick vi ner och syrran fixade fikat medans jag va ute med Jonathan, Nova och Sofia. Alla kom ner så började vi snacka och fika för fullt, kl 15:10 så kom Henke och hämtade mig så åkte vi och kollade på lägenhet på skälby och vi ville verkligen ha den båda två. Ja Henke sa att han skulle bli besviken om vi inte fick den, det va kul att se att han ville ha den lika mycket som jag.  När vi va klara så åkte vi hem till syrran igen och så fikade vi och snacka medans killarna va på övervåningen med barnen. Jag och Henke åkte hem strax efter Forat med familj. När vi kom hem så lagade vi mat och så kom Micke förbi så de åkte iväg en sväng med bilen medans jag packade i ordning Novas saker. Sen när Henke kom så körde han över mig och Nova till Sofia och Gugge och sen åkte han vidare till Josbil. Vi satt och drack ute på deras altan sen tog vi en promenad hem till mig för Gugge mådde inte så bra, när vi kom hem till oss så fortsatte vi dricka och snacka. Jenny tog lite nudlar och sen fick hon ont i magen så hon och Nova gick och la sig medans vi fortsatte festa. Henke kom vid 01:30 och då körde vi hem Hanna, Jenny och Sofia, när vi sedan kom hem så satt vi och snacka lite innan vi gick och la oss.

Tusen tack tjejer för en kanon kväll. Puss love you all!

 

Dagens bilder!

Hos syrran!

Mathias och William!

 

 


Hos Sofia!

Jenny

 

Hanna!

 

Hanna och Sofia!

 

David!

 

Hanna försöker ta kort på Nova!

 

Hemma hos oss!

Jag, Hanna och älskade Sofia!

 

 

Nova och Jenny ligger i sovrummet.

 

 

 


Måndagen den 17/8-09

Hej hej!

I dag så har jag varit hemma till kl 14 så gick jag över till Sandra L och vi snackade och käkade sen gick jag hem för att baka men jag fick vänta tills Henke kom hem med Jästen. Jag bakade och så kollade vi på tv innan det va dags att sova.

Dagens bilder!

Sussan och Sandra

 

Mina bullar

 

 


Söndagen den 16/8-09

Hej!

I dag har vi tagit det lugnt hemma hela förmiddagen, vi åkte över till mormor och morfar vid 17:20 tiden och så va vi kvar där till kl va närmare 20:00. Vi åkte sedan hem till syrran och hämtade bakmaskinen och sen åkte vi till affären och handlade lite innan vi begav oss hem. När vi kom hem så tog vi en promenad runt ankdammen och sen satte vi oss och käka lite innan det va dags för mys i soffan.

Dagens bilder!

Jonathan va väldigt mostrig ,han ville helatiden kramas och sitta i mitt knä!

 

Mathias va trött och gnällig!

Mamma gjorde pedikry på mormor!

 

Min gammla morfar!

 

Nova och Henke leker utanför mormor och morfar!

 

 

 


Våran Nisse!

Nu när man varit på race i sommar så saknar man verkligen att åka i Nisse, han har varit under renovering eller som killar sagt ner plockad för att lagas och jag vet att det känns surt för Henke att han inte kunnat åka med den i år men det får bli nästa sommar. Här kommer lite bilder från förra året.

 

Som sagt jag saknar att få åka i Nisse = Nissanskyline R33 

 

 


Lördagen den 15/8-09

Hej!

I dag har vi haft kanon kul, det började med att vi lämnade av Nova hos Jonna i morse kl 07:20 sen åkte vi iväg till E-tuna för att möta upp Risvall. När vi träffade honom så hoppade vi in i hans bil så åkte vi iväg till Strängnäs för att kolla på Dragrace de höll till på Malmby. När vi kom dit så lassade de av Risvalls Evo och så ställde han sig i kö, jag och Henke gick till läktaren och satte oss. Jag fick massa bra bilder och min favorit bil va där det är Mathias= You Ask med sin svarta Evo. Vi va där hela dagen och det va mycket upp och ner med bilarna men kul som fan. När vi kom hem så hämtade vi Nova och så åkte vi till syrran och kollade på film. JA som sagt det har inte varit så mycket förutom en heldag med älsklingen och bilar. Bilderna får tala för sig själv!

 

Dagens bilder!

Nu är vi påväg!

 

Malmby!

Risvalls bil!

 

 

Nu är det bågarnas tur!

 

 

Nu är det mopparnas tur!


 

Nu är det bilarnas tur igen!

Min favorit Mathias Evo!

Risvall längst till vänster!

 

Nu är vi nere bland bilarna, vi har gått av läktaren!

 

Står vi och pratar med Mathias!

Risvall och Henke!

 

 

Nu är vi på väg hem!

 

Henke gosar med Nova hemma hos syrran!

 

 

 


Fredagen den 14/8-09

Hej hej!

I dag har det varit jätte trevligt, Sofia E och Sofia T kom hem till mig. Sofia E har färgat mitt hår svart och när jag väntade på att skölja ut det så lagade jag mat åt mig och Sofia T. Vi kollade på film medans vi käkade och när vi käkat klart så sköljde jag ur medlet i håret och det blev jätte bra, nu slipper jag de orange slingorna. När vi kollat på ena filmen så satte vi på en till och så fikade vi till filmen. Jag tvättade innan de kom och när kl va 16 så gick jag ner och hämtade tvätten, och Sofia T åkte hem. Jag och Sofia fortsatte kolla på film och sen när den va slut så körde vi hem Fia och så fortsatte vi iväg till Rocklunda. Vi gick lite i skogen och så tog vi massa fina kort innan vi åkte hem igen. När vi kom hem så gosade vi lite och sen åkte Henke till Köping för att hjälpa Risvall med bilen, jag har kollat på tv och bloggat men nu ska jag kolla vidare på tv. 

 

Dagens bilder!

Älskade Sofia!

 

Jag med nyfärgat hår, äntligen är jag svart hårig igen!

 

Rocklunda!

Jag tillsammans med min framtid!

Min älskade Henke du är mitt allt nu och föralltid!

 

 


Torsdagen den 13/8-09

Hej hej!

I dag så gick jag och Nova över till mamma, vi skulle iväg och handla till Nova och leta kläder till mamma som hon ska ha på sig när hon åker på kräftskiva. När vi kom dit så hjälpe jag mamma lite hemma och sen vid 16 tiden så åkte vi iväg till hälla men vi stannade vid djuraffären först. Jag och Nova gick in så köpte jag nytt halsband och koppel, ett sele och ett utställningskoppel sen fick hon ju självklart ett märgben. När vi va klara så åkte vi vidare till hälla och där gick vi in och kollade kläder men vi hittade inte något som va bra fast jag köpte solglasögon och ett halsband. Sen gick vi över till Ica maxi och handlade lite innan vi åkte iväg. När vi skulle åka så ringde jag Henke och kollade om han skulle med hem till syrran. Han skulle köpa Pizza och komma. Jag va så hungrig så jag tog en macka och Jonis gjorde mig sällskap och käkade en han med, sen kom Henke och då käkade vi pizza och Jonis ville också ha så han fick av oss. När ungarna lagt sig så satte vi oss framför tv ett tag innan vi åkte hem. När vi kom hem så tog vi en promenad med Nova innan vi gick in, när vi kom in så satte jag mig vid datorn och Henke la sig och kolla på tv i sovrummet. Jag kom efter en timme och tog honom sällskap.

 

Dagens bilder!

Hos mamma!

 

Hos syrran!

De har lekt gosedjurs krig, det ser ut som andra världskriget. Ha ha ha

 

Pizza är så gott!

 

 

Hemma igen!

Det jag köpt:

Sele

Utställningskoppel

Halsband & Koppel

 

 


Onsdagen den 12/8-09

Hej hej!

I dag så åkte jag ner på stan och mötte upp syrran med barn, när jag kom så satt de på en bänk och käka lite smörgås rån. Vi gick till Åhlén och där köpte jag en väska eftersom min va på sista refrängen sen gick vi in till Vero Moda och då kom Maria med ungar. Vi va hungriga så vi gick till Mongoliska och käka lite sen ner på toa och sedan vidare till Apotek och myrorna. Maria skulle fixa lite på Myrorna och då passade jag på att köpa gosse djur till Nova eftersom hon biter sönder dem så kan hon lika gärna få gosedjur för 10 kr i stället för 70 kr. När vi va klara så tjatade de till sig mig till Skälby, jag åkte hem och hämtade Nova medans de väntade på mig nere på stan sen åkte vi till Skälby. Vi träffade en dam med hennes staff och den hade nyligen haft valpar och fy fan vilka långa klor stackaren hade. Det va inte långt ifrån att de skulle böja sig inåt hundarna hälsade på varandra och så kom Anders och hälsade på barnen innan vi fortsatte promenaden till syrran. När vi kom dit så fikade vi lite sen gick jag mest och sucka. Jag va så otroligt trött och mådde så illa så jag kunde inte äta och jag orkade inte med allt barnskrik. Linda och Ida kom förbi och de satte sig och käka medans jag låg i vardagsrummet på soffan och försökte sova men det gick inte. Henke kom och hämtade mig vid 17:30 tiden så åkte vi till Skallis där han lämnade av mig, jag och Sofia satt och snackade lite hos henne innan vi tog en promenad hem till mig. Nova gick gå en bit men hon gillade det, när vi kom hem så fick hon ryck och höll på som fan så högtalan ramlade ner och då röt jag till åt henne att nu är det nog så gick hon och la sig och sov en stund. Jag och Sofia kollade på en film som heter The Unborn och den va läskig samtidigt som den va sjuk. När Nova vaknade så käkade hon lite se följde vi med Sofia en bit och sen gick vi hem igen. När vi kom hem så satte jag mig vid daton och sen pratade jag lite i mobilen. Nu ska jag fixa lite här hemma och sen blir det nog sängen för min del, och så återstår det att se när Henke kommer hem.

 

Dagens bilder!

 

Hos syrran!

Marias Jonathan!

 

Syrran och Maria!

Syrran, Jonathan och Maria!

Mathias och Jonathan!

Linda och Ida!

 

Alexander!


Jonathan!

 

Jonathan och Alexander leker för fullt!

 

Lilla Nova Bus!

 

Ungarna är uppe i lekrummet!

 

Tusen tack alla för att ni stått ut med mig i dag.

Och tusen tack för en kanon kväll Sofia, puss!

 

 


Tisdagen den 11/8-09

Hej hej!

I dag så har jag varit hos Sandra L, vi har varit på affären och sen hemma hos henne hon bjöd på wok och så har vi pratat massor. Jag gick hem vid 17 tiden och så kom Henke och hämtade mig vid 17:55 varav att vi åkte till skallis och kollade på lägenhet men det va inte något att ha. När vi kom hem så satte jag mig vid datorn och fixade gårdagens blogg sen kom Matilda och Signe hem till oss och som alltid så började ju Nova busa som fan. När kl va 19 så gick vi ut till parkeringen för där stod Sofia och väntade på oss. Vi åkte till Tortuna hundklubb och där fick Nova och Signe busa lite innan vi började träna. Sofia och Matilda visade mig hur Nova skulle stå och hur hon ska röra sig i ringen, vi övade och övade sen när jag va lar så tränade Sofia sin hund Axa på lydnad och Matilda och Signe va ute på agility banan och höll på. När vi va klara så fick hundarna busa av sig en stund innan vi lassa in oss i bilen och åkte tillbaks mot stan. När vi lämnade Matilda så kom hon ut med lilla valpen Storm som är en 8 veckors dobermann hane. Sen åkte vi hem och när jag kom hem så tog jag och Henke kvälls fika och nu ska vi sova.


Skrivet av Henke:

Puss jag älskar dig, sov så sött min skatt J

Pussen…

 

Dagens bilder!

Axa!

 

Matilda och Signe!

 

Nova!

 

Axa och Signe får låka medans jag tränar så det finns ett störnings moment för Nova!

 

Jag tränar med Nova!

Här lär jag henne att stå still på komando!

 

Nu ska vi lära oss att gå i ringen!

Bilderna blev inte så bra men kul va det och Nova är duktig.

 

Nova får lek med Signe som belöning efter träningen. Nu är det Sofia som tränar Axa undertiden.

 

 

Matilda och Signe håller på nu!

 

Nu är det lek dax för hundarna!

 

Nu har vi kommit till Matilda och träffar lilla Storm!

Signe står på balkongen och tittar på!

 

 

 

 


Måndagen den 10/8-09

Hej hej!

I dag har det varit en kanon dag, jag och Nova blev upp hämtade av svärmor vid 11:15 och så åkte vi till blomgaraget och Maggan köpte två blommor till syrran. När vi sedan kom hem till syrran så va Jonathan och Mathias uppe i lekrummet och syrran höll på med maten.  Maggan gav syrran blommorna som tack för allt hon fått av syrran och sen visade vi henne runt i huset. Vi gick upp och lekte med barnen sen kom syrran upp och då pratade vi massa medans ungarna lekte, vi gick sedan ner och då stod Maggan och syrran och snacka medans jag och Jonis gick ut för jag skulle röka. Mitt i allt så ser jag Mathias komma och så kröp han iväg till traktorn och lekte lite med den. Jag tog barnen och gick in så satte jag mig mittemot Maggan så satt vi och pratade en stund sen gick jag ut på altanen med Mathias och matade honom medans Maggan och Jonis gick ut på tomten och lekte lite sen va det dags att äta och då satte vi oss ute på altanen och käka. Jonathan gick och la sig efter maten och så satt vi i lugn ro och pratade och skrattade massor till fikat. När Jonathan vaknade så kom han och satte sig i mitt knä och så satt vi och snacka lite till innan vi gick ut på tomten allihopa.  Margareta grävde upp lite blommor som hon ville ha från tomten och som syrran ändå tänkt kasta, Jonathan sa att hon tog buskarna deras och vi skrattade och hade så otroligt trevligt. Sen strax efter 16 tiden så körde Maggan hem mig och Nova och så åkte hon till sin stuga.  Tusentack Maggan och syrran för en kanon travlig dag.

 

God morgon !

 

Hos syrran!

 

När jag kom hem så tog det inte lång stund innan Henke kom hem och vi va trötta båda två så vi la oss i sängen och somnade på två röda. Jag vaknade upp och så pratade jag med Sandra och Sofia och så kom Sofia hem till mig strax efter och Henke stack iväg till Danne undertiden. Jag och Sofia satt och snacka lite och så satte vi sedan på Twilite och den kan man bara inte låta bli att älska. När vi kollat klar på den så kollade vi på Transformens 2 och den är också så jäkla bra men så lång. Vi pratade och skrattade och hade så otroligt kul ihop, det är alltid så kul när Fia kommer vi har så mycket att prata om och vi har så trevligt tillsammans. Vi käka negerbollar till filmen och det va riktigt mysigt. När Sofia skulle hem så följde jag och Henke med henne en liten bit så gick vi runt ankdammen med Nova när vi sagt hej då till Fia.  När vi kom in så satte jag mig och kolla på lägenheter och hus för jag och Henke har ju diskuterat att köpa men vi får se det är ju så mycket med att ha tomt och allt. Sen va det natter för mig och Nova, Henke hade redan laggt sig och sovit.

Sofia tusen tack för en underbar kväll det måste vi göra oftare puss love you!

 

Min älskade Sofia har kommit!

Mys i fotöljen :)

 

 


Söndagen den 9/8-09

Hej hej!

I dag har det varit en händelserik dag, jag vaknade av att Sofia ringde mig och vi pratade ett bra tag sen väckte jag Henke och så gick jag ut med Nova. När vi va klara så körde Henke ut mig och Nova till Enhagen för att träffa Sandra M. Jag och Sandra solade och badade i deras tunna medans Nova och Charlie lekte för fullt, Sandras familj har besök från USA hemma hos dem och jag säger bara det fan vad bortskämd dottern är. Hon är 10 år och väger över 70 kilo så nog märks det att det är Amerikaner allt. När kl va närmare fem så kom Henke och hämtade oss och när vi kom hem så va Sandra, Micke och Celine utanför oss vid lekparken. Vi stannade till och pratade lite sen gick vi in och käkade, medans vi käka så kollade vi på Fringe och självklart så somnade vi i soffan. När vi vaknade vid halv åtta så låg vi och snackade lite och Henke berättade att vi va själsfränder och att han älskar mig över allt annat. Han är så otroligt god och romantisk, man kan inte alltid tro det men han är en riktig romantiker och han säger så underbara saker hela tiden. Jag älskar verkligen den killen. När vi va klara så gick Henke över till lillebror medans jag och Nova mötte upp Sandra L med son vid vägen. Vi gick till affären på Haga och så lämnade jag in Nova hos mamma medans vi handlade för hon bor vid affären. När vi va klara sprang jag in och hämtade henne och så pratade vi lite innan jag och Sandra gick vidare hem till henne. När vi kom dit så lagade hon lite mat till sig och jag diskade lite sen va det dags att lägga William och då satt jag och väntade i vardagsrummet, Nova hade lagt sig ute i hallen och sovit. Sandra kom efter 30 min och då tog vi oss en cigg sen satte vi på en filma, när vi kollat klart på filmen så ringde jag Henke och så gick vi hem. Nu ligger han och sover och själv har jag suttit och läst Marias blogg, hon hade skrivit om mig i bloggen och det va gulligt av henne, hon frågade vad jag gjort för att Zebb ska gilla mig:

Marias inlägg:

Jessica jag lånar självklart dem fina bildarna från din blogg till min...
Jag är glad att du "håller" ett öga på min son. Han gillar verkligen dig... Frågar vad du gör...Å hur du har det...
Vad har du gjort för att få honom att gilla dig såååå ;-)

Mitt svar:

Ingen aning Mia! Jag är mig själv antar jag, bara kul att han gillar mig. Vi har kul på racen han berättar massor om bilarna och så brukar vi ha giss tävling han gissar på att ena bilen ska vinna och jag på den andra. Som sagt vi har jätte kul. :)

 

Dagens bilder!


God morgon!


Ute på Enhagen!
















Med Sandra!










Tack alla för en kanon dag i dag!










Lördagen den 8/8-09

Hej hej!

I dag har det varit en kanon dag åter igen, vi har varit hemma och tagit det lugnt sen vid 17 tiden så kom Sofia och hämtade min camera och gav mig pengar för den. Jag blev tvungen att sälja min kamera istället för att ge bort den för annars skulle jag inte haft råd med den nya kameran. Jag har ju lovat Kim att hon ska få den men jag ska höra av mig till dem och hoppas på att hon förstår att det inte handlar om att jag skiter i det utan att jag är fattig just nu när jag inte har jobb annars hade hon fått den. Men nästa gång jag ska uppgradera mig så kommer hon få den här, när Sofia varit här så åkte vi raka vägen till sala och hämtade min nya kamera och jag säger ju bara så här fan vad nöjd jag är med den. Jag kan ta bättre kort nu och allt är så mycket bättre än den jag hade, när vi kom hem så åkte vi till Ibbes och handlade sen körde Henke över mig och Nova till Sandra L så va jag där fram till kl 22. Jag och Nova tog en lite längre promenad hem och när vi väl kom hem så började hon busa med sina saker och jag satte mig framför datorn och väntade på att Henke skulle ringa igen. När han ringde vid 23 så åkte vi iväg på race och när vi kom dit så va Danne, Zebbe och Jonny redan där. Jag och Zebbe gick fram till bilarna och kollade och det va så kul för jag gick före killarna och då hör jag Zebbe ropa vart är Jessica sen kom han till mig och vi pratade och kollade på bilarna. När allt va klart så åkte Danne och Zebbe hem och vi stod kvar och pratade med lite folk sen åkte vi till Mc Donalds och så satte vi oss alla vid ett bord , vi käkade och snackade för fullt innan vi åkte hem igen. När vi kom hem så blev Nova jätte glad vi gosade lite och så gick vi mot garaget för att möta upp Henke och jäklar vad glad Nova blev av att se husse. Vi tog en promenad och i mörkret så hittade Nova en igelkott ute på gräsplan så hon busade lite runt Igelkotten sen gick vi vidare. Nu är det sov dags ha det gött allihopa.

 

Dagens bilder!

På väg hem från Sala!

 

Hos Sandra!

 

Race!

 

Promenad med Nova!

 

 

 


Fredagen den 7/8-09

I dag va det en kanon dag må jag säga, det började med att jag klev upp och gjorde mig klar så tog jag och Nova bussen till Djurdoctorn . Henke hämtade upp oss där och körde oss till Dingtuna, där möttes vi upp av syrran och barnen och linda med dotter. Vi va nämligen hämma hos Linda, vi packade upp det vi hade med oss och så följde jag med Linda upp till huset så fixade vi lite svalt att dricka och även glas mm till maten. Linda stannade kvar uppe och gjorde mat så ungarna skulle få och undertiden så va vi nere vid polen med barnen.  Nova låg och sov i skuggan för det va så varmt ute, efter en stund kom linda ner med maten och så va det bara att äta. Hon bjöd på köttfersås och spagetti det va riktigt gott, när vi käkat så tog vi upp sakerna och så kom hon ner med kaffe och bullar. Vi fikade en liten stund sen tog vi bort polskyddet och så kastade vi oss i vattnet. Ungarna va med oss i polen och de hade alla så kul, Anders kom vid 15 tiden och han badade också med oss. Det blev några dränkningar på syrran och Anders han är ju så slö på att doppa sig så när han doppat sig till midjan så la han sig på en luftmadras och skulle flyta omkring på. Men jag hade andra planer, när han lagt sig till rätta så smög jag dit oh så vände jag på madrassen och han ramlade i, ha ha ha det va kul och då hade han ju doppat sig…. Sen lekte vi med barnen innan det va dags för dem att kliva upp, Jonathan va helt slut när han gick upp och det blev mycket skrik och grin från barnen eftersom de va helt slut. Henke kom strax efter fyra och hämtade mig och jag va lika slut jag hällde vatten över nova och hon tyckte det va så skönt men när hon fick syn på husse blev hon helt till sig. Vi åkte hen och jag gick raka vägen i säng för att vila mig medans Henke gick en promenad med Nova. När kl va 17:30 så kom han in och väckte mig för då va det dags att göra sig klar för vi skulle på race i Eskilstuna. Vi kom iväg strax efter kl 18 och då åkte vi till Köping för att möta upp Risvall och sen åkte vi hans bil till E- tuna. När vi kom dit så  mötte Danne ,Jonny och Zebbe upp oss vi käkade vi på Mc Donalds och Nova busade lite med husse, sen bar det iväg till banan. När vi kom dit så lastade vi av Evon från kärran och bytte däck på den, Nova fick ligga kvar i bilen medans vi skulle kolla eftersom det låter så otroligt mycket. Vi gick upp till starten och ställde oss vi en sanddyn men så kom självklart snutarna så det blev ju fördröjt i ca 2:30 tim sen satte de igång och då va det stadskampen så det va 6 bilar från varje stad som skulle köra mot varandra men det va bara Örebro mot Västerås som han köra innan det blev snutpådrag igen. Vi gick ner till Risvall och hörde vad som hände och då fick vi veta att de flyttar körningen till sthlm för de kommer aldrig kunna köra klart här med allt snutpådrag. Vi bestämde oss för att åka hem istället för kl va ju redan 24:00 , jag tog ut Nova ur bilen så fick hon kissa lite och sträcka på benen hälsa lite på folket och sen va det in i bilen igen. Grabbarna lassade på Evon på kärran och så åkte vi till Köping och lämnade bilen och hämtade våran bil. Vi va hemma vid 02 och vi va helt slut så det va att kasta sig i säng.. Men förutom allt så har jag haft en sån otrolig kalas kul dag i dag, tack alla som va inblandade ….

 

Bilder från dagen!

Dingtuna!

 

I polen:

Jessica & Jonathan

Anders & Mathias

Linda & Ida

 

E-tuna!

Zebbe!

 

Danne och Jonny!

 

Älskling!

 

Jag och Zebbe!

 

 

 


Varför är jag ledsen inombords?

Varför är jag ledsen inombords? Jo för när en nära vän mår dålig blir jag ledsen inombords, och nu har jag en vän som mår riktigt dåligt och jag vet inte vad jag ska göra för att få dig att må bra igen. Jag vill inte att du ska behöva bära din börda helt själv men jag vet att allt hänger på dig och att jag inte kan göra annat än stötta och lyssna. Jag kan inte prata med folk om din sorg och inte heller få råd på hur jag ska göra för att få dig att må bättre men jag kan däremot sträcka ut min hjälpande hand till dig. Jag är så otroligt dålig på att trösta men jag finns här ifall du behöver prata och jag finns ständigt vid din sida även fast jag kanske inte visar det så bra. Gumman du ska veta att jag bryr mig om dig och jag kommer att hjälpa dig så gott jag kan.  Puss love you!

 




Riktiga Vänner

Riktiga Vänner Finns Det Få Av

En vän ska förstå, ja, en vän ska inte vända ryggen till och

 

Gå sin väg när det blir kriser, när det blir jobbigt och så,

utan finnas vid ens sida, trösta och bara lyssna

Sviken, med själen itu man står kvar, på grund av ens

dumdristighet att tro att de något speciellt kanske

H a r

Blottat sitt innersta, talat om allt, så som man mellan riktiga

vänner gör, att kunna ge och ta på lika villkor är något man

K u n n a  B ö r

En riktig vän tröstar en när man är ledsen och svag,

nästa gång kanske det är tvärtom, den som tröstar kan

V a r a  J a g

Torsdagen den 6/8-09

Hej hej!

I dag kom min älskade Sofia på besök, hon har äntligen kommit hem från utlandet. Vi satt och snackade för fullt ute på balkongen och så drack vi lite milkshake . Efter ett tag blev vi tvungen att gå in för det va så otroligt varmt ute. Vi satte oss och snacka om allt och inget och hade så trevligt, hon gick hem vid 15:30 tiden. Ja jag säger bara så här ”FY FAN VAD JAG HAR SAKNAT DEN TJEJEN”, det är inte förens den åker iväg som man märker hur mycket man saknar dem. När hon hade gått så gjorde jag mig klar och så tog jag och Nova en promenad till Sandra L och där tog jag mig en rök innan vi gick vidare till bussen. När vi kom till centralen så mötte vi upp Sandra M och Charlie, vi åkte hem till Sandra M och Mohamed och där käkade vi lite och så satt vi och snacka ute på loftgången medans Nova och Charlie busade med en lite boll. Henke kom och hämtade mig vid 18:45 så åkte vi till Haga parkgatan för att kolla på en 4 rok och vi bestämde oss för att ta den så nu får vi hålla tummarna på att vi får den. När vi kollat klart på den så åkte vi förbi mitt gamla jobb och hämtade mina saker sen åkte vi vidare hem till syrran. När vi kom dit så satt syrran och kollade på film och Anders satt vid datorn på övervåningen. Jonathan va med mamma till morfar och hälsade på, vi satte och fika lite så kom mamma och Jonis ganska snart. När de kom så satte vi oss alla ute på altanen och snackade lite medans Jonis va på tomten och lekte. Sen va det dags för han och sova, jag och Henke försökte ta kort på Nova men hon va inte så villig i dag på det. När vi kom hem så började vi diskutera hur vi skulle möblera lägenheten om vi får den och kom då fram till att syrran och Ander kanske inte kommer att behöva sängen de fick av oss eftersom de väntar ett till barn nu och de har bara tre extra sovrum förutom deras egna sovrum. Ja vi får hoppas på en tjej den här gången nu då men vilket som så kommer jag att älska det barnet med även fast det blir en till liten skrikande deg klump :) .

 

Dagens bilder!

Hemma hos oss!

Min älskade Sofia!

 

Med Sandra M!

Våran allas Sandra!

 

Tycker dessa vaser från Iran är så grymt fina!

 


Nova och Charlie!


Hos syrran!












Jonis leker med sin tracktor för fullt!





Syrran och mamma!















Jag kittlar syrran under hakan!




Man behöver bara sätta dit händerna så kittlas det för henne!






Nu ska Nova agera fottomodel!
























Ute på kvälls promenad!











Onsdagen den 5/8-09

Hej hej!

I dag så va jag hemma och tog det lugnt för jag hade såna otroliga mens värkar så jag va metadels sittande. Satt framför datorn och pratade i telefonen sen va jag ut med Nova på en kortis och en långis. När Henke kom hem vid 17 tiden så åkte vi till ett hundbad så Nova skulle få bada, när vi kom dit så va det massa hundar där och hon ville genast busa med hundarna men vi sa nej hon fick hälsa på en hund men sen va det bra. Nova vågade inte gå i först eftersom det va ganska vågigt ute och det har hon aldrig sätt förut, men när hunden hon hälsat på gick i så vågade hon med gå i. Hon stod där i vattnet och det såg ut som hon tyckte det va skönt, det kom mer och mer hindar och ena hunden va lös och sprang fram till alla och det tycker jag är fel eftersom man inte vet hur hundarna kan reagera. Kan man inte ha pli på hunden ska den inte vara lös och den här hunden lyssnande inte på sin ägare, han och en till hund kom samtidigt fram till Nova så först blev hon spänd men sen släppte det och då hälsade hon och sen fortsatte hon bada. Hon tyckte det va jätte skönt när jag stod och hällde vatten på hennes rygg. När vi va klara så åkte vi hem till syrran och de va självklart uppe på övervåningen och lekte. När vi kom upp så va syrran jätte glad för Mathias hade gått själv för första gången tidigare i dag, Anders tog Mathias och ställde honom upp så fick han gå lite. Vi filmade och klappade i händerna syrran va jätte glad och stolt. Han är 10.5 månader och har redan tagit sina första steg, Jonathan va 1 år innan han gick. Vi gick ner och fikade lite efter en stund och Nova sattes fast på tomten, När jag gick ut till henne så hade hon tagit en fågel så vi la den i en påse så fick Anders kasta den. Sen när vi fikat klart och ungarna lagt sig så gick jag och syrran ut på tomten och började med buskarna. Syrran grävde för att få bort buskarna och jag klippte bort så mycket jag bara kunde, killarna höll på att måtta tomten för att räkna ut hur mycke stolp som behövs till staketet som de ska fixa runt tomten. När myggorna nästan ätit upp mig totalt så åkte vi hem och som vanligt så tog vi en promenad när vi ställt in bilen i garaget. När vi kom in så satte jag mig vid datorn och pillade lite innan jag gick och la mig.

 

Dagens bilder!

 

Fika hos syrran!

Sötis Jonis!

 

 


Tisdagen den 4/8-09

I dag klev jag upp kl 07:00 och började tvätta och medans jag tvätta så gick jag ut med Nova och gjorde mig klar. När jag tvättat klart vid halv tio så gick jag snabbt ut med Nova igen och sen åkte jag ner till stan och mötte upp syrran med barn. Vi gick till BVC för Mathias skulle vägas och sådant så medans de gick in så satt jag och Jonis och lekte i väntrummet. När de va klara så gick vi runt lite och kollade i lite butiker medans vi väntade på att tiden skulle gå. När kl va 11:15 så gick vi till Classe och väntade på att Sofia och Henke skulle komma för vi skulle äta på Mongoliska. Sofia va sen så vi gick i förväg, när vi ätit en stund så kom hon. Vi käkade och snackade för fullt sen gick vi och satte oss på en bänk på torgen medans vi lät maten smälta lite. När vi suttit där i ca 30 min så gick vi till Din Sko och Henke åkte tillbaks till jobbet. Syrran köpte två par skor till Jonathan och ett par till Mathias, Sofia tog hand om Mathias medans vi letade skor till Jonis. När vi va klara så gick vi in på Gallerix och sen när vi skulle gå och fika så ringde Anders för han skulle hämta syrran och barnen. Jag och Sofia gick till Johanna och Toros kafé och tog oss något att dricka, sen satte vi oss utanför och snacka lite innan vi gick till Timari och kollade lite. När vi va klara så gick vi till hennes bil och åkte iväg till en djuraffär för att köpa lite ben, när vi va klara så körde hon hem mig. Jag tog ut Nova på en promenad sen väntade jag på att Sofia för jag hade glömt kortet jag köpt till Henke. Sofia kom vid 17 tiden så då tog jag och Nova bussen till stationen och när vi satt på bussen så ringde Henke och sa att han saknade mig så han kom och hämtade upp oss så åkte vi hem till syrran. När vi kom dit så va hon uppe på övervåningen och lekte med ungarna, vi lekte med ungarna medans hon gick in i duschen. Jag satte mig i bollhavet med Mathias och Jonis sen lekte de för fullt med spisen och kastruller. Jag och Jonathan hade kaffe rep och Mathias lekte med spisen . Syrran gjorde i ordning fika medans vi lekte så fick vi nybakad äppelkaka till fika det va otroligt gott, jag gillar oftast inte äppelkaka för det är så torrt men hennes va jätte god. Anders kom senare på kvällen och då satt vi och pratade för fullt ute på altanen medans Nova va på tomten. Jag och Henke åkte hem vid 22 tiden och då tog vi som vanligt rundan fast det hade regnat så mycket så det va över sveming under bron till mamma. Det va två bilar som stannade pga. vattnet och andra bilar vände när de såg över svemnigen. Nova sprang i en stor pöl på gården och va helt till sig av glädje.

Dagens bilder!

Nova ligger på mig och gosar.

Ha ha så ligger hon på mitt ena ben och sover!

 

På stan!

Mathias är ju så glad..ler.Jonis ligger och sover!

 

Sofia och hennes kafé!

 

Hemma hos syrran!

Mathias i bollhavet!

 

Jonis och jag har kafférep!

 

Syrrans goda äppelkaka!

 

Nova Bus!

 


Måndagen den 3/8-09

Hej hej!

I dag så har jag och Nova gjort det vi brukar göra på dagarna, vi börjar med två korta promenader och sen tar vi en 20 minuters promenad vid 15 tiden. Hon va så varm av solen så när vi kom till ankdammen så gick hon ner till vattnet och la sig i det, där låg hon i ca två minuter innan vi gick vidare hemmått.  När vi kom hem så satte jag mig vid datorn och spelade lite medans Nova sprang omkring med sitt ben och efter en liten stund så dekade hon på hal mattan. Jag hoppade in i duschen sen satte jag mig och spela igen, Henke kom hem vid 17 tiden och då gick vi upp till tredje våningen och ringde på. Vi skulle kolla på lägenheten vi blivit erbjuden att byta, när vi kom dit visade det sig att det va etage lägenheten. Det vill säga den har två våningar och två utgångar men den kostar 6490 kr i månaden och det skulle behövas tapetseras om i den. Jag har ju även blivit erbjuden en 4 rok på Haga Park gatan 12 som vi ska kolla på nu på torsdag så vi får se hur vi gör. När vi kollat på lägenheten och även visat våran lägenhet så åkte vi hem till syrran. Jag och Jonathan krattade upp äpplena som ramlat på marken och kastade dem i komposten sen ställde vi oss och vattnade i växthuset och alla vinbärsbuskar innan Jonis skulle lägga sig. När han lagt sig så satt vi mest och prata sen gick jag ut och tog lite bilder på Nova och medans jag höll på så kom syrran och Mathias gående. Jag tog lite kort innan vi gick tillbaks till altanen för att prata sen åkte jag och Henke hem, och som vanligt så när vi parkerat bilen i garaget så gick vi ankdammen rundan med Nova och när vi kom till våran baksida så fick hon busa av sig lite innan vi gick in. Nu har Henke och Nova gått och lagt sig så jag ska väll passar på att chatta med min uppfödare Laila om hur man gör på utställning och tänder. Man lär sig så otroligt mycket av henne och hon finns till hands när man behöver veta något… Nej nu ska jag ut och röka sen är det sängen för min del..


Dagens bilder!

Så syrran gör, hon är hopplös att ta kort på!

 

Ha ha grabbarna hör konstiga ljud och då är det Mathias som fasnat under soffan!

 

 

 

Kärlek till er alla!


Söndagen den 2/8-09

Hej hej!

Nu har det hänt mycket, i lördags så åkte jag och Nova hem till syrran och sen gick vi därifrån hem till Marias föräldrars hus för grillning. Anders va trött så han va hemma med Mathias så tog vi med oss Nova och Jonathan. När vi skulle gå dit så ville Jonathan hålla i Nova så det fick han ju och när vi kom dit så va alla där. Vi satt och snackade lite sen va det mat dags och jäklar vad gått det va, vi satt och snackade och ungarna blev allt tröttare och tröttare, syrran la Jonathan hos Maria men han kom upp och ville hem så syrran gick hem och när Henke kom så blev Nova jätte glad. Syrran och Jonis stack strax efter att han kommit, vi va kvar ca en timme till innan vi åkte hem. När vi kom hem så tog vi en promenad med Nova sen gick vi in och snackade lite innan vi gick och la oss.

Lördagens bilder!

En stolt Jonathan håller i Nova!

 

Grill hos Maria!

 

I morse så gick Henke och Nova upp vid 10 tiden och jag tog mig en Ipren och somnade om men så vaknade jag en timme senare. Jag gick ut och rökte sen gosade och busade jag med Nova, Henke pratade med Maggan så tog jag över luren och vi pratade massa om allt och inget. När vi va klara så satte vi oss och käkade frukost och när vi va klara med det så gjorde vi oss klara och åkte hem till mamma. Vi busade massor med Jonathan och pratade lite sen åkte vi till IBBES och mötte upp Danne och Pär. Vi handlade och så åkte vi hem till oss och kollade på filmen ”HERO WANTED” medans vi käka, säger bara så här filmen sög hårt, rekommenderas inte. När vi kollat klart så gick jag ut med Nova och killarna kollade på YouTube klipp som Riswall satt in från lördagens körningar på Mantorp. När jag och Nova kom in så började vi busa för fullt och en stund efter så åkte killarna hem, jag och Henke gjorde oss klara och åkte hem till syrran. När vi kom dit så packade vi in sakerna som Maggan skulle ha i bilen sen satte vi oss och fika en stund. När vi fikat klart så gick killarna in och höll på med datorn medans syrran plockade mina ögonbryn, det blev massa skratt kan jag lova. När vi va klara så åkte vi till Maggans stuga med sakerna och hon blev jätte glad för dem. När vi packat ut allt så åkte vi hem och när vi kom in så lämnade vi Nova och hon sprang till sitt märgben och vi stack iväg på en lite tur med bilen. När vi kom hem så sa vi hej till Nova som va i köket och käkade på sitt märgben och hon tittade knappt på oss. Ha ha det va som att hon tänkte ”va då hej? Ni har ju inte varit borta”, vi skrattade lite sen satte jag mig vid datorn och då frågade Sandra L om jag ville komma förbi på en kopp te så jag och Nova gick över till henne medans Henke gick och la sig. När jag kom till Sandra hade jag med mig ett ben till Nova så hon hade något att göra, hon fick sitt staffe ryck och Sandra skrattade sen lugnade hon ner sig lite. Hon lekte med sitt ben medans jag och Sandra kollade på bilder och så pratade vi om allt möjligt. Vi drack te och snackade för fullt sen vid 01:16 så gick jag och Nova hem, hon har gått och lagt sig nu och jag tänkte göra henne sällkap för jag är jätte trött.

 

Dagens bilder!

Tyg blomma!

 

Riktig blomma!

 


Jag leker med kameran lite och då blev det så här!

Sandra skulle föreställa en padda! Ha ha ha ha

 

Filmen vi såg!

 

Äpplena som jag plockade hos syrran! Nu blir det äppel paj i morgon.

 



Claudia du är mitt kött och blod!

En syster är ett stöd
och en hjälpande hand.
Hon är bunden till dig
med ett kärleksfullt band.

Som lilla… eller stora…
är hon dig ganska lik.
Hon finns i många minnen
och hon gör din levnad rik.

Det känns tryggt att hon vet
varifrån du kom,
att hon ser vad du gör
och att hon bryr sig om.

Med henne kan du dela
både sorger och skratt…
En syster är en gåva
– en ovärderlig skatt.

 En syster är en liten bit
av barndomen som
aldrig kan gå förlorad

 

Älskade syster
Vi är tillsammans
Skyddar varandra
mot allt ont
Du är mitt kött
Mitt blod
Vi hör ihop för alltid

Älskade syster

Vet du hur mycket
jag tycker om dig?

 

 

Jag sådde några blommor
en för varje vän Jag tror att de var fyra
men särskilt minns jag en
Det blev höst och vinter och blommorna de dog
på våren kom de åter men kvar bara tre stod
Så kom de stora regnet med moln så stora grå
och nästa gång jag såg dem så var de bara två
Sen så kom då solen med allt de ljus den har
och plötsligt står där ensam en liten blomma kvar
Du härdades i solen
du drunknade i regn
En sak är då säker
du är en verklig vän

 


Fredagen den 31/7-09

Hej hej!

I dag så kom Jonna och hämtade upp mig och Nova, vi åkte till ICA Ettan och handlade lite kött och diverse saker inför grillningen, sen bar det iväg till Enhagen. När vi kom dit så mötte Sandra upp oss så vi skulle hitta rätt hus. Vi släppte Nova och Charlie på en gång och de gillade varandra direkt, vi kramades och snackade för fullt sen visa Sandra oss runt och så gick vi ut till landet för att hämta färsk potatis. Trot eller ej men jag plockade lite potatis som Sandra fick fram med gripen eller vad det kalls för, men efter en stund va det för mycket smuts för min del så då tog Jonna över. Vi gick in och satte på dem och fixade lite med annat innan vi satte oss till ro och snackade. Det va chockande att se Sandra förs eftersom hon inte har sitt långa vackra hår kvar. Men hon har så starkt ansikte så hon passade i kort hår, hon har nämligen hatt en hjärnblödning så de fick raka av henne allt hår när hon opererades. Men hon är lika vacker ändå, vi grilla och snacka hade riktigt trevligt förutom vädret så va det en kanon dag ute på Enhagen. Tack tjejer det va kanon puss på er. Jag och Jonna åkte hem vid 18 tiden och när jag kom hem så väckte jag Henke men han ville inte vakna så när jag kom tillbaks så hade han satt på sig filten igen och jag försökte dra av honom den men då hotade han med att han inte skulle med om jag fortsatte så jag drog utan honom. Pallar inte med lata och sega snubbar så då va det lika bra att åka själv och det va skönt att inte ha honom med sig. Det va kul att vara med syrran själv, när jag och Nova kom fram till syrran så satt vi ute på altanen och snackade så fick jag höra alla barnens bravader och hur de haft det. Sen blev det för kallt för att vara ute så vi gick in och tog en kopp te och fortsatte prata. Nova gick och la sig i sin säng som hon har under trappen och när vi snackat klart så kollade vi på en gammal goding. Vi kollade på MITT STORA FETA GREKISKA BRÖLLOP, gud va jag och syrran skrattade åt den ja det va jätte mysigt ha få ha syrran för sig själv . Henke kom och hämtade oss vid 23 tiden och nu har han gått och lagt sig för han ska iväg till Mantorp i morgon och ska upp kl 04:00 själv ska jag hem till syrran och sen ska vi gå över till Maria med familj och grilla. Ha det nu så gött allihopa så ses vi i morgon igen.

 

Ute på Enhagen!

Jonna häller ut saft på golvet och Sandra tar bort det!

 

Nu ska potatisen på spisen!

Det ser mumsigt ut!

 

Sandras sovrum kollar på bilder!

 

Nova och Charlie!

Provade den härliga hengmattan som de har på alltanene!

Nu är det snart dax att äta!

Nu väntar vi bara på att köttet ska bli klart!

 

Nova drygar sig med Charlie!

 

Texten som är på bilden:

Vänskap är himlens klaraste stjärna

Rörd av änglarnas tryggande hand

älskad av solens alla strålar

Lycka är att ha en sådan stjärna

stjärnan som sprider änglarnas ljus

En stjärna som aldrig bleknar

En stjärna som aldrig slocknar

En stjärna som vår!


 

Kärlek till er alla!

 

 


RSS 2.0