Gammla godingar :) Lyssna och njut

Sitter och kollar på mina gamla godingar till favoriter och jag ryser i hela kroppen när jag tänker tillbaks på allt som hänt. Musiken ger mig härliga minnen..ler.

Hoppas ni har några bra minnen till dessa låter..Kram

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Här va man inte äldre än 11 år..ler..

Gillade honom grymt mycket...

 

 

 

 

Man va mellan 10-15 år när dessa låtar kom ut och man älskade dem, massa dansande till dem har det blivit..ler

Vad gammal man känner sig :)

 

 

 

Hoppas ni har massa fina , roliga minnen till musiken:)


DEN 13/2 - 18/2

LÖRDAGEN DEN 13/2

I dag så åkte vi hem till Sofia och Gugge för att fira vår underbara Sofia, när vi kom så va hennes föräldrar på väg att gå och det hade kommit lite folk. Nova hittade en kompis det va en liten hane på 10 veckor som skulle busa men skrek så fort Nova röde sig. Vi satt och snacka och käka massa gott fika sen när kl va närmare 20 så åkte vi hem. Jag hade jätte trevlig och hade velat stanna längre men eftersom jag har så ont så har jag svårt att hålla minen uppe. Men jag har saknat tjejerna det va kul att träffa dem alla och självklart Sofia.

Tack för en kanon kväll gumman…Puss


TISDAGEN DEN 16/2

I dag kom syrran och Mathias förbi efter att del ämnat Jonis, Mathias ville vara med när jag lagade mat så han fick leka med vatten undertiden och det bara älskade han. Henke kom hem till maten och efter maten så somnade Mathias som vanligt. Vi satt och snacka och sen gick syrran och hämtade Jonis på dagis. När han kom så kom Sofia i samma veva så hon och Axa va även på besök, Jag och Jonis gick ut och lekte lite med snön ett tag och Nova följde med oss ut. När vi varit ute ett tag så gick jag in men Jonis stannade kvar en stund till och lekte. De gick hem vid 17 tiden och Sofia gick hem strax efter , Henke hämtade upp mig så åkte vi i väg och handlade lite.


ONSDAGEN DEN 17/2

I dag fick jag ett meddelande av kusin Johanna att hon fick en pojke kl 10:57, gud va kul för det är ju på min pappas födelsedag. När Henke varit hemma på lunch så körde han över mig och Nova till syrran, Han kom hem till henne efter att han jobbat och vi han väll umgås en stund innan mamma och mormor kom. Jag och Henke stannade en liten stund sen åkte vi hem, jag har som lite svårt att umgås med dem , de säger saker utan att tänka på va de säger så det är inte kul att vara uppe i dem alla gånger. Jag och Henke åkte och kollade på en barnvagn men det va en flopp så det va lite tråkigt.


TORSDAGEN DEN 18/2

I dag så kom syrran efter att hon lämnat Jonis på dagis, vi satt vid nätet och kollade runt lite sen bokade jag en tid med en kvinna i Strägnes som hade en barnvagn som jag va intresserad av. Vi käka samt kollade lite på tv sen gjorde jag mig klar så körde Henke över mig till Adecco för ett sista möte. När jag va klar så köpte jag en present till Henke samt en luftfri nappflaska och avmaskningsmedel på Apoteket. När Henke kom så stod jag och Nova redo på parkeringen för att åka vidare till Strägnes. Vi stannade och käkade på vägen sen bar det i väg, när vi kom dit så fastnade jag för vagnen så fort vi kom innanför dörren. Det va en likadan som syrran hade haft och hennes vagn gillade jag så mycket så vi tog den. När vi äntligen kom hem va kl närmare 20:00 så vi kollade igenom vagnen för att lära oss hur man gör med den och sen bar vi upp den. Henke satte sig vid tv och spelade medans jag satte mig vid datorn. Efter ett tag så ville Henke ha kvälls fika och gick då in i köket och såg sin present ligga där på bordet och vänta på honom. Han kom in i datarummet och gav mig en stor puss och sen gick han tillbaks till köket. Han blev jätte nöjd över tröjorna jag köpt.

 



SOFIA

ONSDAGEN DEN 10/2

I dag är det ingen vanlig dag nej det är ju nämligen underbaraste Sofias 27 års dag.

Du åldras med skönhet medans vi andra blir äldre och äldre så blir du min vackra, yngre och yngre.

Stort grattis till dig min vackra du leve HURRA HURRA HURRA HURRA.


 

Älskar dig gumman.

Måndag 8/2 - Tisdagen 9/2

MÅNDAGEN DEN 8/2

I dag så körde Henke över mig till Matilda efter lunch och när jag kom dit så va Tristan hemma från dagis. Han hade varit dålig under helgen så han fick vara hemma en dag tillJ , han kom in i köket och satte sig med oss och pratade samt lekte medans vi kacklade om allt och inget. Det va jätte trevlig, när kl va närmare 16 så gick Matilda och hämtade Liam från skolan. Ungarna busade med Nova och sen satte de sig och spelade x-box 360 för att vara så unga så kan de spela riktigt bra och komplicerade spel. Efter ett tag va det mat dags så de satte sig och käka medans jag satt och väntade på Henke. Han kom och hämtade mig vid 17:30 tiden så åkte vi till garaget för att fixa lite innan vi åkte hem.

 

Goa tristan och Storm

Matilda

Hundarna, tikarna löper.

Liam visar stolt upp sin tatuering.



TISDAGEN DEN 9/2

I dag va det meningen att jag skulle till Matilda men jag hade så ont så jag va hemma i stället, syrran och Mathias kom efter att de lämnat Jonis på dagis. Vi satt och snacka om allt och inget sen va det matdags kl 11 så då käkade vi och när vi va klara så somnade Mathias och vi sate oss i vardagsrummet och pratade undertiden. När kl va 14 så gick vi och hämtade Jonathan på dagis, medans syrran gick in så gick jag, Mathias ,Sofia samt våra hundar i väg en bit så hundarna kunde leka av sig lite innan vi skulle vidare hem till syrran. Efter en stund så kom Jonathan och syrran, så då gick vi hem till syrran. Henke kom vid 15:20 tiden hem till syrran och så fikade vi lite innan vi åkte i väg. Jonathan åkte i vår bil så körde Henke över oss till mamma och när de lämnat oss så åkte Henke och Anders i väg för att flytta Henkes garage. När kl va närmare 20 så kom de och hämtade oss.

 

 

 



Dessa dagar 100205 - 100207

FREDAGEN DEN 5/2

I dag så körde Henke över mig till Matilda efter lunch, jag va hemma hos henne fram till Henke slutade då han hämtade upp mig och körde över mig och Nova till mormor och morfar. När jag kom dit va mamma där och efter ett tag så kom syrran med familj. Henke hämtade upp mig vid 18 iden så åkte vi hem, jag va ganska ledsen när han hämtade mig så vi satt i bilen och pratade ut lite innan vi gick hem.

Nu tror ni säkert att det va något Henke gjort eller sagt men det va det absolut inte, han är det bästa stöd jag någonsin haft och det älskar jag honom för. Nej det är med av kommentarer som jag får av min mor och mormor hela tiden, hade jag inte haft syrran där så hade jag säkerligen brutit ihop där men jag höll mig tills jag kom ut i stället. Normalt fall så käftar jag oftast tillbaks men ärligt jag pallar inte göra det längre och så är jag ju mycket känsligare nu förtiden.

Hos Matilda:

Uzka, Signe och Storm

Matilda pratar i mobilen inget ovanligt.,ler..

Va då inte tigger vi heller :)

Händig hon är , bakar bröd :)


Hos mormor och morfar:

Mormorf, mamma och morfar.

Morfar

Fika dax

Så går det när man låter mathias äta en mums mums själv..ler..

Goaste Jonis



Jonathan knäpper lite kort:)



LÖRDAGEN DEN 6/2

I dag åkte vi över till Sandra och Micke, vi fikade och pratade om allt och inget. Det va trevligt.


SÖNDAGEN DEN 7/2

I dag kom Micke, Céline och Roger på besök, killarna satte sig och spelade medans Céline busade runt i lägenheten. Vi käkade och en stund efter så åkte Roger men Micke och Céline va kvar, jag gick och vila för jag hade så ont och när jag klev upp igen så va Céline lika busig. Vi fikade och efter fikat så gick jag och mötte upp Anette och Lucky så hundarna fick busa lite. När jag kom tillbaks så hade Micke och dotra åkt. Det va en mycket trevlig dag måste jag säga och Henke storm trivdes med att ha lillebror på besök.





Torsdagen den 4/2-2010

I dag så va jag i väg till Adecco och när jag va klar med det så gick jag upp till The Studio för att ta syrran med barn samt Mathilda och Tony sälskap. När jag kom så dröjde det inte länge förens syrran fick gå in och fottas så jag följde med henne in för att hjälpa henne med ungarna. Det blev massa bra bilder på dem alla och när vi va klara så gick vi ner till Mc Donalds så Jonis och vi andra fick mat i oss. Sen åkte vi hem men jag klev av vid Bäcby för jag skulle möta upp Henke där, vi köpte mjölk till syrran och sen åkte vi hem till henne med den innan vi körde vidare hem. När vi kom hem så ställde sig Henke och skottade och sen tog vi en promenad med Nova och då mötte vi Anette och Lucky så de fick busa av sig lite. När vi kom in så började vi med pankakor och då kom Jonna och Sara.

 

The Studio!

Mathilda med familj :)

 

Syrran med barn:)

?


Underbaraste tjejerna kom över på besök J

I dag fick jag besök av Jonna och Sara, de hade med sig paket till mig för att jag fyllt 30. Vi fikade och snackade och mycket skratt blev det, sen visade Jonna mig hur man fixade lite saker på bloggen och undertiden satt Sara och Nova i soffan och busade för fullt. När vi va klara så började Jonna busa lite med Nova och då blev det lite bitning både här och där. Ja det va verkligen kul att träffa dem igen det va så länge sedan och de va verkligen saknade. Jag hoppas att det inte kommer att dröja lika länge tills nästa gång men som sagt visst jag bor fan på fel sida av stan men det gör väll inget..ler..Puss på er brudar jag älskar er.

Tusen tack för presenterna de va kanon bra.

 

Goaste Sara!

 

Underbaraste Jonna :)

 

Fullt  bus!

Så sött!

 

Nu är det Jonnas tur :)

 

Vad har du i handen Sara?

 

Puss hej då!

 

De underbara presenterna jag fick av Sara och Jonna!

Den underbara filten kommer göra susen uppe i barnrummet när man sak sitta där och amma:)

Här kommer lite magbilder. Den har växt lite sens sist:)

 

Magen den 19/11-09

 

Min magen nu den 4/2-2010 med andra ord knappt 3 månader efter :)

 

Bus på tomten!

 

 

 


100131-100204

Söndagen den 31/1

Jag brände bilder till mamma och så fick vi besök av Henkes pappa och hans fru Anette, jag fick en vacker hand ljustake av dem i present , tusen tack den är jätte fin. När de skulle gå så åkte vi hem till mamma och lämnade skivan sen åkte vi hem till syrran en stund.


Sitter och väntar på matte!

Matte tar för lång tid på sig så jag somna!

 


Måndagen den  1/2

I dag har jag mest tagit det lugnt men på kvällen så åkte vi hem till mamma en stund och hälsade på


Snökul!

Kom då matte det är ju bara snö :)

 

Vad va det som lät?



Onsdagen den 3/2

I dag har vi bara tagit det lugnt Henke har suttit och spelat på kvällen och Nova legat bredvid och myst.

 

 



Mina älsklings låtar:)

Här kommer några klipp på mina älsklingslåtar!!









RSS 2.0