Lite från 8/6-18/6

Lite kortfattat om dagarna som gått, bilderna får tala för sig..


Tisdagen 8/6

I dag va vi hemma hos kusin vitamin Johanna, det blev mycke snack och god mat samt kalas god kladdkaka med jordgubbar. MUMS J på eftermiddagen åkte jag och Henke hem till mormor för att hjälpa henne med telefonen.

 

Hemma hos Johanna

Hemma hos mormor

 

Onsdagen 9/6

I dag hade vi som vanligt getto häng och det blev mycke skratt , tack brudar.

 

Torsdagen  10/6

I dag hade vi som vanligt getto häng och det blev mycke skratt vi hamnade hemma hos Sandra och prinsen.

 

Fredagen 11/6

Efter en dags slapp så gjorde vi oss klara och gick hem till syrran på grill och alkohol. Vi fick oss massa skratt och mycket god mat samt spel på kvällen..

 

Hemma hos oss


Hemma  hos syrran

 

Lördagen 12/6

Jimmy kom på besök med dottern Joline och sen vid 23 tiden kom bästaste Laila med Olga och Diva.

 

Söndagen 13/6

Bästaste Zebbe och Danne kom på besök, vi kollade på Transformens och snackade om allt och inget. Det va jätte trevligt, på kvällen så gick vi över till bästaste Ida med familj på lite grillning…

 

Hos oss

 

Hos Ida med familj

 

Måndagen 14/6

I dag så åkte vi hem till mamma efter att jag och Vanessa varit på BVC och fått reda på att hon gått upp i vikt och att allt är kalas bra med henne. Hon väger nu 5060 g och är 58 cm långJ, när vi åkte hem från mamma så hämtade vi upp Nova och så åkte vi ut till Henkes pappa Ulf och Anette.

Hos mamma

Hos Ulf och Anette

 

Tisdagen 15/6

Vi va hemma hos bästaste Ida med familj J


Onsdagen 16/6

Syrran hämtade mig och Vanessa så åkte vi till en tatuerar studio där Maria skulle tatuera sig. Vi satt och snackade om allt och inget och sen åkte vi vidare hem till kusin Johanna och lämnade en påse innan vi for vidare till Ida och Jimmy på en fika. När vi fikat klart så åkte syrran hem, Ida började påta på tomten och när hon va klar med det så tog vi en promenad med hundarna och sen gick vi hem till syrran på fika. Jimmy och Henke kom och hämtade upp oss, vi åkte hem till dem och käkade och så hämtade syrran upp mig vid 21 tiden så åkte vi och hade getto häng med Maria på kvällen igen..  En riktig kalas dag va det


 

Hemma hos syrran


 

Hemma hos Ida med familj

 

Getto häng

 

Torsdagen 17/6

Efter hen heldag på stan så tog jag och Nova en promenad hem till mormor, det blev fika och så lagade hon Vanessas tröja. Henke kom och mötte oss på kvällen så gick vi till affären och sedan hem.


 

Fredagen 18/6

Efter en helad hemma så tog vi en promenad med Jimmy och Sally, när vi kom hem så hämtade syrran och Maria upp mig för lite getto häng. Tusen tack för allt skratt..

 

Getto häng

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0